CITAT(Monic @ 10-06-2008, 06:09 PM)

CITAT(Maybeline @ 10-06-2008, 04:46 PM)

Pe
buretel te-ai gasit sa o intrebi daca il foloseste des? Cred ca si inghetata si-ar baga-o la steamer
).gif)
de cineva trebuia sa ma iau si eu, ca tu erai
geamantan la bucatarie

May, ce bine ma cunosti

Eu ma gandeam sa-mi pun si consortu' un pic la abur, sa iasa asa...mai
tender
Beey
Monic, adicatelea ce

Te iei de mine? De fabrici si uzine?
Danuta&Sorina, foarte faine pozele!!! Adevarate microbiste, dom'le! Si v-ati mai si pozat langa Chivu

Sau nu m-am trezit eu bine sa vad corect, ala cu nr. 5 din spate, nu-i el?
Neata fetilii
Eu sunt usor anchilozata, fiindca ieri fuse o zi

M-am dus ca o floare la sala, sa-mi fac io linistita programul cardio (ala de-l urasc cel mai tare

), si
dupe o ora juma' de gafait si transpirat, dau sa fug la vestiare, sa-mi inhat geanta si sa plec la masaj. Dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu a' de-o vroia subsemnata, in usa vestiarului dau nas in nas cu instructoarea care tine ore de pilates, alea alea. Si cum ne cunoastem, ma ia direct ca unde plec asa devreme? Ce devreme madam, pai eu ma spetesc aici de o ora jumate, ea ca nuuu, sa vin ca are ora de Body Jam, dans&fitness. Acu' de rusine

ce era sa fac, m-am dus. Am mai inhatat o sticla de apa si dusa am fost
Bey fratilor, io+dansul-> exact eleganta unui gandac la paralele
M-am ciocnit de toate fetele din sala, daca miscarile erau spre stanga, ale mele erau obligatoriu...ati ghicit, in partea opusa

Deci de fun a fost fun, am plecat tarandu-ma dupa o ora stata acolo, am zburat la masaj cu o mega intarziere, si 'doar' la 10 si ceva am ajuns si eu acasa.
Al meu m-a dat disparuta, credea ca am fugit cu vreun instructor
Ma duc sa sorb o