Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
lilianab
...si vin si cu meniul pe ziua de azi,pana la ora asta give_rose.gif
Mic dejun:(5p)
-felii paine 2=1,4p
-cub br.topita fitness2=1,6p
-ou=2p
-rosie

Pranz:(8,55p)
-ficatei 1 portie=7,15
-felii de paine prajita2= 1,4p

Gustare:(1p)
-capsuni200g=1p
-grepfruit
buretel
blink.gif Sa mor de inimi, nu alta, cand am vazut inghetata aia si discutiile adiacente lol.gif
Asa ca am bagat o aluna, 3 fistici si 3 coacaze uscate si m-am linistit )).gif
Ramo
Oooo, daca ai reusit sa iti potolesti pofta de inghetata cu asa ceva....esti tare! pupic.gif
buretel
Pai oricum sunt la servici, si n-a crescut nici o inghetata in spatele monitorului, din pacate lol.gif
Asa ca pt urgente mi-am pregatit un amestec de alune, migdale, fistic (crude) si stafide + coacaze uscate, si le tin in sertar la birou.
Sunt f bune pt pofte smile.gif
michelle
Ramo, despre ce inghetata vorbesti? Sa caut si eu, sa nu raman in urma )).gif
Ramo
Pai nu mai stiu de la ce firma e, e intr-o caserola asa cum e Mars (varsata, nu baton) si e bestiala!!!!
lilianab
CITAT(lilianab @ 29-05-2008, 04:21 PM) *

...si vin si cu meniul pe ziua de azi,pana la ora asta give_rose.gif
-felii paine 2=1,4p
-ou=2p
-rosie

Pranz:(8,55p)
-ficatei 1 portie=7,15
-felii de paine prajita2= 1,4p

-capsuni200g=1p
-grepfruit

...iar cina suna cam asa:
Cina:(6,25p)
-lapte 300g=2,4p
-musli 60g=3,85

Total=20,8p din 21p
michelle
CITAT(lilianab @ 29-05-2008, 05:21 PM) *

ce inseamna 2-ul?

Eu am mancat hering afumat, paine, cas si putin ketchup la cina. Si capsuni. Nu stiu ce punctaj am facut
Monic
oare Dana cand se intoarce ca mi-e cam dor de ea rolleyes.gif
nusarich
M-ati omorat cu inghetata aia! Noroc ca am citit abia acum despre ea si nu mai are loc nimic, ca altfel... va alergam putin pe-aici! doh.gif Si ca sa fiu in ton, mie imi place aia cu bucatele de caramel prin ea... dar nu voi mai manca prea curand, ca vine vara si cine plange dupa aia?
Deci revenim la dieta (sau mancat supravegheat in cazul meu).

michelle
Nusa, cum merg pregatirile de nunta?
Danuta, te-ai intors deja? cheer.gif Poze, povesti? grin.gif
aleonzuza
Buna dimineata, fetelor!! Dar au durat ceva discutiile despre inghetata... )).gif Ma bucur insa ca nimeni nu a cazut prada tentatiei.. Asa reiese din meniurile voastre..cel putin..
Sa il afisez si eu pe al meu..de ieri:
-iaurt 0,1%, 300ml - 2p
-o lingura cereale secara - 0,5 p
- 130 g piept pui - 3 p
-2 rosii
-2 castraveti
- 1 para - 1p (?)
- 4 panite - 2p
- baton fibrobar - 3,5p
-2 panite cu branza dietetica(4 linguri) - 2,5p
- rosie
-castravete
- mar
- 1 sarmaluta - 2p
Am mai adaugat 1 p pt ce am depasit la legume.
In total 17,5 p din 19. Asta pt ca nu sunt sigura de punctaj la fiec aliment. Panitele au trecute valorile pe ambalaj. A fost simplu. Dar pt para si branza dietetica si sarmaluta nu am mai cautat in liste.

Aseara, tarziu, intorcandu-ma de la sala, am trecut pe la prietenul meu si..am fost invitata la masa(era ora 21!!!!)..la bunatati, prajituri insiropate, apetisante. Si..mi-am scos marul din geanta si l-am papat...smile.gif De m-ar tine!!!!

Sa aveti o zi frumoasa!!!!! Si sa rezistati tentatiilor!!! Ma tot uit la costume de baie si mi-e frica sa probez. Eu am picioarele f groase si pline de celulita. Daca s-ar inventa costum de baie cu pantalon pana la genunchi..nu mi-as mai face griji ca vine vara.

Pupici..
lilianab
CITAT(michelle @ 29-05-2008, 08:10 PM) *

CITAT(lilianab @ 29-05-2008, 05:21 PM) *

ce inseamna 2-ul?

Eu am mancat hering afumat, paine, cas si putin ketchup la cina. Si capsuni. Nu stiu ce punctaj am facut

Inseamna 2 cuburi.am calculat valorile de pe cutie si a iesit 0,8p /cubul
ALICE
Ramona, uite raportul )).gif
iaurt-1p
cereale-1p
seminte dovelac crude-0,5p

ou-2,5 p
pulpa pui-1p
legume-0p
miere-0,5p
banana-3p
napolitane-3p

supa-1,5p
cioco amaruie-1p

carnacior cu omleta-3p
popcorn-2p

Total 20p wacko.gif
michelle
CITAT(lilianab @ 30-05-2008, 09:42 AM) *

Aha, ce bine. Mie mi-a fost lene sa calculez cat are un cub )).gif

Azi nu am auzit ceasul, asa ca m-am trezit la 10 si am ajuns la serviciu la 10.20 doh.gif
Ramo
Banana 3 p???
buretel
Alice, ce cauta oul+carnea la aceeasi masa? devil.gif Dar napolitanele? grin.gif
Hai ca per total esti ok cu 20pcte smile.gif , tu cate ai voie?

CITAT(michelle @ 30-05-2008, 09:41 AM) *

Azi nu am auzit ceasul, asa ca m-am trezit la 10 si am ajuns la serviciu la 10.20 doh.gif

Eu l-am auzit, dar l-am oprit lol.gif Asa ca am ajuns dupa sef devil.gif
lilianab
CITAT(michelle @ 30-05-2008, 09:41 AM) *

CITAT(lilianab @ 30-05-2008, 09:42 AM) *

Aha, ce bine. Mie mi-a fost lene sa calculez cat are un cub )).gif

E vorba de branza topita fitness de la Hochland give_rose.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ieri am fost la nepoata acasa si au facut gratar cu mici si copanele cu pielita si am rezistat sa nu mananc nimic yahoo.gif .Am avut 2 mere si 2 iaurturi la mine si seara mi-am facut putin piure yahoo.gif desi am mancat cam naspa.
ciorba 5
graham 1
iaurt zuzu 2
iaurt danone 1,20
piure 4
2mere 0
1 banana 1
1 fel paine 1
total:15.2p sorry.gif .Ciorba e facuta cu cartofi ,taitei si loboda si la o oala pusa o lingura de smantana.Oare ajunge 5p la o farfurie sau tb mai mult eusa_think.gif
ALICE
CITAT(buretel @ 30-05-2008, 10:43 AM) *

Alice, ce cauta oul+carnea la aceeasi masa? devil.gif Dar napolitanele? grin.gif
Hai ca per total esti ok cu 20pcte smile.gif , tu cate ai voie?

Pai nu mananc disociat.Ou si carne ca sa ma satur.Ieri am avut chef de dulce.Am voie numai 18

CITAT(ramonavlas @ 30-05-2008, 10:42 AM) *

Banana 3 p???

Pai stii cum fac?Imi iau 3 banane si le pun in sertar si spun ca o sa mananc una pe zi.Dar ma mai mananca sa ciugulesc din una un pic.
michelle
CITAT(lilianab @ 30-05-2008, 11:37 AM) *

E vorba de branza topita fitness de la Hochland give_rose.gif

Exact, din asta am si eu, dar nu calculasem hug.gif

CITAT(bubbles @ 30-05-2008, 11:46 AM) *

ciorba 5

Cred ca e prea mult 5p. Maxim 2p zic eu
buretel
CITAT(ALICE @ 30-05-2008, 11:54 AM) *

Pai nu mananc disociat.Ou si carne ca sa ma satur.Ieri am avut chef de dulce.Am voie numai 18

Am inteles, dar ziceam asa, pt colesterolul tau smile.gif Plus proteine laolalta.
bubbles
Miha da are cartofi, smantana si taitei blink.gif .Hai ca pun 3 p cate 1p pt fiecare ca loboda are 0p pupic.gif
ALICE
CITAT(buretel @ 30-05-2008, 01:22 PM) *

Am inteles, dar ziceam asa, pt colesterolul tau smile.gif Plus proteine laolalta.

La el nu m-am prea gandit.Dar carnea era fiarta si putina (50g).Hai ca sa nu ma mai scot, recunosc, ca fac destul de des asta )).gif
buretel
CITAT(ALICE @ 30-05-2008, 02:43 PM) *

La el nu m-am prea gandit.Dar carnea era fiarta si putina (50g).Hai ca sa nu ma mai scot, recunosc, ca fac destul de des asta )).gif

)).gif )).gif
nusarich
Miha, stam relativ binisor. Am luat o parte din bauturi, mai avem apa si sucuri, dar le luam din Metro/Selgros, vedem noi. Am mai luat costumul lui iubi si materialul pentru rochia mea si marturiile si floricelele de pus in piept. Mai avem de luat bombonelele pentru marturii.

Trebuie neaparat sa gasesc ceva incaltari pentru mine, dar nu stiu cand am timp sa alerg si pentru astea... o sa vad eu ce si cum.
lilianab
Si eu cu meniul pe azi give_rose.gif :

-felii paine 2=1,4p
-sunca pasare 80g=2p
-rosie,ciuperci coapte
-cafea

Gustare:(2p)
-grepfruit
-cafea
-branza proaspata 50g=2p

Pranz:(9,5p)
-carne miel 70g=4p
-ciuperci cu sos si orez=4,5p
-papanas 1=1p
-capsuni

-capsuni,caise=1p

Cina:(3p)
-felii paine 2=1,4p
-rosie

Total=20,5p din 21

Papanasi(10p/11buc=>ca sa nu o mai ametim:1p/buc)
-----------
-150g branza proaspata=6p
-indulcitor,1lgt zahar gratis
-4lg faina=2p
-ou=2p
-esenta vanilie
Amestecate la nebunie si coapte la cuptor pe hartie.

Ciuperci cu sos si orez:(9p/2portii=>4,5p/portia)
------------------------- -----------
-legume(ciuperci 200g,ceapa 2 fire,rosie,usturoi)
-ulei masline 3lgt=3p
-condimente
-orez120g punguta,nepregatit=6p
buretel
Bravo Lilicule, asta da meniu: si fructe, si legume. Imi place tare.
pi es: vezi ca de papanasi nu m-am luat, da? )).gif

Nusha, deja v-ati pregatit constiincios. Unde iti vei croi rochia? smile.gif doh.gif Cat despre incaltari...treaba grea dry.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 30-05-2008, 09:04 PM) *

Bravo Lilicule, asta da meniu: si fructe, si legume. Imi place tare.
pi es: vezi ca de papanasi nu m-am luat, da? )).gif

Sar'na Buretelu' give_rose.gif ...Ce sa te mai iei de papanasii mei ca nici aparatul de fotografiat nu ii suporta,il pufneste rasul! blushing.gif .Maine iau vreo 2 la facultate dar ii mananc pe sub banca....sa nu le fac pofta la colegi lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
Daca-s din aia care nu-ti dau cursuri sau nu te lasa sa copiezi de la ei la examene, da-le toti papanasii devil.gif lol.gif lol.gif
Daca-s prieteni, nu )).gif
Stii ca glumesc, da? smile.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

buna dimineata!
cine da cafelutza ca eu azi sunt in pana de cafea. Mai aveam 2 lingurite pe care le-am executat si am zis ca sa ii pun laptik sa nu fie prea tare. Si dupa ce am pus laptiku' m-am trezit sa il gust si era un pic acru... asa ca nu ma mai risc sa beau cafeaua. doh.gif

bubbles
Ziuaaaa yahoo.gif pupic.gif.Dumbo fac eu o cafea daca vrei blum.gif dar tie iti dau Inka ca nu are cofeina hug.gif
bubbles
Aleonzuza cand intrii am si eu cateva intrebari ca am inteles ca esti spiholog hug.gif .Eu anul asta termn psihologia si sunt curioasa daca pot da dupa licenta examenul de libera practica wink1.gif
Tulip
Miha,parca tu papai multa urda....cum se puncteaza? pupic.gif
nella
LA MULTI ANI DE 1 IUNIE........ cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Neata neuroni si La multi ani !! puilor de neuroni:Bianca,Timea,Alexia,Lucas,Zoran,Andrew, bb-eilor care inca se afla in burtica mamei si sper sa nu supar p enimeni daca am uitat p ecareva pupic.gif
Dumbo
buna dimineataaaa !!!

Bubule decat inka mai bine o gurita mica de cafea, dar naturala. Inca am tensiunea de speriat de mica, asa ca imi permit. Cica ar trebui sa beau mai multa apa, dar cum o beau cum o transpir.
Sau o depun in tesuturi. doh.gif doh.gif doh.gif

Uf, voi ce mai papati pe caldurile astea?
bubbles
Dumbo eu mananc fructe reci sau inghetata fara grasimi wink1.gif
lilianab
LA MULTI ANI COPIILOR DE NEURONI,NASCUTI SI NENASCUTI INCA!!!SANATATE MAMELOR SI TATILOR LOR,CA SA II POATA CRESTE MARI SI VOINICI SI NU IN ULTIMUL RAND:LA MULTI ANI COPIILOR CARE AM RAMAS SI VOM RAMANE TOATA VIATA!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Pesei:
Fetele-neuroance!!!Pe undeva e un concurs de amintiri.Am scris si eu ....Povestea mea :"Bunicii"-Liliana Barbu.VOTATI-MAAAAAA!!!!
http://www.desarbatori.ro/1-iunie/concurs-...i-din-copilarie
lilianab
CITAT(lilianab @ 01-06-2008, 11:14 AM) *

LA MULTI ANI COPIILOR DE NEURONI,NASCUTI SI NENASCUTI INCA!!!SANATATE MAMELOR SI TATILOR LOR,CA SA II POATA CRESTE MARI SI VOINICI SI NU IN ULTIMUL RAND:LA MULTI ANI COPIILOR CARE AM RAMAS SI VOM RAMANE TOATA VIATA!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Pesei:
Fetele-neuroance!!!Pe undeva e un concurs de amintiri.Am scris si eu ....Povestea mea :"Bunicii"-Liliana Barbu.VOTATI-MAAAAAA!!!!
http://www.desarbatori.ro/1-iunie/concurs-...i-din-copilarie

nu e bine:link-ul e din calculatorul meu,asa ca nu puteti vota mergand pe el.Mergeti la sectiunea "concurs" din www.desarbatori.ro
michelle
La multi ani tuturor copilasilor! cheer.gif pupic.gif

Ieri am fost la tara, a fost asa de frumos! Verdeata, fructe, flori, mierle, privighetori, cuci
Imagine Imagine Imagine

Tin sa va anunt ca am reusit sa dau jos 600g cheer.gif

CITAT(nusarich @ 30-05-2008, 07:54 PM) *

Trebuie neaparat sa gasesc ceva incaltari pentru mine, dar nu stiu cand am timp sa alerg si pentru astea... o sa vad eu ce si cum.

Tin pumnii sa gasesti cat mai repede ceea ce cauti hug.gif

CITAT(lilianab @ 30-05-2008, 09:58 PM) *

Papanasi(10p/11buc=>ca sa nu o mai ametim:1p/buc)
-----------
-150g branza proaspata=6p
-indulcitor,1lgt zahar gratis
-4lg faina=2p
-ou=2p
-esenta vanilie
Amestecate la nebunie si coapte la cuptor pe hartie.

Ciuperci cu sos si orez:(9p/2portii=>4,5p/portia)
------------------------- -----------
-legume(ciuperci 200g,ceapa 2 fire,rosie,usturoi)
-ulei masline 3lgt=3p
-condimente
-orez120g punguta,nepregatit=6p

Multumim pentru retete!
Sa stii ca iesi foarte bine la punctaj cu mancare gatita! Tine-o tot asa!

CITAT(Tulip @ 31-05-2008, 02:42 PM) *

Eu o punctam 4p/100 g, dar cred ca are mult mai putin. Recent, am gasit ca ar avea 136 calorii, 4g lipide, adica 2.7p/100g

Buretel, din tickerul tau vad ca ai slabit bine deja. Bravo! Dupa BMI se pare ca nu esti foarte plinuta, asa-i? grin.gif
buretel
CITAT(Tulip @ 31-05-2008, 02:42 PM) *

Din tabelul de calorii oneden urda Se poate aplica formula, si gata punctele blum.gif

Miha, superbe pozele de la tara...m-ai facut sa visez rolleyes.gif Cirese, capsuni, flori, verdeata rolleyes.gif
Felicitari pt slabit pupic.gif

Si eu am modificat tickerul, am mai slabit putin grin.gif In sfarsit, se vede ceva-ceva. Dar nu, nu sunt slabuta, nici vorba. BMIul acela e inselator, am pb cu burta. La picioare am slabit ok, dar burta si mainile devil.gif

La Multi Ani tuturor copiilor! give_rose.gif Cei mici, dar si cei mari, ramasi vesnic copii in suflet smile.gif

PS: mi-am facut inghetata din iaurt+mure+zmeura, la 100gr/70kcal cheer.gif
Sexymom
Chiar ca sunt f. reusite pozele Michelle
Buretelcum poti spune ca nu esti slaba? mereu ai fost slaba numai ca tu vrei sa ai 20 de kile minus fata de inaltime. Am sau nu dreptate? tin minte ca ai 1,70 inaltime parca si avea 52 de kg....ceva pe aproape.
buretel
CITAT(Sexymom @ 01-06-2008, 03:08 PM) *

Buretelcum poti spune ca nu esti slaba? mereu ai fost slaba numai ca tu vrei sa ai 20 de kile minus fata de inaltime. Am sau nu dreptate? tin minte ca ai 1,70 inaltime parca si avea 52 de kg....ceva pe aproape.

Au trecut vremurile acelea )).gif Am ~1.70, dar ajunsesem la 65 mad.gif Acum sunt la 60.4, si vreau inapoi la 55. Dar acum fac si sport, si m-am si lasat de fumat.
Sexymom
Eu una cred ca arati superb acum, la 55 de kile esti cam slaba. asa cum ii spuneam si Alessandrei, eu am avut 52 de kile pana la 26 de ani, si aratam ca o anorexica, trebuie sa gasesc CD-ul cu poze sa pun cateva sa vezi cum aratam sad.gif . Eu daca as avea 60 de kile as fii cea mai fericita femeie din lume.Am inaltimea ta, 1.70.Trebuie sa gasesc pozele...le am sigur in casa , numai ca nu stiu pe unde.
michelle
CITAT(buretel @ 01-06-2008, 03:13 PM) *

Au trecut vremurile acelea )).gif Am ~1.70, dar ajunsesem la 65 mad.gif Acum sunt la 60.4, si vreau inapoi la 55. Dar acum fac si sport, si m-am si lasat de fumat.

w00t.gif Cred ca arati bestial!!
Eu una m-am convins ca nu imi sta bine slaba doh.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif

eu nu m-am convins ca nu imi sta bine slaba, ca nu am fost niciodata.

Poate ma conving la anul. (si la multi ani!)

Miha m-ai inebunit cu pozele alea, mai ales cu capsunile. Noroc ca am vazut si vineri seara o tanti cu un cos plin cu capsuni si sambata dimineata eram prima in piata, si mi-am luat 2 tone de fructe (de fapt vre-o 8-9 kg, dar cine le mai cantareste).

bubbles
Meniul meu pe azi :
saratele fornetti 8 (stiu Buretel ca nu sunt bune tease.gif dar pofta a fost mare)
cartofi 2
100g sunca 2,5
inghetata 0% 0,9
salata 0
fructe 1
ciorba 3
graham 1
total:18.4p yahoo.gif Pt diseara daca imi mai e foame am .. fructe caise si capsuni yahoo.gif
Dumbo
shock.gif tocmai mi-am calculat caloriile de la cina. Am facut macaroane cu branza dulce si mi-au iesit 500 cal/portie!!! Infernal de mult.
Daca le calculam dinainte nu stiu daca ma mai apropiam de ele.

Acum ce ma fac cu restul de 5 portii ramase?

Bubule 100gr fornetti= 8puncte?
bubbles
CITAT(Dumbo @ 01-06-2008, 06:16 PM) *

Bubule 100gr fornetti= 8puncte?

Dumbo din cate tin eu minte Ina spunea ca 100g din cele cu telemea,cioco etc au 6p iar cele cu mar,mac (mai usurele) au 4p la 100g.Acum chiar ca nu stiu blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.