Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
lilianab
Multumesc fetili!Ati vazut ca eu mi-s fata simtita,si cel mai dezvoltat simt pare sa fie asta cu umorul,iar cel mai lenes ala al masurii...dar acum l-am urnit si pe el naughty.gif
Multumesc mult Otilici de vot!
Mariana giur ca eu numai ma prostesc,dar nu rad...si tot nu reuseste vantul sa ma ia pe sus,oricat de mare ar fi uraganul blushing.gif ...Ce incerc sa spun este ca ma curteaza de o vreme santierul naval ,sa imi dea postul de ancora de vapor! doh.gif
si acum meniul pe azi:
Mic dejun:(3,5p)
-iaurt 180g=1,5p
-musli 3lg=2p
-grepfruit=0p
-cafea=0p

Gustare:(3,25p)
-iaurt 150g=1,25
-musli 3lg=2p
-cafea=0p

Pranz:(5,9p)
-gratar de pui(100gpiept+1 aripa)=2+2,5=4,5p
-paine 2 felii=1,4p

Gustare:(5,5p)
-colac(paine dulce)50g=3,5p
-coliva 2 lg=2p

Cina:(2,5p)
-ciuperci fripte=0p
-conserva ton=2,5p

Total=20,65p din 21
Mariana
Ce egoista esti Lili, nu razi tu, radem noi si ne ingrasam.
grin.gif lol.gif
hug.gif pupic.gif
lilianab
CITAT(Mariana @ 02-06-2008, 08:13 PM) *

Ce egoista esti Lili, nu razi tu, radem noi si ne ingrasam.
grin.gif lol.gif
hug.gif pupic.gif

Mariana,egoista eram daca slabeam de ma faceam silfida sorry.gif ...Dar eu fata de cartier:nu rad...dar mananc coliva,ca sa nu ma topesc pe picioare naughty.gif
pupic.gif hug.gif
aleonzuza
Neata!!! Nu e nimeni??? Asta inseamna ca ma pot furisa sa pap niste miez de seminte de floarea soarelui??? Mi-e foame tare!!! Ieri am mancat pui, cum v-am zis..de vreo 8 p si 4 mere si un baton fibrobar, inainte de sala, pe la 18. Am alergat vreo 40 min, in 2 reprize si exercitii pt picioare. M-am epuizat. Pt inghetata de alaltaieri, va zisesem eu ca asa am sa ma pedepsesc daca mai mananc inghetata.. mad.gif
Azi sper sa fiu cuminte..si miez sa mananc doar de vreo 2-3 p...
Azi dimineata, incercand sa gasesc ceva adecvat de imbracat..am remarcat f multa celulita deasupra genunchiului...Parca nu era chiar asa... dry.gif Se vede asa urat cu o fusta/rochie un pic mai scurta de genunchi...Offf!!! Iar crema asta anticelulitica....nu prea isi face vazut efectul...Sper ca, slabind...sa se mai duca...

dany
Neatza !

Si eu sunt cu ochii pe tine , Ale , chiar daca n-am zis nimic tease.gif . Miezul de seminte ( neprajite !!! ) face parte din grasimile bune asa ca baga linistita de vreo 2 p si te-ai scos pe ziua de azi la capitolul asta )).gif
michelle
Mi-a luat Dany vorba din gura )).gif

Ale, de ce are puiul tau asa multe puncte?
buretel
Neataaaaa laugh.gif
Nu s-a trezit nimeni? Eu imi beau tacticoasa ceaiul verde Lipton, dupa care ma pregatesc si de o cafea.gif mica.

Ale, te-am zarit, si subscriu la ce a zis Dany: sunt grasimi bune, cat timp semintele sunt crude. Asa ca nu-i bai, azi nu iei bataie tease.gif

Miha, ce progres ati mai inregistrat cu apartamentul?

CITAT(michelle @ 03-06-2008, 09:32 AM) *

Are mai multe capete? blink.gif lol.gif
michelle
CITAT(buretel @ 03-06-2008, 10:36 AM) *

CITAT(michelle @ 03-06-2008, 09:32 AM) *

Are mai multe capete? blink.gif lol.gif

Mai bine zis, cati pui ai mancat? lol.gif
buretel
Da', chiar asa devil.gif Ale, marturiseste repede, pe loc, indata lol.gif lol.gif
michelle
CITAT(buretel @ 03-06-2008, 10:36 AM) *

Miha, ce progres ati mai inregistrat cu apartamentul?

Au mai progresat. Am fost saptamana trecuta. Pusesera parchetul, caloriferele, ventilatoare in baie si bucatarie, senzor de gaz. Urmau sa puna usile, corpurile sanitare si cele de iluminat. Ne-au zis ca pe 1 august vor sa inaugureze.
Dormitor Imagine Living Imagine
Baie Imagine Hol Imagine
Sexymom
pupic.gif Buna dimineata fete vesele pupic.gif

Lilicule esti teroare lol.gif credeam ca numai eu sunt un pic dusa cu pluta )).gif

Acum sunt suparata sorry.gif ma gandesc serios sa arunc cantarul din baie. sad.gif Cred ca de asta am atacuri de panica, ma sperii de el la pipi lol.gif
lilianab
CITAT(Sexymom @ 03-06-2008, 09:54 AM) *

pupic.gif Buna dimineata fete vesele pupic.gif

Lilicule esti teroare lol.gif credeam ca numai eu sunt un pic dusa cu pluta )).gif

Acum sunt suparata sorry.gif ma gandesc serios sa arunc cantarul din baie. sad.gif Cred ca de asta am atacuri de panica, ma sperii de el la pipi lol.gif

Sar'na!Sexoasa!! pupic.gif pupic.gif
Bueeeyyy!!!PAi cum sa tii cantarul in baie?! w00t.gif Vrei sa faci pietre la rinichi si sa se slabeasca vezica?!PAi eu daca l-as avea acolo as face...3,14-3,14 la copac,si acolo nu as mai intra nici moarta! tease.gif
buretel
CITAT(michelle @ 03-06-2008, 10:48 AM) *

Au mai progresat. Am fost saptamana trecuta. Pusesera parchetul, caloriferele, ventilatoare in baie si bucatarie, senzor de gaz. Urmau sa puna usile, corpurile sanitare si cele de iluminat. Ne-au zis ca pe 1 august vor sa inaugureze.

Felicitari cheer.gif Incet, incet se aseaza toate smile.gif Cred ca esti tare nerabdatoare. Cu mobila v-ati decis?
michelle
Am modificat postul cu niste poze. Mobila in dormitor/ living wenge sau ceva inchis. In baie/ bucatarie si pe hol nu stim inca.
Oricum cred ca se deschide Ikea si in Iasi pana luam noi mobila... doh.gif
Sexymom
Mama Michelle cat e de mare si spatios ap.vostru w00t.gif cred ca aici nu gasesti unul la fel sub 400.000 euro.
Ce am vazut noi aveau suprafata utila 68 mp si cereau mult peste 300.000 euro.
michelle
E spatios ca e gol-golut )).gif
Al nostru are 71 mp cu tot cu balcon, si aprox 65 mp fara.
ALICE
Pare mult mai mare.e asezat cum trebuie, de aia
michelle
CITAT(ALICE @ 03-06-2008, 11:31 AM) *

Pare mult mai mare.e asezat cum trebuie, de aia

Si are si culori deschise. Am mers pe parchet deshis, ca usile si mobila vor fi inchise. Cred ca o sa fie greu de gasit ce canapea/ perdele/ covor se potrivesc. Deja am batai de cap )).gif
buretel
Si mie mi se pare foarte larg, spatios. E gandit fain wink1.gif
Daca s-ar deschide Ikea si la Iasi, ar fi super pt voi, mie imi plac toate produsele lor.
Si eu am tot wenge in living, imi place mult. Si nu se vede praful repede lol.gif
ALICE
Azi fac si eu poze si va arat
aleonzuza
Pupiul de ieri: jumatate de piept si 2 pulpe(partea superioara) fara piele. Iar azi..seminte de 4 p si 3 mere...pe care incerc sa le punctez cu un p, chiar daca le-am mancat la ore separate. Zicea Bubbles ca sigur ingrasa fructele si ca nu le prea punctam.. dry.gif
Multumesc ca sunteti cu ochii pe mine... salut.gif
michelle
Cate calorii are un mar, aveti idee?
dany
Mar ionatan = 52 cal / 100 gr

Miha , aici pe site , sus in partea stanga ai optiunea " cauta un aliment " . Acolo gasesti caloriile din tabelul de calorii facut de Lion King si Nessie hug.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 03-06-2008, 12:33 PM) *

Mar ionatan = 52 cal / 100 gr

Miha , aici pe site , sus in partea stanga ai optiunea " cauta un aliment " . Acolo gasesti caloriile din tabelul de calorii facut de Nessie hug.gif

Mulultumesc Dany, ma interesa de fapt greutatea unui mar hug.gif
buretel
CITAT(michelle @ 03-06-2008, 12:35 PM) *

Cam 120-150 gr unul mediu.

Alice, asteptam si pozele tale smile.gif
alandana
Imi face asa o placere sa va citesc din cand in cand chiar daca nu mai apuc sa postez. De maine ma duc si eu la sala - sa mai tonific putin musculatura pentru vara. Duminica am fost la pescuit si cred ca urmare a perioadei de luna plina cand nu prea am dormit noaptea am adormit la soare cu fata in sus. Noroc ca mi-a ars un prieten o sticla in cap ca altfel ma carbonizam. Oricum arat ca si cum tocmai am iesit din cuptor.

Maine am banchet cu baiatul cel mare - e incredibil ce repede a trecut timpul - parca ieri il aveam in brate de la maternitate si acum vorbeste cu fete.

Eu am ramas mancand mancare de regim si cum ma abat o perioada cum pun 2-3 kg. Ma opresc - intru la regim, imi revin. Si tot asa.

Meniul de ieri:
- 2 covrigi, 2 mere
- 5 cafele cu zahar
- o portie de cartofi fierti, gratar de piept de pui - 200 g, salata de rosii cu ulei
- 1 inghetata
- 2 l apa
- 1 pahar de vin alb
Nu cred ca e grozav ca puncte - dar nici nu ma ingras mancand asa.

MIha - felicitari pentru apartament.
michelle
Alandana hug.gif Ma bucur ca nu ne uiti si mai intri din cand in cand pe la noi
Sexymom
CITAT(alandana @ 03-06-2008, 12:54 PM) *

-
- 5 cafele cu zahar
-

Voi ati citit asta??
Cum e mai posibil sa bei 5 cafele? SPER CA SUNT FARA COFEINA.

michelle
CITAT(buretel @ 03-06-2008, 12:38 PM) *

CITAT(michelle @ 03-06-2008, 12:35 PM) *

Cam 120-150 gr unul mediu.

Voiam sa imi confirm ceea ce banuiam: un mar valoreaza d.p.d.v. al caloriilor si aproximativ si al lipidelor cat o felie de paine.
Sexymom
CITAT(Sexymom @ 03-06-2008, 01:25 PM) *

-
- 5 cafele cu zahar
-

Voi ati citit asta??

Iubita inlocuieste cafeaua cu altceva.
aleonzuza
CITAT

Voiam sa imi confirm ceea ce banuiam: un mar valoreaza d.p.d.v. al caloriilor si aproximativ si al lipidelor cat o felie de paine.

daaaaa????? nu e prea bine..la cate mere mananc eu...offf..eu credeam ca WW imi da voie fructe fara multe restrictii. de asta imi placea...dar.. sad.gif
buretel
CITAT(michelle @ 03-06-2008, 02:26 PM) *

Dar eu n-as da un mar pe o felie de paine dry.gif )).gif
michelle
Bine, acum daca intram in raportul de micronutrienti, lucrurile nu se pot compara )).gif
lilianab
A venit seara si am iesit la raport:

Mic dejun:(5p)
-felii paine 2=1,4p
-br.topita 2 cuburi=1,6p
-sunca pasare 40g=1p
-masline verzi=1p
-cafea=0p

Gustare:(3,4p)
-jeleuri 50g=3,4p doh.gif bang.gif bataita.gif

Pranz:(5,3p)
-tocanita 1 portie=4,3p
-capsuni (extra)=1p

Gustare:(3p)
-cirese=3p

Cina:(4,3p)
-tocanita 1 portie=4,3p

Total=21p

Tocanita cu legume si piept de pui(13p/3portii=>4,3p/portia)
----------------------------------------------------------------------

-piept pui360g crud=6p
-mazare+porumb 100g=1p
-morcov,ceapa,usturoi,suc de rosii,marar=0p
-cartofi pana la saturatie(3buc)=2p
-ulei 4 lgt=4p
alandana
CITAT(Sexymom @ 03-06-2008, 02:25 PM) *

-
- 5 cafele cu zahar
-

Voi ati citit asta??

devil.gif devil.gif devil.gif siiiiiiiiigur ca sunt fara cofeina devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Dar de dormit nu dorm din cauza lunii pline. lol.gif

(Acum fara gluma) Cafeaua daca nu e concentrata nu face nici un rau - eu le beau diluate.

Oare un meniu dela KFC - fara suc dar cu cartofi prajiti si 5 stripsuri cu piept de pui cat or valora? Azi nu am rezistat tentatiei si am mancat nesanatos. De obicei in afara de cafeaua (prea multa) pe care o beau mananc destul de sanatos.
Dumbo
Alandala eu am tot 1.63, deci cred ca la greutatea de 50-52 de kg arati super.

Eu tot zic ca nu ma mai cantaresc zilnic, dar cand vad ce diferenta de greutate am de la o zi la alta imi revin si iar ma cantaresc zilnic.
Tot week-end-ul am avut 72 kg, acum am ajuns la 73. E clar ca retin apa, dar nu stiu cum sa scap de ea. doh.gif doh.gif doh.gif

Sexymom
Dumbo scapi de apa numai daca bei multaaaaa, multaaaa apa. Vb serios.Sti ca soacra mea e cadru sanitar in ginecologie si ma invata fel si fel de minuni.Ca sa elimini apa din organism trebuie sa fii hidratata bine, sa consumi multe lichide si ceauri diuretice.
alandana
CITAT(Dumbo @ 03-06-2008, 10:04 PM) *

Alandala eu am tot 1.63, deci cred ca la greutatea de 50-52 de kg arati super.

Eu tot zic ca nu ma mai cantaresc zilnic, dar cand vad ce diferenta de greutate am de la o zi la alta imi revin si iar ma cantaresc zilnic.
Tot week-end-ul am avut 72 kg, acum am ajuns la 73. E clar ca retin apa, dar nu stiu cum sa scap de ea. doh.gif doh.gif doh.gif

Si incearca sa reduci cantitatea de sare si zahar pe care o consumi - daca nici asa nu se rezolva va trebui sa-ti investighezi funtia renala - desi in timpul sarcinii hormonii sunt de vina.
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif cred ca imi iau o sticluta din aia mica si plata si o tin mereu cu mine si mai trag cate o dusca din ea.
sau imi pun reminder sa beau un pahar de apa pe ora.

ceaiuri nu as prea consuma, nu stiu cat de bine se simte domn'soara daca ii dau ceaiuri diuretice.
give_rose.gif multumesc pentru sfaturi.

Mariana
Nu am prea inteles grin.gif sticla palta sau apa plata? lol.gif
pupic.gif hug.gif
michelle
CITAT(alandana @ 03-06-2008, 09:00 PM) *

Oare un meniu dela KFC - fara suc dar cu cartofi prajiti si 5 stripsuri cu piept de pui cat or valora? Azi nu am rezistat tentatiei si am mancat nesanatos. De obicei in afara de cafeaua (prea multa) pe care o beau mananc destul de sanatos.

Crispy Strips: 3buc (400 cal/24 g fat/0 g fiber/17 g carbs) 10p
Crispy Strips: 2buc (270 cal/16 g fat/0 g fiber/11 g carbs) 6.5p
Cartofi prajiti nu sunt, dar am gasit asta:
Potato Wedges (240 cal/12 g fat/3 g fiber/30 g carbs) 5p

Si eu mai mananc la kfc o data la cateva luni blushing.gif
alandana
CITAT(michelle @ 04-06-2008, 09:38 AM) *

Punand in balanta kilometri parcursi ieri - cred ca n-am sa ma ingras. wink1.gif
Sunt zombie astazi.
Dumbo
Alandala bea cafea sa iti revii lol.gif lol.gif lol.gif

Am inceput operatiunea apa. Cred ca ma apuc sa trag si liniute, dupa fiecare pahar cate o liniutza. lol.gif

A propos, laptele se considera tot apa+calorii?
Ramo
Da, se include in ratia zilnica de lichide, insa are calorii, nu ca apa.
Nessie
CITAT(michelle @ 04-06-2008, 09:38 AM) *

Cartofii prajiti de la KFC nu sunt in toate tarile si de asta nu au caloriile pe net. In schimb poti folosi cartofii prajiti de la McDonalds.
Pentru alte produse de la KFC, uita-te in lista noastra de calorii.
ALICE
De ce are lintea asa multe calorii?Mi-am facut ieri o mancarica din 100g linte uscata si nu pot zice ca a iesit multa.O craticioara din care mananc de 2 ori.Si toata afacerea a fost 8 puncte, ca am pus 2 lingurite de ulei ohmy.gif
Nessie
Lintea e ruda cu fasolea, care are la fel, multi carbohidrati si multe calorii: fasole uscata.
ALICE
Ma gandeam la ce avantaje am ca mananc linte sau fasole.Fasolea imi place mai mult de exemplu
Azi am probleme existentiale
ALICE
Uitati cum am reusit sa strang aproape 800 calorii din nimic sad.gif Si mai rau e ca n-am decat 10 puncte huh.gif

Banane - 200 grame, 178 calorii, 2.2 proteine, 0.6 lipide, 45.6 carbohidrati, 5.2 fibre
Rosii - 50 grame, 9 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 2 carbohidrati, 0.6 fibre
Miere - 10 grame, 32.5 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 8.1 carbohidrati, 0 fibre
Mar, Ionatan - 120 grame, 62.4 calorii, 0.5 proteine, 0.2 lipide, 16.6 carbohidrati, 2.9 fibre
Linte uscata - 50 grame, 176.5 calorii, 12.9 proteine, 0.6 lipide, 30.1 carbohidrati, 15.3 fibre
Ulei floarea soarelui - 20 grame, 176.8 calorii, 0 proteine, 20 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Lipie - 50 grame, 135 calorii, 4.1 proteine, 1.4 lipide, 25.7 carbohidrati, 2.1 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 500 grame, 770.2 calorii, 20.2 proteine, 22.9 lipide, 128.1 carbohidrati, 26.1 fibre
michelle
Neata!
Eu incerc sa revin la dieta.
Ieri si azi la pranz am comandat salata. Dimineata mananc foarte putin sau deloc. Asta pentru a compensa excesele de luni-marti doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.