CITAT(aleonzuza @ 05-06-2008, 10:17 AM)

Bubbles, ti-ai dori sa nu mai vina rusii si, in loc..sa apara un bb mai tarzior?

Miha, ma uimesti cand te "aud" ca incerci sa revii la dieta...Cand am inceput eu acum vreo 3 ani(cred)..TU ai fost cea care m-a motivat cel mai mult...Aveai o ambitie de ma faceai sa ma rusinez cand mancam un ecler cu colegele la serviciu...Si pozele tale care aratau modificarea dimensiunilor tale asa de repede si mult...Hmmm....
In ultimii 3 ani s-au intamplat multe
).gif)
Ca sa fac un rezumat, am slabit ff mult, pana la 47-48 kg (adica greutatea
ideala pentru inaltimea mea de 157cm). Eram slaba, mi se vedeau oasele, eram supta la fatza, parca nu mai eram eu. Parca era o persoana cu 5 ani mai in varsta. Asa ca am hotarat sa mai pun ceva pe mine, sa ma situez undeva intre 50-53kg. Numai ca situatia a luat amploare, eu bucuroasa ca am din nou falcute m-am apropiat incet-incet la greutatea de pe ticker. Cam asta e, rusine sa imi fie
Drept e ca nici nu vreau sa slabesc brusc (1kg/saptamana mi se pare mult). Am zile cand fac si excese, dar ma cumintesc, sa recuperez

Eu ieri am mancat bine : ciorba de pui si cu paste : 5 p si mancarica de dovlecei cu un pic de orez : 3 p. Acelasi meniu si la pranz si seara. Si niste mere dimineata
Cum ai facut dovleceii?

Desi ma gandisem sa trec la numarat calorii...si imi pare mai eficient si corect...imi este cam greu si..mai aman.
La numaratul caloriilor trebuie sa cantaresti fiecare aliment. Trebuie un pic de disciplina, depinde de cat de motivata esti.
Eu vorbesc!