Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
buretel
CITAT(michelle @ 01-06-2008, 03:47 PM) *

CITAT(buretel @ 01-06-2008, 03:13 PM) *

Au trecut vremurile acelea )).gif Am ~1.70, dar ajunsesem la 65 mad.gif Acum sunt la 60.4, si vreau inapoi la 55. Dar acum fac si sport, si m-am si lasat de fumat.

w00t.gif Cred ca arati bestial!!
Eu una m-am convins ca nu imi sta bine slaba doh.gif

give_rose.gif Multumesc, dar nu arat. Toata lumea mi-a spus ca se vede ca m-am ingrasat, vizibil sad.gif Acum na, prin comparatie cu cele 53 anterioare, e ceva diferenta, nu? mad.gif
Tie iti sta tare bine asa pupic.gif

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 05:18 PM) *

Meniul meu pe azi :
saratele fornetti 8 (stiu Buretel ca nu sunt bune tease.gif dar pofta a fost mare)

devil.gif Credeai ca nu te vad? NU MAI MANCA FORNETTI! Se vede? laugh.gif

Dumbo, mai bine renunti la ele doh.gif Cum le-ai preparat de au iesit la 500?
bubbles
Uite aici blum.gif
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 11:15 AM) *

andreea, fornetti au 4p 100gr cele cu fructe si 6p cele cu mac, cioco.

Acuma nu stiu .. le-as puncta si saratelel cu 4p la 100g ca sunt cu susan si sunt oricum mai slabe ca cele cu cioco,telemea etc eusa_think.gif

Se vede salut.gif Buretel
buretel
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 06:27 PM) *

Acuma nu stiu .. le-as puncta si saratelel cu 4p la 100g ca sunt cu susan si sunt oricum mai slabe ca cele cu cioco,telemea etc eusa_think.gif
Sa crezi tu..susanul are mult grasimi.
Asa, asa. Sa nu uiti data viitoare lol.gif

bubbles
CITAT(buretel @ 01-06-2008, 06:29 PM) *

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 06:27 PM) *

Acuma nu stiu .. le-as puncta si saratelele cu 4p la 100g ca sunt cu susan si sunt oricum mai slabe ca cele cu cioco,telemea etc eusa_think.gif
Sa crezi tu..susanul are mult grasimi.
Asa, asa. Sa nu uiti data viitoare lol.gif

Stiu ca are multe dar nu cred ca depaseste ciocolata si la cat are o saratea pe ea tease.gif .Da gata nu mai mananc bang.gif
nusarich
Am luat si sucurile si apa minerala si plata si piscoturile. Mai avem vinul, sampania si berea. Probabil ca saptamana viitoare reusim sa le luam si pe astea. Si tot saptamana viitoare cred ca vom comanda si tortul.

Buretel, rochia mi-o croiesc la o colega de-a sorelei mele, care lucreaza la croitorie. I-am aratat modelul, nu e foarte greu de realizat, mi-a zis cat material imi intra si... am luat si materialul. Acum trebuie sa ajung la ea sa se apuce de croit/cusut si gata...

Am uitat: LA MULTI ANI! tuturor copiilor, mari si mici!
bubbles
Nusa ce putin mai aveti pupic.gif .Imi aduc si eu aminte ce nebuneala si cata alergatura a fost inainte iar dupa o saptamana am dormit pana pe la 12 la pranz si tot ma simteam obosita lol.gif
Dumbo
buretel cat am putut de simplu: paste 500 gr + branza de vaci 250gr + 4 oua.

Gata, ma trec pe fructe si salaturi ca mancarurile astea preparate ma dau peste cap. Plus ca mor de cald langa cuptor.

nusarich
Mai e putin, da, dar oboseala se simte de acum. Nu neaparat din cauza alergaturilor cu nunta, astea nu mi se par asa de obositoare, dar serviciul imi consuma foarte mult timp si nervi. Deh, munca a doua persoane pentru mine e prea mult cateodata...
buretel
Nusa, arata-ne si noua modelul rochitei rolleyes.gif Sunteti pe ultima suta de metri. Care e ziua exacta? Imi cer scuze daca ai scris, nu am retinut bine blushing.gif
Dumbolino, ai dreptate cu mancarurile astea gatite doh.gif
bubbles
Da Nusa .. vrem sa vedem si noi modelul pupic.gif .
nusarich
Modelul... nope nono.gif ! Adica dupa nunta, poze cat cuprinde. Pana atunci, va pot spune doar ca e simpluta, dar draguta. Sper sa iasa ca cea din poza care mi-a placut... wub.gif

Pe 12 iulie e nunta, adica peste 6 saptamani daca nu ma insel prea tare...

Ramo
E fix cand ne intalnim noi neuronii....o sa bem si noi in cinstea voastra pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi dau eu cafeluta yahoo.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 02-06-2008, 08:06 AM) *

Multumim!
Neata!!
lilianab
Neatza la neuroance!!!
Bubule
Imagine

Vin si eu la raport dupa primul cantar saptamanal:lipsesc 0,500kg in conditiile in care azi eprima zi de rusi.Eu sunt multumita pentru ca si in situatia asta tot lipseste ceva.Saptamana viitoare probabil va fi mai clar. cheer.gif
michelle
Bravo, Liliana! give_rose.gif
Am citit ieri povestea ta din copilarie, e foarte frumoasa.. mi-a trezit si mie amintiri placute hug.gif Insa nu am reusit sa votez.. nu stiu cum se poate vota
aleonzuza
Buna dimineata!!! Ce as mai bea si eu o cafea!!! Ziua asta de luni- de s-ar desfinta!!! Am avut un we greu: cursuri, stres datorat barfelor colegelor de breasla, carat mobila, curatenie si altele... Abateri : o inghetata maaare aseara!!! Asta de nervi pt ca nu am slabit nimic saptamana asta!! Sambata am iesit cu prietenii si ei au mancat pizza si prajituri..eu am baut suc de rosii... naughty.gif Asa ca aseara mi-am facut de cap

bubbles, daca te pot ajuta....intreaba!!
bubbles
Aleonzuza ai MP pupic.gif
lilianab
CITAT(michelle @ 02-06-2008, 09:07 AM) *

Bravo, Liliana! give_rose.gif
Am citit ieri povestea ta din copilarie, e foarte frumoasa.. mi-a trezit si mie amintiri placute hug.gif Insa nu am reusit sa votez.. nu stiu cum se poate vota

Multumesc Miha si multumesc tuturor care incearca sa voteze.Spuneam si la mine in jurnal:cred ca e o mare facatura concursul asta...Nu e vb ca nu ma pot vota eu sau altii...Dar nu pot vota pe nimeni acolo.Se pare ca s-au inchis urnele de vot,inainte sa inceapa votul lol.gif
Ramo

Eu vreau ceai, dai? )).gif
michelle
CITAT(aleonzuza @ 02-06-2008, 10:18 AM) *

Asta de nervi pt ca nu am slabit nimic saptamana asta!!

Aleonzuza, depinde foarte mult care a fost modul tau de viata dinaintea dietei. Au fost persoane care au luat chiar in greutate cand au inceput WW.
Un alt motiv ar putea fi faptul ca nu ai calulat chiar corect punctajele. Continua sa postezi meniurile si noi te vom ajuta hug.gif Sper ca nu ai de gand sa abandonezi acum
Eu am slabit luna trecuta aprox. 1.5kg. Nu e mult, dar eu sunt incantata.. cu pasi mici ajungi la tinta
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 02-06-2008, 10:26 AM) *

Eu vreau ceai, dai? )).gif

Dau si apa plata cu lamaie daca vrei blum.gif .
Aleonzuza eu m-am hotarat pana la urma la calorii ca vara te pacalesti usor la punctaje la fructe si legume .Daca intri la mine in jurnal intelegi de ce wink1.gif
buretel
Neata bobor, m-am servit si eu cu o cafea smile.gif
Lilicule, si mie mi-a placut taaare mult povestea bunicilor tai, dar, de asemenea, nu am putut vota sad.gif Aaa, si felicitari pt cele 1/2 kg blum.gif cheer.gif
nusarich
Azi sunt zombie...

Adica: azi-noapte n-am dormit decat de la 3.30 pana la 5.00. Pana la 3.30 m-am chinuit efectiv sa adorm, n-am reusit si pace. M-am invartit in pat de numa... Pe la 3 si ceva s-a trezit iubi, a baut apa, a revenit in pat si s-a culcat la loc. Dar... a inceput motanul sa se spele. Si era un leganat in patul meu, de n-am reusit sa inchid nici un ochi. La 3.20 inca ma uitam la ceas. Iar cand a sunat primul ceas am zis ca innebunesc, nu alta. Si nici n-am dormit ieri deloc, ca doar-doar dorm noaptea. Ti-ai gasit...

Asa ca azi sunt in reluare. Sper sa-mi revin, ca am treaba de nu-mi vad capul. Nici netul nu prea merge si am treaba si cu el.

Felicitari slabutelor!
aleonzuza
Nu, nu am sa renunt... Desi e frustrant..Ce sa zic?? Organismul meu e invatat prost: sport de vreo 4 ori pe saptamana si dieta destul de stricta.. Slabesc doar in conditiile astea! Dar acum nu as mai vrea sa urce cantarul cu 2 kg dupa un we in care nu am abuzat, dar am mai mancat si eu normal: o inghetata, mai multa carne, mancare gatita...
Bubbles, e posibil sa ai dreptate cu pacalitul din cauza fructelor.. sad.gif Pt ca imi plac si consider ca nu ar ingrasa...cred ca mananc prea multe.. O sa intru la tine sa citesc ce spui tu despre asta. Multam..

Nu ma lasati!!! Trebuie sa imi revin!! Am avut o perioada(din august) destul de grea si stresul..se vede si in echilibrul stilului de viata...dieta, sportul...(un divort si un accident de masina cu fractura de bazin in intervalul asta)..Acum sunt mult mai bine..Asa ca..la treaba!!! Nu??
buretel
Nusa, sora mea )).gif M-am culcat la 3, m-am foit pana la 4, si la 7.45 cand a sunat ceasul, imi venea sa arunc mobilul sub pat devil.gif Si eu sunt waling zombie blink.gif

Aleonzuza, haide, nu te descuraja acum. Important e ca ai depasit perioada grea din viata ta, de acum ar trebui ca totul sa se aseze, usor, usor. Incepe cu sportul treptat, cu un meniu cat de cat controlat, si incet incet vei vedea si rezultatele.
Oricum, noi pe aici stam cu bata pe la colturi, asa ca nimeni nu scapa nepedepsit asa usor devil.gif laugh.gif
Bafta multa! floare.gif
nusarich
Buretel, o fi ceva in aer? eusa_think.gif Macar pe mine nu m-a lasat nici pufosul sa dorm...
bubbles
Si eu m-am culcat la 3 si la 7 era cu ochii beliti pe geam blink.gif desi dorm de obicei dar de o saptamana numai asa patesc bang.gif
aleonzuza
Mi-e tare frica de bataita de la voi..smile.gif Cu sportul am inceput destul de bine..De dieta nu ma prea tin..dupa cate o saptamana..iar gafez vreo 3 zile..Si tot asa din martie... Dar...o sa cer voie de la voi de-acum sa pap una-alta... E bine asa??? Azi am mancat 1 mar. Si..vreau sa mananc la pranz o jumatate de piept de pui si pulpa superioara la rotisor. E mult??? Asta va fi masa de pranz!!! Altceva nu am mai luat la mine... dry.gif Sa punctez vreo 7 p?? Pieptul cred ca are vreo 120 g si pulpa vreo 100-150 fara os...
Ramo
Ca si mancare nu e mult deloc. Langa carne ai putea baga si o salata. Cu punctele nu te pot ajuta sad.gif
buretel
doh.gif Eu nu stiu ce-o fi in aer, ca de ~2 luni nu reusesc sa adorm mai devreme de 1 mad.gif Cred ca incep sa o intreb pe Alice mai multe sorry.gif

Ale (iti zic asa ca e mai scurt blum.gif ), e ok, ne poti cere voie noua, forului suprem lol.gif lol.gif Poti verifica in liste punctajul, aici pe forum wink1.gif
bubbles
CITAT(aleonzuza @ 02-06-2008, 12:08 PM) *

Mi-e tare frica de bataita de la voi..smile.gif Cu sportul am inceput destul de bine..De dieta nu ma prea tin..dupa cate o saptamana..iar gafez vreo 3 zile..Si tot asa din martie... Dar...o sa cer voie de la voi de-acum sa pap una-alta... E bine asa??? Azi am mancat 1 mar. Si..vreau sa mananc la pranz o jumatate de piept de pui si pulpa superioara la rotisor. E mult??? Asta va fi masa de pranz!!! Altceva nu am mai luat la mine... dry.gif Sa punctez vreo 7 p?? Pieptul cred ca are vreo 120 g si pulpa vreo 100-150 fara os...

Ale depinde daca au ulei pe ele si daua au pielita?? blum.gif

burete ce ne-am nimerit amandoua cu schimbatul in Ale .. parca ne-am vorbit lol.gif lol.gif
ALICE
Pana in 28 mai a fost luna plina.Si eu am adormit foarte greu zilele trecute.
buretel
blink.gif Asta sa fi fost? No, sa vad azi ce la ora adorm )).gif

A, si trebuie sa ma laud, este primul weekend din ultimele 7 luni in care am reusit sa mananc la fel de corect ca in timpul saptamanii. A fost un prag psihologic greu de trecut, dar am reusit yahoo.gif
ALICE
Foarte fain!Mie asta nu-mi reuseste niciodata. dry.gif
buretel
A fost tare greu si pt mine. Inainte imi reusea fara probleme, acum am asteptat 7 luni pt asta mad.gif
michelle
Ooo Buretel, e un pas imprtant! hug.gif
La mine dimpotriva, we e pentru excese doh.gif
dany
Superbe pozele , Miha hug.gif Ce pofta mi-ai facut de catarat in copaci dupa cirese , de mers la tara ( din pacate nu mai am pe nimeni acolo ) sad.gif
aleonzuza
Hmmm, imi place Ale!!! Grozav nume!!! Si e f aproape de numele meu real...
Carnea...a fost mai multa decat am zis initial; adica: jum de piept si 2 pulpe superioare, fara piele. Stiu ca pielea e "grea" la p... Si...DA!!!! Va declar forul suprem de decizie in ce priveste mancarea mea..Dar cea de-a doua pulpita am mancat-o fara sa va mai zic... )).gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 02-06-2008, 01:22 PM) *

Superbe pozele , Miha hug.gif Ce pofta mi-ai facut de catarat in copaci dupa cirese , de mers la tara

Pai mie tu mi-ai facut pofta de stat prin gradina, la aer, la soare hug.gif pupic.gif
dany
M-as catara si eu prin copaci aici dar n-am cirese )).gif . Si nici nu vreau sa sperii vecinii lol.gif
lilianab
Buna fetili pupic.gif !
Ai mei au avut sambata un parastas,cu toate de cuviinta:pandispan,colac,coliva,sarmale si ardei umpluti.... doh.gif Gata,nu mai zic!!!Am fost cuminte si nici nu am deschis usa la frigider...dar azi tot mai plimbau 2 linguri de coliva,intr-un castronel,prin frigider...Asa ca le-am insfacat....acum ca tot sunt mancate,imi mai aminteste si mie cineva cat era coliva la puncte?! w00t.gif

CITAT(danyhoney @ 02-06-2008, 12:57 PM) *

M-as catara si eu prin copaci aici dar n-am cirese )).gif . Si nici nu vreau sa sperii vecinii lol.gif

Ultima oara cand m-am catarat in copac am plecat cu jumatate din el,directia pamant! w00t.gif ...Acum daca as incerca,nu stiu daca s-ar mai zari copacul,de mine naughty.gif ,poate vreo frunzulita,pe ici-pe colo,lateral blushing.gif .
buretel
CITAT(lilianab @ 02-06-2008, 03:18 PM) *

acum ca tot sunt mancate,imi mai aminteste si mie cineva cat era coliva la puncte?! w00t.gif
Coliva

CITAT(lilianab @ 02-06-2008, 03:18 PM) *

Ultima oara cand m-am catarat in copac am plecat cu jumatate din el,directia pamant! w00t.gif ...Acum daca as incerca,nu stiu daca s-ar mai zari copacul,de mine naughty.gif ,poate vreo frunzulita,pe ici-pe colo,lateral blushing.gif .

lol.gif lol.gif lol.gif Nu esti normala, am ras de-am pocnit. pupic.gif

CITAT(michelle @ 02-06-2008, 01:08 PM) *

Ooo Buretel, e un pas imprtant! hug.gif
La mine dimpotriva, we e pentru excese doh.gif

blushing.gif give_rose.gif Multumesc Miha!

CITAT(aleonzuza @ 02-06-2008, 01:30 PM) *

Si...DA!!!! Va declar forul suprem de decizie in ce priveste mancarea mea..Dar cea de-a doua pulpita am mancat-o fara sa va mai zic... )).gif

lol.gif lol.gif Hai ca ne-nduram de data asta )).gif
lilianab
CITAT(buretel @ 02-06-2008, 02:25 PM) *

[

Posibil!!!Foarte posibil sa fie asa,daca tinem cont ca prima oara cand am fost intr-un copac l-am parasit cu capul inainte si picioarele din urma,pe aceeasi directie:pamant...Dar ce sa fac,daca eu chiar am crezut ca e usor sa fii Tarzan?! tease.gif ...Ultima data,cand am injumatatit copacul,treaba asta m-a scapat de tragerile din poligon si alte activitati din tabara de pregatire pt apararea patriei! blushing.gif
buretel
Lilicule, ma jur ca sunt sub birou lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif PTAPista mea draga )).gif )).gif lol.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 02-06-2008, 02:36 PM) *

Lilicule, ma jur ca sunt sub birou lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif PTAPista mea draga )).gif )).gif lol.gif

pupic.gif ...Sa nu spui la nimeni:Green Peace si inca vreo doua organizatii si partide ecologice,mi-au creat o renta viagera,cu conditia sa nu mai urc in copaci,ca in afara de echilibrul ecologic distrug si echilibrul scoartei terestre si a placilor tectonice... w00t.gif w00t.gif :Cautati alt vinovat!!!!Nu eu sunt raspunzatoare de tzunami-ul din 2006 si nici de cutremurul din China!!!!
buretel
lol.gif lol.gif lol.gif Daca prezinti carnetul de membru, te credem pe cuvant!
otilici
Lilicule,eu am reusit sa te votez wink1.gif
pupic.gif
dany
CITAT(lilianab @ 02-06-2008, 02:31 PM) *

CITAT(buretel @ 02-06-2008, 02:25 PM) *

[

Posibil!!!Foarte posibil sa fie asa,daca tinem cont ca prima oara cand am fost intr-un copac l-am parasit cu capul inainte si picioarele din urma,pe aceeasi directie:pamant...Dar ce sa fac,daca eu chiar am crezut ca e usor sa fii Tarzan?! tease.gif ...Ultima data,cand am injumatatit copacul,treaba asta m-a scapat de tragerile din poligon si alte activitati din tabara de pregatire pt apararea patriei! blushing.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif De acord cu Buretelu` : nu esti normala !!!

CITAT(lilianab @ 02-06-2008, 02:54 PM) *

CITAT(buretel @ 02-06-2008, 02:36 PM) *

pupic.gif ...Sa nu spui la nimeni:Green Peace si inca vreo doua organizatii si partide ecologice,mi-au creat o renta viagera,cu conditia sa nu mai urc in copaci,ca in afara de echilibrul ecologic distrug si echilibrul scoartei terestre si a placilor tectonice... w00t.gif w00t.gif :Cautati alt vinovat!!!!Nu eu sunt raspunzatoare de tzunami-ul din 2006 si nici de cutremurul din China!!!!

lol.gif lol.gif lol.gif roll2.gif roll2.gif roll2.gif
Mariana
Ma bucur ca ai simtul umorului Lili dar fetelor aveti grija ca si rasul ingarsa grin.gif )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.