CITAT(Dumbo @ 27-06-2008, 09:09 AM)

Ieri m-a speriat o colega. Mi-a zis ca sa nu ma agit, oricum o sa raman burtoasa mult timp dupa sarcina, mai ales daca si alaptez ... Am vrut sa o strang de gat. Sunt constienta de faptul ca nu am cum sa devin filiforma instantaneu dupa ce nasc, dar nu o sa ma culc pe o ureche si o sa zic, nah, am nascut, nu am ce face, trebuie sa ma obisnuiesc sa imi port burdihanul cu mandrie.
Nu este obligatoriu!!!Depinde de atitudinea ta dupa nastere.Eu am o gramada de prietene care,dupa doua luni de la nastere,nici nu ziceai ca au facut copil.Daca dai atentie acestui aspect,cred ca in doua luni esti ok.
CITAT(Dumbo @ 29-06-2008, 07:33 PM)

Loredana cand ai ziua de cantar?
Zi de cantar astazi:pierdut 1.2kg!!!
CITAT(nusarich @ 30-06-2008, 07:30 AM)

Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband.
Corect!!!!
CITAT(NuAmNume @ 30-06-2008, 09:47 AM)

hello...de azi m-am apucat sh eu de ww:X:X:X....sper sa mearga ..ca m-am chinuit vreo 3 luni sa slabesc 11 kg...si aqm vreau sa mananc si lactate carne fructe in special...

Iti doresc succes,si sa-ti iasa asa cum doresti!
CITAT(daconst @ 30-06-2008, 09:12 PM)

Va mai pun o poza de sambata cu Lucas,care mie mi-e draga tare.

Ce dragalas e,sa-i mananci burtica aia....
CITAT(danyhoney @ 01-07-2008, 10:57 AM)

Fetele , am redeschis subiectul cu intalnirea din Bucuresti , 12 iulie !!
Fetele care va intalniti:DISTRACTIE PLACUTAAAAAAAAAAAA!SA BETI UN PAHAREL SI PENTRU MINE!PREFER CAMPARI ORANGE,MULTUMESC FRUMOS....
Eu nu am numarat puncte in ultimele doua,trei zile,de aia am si slabit mai mult,dar de maine reintru la program,ca n-am chef sa pun tot la loc in doua zile.Astazi e zi de libertate alimentara,dat fiind ca e ziua libera a barbatelului meu si am facut tarta cu branza

Daca iese bine la puncte,o sa va postez reteta si punctele.
Michelle,sarumana pentru editare
Pupici la toate,o zi superba