Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
michelle
CITAT(Loredana @ 19-06-2008, 01:43 PM) *

Scuze,Michelle,ai dreptate,nu stiu cum am citit de nu am vazut...Puncte sunt aproape ca si ale mele,dar ceea ce mananci tu mi se pare mai sanatos,dar si mai putin...hm....

Asa e. Mancarea gatita e mai avantajoasa decat cea cruda hug.gif
michelle
* Legea aerodinamicii: daca zboara, pisica o va prinde.
* Legea mobilelor: nevoia unei pisici de a-si ascuti ghearele creste proportional cu costul mobilei pe care isi exercita aceasta nevoie.
* Legea magneticii: toate hainele intunecate atrag parul de pisica in proportie directa cu nuanta de negru a materialului.
* Legea gravitatiei: o pisica va ateriza intotdeauna in cel mai pufos loc cu putinta.
* Legea atractiei: nivelul de interes al unei pisici este invers proportional cu gradul de efort depus de o persoana pentru a o atrage.
* Legea inertiei: orice pisica isi pastreaza starea de repaus relativ atat timp cat foamea sau cheful de joaca nu o obliga sa-si schimbe aceasta stare.
* Legea conservarii energiei: pisica cunoaste singurul mod de a conserva energia in natura: somnul in exces.

nusarich
CITAT(michelle @ 19-06-2008, 03:02 PM) *

* Legea atractiei: nivelul de interes al unei pisici este invers proportional cu gradul de efort depus de o persoana pentru a o atrage.
* Legea conservarii energiei: pisica cunoaste singurul mod de a conserva energia in natura: somnul in exces.

Miha, il cunosti cumva pe pufos? Ca la celelalte nu l-am recunoscut...

btw, de-aia am zis eu ca as fi vrut sa fiu pisica...
michelle
Neata tuturor!
Ieri am fost relativ cuminte: am mancat o felie de paine cu pateu si mai tarziu am facut ciuperci la gratar. La meci am mai mancat o mana de seminte (prajite din pacate).

Azi la micul dejun am mancat 2 felii de paine neagra cu tarate cu branza 1% cu marar, ceapa, masline negre si rosie.
La pranz cred ca o sa sarbatorim 2 colegi, asa ca nu stiu ce vom manca inca blushing.gif
Pt diseara am in plan ciupe la gratar, iar.

Maine mergem la munte! cheer.gif
ALICE
Si eu bag o tava de ciupe azi biggrin.gif
nusarich
Eu cred ca ma voi trata din nou cu salata de rosii si branza. Buneeeeeeeee!!!!
crissy
CITAT(nusarich @ 20-06-2008, 02:19 PM) *

Eu cred ca ma voi trata din nou cu salata de rosii si branza. Buneeeeeeeee!!!!

Eu tartine de rosii+castraveti cu urda (amestecata cu ceapa verde, marar si menta) drool.gif
ALICE
Fetelor va pup.Ne auzim peste o saptamana! tata.gif Eu plec in concediu!!!!!!!!!!!
michelle
Concediu placut, Alice!
Mariana
Concediu placut Alice, si distarctie maxima, odihna din belsug.
pupic.gif hug.gif
dany
Concediu placut , Alice si asteptam poze !

Lore , te vad pe aici . Unde e meniul de azi ? naughty.gif
nusarich
Concediu placut Alice! Sa faci poze, poate ne inspiram si noi pentru concediu...
Loredana
Buna fetelor,
Nu am scris meniul de astazi,dar am fost cuminte rau(daca nu slabesc 3kilo pana maine,ma supar rau!)glumesc....

Deci,
M.D. lapte 1.5 cu cereale(200g lapte+25g cornflakes) - 3p
gustare 1 nectarina
P. dorada la cuptor - 6.5p
salata cu de toate - 1p (cand zic de toate,pentru mine inseamna de toate legumele,nu ou,branza,sunca sau ceva de genul)
gustare salata de fructe
C. salata de dovlecei si vinete la gratar,cu ulei si otet -2p
piept de curcan - 3p
1 inghetata - 2p
Si acum,cu un total de 17.5p,castigatoarea serii Loredanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif

Va pup si va doresc noapte buna

pupic.gif

P.S. A castigat Turcia,iar nu dorm pana la 3 dimineata!Ciudat este ca atunci cand au castigat nemtii,pe la 12 s-au linistit...De ce oare?????? hehhehehehehhe
dany
De ce ???????? Pentru ca in Hamburg sunt mai multi turci decat nemti lol.gif lol.gif . Glumesc !!! Nemtii sarbatoresc mai linistit decat turcii , atata tot .

Somn usor in sunete de trambitze turcesti )).gif
Loredana
CITAT(danyhoney @ 20-06-2008, 11:14 PM) *

De ce ???????? Pentru ca in Hamburg sunt mai multi turci decat nemti lol.gif lol.gif . Glumesc !!! Nemtii sarbatoresc mai linistit decat turcii , atata tot .

Somn usor in sunete de trambitze turcesti )).gif

Exact la asta ma gandeam...sunt mai linistiti,ca sa nu spun civilizati....Dar sa stii ca in ceea ce priveste numarul,s-ar putea sa ai dreptate!
O fi si faptul ca locuiesc in partea fierbinte a orasului,de aia se aduna toti aici

Noapte bunaaa tuturor,ca la mine mai dureaza putin pana o sa pot sa dorm,afara e cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif roll2.gif roll2.gif roll2.gif haninoroc.gif haninoroc.gif party.gif party.gif oricum ma simt bine ca vad si ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif cata frunza si iarba(asta era politia,sau martienii cum ii numeste al meu) )).gif lol.gif

dany
Zona fierbinte a orasului ????? sa nu-mi spui ca stai in reeperbahn !!!!!!! )).gif daca e asa .....chiar ca e fierbinteeeeeeeeee naughty.gif
Loredana
CITAT(danyhoney @ 21-06-2008, 12:12 AM) *

Zona fierbinte a orasului ????? sa nu-mi spui ca stai in reeperbahn !!!!!!! )).gif daca e asa .....chiar ca e fierbinteeeeeeeeee naughty.gif

Stau pe strada care e in continuarea Reeperbahn-ului,la mine e linistit,dar nebunia incepe la 200 de metri de mine,si politia isi face mereu cartierul general sub geamul meu de la bucatarie,hehehhehehhehhe
daconst
Daca e we,am si eu timp de net,dar se pare ca sunt singura pe aici. sad.gif
Eu nu ma pot lauda deloc cu dieta ca sunt pe aratura rau,mananc doar ingrasacioase,dar maine dau rusii peste mine si apoi gata nu mai am scuza.A mai venit si caldura,deci trebuie sa ma tin si eu de numarat ori puncte,ori calorii.

Loredana,bravo pentru ambitie! give_rose.gif
Eu inca nu stiu daca sa incep WW sau numaratul de calorii?

Dany,tu ce zici?Slabesti mai bine cu caloriile?
As incerca si eu ceva nou ca parca de puncte m-am cam plictisit si nu am asa rabdare.Inca sunt nehotarata.
Pina una alta,mai bag o portie de fructe cu Nutella,e noua mea pasiune. blushing.gif
Foarte frumoasa rochia din avatar,dar sa stii ca pentru modelul ala chiar nu trebuie sa slabesti. tease.gif
Ca avantajeaza pe oricine,cred.

Alice,concediu placut!
Ma chinui si eu sa incarc pozele din concediu pe net,dar tare greu merge.

Pisik,te pup si ma bucur tare ca ai mai dat pe la noi. hug.gif

May,tu cind pleci si unde?
Mai scrie si pe aici vestile importante despre tine. pupic.gif

Ramo,mai anunta si aici cind pui poze la tine in jurnal ca eu altfel nu mai apuc sa vad nimic. sad.gif

Monic,ce-ti mai face Samburica al tau?
Ai observat sexul,sper. blum.gif
Cum te mai simti?
himere2005
va salut fetelor si sper sa intru si maine, ca azi sunt cam in fuga. as vrea sa mai discutam despre subiectul intalnire, de pe 12.07.2008 smile.gif ca vreau sa vin sa va cunosc dar am vazut ca nu s-a mai scris nimic. eu cu timpul stau la fel de prost, sper sa stau mai bine un pic de acum inainte, ca dan este de vineri dom' inginer )).gif (a luat licenta) si sper sa ma ajute mai mult cu bia. in rest, in materie de slabit sunt varza, sper macar un kg sa dau jos pana la intalnire. avem bilet la mamaia intre 28 iulie si 3 august la hotel dunarea.
ma bucur tare mult ca a intrat pisik ca de mult timp o asteptam pupic.gif
eu nu mai reusesc sa citesc mare lucru, ma enerv ca sunt mereu in contra timp, asa ca urmaresc cu interes pozele (de la avatar sau cele postate de voi pupic.gif ). ma bucur ca suntem atea mamici pe forum si mi-au placut nespus de mult pozele de la tribune cu peach si dana
nusa, tu cand ai nunta?
am vazut ca sunteti slabe si frumoase si pline de visuri....sa se inplineasca! deci...ne vedem pe 12? blum.gif
daconst
Himere,ce ma bucur ca mai scrii! cheer.gif pupic.gif
Mai pune si tu poze cu voi si cu Bia in mod special.Felicitari lui Dan!

Fetele,vroiam sa va intreb daca ati vazut-o pe Carmen Harra la Maruta si ce parere aveti despre ea?
Am gasit pagina ei si m-am distrat putin cu ce am citit:

http://www.carmenharra.com/index.html

Pantru ca si data mea de nastere adunata,se reduce la cifra 11.Oare asa o fi? unsure.gif
Loredana
Buna fetelor dragelor,
Meniul pe astazi:
M.D. 2 oua - 4p
1 chifla cu susan - 2p
1 pahar suc de portocale - 1p
P. tocanita de legume - 2p
1 pulpa de pui la cuptor - 8p
1 nectarina
C. salata - 1p
ananas - 1p

total 19p....azi mi-am propus sa mananc tot(mi-am propus pe na iba,asa mi-a iesit)

Pupici

nusarich
Himere, eu am nunta... ai ghicit, pe 12 iulie! Deci nu cred ca ne vom vedea. Nu stiu, dar sincer o sa fiu cam alergata in ziua aia. Dar... never say never...

Dana, eu m-am uitat la Maruta. M-am apucat chiar sa citec una din cartile ei (acum vreun an si ceva cred) dar din cauza de lipsa acuta de timp de stat si calculat am renuntat pentru cand voi avea concediu sa pot calcula. Tipa mi se pare extrem de interesanta, pentru ca din cate am vazut are si carte (a se citi studii) si har. Oricum, avem de invatat si de la ea.
May
CITAT(daconst @ 21-06-2008, 04:28 PM) *

May,tu cind pleci si unde?
Mai scrie si pe aici vestile importante despre tine. pupic.gif

Joi plecam in tara, iar de acolo, imediat a doua zi, plecam spre Grecia cu parintii mei si toti prietenii de familie, vom sta 10 zile, apoi inca o saptamana in tara si cam atat pupic.gif
daconst
Nusha,deci nu sunt doar eu singura care am fost impresionata de tipa.
O sa caut si pe aici cartea ei ca tare m-a facut curioasa.
Deci pe 12 iulie intalnire mare?Wow,eu sigur as da o fuga si pe la nunta sa te vad,daca as fi putut veni in tara. floare.gif

May,moama ce fain de tine.Am mai zis eu ca parinti ca ai tai sa tot ai! give_rose.gif
Nu stiu daca tu ai mai povestit despre reintalnirea cu Romania,cum ti s-a parut si daca nu ai ost tentata sa ramai in tara? huh.gif
bubbles
Seara` .Acum am terminat si eu de finisat casa dupa pusul gresiei si faiantei biggrin.gifo: .Am transpirat cat 3 zile de facuit intens la bicicleta lol.gif ,si inca nu e gata.Trebuie sa predau si licemnta saptamana asta .. si sa os i termin bineneteles bang.gif
himere2005
dana, eu am constat ca nu am poze noi cu mine, poate reusesc sa fac cateva in oglinda )).gif sau imi fac fetele la intalnire
pun unele cu dan si bianca insa
himere2005
Imagine
bia cu ochelari de soare
Imagine
bia in "decapotabila" grin.gif
himere2005
nusa, poate lasi un mesaj la neuroni sau pe privat unde are loc starea civila sau cununia religioasa. mi-as dori sa te vad mireasa daca e sa ajung in bucuresti si daca timpul imi va permite. ma gandesc ca poate am noroc si starea civila va fi intre ajunsul meu in gara si intalnire blum.gif
inclin sa cred ca jobul asta pe care il am a fost ca o lectie de viata pentru mine. m-a facut sa realizez caimportant e sa fii alaturi de cei dragi si de micile tale nebunii, mai important decat sa ai satisfactii financiare. la noi la alegeri a iesit acelasi primar,de la psd asa ca nu cred sa se schimbe mare lucru in galati wacko.gif
tot astept sa-mi fac concediul in tihna, dupa care sa incep sa-mi caut de lucru. sunt persoane care imi zic ca peste tot e la fel, ca nu o sa gasesc nicaieri o atmosfera placuta, ca peste tot e ranchiuna...dar...trebuie sa incerc si altceva smile.gif pentru ca...nu ma simt fericita acolo, ma simt ingradita
tot incerc sa incarc o imagine cu dan si bia si nu merge imageshackul mad.gif ....
dany
CITAT(daconst @ 21-06-2008, 04:28 PM) *

Dany,tu ce zici?Slabesti mai bine cu caloriile?
As incerca si eu ceva nou ca parca de puncte m-am cam plictisit si nu am asa rabdare.Inca sunt nehotarata.
Pina una alta,mai bag o portie de fructe cu Nutella,e noua mea pasiune. blushing.gif
Foarte frumoasa rochia din avatar,dar sa stii ca pentru modelul ala chiar nu trebuie sa slabesti. tease.gif
Ca avantajeaza pe oricine,cred.

Imi merge bine cu ( , ) caloriile , chiar daca ieri s-a tampit cantarul si mi-a aratat mai mult decat saptamana trecuta doh.gif . Merg inainte si sigur isi revine .Si eu ma plictisisem de puncte , de aceea am trecut la calorii . E drept ca e mai mult de cantarit si calculat dar mie mi se pare ok pana acum .
Stiu ca rochita ar avantaja pe oricine dar daca sunt cat o balena cred ca tot n-ar arata bine . Asa ca tot trebuie date cate kg jos .

Iar ai ajuns la Nutella ? lol.gif

CITAT(himere2005 @ 21-06-2008, 04:39 PM) *

va salut fetelor si sper sa intru si maine, ca azi sunt cam in fuga. as vrea sa mai discutam despre subiectul intalnire, de pe 12.07.2008 smile.gif ca vreau sa vin sa va cunosc dar am vazut ca nu s-a mai scris nimic.

Bine ai revenit , Himere si felicitari lui Dan ! give_rose.gif
In legatura cu intalnirea din 12.07 voi scrie iarasi la subiect mai pe la sfarsitul saptamanii asteia sau cea urmatoare . Poate pana atunci stiu fetele ce planuri au si daca pot ajunge la intalnire . Deci , stai pe pozitii )).gif
CITAT(daconst @ 21-06-2008, 10:48 PM) *

Nusha,deci nu sunt doar eu singura care am fost impresionata de tipa.
O sa caut si pe aici cartea ei ca tare m-a facut curioasa.
Deci pe 12 iulie intalnire mare?Wow,eu sigur as da o fuga si pe la nunta sa te vad,daca as fi putut veni in tara. floare.gif

Si eu ma gandeam sa dau o fuga pana acolo dar trebuie sa fiu la aeroport la ora 17 -17:30 cel tarziu .....
bubbles
Dana Nutella drool.gif .

Deea ce mai faci?Ce mai zici?Alexia ce face? pupic.gif
daconst
Himere,eu te inteleg cu atmosfera de la servici ca am lucrat in ceva firme si stiu ca e mare lucru sa mergi cu drag la lucru.
Eu asta si apreciez acum la job-ul meu,ca nici nu stiu cind trece timpul si trebuie sa plec acasa.
Ce mare a crescut Bia!!!Si parca e mai grasunica. wink1.gif
Bafta multa sa iti gasesti ceva mai bun!

Dany,oricum ai motiv de slabit si aia conteaza.Eu acum nu prea am si de aia nici nu fac nimic sa slabesc. sorry.gif

Am reusit sa mai pun si eu poze pe net.Asa ca cine are chef si rabdare,ia poftiti de priviti )).gif :

http://picasaweb.google.de/DanaConstantinescu74
nusarich
Himere, cununia civila este la Sectorul 2. Primaria este in parcul de la Bucur Obor, dar inca nu stiu la ce ora. Iar cea religioasa este la ora 19.00. Oricum va tin la curent. Am uitat: felicitari lui Dan si la mai mare!

Dana, eu tocmai mi-am mai comandat pe net 2 carti traduse si la noi, sper sa le primesc repede. hug.gif
Ce frumoase poze ati facut!!!!! Lucas e un scump si jumatate! Si ce mare a crescut!!!

dany
Frumoase toate pozele , Dana !! Am observat ca Sorina are acelasi set de castroane ca si mine )).gif si am observat si ciocolata si capsunile grin.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 23-06-2008, 10:36 AM) *

Frumoase toate pozele , Dana !! [...] si am observat si ciocolata si capsunile grin.gif

Si eu le-am observat!
Si am mai observat si julitura din genunchi blum.gif
Pup bb Lucas, ca tare scump e! pupic.gif Noroc ca stiu reteta lol.gif

Himere, bine ai revenit, te asteptam mai des!
Ce mare a crescut Bia!! Vad ca avem concediu in aceeasi perioada. Daca ajung la mare in perioada aia, te contactez!

Lore, felicitari pentru perseverenta! Cand e ziua ta de cantar?

La mine cantarul arata 55.5kg, asa ca nu am mai slabit. Cu cat am fost cuminte in timpul saptamanii, cu atat am sarit calul in we si la meciuri (bere/ seminte) blushing.gif
Am fost in we la munte, la Tg Ocna, la o pensiune super super: m-am balacit in piscina, am facut sala (erau cateva aparate), am facut sauna, am jucat ping-pong, biliard, am facut plaja, am facut gratar, am vizitat mina de sare si am vazut toate meciurile )).gif
dany
CITAT(michelle @ 23-06-2008, 09:55 AM) *

CITAT(danyhoney @ 23-06-2008, 10:36 AM) *

Frumoase toate pozele , Dana !! [...] si am observat si ciocolata si capsunile grin.gif

Si am mai observat si julitura din genunchi blum.gif

Na , pe aia am uitat sa o mentionez lol.gif
michelle
Piturca, extrem de suparat si agitat, striga de pe banca:
-Trage, Mutule, trage!!
Mutu:
-Nu, nu, ca m-am lasat!!!
Loredana
Va salut fetelor,
Nu am mai postat meniul,pentru ca ieri m-am enervat ca imi arata cantarul 1kg in plus si am mancat toata ziua fructe... sad.gif
Michelle,ziua mea de cantar ar trebui sa fie maine,ca maine fac o saptamana de cand am inceput.Sunt cam dezamagita dupa cantarul de ieri..... sorry.gif
Cam care ar fi ritmul de slabire?(am senzatia ca e o intrebare cam idioata,banuiesc ca depinde de obisnuintele alimentare ale fiecaruia)Dar daca stiti,spuneti-mi totusi cum a fost la voi in primele saptamani
O sa scriu maine care e diferenta de greutate...Meniul de astazi nu-l stiu inca,ma duc acum la cumparaturi si sa vedem ce-mi face cu ochiul
Va pup pe toate
Dumbo
Wow, Miha, felicitari pentru kilograme. Eu zic ca totusi nu e rau.

May dar tot mai secsi face striptease vacutza ta.

Eu ma ingras pe zi ce trece. Zici ca m-a pus mama la dospit.
Ma bucur ca parca imi mai creste si burta nu numai sanii si posteriorul. Maine ma duc sa vad cate kile a pus fica'mea pe ea, ca ma'sa adica eu a pus deja vre-o 8 kg.

Ma chinui sa pun acum pe net ceva poze de la munte din week-end si cu burdihanul.
Dumbo
gata, am pus si eu un pic de poze.

ai caut sa mai pun... ca imi placeeee.

http://picasaweb.google.com/irina.fleseriu
michelle
CITAT(Loredana @ 23-06-2008, 03:19 PM) *

Michelle,ziua mea de cantar ar trebui sa fie maine,ca maine fac o saptamana de cand am inceput.Sunt cam dezamagita dupa cantarul de ieri..... sorry.gif
Cam care ar fi ritmul de slabire?(am senzatia ca e o intrebare cam idioata,banuiesc ca depinde de obisnuintele alimentare ale fiecaruia)

Lore, cat a aratat cantarul azi? Greutatea variaza si in decursul unei zile cu pana la 2 kg.. Pot exista si retentii de apa in functie de ce ai mancat in ziua precedenta sau curenta.
In general se slabeste cu aprox. 1 kg/ saptamana (ceea ce acum mie mi se pare mult). Ritmul de slabire la inceput depinde si de modul de alimentatie pe care l-ai avut inainte de a incepe dieta. Este foarte probabil ca daca inainte mancai prea putin, sa te ingrasi un pic la inceput. Eu zic sa nu fii ingrijorata, sa fii in continuare atenta cu alimentatia (mai ales ca te poti insela usor cu WW). hug.gif

Dumbo, ce burtica frumoasa ai give_rose.gif
Si ce peisaje minunate! In ce zona ziceai ca ai fost?

Meniul de ieri:
Mic dejun: 2 felii paine prajita, branza 0.2%, 2 masline nerge, dulceata capsuni
Gustare: 4 covrigei
Pranz: ciorba de legume, paine neagra cu tarate
Cina: salata de cruditati cu iaurt (2 morcovi, 2 rosii, 1 castravete, ceapa, oregano)
Abatere: 1 mana de seminte prajite
Dumbo
Miha am fost mai sus de Petrosani. Pe langa lacul Vidra.

Multumesc, dar mi se pare ca sunt asa de grasunaaaa...
bubbles
Dumbo ce burtica frumoasa ai floare.gif Mie una nu me se pare ca esti grasuna deloc pupic.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 23-06-2008, 09:36 AM) *

Frumoase toate pozele , Dana !! Am observat ca Sorina are acelasi set de castroane ca si mine )).gif si am observat si ciocolata si capsunile grin.gif

Nutella blushing.gif bag.gif inocentul.gif

Dana la noi au inceput reducerile..la voi?
michelle
CITAT(peach @ 24-06-2008, 01:40 PM) *

Sorina, ce mai faci? Cam rarut pe la noi..
Nu ne dai si noua reteta de ciocolata/nutella fondue? blushing.gif
peach
CITAT(michelle @ 24-06-2008, 12:54 PM) *

Sorina, ce mai faci? Cam rarut pe la noi..
Nu ne dai si noua reteta de ciocolata/nutella fondue? blushing.gif

ok..trag mata de coada ca nu am de lucru si ma chinui sa invat java

pai am incalzit nutella pina a devenit lichida (merge si la microunde)..strugurii si bananele sunt super delicoase. Lui Dana i-au placut capsunii cel mai mult. Depinde de gust

reteta originala ar fi ciocolata cu putina frisca lichida amestecata pina devine o crema ..dar noi am folosit nutella ..e criminal de buna )).gif
dany
CITAT(peach @ 24-06-2008, 12:40 PM) *

doh.gif grin.gif
Monic
Peach swoon.gif cat de enervanta poti fi shucks.gif uite ca acum trebuie sa ma duc urgent sa cumpar nutella si capsuni blum.gif
lol.gif lasa ca la anul iti vine si tie randul la burtica si sa vezi de de meniuri bag si eu grin.gif
Dana, vad ca acum ai schimbat sexul copilului laugh.gif ? inainte ziceai ca va fi fetita blushing.gif Zici ca va fi totusi baiat? wacko.gif
Fetelor, tin sa va spun ca am o foame in mine... wacko.gif o foame ce ma tine de doua luni incoace. Macar cantarul e bland cu mine si arata 0 in plus naughty.gif
bubbles
CITAT(Monic @ 24-06-2008, 03:58 PM) *

Peach swoon.gif cat de enervanta poti fi shucks.gif uite ca acum trebuie sa ma duc urgent sa cumpar nutella si capsuni blum.gif
lol.gif lasa ca la anul iti vine si tie randul la burtica si sa vezi de de meniuri bag si eu grin.gif
Dana, vad ca acum ai schimbat sexul copilului laugh.gif ? inainte ziceai ca va fi fetita blushing.gif Zici ca va fi totusi baiat? wacko.gif
Fetelor, tin sa va spun ca am o foame in mine... wacko.gif o foame ce ma tine de doua luni incoace. Macar cantarul e bland cu mine si arata 0 in plus naughty.gif

Ce bine de tine ca inca arata 0 pupic.gif .Sexul copilului (eu zic baiat) cand il aflii? give_rose.gif

Peach-ulina m-ai imbolnavit cu Nuttela si cu descrierea amanuntita a cum se poate face drool.gif drool.gif

Din cauza ca nu am de unde lua in 5 minute Nuttela...cred ca am sa mananc si ultima ciocolata Milka din casa .. si asta numai din cauza lui Peach tease.gif pupic.gif
Tulip
Monic,eu zic ca-i fetita! smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.