Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Ramo
Tocmai asta e ideea...sa nu ne infomatam....mie mi se pare ok meniul....da papi si fructe, da? Insa sa ai mare grija la ele, sunt f inselatoare, bune da cu o gramada de calorii. pupic.gif
Loredana
CITAT(ramonavlas @ 16-06-2008, 07:25 PM) *

Tocmai asta e ideea...sa nu ne infomatam....mie mi se pare ok meniul....da papi si fructe, da? Insa sa ai mare grija la ele, sunt f inselatoare, bune da cu o gramada de calorii. pupic.gif

Da,chiar asta as fi vrut sa intreb,ca eu sunt mare mancatoare de fructe.Am inteles ca ai voie sa mananci 3 fructe pe zi si sa nu socotesti puncte.Dar daca vrei mai mult?Spre exemplu,daca mananc ananas,nu-mi ajunge o rondea(rondela???),de obicei mancam un fruct intreg jumi-juma cu al meu.Cum calculez aici?Ca banuiesc ca sunt puncte!Sau cirese?Nu pot manca un pumn,Dumnezeu sa ma ierte,daca mananc,mananc juma de kil )).gif
In tabelele pe care le am eu,sunt toate cu 0 puncte cu unele mici exceptii,nu stiu cum sa fac
Multumesc....
pupic.gif

Dupa ce am terminat de intrebat,desteapta de mine,mi-a picat fisa!!!!
As putea sa calculez cu caloriile,nu?Ca numarul de calorii il gasesc.Sau nu se face asa?
Ramo
Fructele ce depaseasc 300 gr (parca, sa ma corecteze cineva) se puncteaza cu unul pt toata cantitatea (ce depaseste 300). Sper ca ai inteles ceva. )).gif
nusarich
CITAT(Loredana @ 16-06-2008, 08:09 PM) *

Salut tuturor,
Am reusit sa fac meniul pentru maine:
M.D. 2 oua fierte -4p
2 felii paine prajita -2p
suc portocale proaspat -1p
cafea cu indulcitor -0p
PR. supa de pui -5p(o fac cu pulpite)
tocanita de legume(contine broccoli,vinete,dovlecei,ceapa,ulei)-2p(o fi bine cum am pus?)
C. piept de curcan la gratar -2p
salata(contine salata verde,ceapa verde,rosii,ulei) -2p

Total: 18p

Ce ziceti,fetelor?Mi se pare destul de mult!
Mai fac in fiecare zi miscare de 3p,dar intentionez sa nu le consum,asta sa fie bonus la kilograme! grin.gif

Astept cu interes opinii!
Multumesc,hugs!

Loredana, la inceput o sa ti se para ca ai multe puncte, ca nu prea ai cum sa le consumi, dar pe parcurs vei vedea ca o sa se "imputineze", adica o sa ti se parca ca n-a mancat nimic si ai consumat toate punctele. Sper sa nu ajungi pe acolo, ca unele dintre noi am experimentat si asta... blushing.gif
Despre punctaj, ce sa zic, la ulei as fi vrut sa te intreb cam cat pui, ca mie una mi se pare mult. Eu mi-am cumparat un spray cu ulei (de masline) si in salata folosesc din ala, e mult mai ieftin, in sensul ca nu cred ca ajung vreodata sa pun 1 lingurita de ulei la salata. Si supa de pui iarasi, daca ai cantarit pulpele si ti-a iesit 5p supa, e ok.
Bafta la slabit si la sport!
Loredana
CITAT(ramonavlas @ 16-06-2008, 07:34 PM) *

Fructele ce depaseasc 300 gr (parca, sa ma corecteze cineva) se puncteaza cu unul pt toata cantitatea (ce depaseste 300). Sper ca ai inteles ceva. )).gif

Da,sarumana,am inteles.Inseamna ca dieta asta e de gasca cu fructele!Ca daca as calcula dupa calorii,jumatate de ananas ar avea vreo 4p,ca are 500 de calorii si 0 grasimi.Poate ca din cauza asta zice toata lumea ca e inselator cu fructele la WW?!?? eusa_think.gif
Ca ma gandesc ca e una sa mananci 300g si alta sa mananci un kil...hahaha

Despre punctaj, ce sa zic, la ulei as fi vrut sa te intreb cam cat pui, ca mie una mi se pare mult. Eu mi-am cumparat un spray cu ulei (de masline) si in salata folosesc din ala, e mult mai ieftin, in sensul ca nu cred ca ajung vreodata sa pun 1 lingurita de ulei la salata. Si supa de pui iarasi, daca ai cantarit pulpele si ti-a iesit 5p supa, e ok.
Bafta la slabit si la sport!
[/quote]

Pai am pus asa ca sa fie acoperitor,nu cred ca o portie de salata are 2 lingurite de ulei....da,daca stau sa ma gandesc,chiar daca pun ulei normal in salata,mai mult de o lingurita nu are,asa ca o sa socotesc doar 1p si mai mananc ananas!!Imi place dieta asta! cheer.gif
Ramo
O juma de anans nu are 500 de calorii!!!
500 gr ananas are 230 calorii!

Si eu am ulei tot in spray cheer.gif
nusarich
Pai vezi? De-asta e bine sa ceri pareri ( a se citi sa pui meniuri), ca daca iti e pofta de ceva macar stii daca mananci azi sau maine... hug.gif
daconst
Multam fetele de aprecieri. pupic.gif
Acum sunt in perioada cind mananc aiurea si multe dulciuri,asa ca ocolesc cantarul pina-mi trece.
Aici e vreme rece si ploua de numa,asa ca nu gasesc motivatie sa ma apuc de cura.Sper sa n-o mai tina mult,ca acusi nu mai intru in haine. doh.gif

Loredana,ai inceput bine cu numaratul si daca vei scrie meniul aici,cu siguranta te vor ajuta si fetele sa slabesti frumos si fara efort prea mare. give_rose.gif

Nusha,abia astept poze cu rochia ta. naughty.gif
Cum iti faci parul?

May,mor de ras cind iti vad avatarul...cred ca numai tu puteai sa-l gasesti. grin.gif

Dany,ce-i cu poza de la tine din avatar?Ce semnifica?
Scuze daca ai mai scris. blushing.gif

Ramo,cind mai pleci si pe unde? huh.gif

Loredana
Ramona ,atunci e si mai bine,ca ananasul e fructul meu preferat!De unde vazusem eu 500 de calorii???
Maybeline ,ma intrebai ce diete am mai tinut.Pai,nu prea am tinut diete.Eu am slabit acum 2 ani 10 kilograme in decurs de vreo 4,5 luni...asta era acu'20 de kilograme in urma )).gif
Nu am tinut o dieta anume,ci controlam ceea ce mancam,am eliminat zaharul(mai mancam cate un dulce din cand in cand),prajelile,mancarea grasa,mai faceam sala,mai tineam o zi de atkins si tot asa.Cu atkinsul se slabeste serios,dar este muuuult prea periculos,de aceea imi era teama sa-l tin si doua zile la rand.Si acum am trecut de faza in care imi doream sa slabesc de la o zi la alta,daca era posibil,si m-am convins ca singura modalitate de a slabi bine este sa o faci 100% sanatos,si cred ca WW este raspunsul.Sa vedem acum care vor fi rezultatele.Tot ceea ce am citit aici m-a motivat foarte mult si ma simt tare bine aici printre voi.Sper ca voi reusi!
May
CITAT(daconst @ 16-06-2008, 09:30 PM) *

May,mor de ras cind iti vad avatarul...cred ca numai tu puteai sa-l gasesti. grin.gif

Pai cautam pe un site cu totul altceva cand am dat de el... inca nu am aflat cine mi-a postat poza acolo dry.gif lol.gif

Loredana unul din sfaturile WW este sa consumi 5 portii de legume si fructe pe zi si anume 2 portii=300 g legume si 3 portii=200g fructe. Atunci cand depasesti cantitatea la fructe sau la legume se socoteste un punct in plus (in decursul unei zile), fie ca ai depasit cantitatea la legume, fie ca pe cea la fructe, fie ca pe amandoua, se pune un singur punct in plus pe zi.

Nu inteleg de ce aproximezi uleiul din salata sau din tocanita... nu sunt facute de tine? Caci daca sunt facute de tine atunci masoara cu lingurita cat pui, nu din ochi... ai fi surprinsa sa vezi ca un firicel de ulei inseamna peste o lingurita.

CITAT(Loredana @ 13-06-2008, 11:48 PM) *

....am inceput acum vreo doua saptamani o mica dieta....

De aceasta dieta te intrebam wink1.gif
bubbles
Buna searaaaaaaaaaa yahoo.gif
nusarich
CITAT(daconst @ 16-06-2008, 10:30 PM) *

Cum iti faci parul?

[

Dana, poze cu rochita cred ca o sa am dupa nunta, pentru ca nici macar nu e gata, asa ca nu stiu daca voi putea face poze la urmatoarea proba (peste 2 saptamani adica). Stiu doar ca e cu bretelute. Si oricum e surpriza, pentru multa lume...

Iar parul nu stiu inca in ce fel o sa mi-l aranjeze coafeza mea. I-am povestit cum e rochita si a zis ca poate il ridica doar in parti si il onduleaza putin ... nu stiu sa povestesc, clar! Macar am facut programarea, stiu sigura ca nu ma lasa balta... wink1.gif
michelle
Nusa, mai ai mai putin de o luna, ai emotii? grin.gif
dany
Neatza !

Loredana , si eu zic ca e ok meniul tau pe azi . La salata foloseste ulei de masline ( una din regulile WW spune sa se consume cel putin 2 portii - 2 p - de grasimi bune ) . Cauta set de linguritze de masurat ( sunt 5 in set , parca ) si masoara uleiul . Sau cauta la Tchibo spray pentru ulei .
Ananasul are 0 p / 100 gr , ciresele 0,5 p / 50 gr .
Daca vrei lista completa si actuala a punctelor WW , cauta in orasul tau seminariile WW , mergi 1 data acolo , inscrie-te la ei ( nu esti obligata sa mergi in continuare ) si primesti primele materiale ajutatoare . Cauta si in magazine revista Weight Watchers ( apare la fiecare 2 luni ) si acolo gasesti sfaturi ,idei de meniuri pt 1 saptamana si , din cand in cand , ai si un cupon de mers 1 ora gratuit la acele seminarii .
Daca iti faci cumparaturile si de la LIDL , am lista alimentelor de la Linessa ( slabe in puncte ) si ti-o pot trimite pe mail , daca imi dai adresa ta .
Poti intra si pe www.weightwatchers.de pe forum si gasesti si acolo ajutor , mai ales referitor la alimentele din Germania . give_rose.gif

Dana , rochia de la avatarul meu e una din rochiile aduse data trecuta de Ramona din LA si as vrea sa mi-o cumpar . Am pus-o la avatar ca sa-mi aduca aminte in fiecare zi ca vreau sa incap in ea lol.gif . Aici o poti vedea mai bine .

Nusa , tare putin a mai ramas pana la evenimentul cel mare ! hug.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 17-06-2008, 09:22 AM) *

Nusa, mai ai mai putin de o luna, ai emotii? grin.gif

Ai dreptate Miha hug.gif , mai sunt 3 saptamani si 4 zile. Emotii? Hmmm, inca nu. Adica na, am ceva emotii cu rochita, dar nu pentru eveniment in sine. Nu inca. Dupa ce vad toate cele asezate si cumparate si ok, probabil ca voi intra in trepidatii...

Dany, hug.gif
Ramo
CITAT(daconst @ 16-06-2008, 10:30 PM) *

Multam fetele de aprecieri. pupic.gif
Acum sunt in perioada cind mananc aiurea si multe dulciuri,asa ca ocolesc cantarul pina-mi trece.
Aici e vreme rece si ploua de numa,asa ca nu gasesc motivatie sa ma apuc de cura.Sper sa n-o mai tina mult,ca acusi nu mai intru in haine. doh.gif

Loredana,ai inceput bine cu numaratul si daca vei scrie meniul aici,cu siguranta te vor ajuta si fetele sa slabesti frumos si fara efort prea mare. give_rose.gif

Cum iti faci parul?

Dany,ce-i cu poza de la tine din avatar?Ce semnifica?
Scuze daca ai mai scris. blushing.gif

Ramo,cind mai pleci si pe unde? huh.gif

Plec sambata din nou in LA, pe 10 la Brasov, pe 12 la Bucuresti si pe 13 la mare )).gif
Loredana
Buna fetelor,
Aseara am facut de proba o salata in care am pus doar o lingurita de ulei si merge,deci salatele mele vor avea mereu 1p.O sa incerc sa gasesc ulei in spray,nu am vazut inca,dar o sa merg la Tchibo sa vad daca au.
Iar mancarea gatita o fac eu,desigur,si o sa incerc sa masor mai exact.Si,da,din meniul de astazi mi-au lipsit fructele,dar o sa remediez asta maine si o sa incerc sa le includ in fiecare zi(nu ca e mare bai,ca imi plac fructele).
Maybeline ,dieta pe care am tinut-o saptamanile astea nu este chiar o dieta,este acelasi lucru pe care l-am facut acum 2 ani,si anume mancam seara pana pe la 7 si dupa aia nimic,putin dulce,putin gras...asa,cu grija.Am dat jos 3 kilo in doua saptamani si m-am oprit pentru vreo saptamana,de aia consider ca trebuie sa trec la ceva mai serios si un pic mai restrictiv.
Revin mai pe seara cu meniul pe maine,intre timp,dragi ascultatoare,a fost pentru dumenavostra,in direct din Hamburg,Germania,Loredana.Va multumim pentru atentie! biggrin.gif (glumesc desigur)
Va multumesc la toate pentru sfaturi,va pup cu drag
peach
CITAT(ramonavlas @ 17-06-2008, 09:53 AM) *

Plec sambata din nou in LA, pe 10 la Brasov, pe 12 la Bucuresti si pe 13 la mare )).gif

INFIAZA-MA!!! pray.gif
Ramo
Io nu zic nu....... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Mai ai nevoie de inca un copil? )).gif
Dumbo
Ce zici de un pachet de 2 fete?
Loredana
Ne ducem acasa,la [*****]..........offfffffffffff...cred ca m-am agitat de 15 puncte la meciul asta....dar nu le mananc,nici de-al [*****]...
M-am tinut cu brio de meniu,fetelor
Va pup
La revedere Romania
aleonzuza
Buna dimineata!!! Mai are cineva o dimineata morocanoasa, ca a mea??? sad.gif Si nici dieta nu tin...decat 4 zile din 7... naughty.gif Si, in ritmul asta..nu mai slabesc..La sala merg doar de 2 ori pe saptam. Si..organismul meu are nevoie de mai mult efort. Si mai am si retineri de apa..Ma tot trezesc cu fata, picioarele, mainile umflate...
Azi mananc iaurt mare cu cereale , grefa si...mai vad..o salata cu ceva gratar ..cred. SPER!!!
michelle
Neata!
Loredana, bravo ca te-ai tinut de meniu! Azi ce ai in plan?

ale, cum stai cu hidratarea?
aleonzuza
Beau destula apa...Miha!!! Vreun litru si ceva... Dar aseara, dupa sala..am avut chef sa ma rasfat si am baut pepsi light..vreun litru...Pe care nu cred ca l-am eliminat..Nu stiu daca are legatura cu acidul sau ceva...Beau f rar suc. sad.gif
michelle
Dieta WW recomanda ca dupa fiecare pahar de cola/ pepsi/ cafea sa se bea unul de apa suplimentar

Pisik, ce mai faci? Nu ai mai dat demult pe la noi hug.gif
Pisik
Va pup fetele, remember me? Am zis sa bag capul si aici, nu numai la mine in jurnal. Vad multe fete noi, mult succes la dieta!
Nusa, din cate am prins eu ideea....te mariti? Sper sa nu fi facut o gafa, poate imi faci si mei un rezumat )).gif ca sa te pot felicita in cunostinta de cauza pupic.gif

Monic, felicitari pt bebem sa fie intr-un ceas bun!

Ella, sanatate multa mamei tale!

Am mai citit asa in diagonala, dar nu imi mai amintesc noutati majore, poate imi spuneti voi daca am ratat ceva.

Mai multe despre mine am scris in jurnal

Va pup dulce pe toate!
aleonzuza
da?????asta cu pahar suplimentar de apa pt cafea/cola..nu o stiam...Hmmmm..va fi si mai complicat.. Mersi, miha!!!
dany
CITAT(Loredana @ 17-06-2008, 10:44 PM) *

Ne ducem acasa,la [*****]..........offfffffffffff...cred ca m-am agitat de 15 puncte la meciul asta....dar nu le mananc,nici de-al [*****]...
M-am tinut cu brio de meniu,fetelor
Va pup
La revedere Romania

Ne-am facut-o cu mana noastra ( pardon , cu piciorul lui Mutu ) in meciul cu Italia sad.gif

Felicitari pentru prima zi de WW fara abateri !
michelle
CITAT(danyhoney @ 18-06-2008, 10:06 AM) *

Ne-am facut-o cu mana noastra ( pardon , cu piciorul lui Mutu ) in meciul cu Italia sad.gif

Eu nu as da vina pe Mutu. A fost cumva corect sa pierdem ocazia de la penalty din moment ce si italienilor li s-a anulat acel gol. Si iar mi se pare corect ca nu ne-am calificat la cum am jucat ieri. Na ca am zis-o, astept sa aruncati cu tomato.gif
dany
De acord ca au jucat prost ieri ! Dar golul italienilor nu a fost valabil , cel putin asa am vazut noi la tv si asa s-a si spus aici de catre experti .

Nu arunc cu rosii ca sunt cam scumpe , asa ca mai bine le mananc tease.gif
nusarich
Pisi, da, asa e, ne-am hotarat (de fapt s-a intamplat sa gasim un restaurant liber intr-o sambata, ca altfel ne "hotaram" peste ceva vreme). Peste 3 saptamani si cateva zile e nunta. Sper sa iasa bine ca o facem numai cu banii nostri si cu alergatura de rigoare. Inca n-am rochita / sandale/ chestii..., dar avem costumul lui iubi si pantofii lui, ceea ce este super! Nu stiu nici cu ce ne imbracam ca cununia civila, dar asta e alta poveste. Sper sa-mi pot lua cateva zile libere in saptamana de dinainte, ca nu stiu cum o scot la capat altfel.

Noi te mai asteptam, am mai trecut si pe la tine prin jurnal, e bine ca ne vedem, poate acum o sa ne vedem mai des si poate ne dai si o veste mare sa avem de ce sa te felicitam si pe tine! pupic.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 18-06-2008, 11:39 AM) *

Pisi, da, asa e, ne-am hotarat (de fapt s-a intamplat sa gasim un restaurant liber intr-o sambata, ca altfel ne "hotaram" peste ceva vreme). Peste 3 saptamani si cateva zile e nunta. Sper sa iasa bine ca o facem numai cu banii nostri si cu alergatura de rigoare. Inca n-am rochita / sandale/ chestii..., dar avem costumul lui iubi si pantofii lui, ceea ce este super! Nu stiu nici cu ce ne imbracam ca cununia civila, dar asta e alta poveste. Sper sa-mi pot lua cateva zile libere in saptamana de dinainte, ca nu stiu cum o scot la capat altfel.

Noi te mai asteptam, am mai trecut si pe la tine prin jurnal, e bine ca ne vedem, poate acum o sa ne vedem mai des si poate ne dai si o veste mare sa avem de ce sa te felicitam si pe tine! pupic.gif

Ce ma bucur pt voi! Bravo! Sa fie intr0un ceas bun! Stii ca deciziile cele mai bune sunt cele "negandite", nu? Pe asta ma bazez si eu in decizia pe care am luat-o blum.gif
SUnt sigura ca vei fi o miresica superba si abia astept poze!!!!
Ramo
May, Dumbo, ma duc cu o valiza goala.....io va iau si pe voi )).gif
Pisik pupic.gif
nusarich
Multumesc mult Pisi. Esti o scumpica. O sa vezi ca o sa fie bine si cu bb vostru. Nu se stie cand si cum, dar o sa fie bine. Mai ales ca il doriti amandoi. pupic.gif
Cred ca ai dreptate, deciziile cele mai bune sunt cele pe negandite.

Loredana
Buna ziulica fetelor....
Meniul zilei de astazi:
M.D. lapte 1.5 cu cereale(200g lapte+25g cornflakes) - 3p
Mai incolo vreau sa mananc 2 nectarine.ca nu pot acuma dupa lapte
P. ciorbica de ieri(care a iesit bestiala) - 5p
tocanita de ieri(tot bestiala) - 2p
1 portocala
C. spaghetti scampi
o portie contine:
200g spaghetti - 3p
100g scampi(creveti) - 1,5p
1 lingura ulei - 3p
patrunjel,chilly,rosii - nimic
1 mar
Eu folosesc in proportie de 100% ulei extravirgin de masline,si tocmai mi-am dat seama ca am gresit la ulei,ca am pus 1p in loc de 1,5p,ma rog,nu e diferenta mare...
Total pentru astazi: 17,5p
Am un pic de problema cu apa,nu prea reusesc sa beau asa multa...O sa incerc sa ma fortez sa mai cresc cantitatea(acum cred ca beau cam 1 litru pe zi)
Va pup,o zi minunata

give_rose.gif
Ramo
Loredana, tine tot timpul langa tine (la birou, daca in birou lucrezi) un pahar plin cu apa....eu asa m-am obisnuit. Fara sa iti dai seama tot vei bea din pahar.
La mine functioneaza pupic.gif
aleonzuza
si la mine la fel...chestia cu paharul langa..da rezultate.
buretel
pupic.gif tuturor. Eu sunt foarte aglomerata zilele astea sad.gif
give_rose.gif pt fetele noi!

CITAT(ramonavlas @ 18-06-2008, 02:42 PM) *
Loredana, tine tot timpul langa tine (la birou, daca in birou lucrezi) un pahar plin cu apa....eu asa m-am obisnuit. Fara sa iti dai seama tot vei bea din pahar.
La mine functioneaza pupic.gif

Eu tin un sticloi de 1.5l+paharu', si ca bonus mi-am pus si un post-it mare pe tel mobil, pe care scrie APA!!! Asa sigur nu uit, tot timpul sunt cu ochii pe el, plus ca de cate ori ma invart, plec, trebuie sa-l iau cu mine, si iarasi dau de post-it-ul lipit )).gif

PS: despre meci, nici nu vreau sa imi aduc aminte: mersul la sala ratat din cauza lui, cantar cu 300g mai mult din cauza de floricele devil.gif si nervi din cauza blatului ingrozitor pe care l-au facut doh.gif
nusarich
Nu stiu cum faceti voi, dar eu beau la apa pe zi de se mira lumea prin jurul meu... Adica: la serviciu am o sticla de 2l pe care o termin pana la plecare (in afara de cafea/ceai). Si uneori o umplu din nou pentru ziua urmatoare si mai si beau din ea. Pe drum spre job mai beau o jumatate de litru, tot asa si pe drumul spre casa. Acasa iarasi, beau cel putin 1,5l. Sefa mea imi zice vitel, ca ea bea in cele mai bune zile cam 2 cani. Nu mai zis de colega mea care bea 1 cafea si atat pe zi.... doh.gif
michelle
Lore, bravo si pt a doua zi de dieta! Cum ti se pare pana acum? grin.gif
Hai sa pun si eu meniul meu de azi:
Mic dejun: 1 ou, o feliuta mica de cas, paine, lapte, fulgi 8p
Pranz: 1 rosie, 2 castraveti, ceapa, piept de pui la gratar, cas 4p
Gustare: 3 smochine 1p
Cina: 2 catofi fierti (facuti cu marar si ulei de masline) si salata din 1 rosie, ceapa (presarate cu oregano), paine 4p

Nusa, e foarte bine ca bei atat apa. give_rose.gif SI eu cred ca ma situez pe la 1.5- maxim 2l zilnic..
Loredana
Michelle,ce sa zic....pana acum mi se pare super usor!Parca nici n-as tine dieta!Si cred ca aceasta dieta este perfecta pentru a invata sa urmaresti ceea ce mananci!Si asta este extraordinar!
Nu imi este foame,ceea ce e bine,ca eu cand mi-e foame sunt artagoasa si nimica nu-mi convine... biggrin.gif
Astept cu nerabdare sa vad care sunt rezultatele,o sa postez dupa o saptamana de regim(eu ma cantaresc in fiecare dimineata insa)

Am pus sticluta de apa langa mine si tot mai beau din cand in cand,sper sa ma obisnuiesc si cu asta.
Nusa,esti o fericita ca poti sa bei asa,apa este esentiala pentru organism,si nu numai pentru dieta,iti mentine pielea tanara si sanatoasa,te ajuta sa elimini toxinele,te ajuta la digestie....o mica minune apa asta!!
doh.gif ...de ce nu-mi spun si mie lucrurile astea,care beau uneori doua pahare o zi intreaga,ca tare mai sunt buna la sfaturi!!! biggrin.gif glumesc...
Va pup pe toate,o seara frumoasa va doresc

Loredana
Michelle,acum am realizat cat de putin mananci tu!!!Este foarte putin!
Nu ti-e foame tot timpul?Cam cate puncte ai avut,sau nu tii WW?
offtopic.gif Si am mai observat ca esti din Iasi!!Orasul sufletului meu...offf....cat e de frumos acolo....Vreau pe terasa la Corsoooooooooooooooooooooooooooooo haninoroc.gif band.gif
michelle
Am trecut si punctajele. Pe langa meniul postat ieri, am mai mancat o feliuta de salam si juma de inghetata blushing.gif
Lore, ratia mea zilnica este de 17p, dar in general am zile in care mananc mai putin pt ca recuperez in altele.
Asa e, stau in Iasi de 8 ani, si este si orasul meu de suflet hug.gif

Meniul de azi:
Mic dejun: 1 felie de paine, pateu, lapte, fulgi 5.5p
Pranz: salata bulgareasca (salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, telemea, sunca presata, masline, lamaie, ulei de masline), paine 6p
Gustare: kiwi

Saptamana trecuta mi-am facut analizele si surprinzator, mi-a iesit colesterolul mare (220) si trombocitele tot mari doh.gif Medicul de fam. zice sa schimb pilulele sau le las cateva luni si/sau sa imi refac analizele la alt cabinet.
bubbles
Neata neuroni pupic.gif .
Dana doamne cat esti de slaba swoon.gif .Ma ia cu fiori .. parce nici nu ai fost gravida give_rose.gif
Miha colesterolul pota fi si din cauza de stres floare.gif

Eu apa imi pun prima oara intr-o jumatate de sticle de 2.5l si beaus i apoi iar jumatate.In afara de asta mai beau ceafea si ceai .. Babuinul zice ca parca sunt o broasca lol.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 19-06-2008, 09:45 AM) *

Miha colesterolul pota fi si din cauza de stres floare.gif

Bubbles, eu nu prea ma stresez.. blushing.gif
Dumbo
Buna dimineata si de la mine.

Azi sunt happy ca se inmultesc gravidutele din jurul meu si nu ma mai simt asa de singura si ciudatica.

Si maine seara plec la munteeeeeeee la aer curat.
Nu o sa fac eu cine stie ce catarari, dar macar dau cu nasul de aer.

nusarich
Miha, gandeste-te ce ai mancat in seara de dinainte de a-ti face analizele. Mie mi-a zis sefa mea sa nu mananc oua sau ceva mai gras sau mezeluri ca iese colesterolul mare. Asa ca am mancat salata de fructe in care am pus si grepfruit si mi-a iesit colesterolul in limite normale.
michelle
CITAT(Dumbo @ 19-06-2008, 10:58 AM) *

Azi sunt happy ca se inmultesc gravidutele din jurul meu si nu ma mai simt asa de singura si ciudatica.

Inseamna ca se ia? grin.gif
CITAT(Dumbo @ 19-06-2008, 10:58 AM) *

Si maine seara plec la munteeeeeeee la aer curat.
Nu o sa fac eu cine stie ce catarari, dar macar dau cu nasul de aer.

Si noi mergem la munte weekendul asta cheer.gif

CITAT(nusarich @ 19-06-2008, 11:04 AM) *

Miha, gandeste-te ce ai mancat in seara de dinainte de a-ti face analizele. Mie mi-a zis sefa mea sa nu mananc oua sau ceva mai gras sau mezeluri ca iese colesterolul mare. Asa ca am mancat salata de fructe in care am pus si grepfruit si mi-a iesit colesterolul in limite normale.

Nu am mancat gras.. ca am avut grija de asta.
Loredana
Buna fetele dragi,
Scuze,Michelle,ai dreptate,nu stiu cum am citit de nu am vazut...Puncte sunt aproape ca si ale mele,dar ceea ce mananci tu mi se pare mai sanatos,dar si mai putin...hm....
Eu am pe astazi astfel:
M.D.2 felii paine prajita - 2p
1 felie emmentaler(50g) - 3p(ouch,ce scumpa e asta....nu mai mananc)
3 feliute sunca pui(20g) - 1p
2 rosii cherry
1 iaurt 1.5 - 1p
1 nectarina
P.mancarica de carne de vita - 5p
broccoli+morcovi la tigaie - 2p
1 mar
C.piept de curcan la gratar - 2p
salata - 1p
jumatate ananas - 1p

total:18p

Cam asta ar fi...ieri am baut 1,5 litri apa,sper sa beau astazi mai mult
Va pupicesc cu drag
Lore
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.