Salutare si de la noi!
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Astazi sunt singura acasa,adica fara gupil si barbat si am timp sa mai citesc si eu forumul ca in zilele bune.
De cind cu serviciul abia mai deschid calculatorul si ajung si eu ca Himere sa-mi para rau de vremurile cind nu ma dezlipeam de forum.
Asta e,se pare ca toate ajungem asa,mai devreme sau mai tarziu.
Am ramas in urma cu povestiri despre noi,dar am tinut-o tot intr-o calatorie si un concediu.Azi e primul we cind stau si eu sa atarn.Mananc si dorm,ca asta imi lipsea cel mai mult.
Concediul nostru a fost super,doar ca am avut parte de peripetii si era cam mult de povestit.
O sa va spun pe scurt,ca am povestit de asa multe ori povestea,incit nici eu nu mai am rabdarea sa o scriu.
Am avut parte de un zbor linistit si chiar Lucas s-a comportat neasteptat de bine.La fel si mama,care nu mai zburase pina acum.
Toate bune si frumoase pina acolo,doar cind sa ne luam bagajele a aparut surpriza:bagajele ramasesera in München.
Da mai,va imaginati ce frumos cu copil dupa noi si am ajuns doar cu bagajul de mana.
Ca norocul ca am zburat cu firma buna,cu TUI si ne-au dat cite 50€ pe zi de persoana sa ne cumparam ce avem nevoie.Asa ca 2 zile cit am stat fara bagaje am avut 400€ sa-i cheltuim si sa facem cumparaturi.
Chestia e ca dintr-o experienta neplacuta s-a transformat in ceva super,pentru ca la conditiile date nu aveam bani si de shopping.
Dupa 2 zile ne-au ajuns bagajele,dar sa nu va spun ca parca nici nu mai aveam nevoie de nimic din el,ca eram mai incantata de lucrurile noi.
Faza mai nasoala a fost cu mancarea lui Lucas,ca turcii nu au asa multe produse de bb si care le aveau erau cu scrisul pe turceste.Ne ghidam si noi dupa poze.
Noroc cu laptele praf,ca borcanelele erau groaznice la ei.
In rest a fost super primul concediu cu bb si chiar m-as mai duce cu el.L-a incantat mult sa se joace in nisip si sa se murdareasca el cum dorea.
Mama a fost tare impresionata,mai ales ca ea nu vazuse marea nici in tara.
Hai ca va pun si fo doua poze,daca tot am timp.
Dumbo,odihnestete-te cit poti de mult acum ca pe urma sigur nu mai apuci.
Si de kg sa nu-ti para rau ca asa cum le pui,le si dai jos.
Eu zic ca cine a fost slabuta inainte de sarcina,cam asa va fi si dupa.Conteaza cum ti-e felul.Eu am verificat asta pe mine si desi am pus enorm de mult pe mine cu sarcina,nu regret nimic.
Acum sunt tot ca inainte si in plus am un copil vesel si sanatos!
Deci a meritat sa nu ma abtin de la nimic si sau sa ma simt frustrata in cea mai frumoasa perioada din viata mea.