Neatza !
Loredana , si eu zic ca e ok meniul tau pe azi . La salata foloseste ulei de masline ( una din regulile WW spune sa se consume
cel putin 2 portii - 2 p - de grasimi bune ) . Cauta set de linguritze de masurat ( sunt 5 in set , parca ) si masoara uleiul . Sau cauta la Tchibo spray pentru ulei .
Ananasul are 0 p / 100 gr , ciresele 0,5 p / 50 gr .
Daca vrei lista completa si actuala a punctelor WW , cauta in orasul tau seminariile WW , mergi 1 data acolo , inscrie-te la ei ( nu esti obligata sa mergi in continuare ) si primesti primele materiale ajutatoare . Cauta si in magazine revista Weight Watchers ( apare la fiecare 2 luni ) si acolo gasesti sfaturi ,idei de meniuri pt 1 saptamana si , din cand in cand , ai si un cupon de mers 1 ora gratuit la acele seminarii .
Daca iti faci cumparaturile si de la LIDL , am lista alimentelor de la Linessa ( slabe in puncte ) si ti-o pot trimite pe mail , daca imi dai adresa ta .
Poti intra si pe
www.weightwatchers.de pe forum si gasesti si acolo ajutor , mai ales referitor la alimentele din Germania .
Dana , rochia de la avatarul meu e una din rochiile aduse data trecuta de
Ramona din LA si as vrea sa mi-o cumpar . Am pus-o la avatar ca sa-mi aduca aminte in fiecare zi ca vreau sa incap in ea

.
Aici o poti vedea mai bine .
Nusa , tare putin a mai ramas pana la evenimentul cel mare !