Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
dany
CITAT(daconst @ 09-06-2008, 01:43 PM) *

Pup fetele mele,ca de mult n-am mai dat pe aici. pupic.gif
Promit sa-mi fac timp sa va scriu mai mult despre noi ca in ultima vreme nu mai am timp de nimic.
Acum sunt la Sorina si in seara asta mergem la meci la Romania-Franta. cheer.gif
Am facut rost de tricouri si ne pregatim sa ne pictam pe fata...steaguri avem,asa ca sa va uitati dupa noi prin tribune. lol.gif

Uite asa am primit raspunsul la ce o intrebasem pe Sorina )).gif

M-as picta si eu pe fatza da` mi-e ca se sperie al meu si ii va sta mancarea in gat .
Ma voi uita cu lupa la TV poate va vad lol.gif
Si la mine in jurnal a fost azi tema principala meciul de azi cheer.gif
Distractie placuta si sa nu va intoarceti acasa fara o victorie !!! pupic.gif

Sper ca faceti si cateva poze pentru noi , astia care nu vedem meciul live .
michelle
Ce fain de voi! cheer.gif Asteptam poze naughty.gif
buretel
HAI ROMANIA!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Danuta, Sorina, ce fain ca mergeti impreuna la meci wink1.gif Ma uit in tribune dupa voi )).gif
ALICE
Hai sa ne intelegem de pe acum.Sa faceti un semn distinctiv ca sa va recunoastem. lol.gif
Va luati cate un balon fiecare.Dar la ce o sa fie acolo, cred ca e potrivit un zeppelin
buretel
CITAT(ALICE @ 09-06-2008, 03:37 PM) *

Hai sa ne intelegem de pe acum.Sa faceti un semn distinctiv ca sa va recunoastem. lol.gif
Va luati cate un balon fiecare.Dar la ce o sa fie acolo, cred ca e potrivit un zeppelin

lol.gif lol.gif lol.gif
Sau scrieti ONEDEN pe baloane, si ne prindem noi grin.gif
nusarich
Super, Dana! Daca-i asa, cred ca ma uit si eu la meci.
bubbles
Buna ziua .Si eu astept meciul yahoo.gif .Sunt la Craiova grin.gif .Am venit dupa diploma de bac la facultate si stau pana miercuri.Sunt si cu rusii dupa mne si greutatea .. mi-e si rusine sa mai zic.POAte trec rusii si imi revin sorry.gif .
May
Am si eu o intrebare intrebatoare: daca gatesc ceva cu vin, cum punctez vinul avand in vedere ca se evapora alcoolul? huh.gif
Ramo
Eu zic sa il punctezi cu tot cu alcool.....sper ca ai inteles ce am vrut sa zic )).gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 09-06-2008, 07:19 PM) *

Am si eu o intrebare intrebatoare: daca gatesc ceva cu vin, cum punctez vinul avand in vedere ca se evapora alcoolul? huh.gif

Cred ca n-ai nici o sansa de raspuns, toata lumea e la meci )).gif
Eu am sarit de pe stepper fuga la vestiar, m-am impiedicat pe scari, si nu stia ala de la sala ce am, cand sa-mi dea cheia. I-am zis ca alerg la meci, ca joaca Romania devil.gif Cred ca si-a facut cruce in urma mea, zici ca aveam flacari la picioare sa ajung mai repede acasa lol.gif lol.gif

In alta ordine de idei, puncteaza macar jumatate din cantitate, ca ceva-ceva tot intra in carne wink1.gif
May
lol.gif

Mersi de raspuns floare.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif si puncteaza si paharelul ala de "degustarea" vinului.

buretel
May, tu esti de vina, cu vinul tau lol.gif lol.gif S-a terminat 0-0 doh.gif
tata.gif tata.gif tata.gif
May
Cred ca nu am lasat tot alcoolul sa se evapore ca deja ma doare capul doh.gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 09-06-2008, 10:53 PM) *

Cred ca nu am lasat tot alcoolul sa se evapore ca deja ma doare capul doh.gif

Deci trebuia punctat tot vinul, vezi? Sau e de la paharelul de degustare? naughty.gif
aleonzuza
Buna dimineata!!! Tare rau ma simt de vreo 2 zile..dureri de cap, de stomac...greturi, ameteli..Au mai venit si rusii...Asta ma ajuta sa tin si dieta. Dar e groaznic...
Dumbo
Buna dimineata.
bubbles
Neata gagici cheer.gif
aleonzuza
Bubbles, ce vesela esti!!! smile.gif Ma bucur pt tine ca esti in forma...
bubbles
Sunt vesela ca m-a terminat caldura doh.gif .Si cand ma gandesc ca in o ora plec si mai vreau sa imi si ceva de imbracat si cred ca e o placere pe caldura asta sa probezi .. imi vine sa o iau la fuga valea.gif
buretel
Neataaa, si eu sunt vesela )).gif

Ale, ce-ai patit? Ai mancat ceva rau? sad.gif
Bubu, sa vedem si noi ce-ti iei, absolvento care esti )).gif
aleonzuza
nu stiu daca e de la mancare; mamaliga cu branza am mancat duminica seara; si inghetata dry.gif ; oare de la asta sa fie???
michelle
Te-ai uitat la termenul de expirare al inghetatei? Sau poate smantana era prea grasa.. Oricum in cel mai rau caz aveai doar dureri de stomac sau greturi. Nu cred ca ar provoca astea durere de cap sau ameteli.
Ai fost la un dr.?
aleonzuza
Lucrez intr-un spital...Dar nu si-au batut capul tare. Mi-au dat ceva si..."o sa treaca"...Ma simt mult mai bine azi...Multumesc pt grija!!!
buretel
Unde e boborul neuronicesc, s-a topit la caldura? )).gif
nusarich
CITAT(buretel @ 10-06-2008, 03:26 PM) *

Unde e boborul neuronicesc, s-a topit la caldura? )).gif

Eu m-am pierdut intre calcule si calculele... de azi-dimineata calculez niste penalizari si mi-au mancat zilele si creierii... bine ca e marti, macar am o explicatie.
buretel
Nusa pupic.gif Da-le incolo de calcule, pe mine ma asteapta niste facturi, dar nu-mi bat capul cu ele azi nana.gif )).gif
Azi am papat un cub de Anidor, 6 g drool.gif
michelle
CITAT(buretel @ 10-06-2008, 03:46 PM) *

Azi am papat un cub de Anidor, 6 g drool.gif

Chiar si asa, tot cuminte esti give_rose.gif
Apropos, nu ne dai si noua exemple din meniurile tale?
buretel
Multumesc blushing.gif

Ba da, sigur ca scriu smile.gif

Meniu azi:
MD: kefir 240ml+cereale integrale 50g+1 lingurita seminte de in+1 ceasca de cafea
PRANZ: 133g cod facut la aburi+ 131g varza de Bruxelles la mw (caaah)+salata de rosie+castravete+ardei capia
Gustare: 6 gume Orbit adica 8.4g laugh.gif (dulcele meu zilnic, nu renunt nicicum blum.gif ) + 6g Anidor drool.gif

Pana acum am consumat 503 kcal, mai am 497 smile.gif

Diseara mers la sala, apoi mixul de alune+seminte crude (am scris la Alice) plus ceva fructe, si mai vad smile.gif

Unde mi-am amintit, am scris si gramajele.
May
buretel, fata cu kefirul )).gif
buretel
blum.gif Warum?
Imi place raaau, in fiecare zi asta am la md. Invariabil laugh.gif
May
Pai d-asta ziceam, de cand te stiu numai cu kefir la MD te lauzi )).gif
buretel
Ai uitat, tot eu sunt aia si cu pepenii )).gif )).gif

Btw, sunt buna de reclama cu kefirul asta, mai ceva ca doamnele alea cu Bifidusu' biggrin.gif
May
Alea cu Bifidusu` parca sunt iesite din desenele animate, nu stiu unde le-au gasit pe toate )).gif
buretel
Daaa, are al meu niste vorbe de cate ori vede reclama asta lol.gif lol.gif lol.gif
Cred ca i s-a luat de iaurt definitiv )).gif
May
Eu mor de reclamele la detergenti, mai ales aia care ruleaza acum la Perwol sau cum [*****] ii zice. Esti la petrecere domne` dar ai detergentul de 3 kile in geanta ca poate trebuie sa demonstrezi cuiva ca rochia nu e noua doh.gif
ALICE
Buretel, cum faci pestele la abur?
buretel
CITAT(ALICE @ 10-06-2008, 04:20 PM) *

Buretel, cum faci pestele la abur?

La steamer
Fac sambata pt toata saptamana. Fac si legume, orice.

Apropo de reclame, pe mine ma enerveaza alea la Bonux mad.gif cu Magda Catone. Uff, si cand ma gandesc ce sot are, iubitul meu din tinerete )).gif
Monic
off mai Buretel, acum trebuie sa-mi iau si eu steamer shucks.gif ca mi s-a facut pofta lol.gif
cere copilu` laugh.gif
chiar, sunt bune steamerele astea? le folosesti des? ca de mult ma bate gandul si pe mine
May
Pe buretel te-ai gasit sa o intrebi daca il foloseste des? Cred ca si inghetata si-ar baga-o la steamer )).gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 10-06-2008, 04:46 PM) *

Pe buretel te-ai gasit sa o intrebi daca il foloseste des? Cred ca si inghetata si-ar baga-o la steamer )).gif

de cineva trebuia sa ma iau si eu, ca tu erai geamantan la bucatarie tease.gif
peach
Sali Fetele

Pina pune se organizeaza Dana cu pozele smile.gif pun eu una de sezon wink1.gif In gara din Zürich in drum spre stadion.
Imagine
daconst
Hai ca pun si eu 2 poze ca de mai mult nu mai sunt in stare.Sunt rupta de oboseala.

Imagine

Imagine
buretel
CITAT(Monic @ 10-06-2008, 06:09 PM) *
CITAT(Maybeline @ 10-06-2008, 04:46 PM) *
de cineva trebuia sa ma iau si eu, ca tu erai geamantan la bucatarie tease.gif
lol.gif lol.gif lol.gif May, ce bine ma cunosti laugh.gif Eu ma gandeam sa-mi pun si consortu' un pic la abur, sa iasa asa...mai tender biggrin.gif
Beey Monic, adicatelea ce blum.gif Te iei de mine? De fabrici si uzine? tease.gif

Danuta&Sorina, foarte faine pozele!!! Adevarate microbiste, dom'le! Si v-ati mai si pozat langa Chivu naughty.gif Sau nu m-am trezit eu bine sa vad corect, ala cu nr. 5 din spate, nu-i el? wacko.gif

Neata fetilii cheer.gif
Eu sunt usor anchilozata, fiindca ieri fuse o zi doh.gif M-am dus ca o floare la sala, sa-mi fac io linistita programul cardio (ala de-l urasc cel mai tare devil.gif ), si dupe o ora juma' de gafait si transpirat, dau sa fug la vestiare, sa-mi inhat geanta si sa plec la masaj. Dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu a' de-o vroia subsemnata, in usa vestiarului dau nas in nas cu instructoarea care tine ore de pilates, alea alea. Si cum ne cunoastem, ma ia direct ca unde plec asa devreme? Ce devreme madam, pai eu ma spetesc aici de o ora jumate, ea ca nuuu, sa vin ca are ora de Body Jam, dans&fitness. Acu' de rusine blushing.gif ce era sa fac, m-am dus. Am mai inhatat o sticla de apa si dusa am fost laugh.gif
Bey fratilor, io+dansul-> exact eleganta unui gandac la paralele doh.gif
M-am ciocnit de toate fetele din sala, daca miscarile erau spre stanga, ale mele erau obligatoriu...ati ghicit, in partea opusa lol.gif Deci de fun a fost fun, am plecat tarandu-ma dupa o ora stata acolo, am zburat la masaj cu o mega intarziere, si 'doar' la 10 si ceva am ajuns si eu acasa.

Al meu m-a dat disparuta, credea ca am fugit cu vreun instructor lol.gif lol.gif lol.gif

Ma duc sa sorb o cafea.gif
nusarich
Ce bine aratati amandoua! w00t.gif

Asteptam si pozele Sorinei.

Buretel, unde faci mama dansuri de-astea? ca suna interesant... chiar si cu muncile din dotare...
buretel
Nusha, p'acilea pe la mine, departe wink1.gif
michelle
Dana, Sorina, multumim de poze pupic.gif Cam rarut pe la noi hug.gif Mi se pare mie sau ati mai slabit?

Buretel, suna interesant ce spui tu acolo. Bravo pentru ambitie! Sa stii ca te admir sincer. Ca sigur nu arati rau, si mai ai si atata vointa pt dieta + sport. In ce oras stai, asa departe?
buretel
Si mie mi se pare ca au slabit fetele clap.gif

CITAT(michelle @ 11-06-2008, 09:23 AM) *
Buretel, suna interesant ce spui tu acolo. Bravo pentru ambitie! Sa stii ca te admir sincer. Ca sigur nu arati rau, si mai ai si atata vointa pt dieta + sport. In ce oras stai, asa departe?

give_rose.gif Multumesc mult!
Nusha&Miha, aveti PM blum.gif

Anunt important: astazi am incaput in niste blugi care zaceau de 1 an si jumatate in sifonier, din simplul motiv ca nu ma mai cuprindeau lol.gif
La kg sunt la cat arata pe ticker, dar eu tot sper ca acum s-au mai adunat ceva muschi acolo, in locul grasimii )).gif
dany
Superbe pozele , Sorina & Dana , dar de ce ati tinut steagul invers ( inafara de ultima poza ) lol.gif . Asteptam si restul naughty.gif

Felicitari pentru blugi , Buretelu` cheer.gif
nusarich
Felicitari pentru blugi, Buretel, dar sa stii ca ticker-ul tau ne minte, ne zice ca ai 5.7kg... hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.