Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Manele
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Muzica
nino
Pentru fanii manelisti ai lui Marius de la Braila, am gasit un videoclip:

Invidia

Iar pentru cei care au ceva impotriva manelelor, va zic "invidiosilor"! Va ofticati pe astia care fac bani..
alex25
Apropos de manele.. am primit un mesaj de duzina pe email de curand... e un manifest smile.gif

CITAT
LUNA ROMANEASCA DE LUPTA IMPOTRIVA MANELELOR: IUNIE 2006

Haideti sa ne aratam unii altora ca nu sintem niste figuranti dintr-un film indian. Haideti sa le aratam ca nu sintem atit de lesinati pe cit parem a fi.

Haideti sa le aratam ca masinile cu nr. personalizate gen JAF, BOX, FUR sau SEX, dintii de aur, ghiulul, lantul de bicicleta aurit pus la git si unghia lunga de la degetul mic al miinii drepte sint niste handicapuri, nicidecum niste virtuti.

Haideti sa-i facem, macar pentru 30 de zile, sa se simta la fel de straini in propria masina, in propria casa, in propriul cartier, in propriul oras, in propria tara, precum ne simtim noi, cu ajutorul lor sincer si dezinteresat, in propria noastra viata.

Haideti sa-ndraznim sa ne ascultam si noi muzica, de cite ori avem chef (bineinteles, la ore decente), cu geamurile deschise (la masina sau la casa), cu sonorul la maximum, macar o luna, luna iunie (De ce iunie? Pentru ca e urmatoarea si nu mai avem rabdare).

Cine stie, s-ar putea sa-i punem pe ginduri, sa-nceapa sa nu se mai simta chiar atit de bine in tara de c**** in care s-au nascut, o tara in care nu mai poate asculta omul linistit o manea din cauza la toti bulangiii care baga la greu muzica simfonica din masinile naspa luate in leasing, vai mama lor;

o tara in care-ti sta-n git saminta de bostan cind ti-e lumea mai draga, din cauza la fraierii care asculta roc sau geaz cu volumul la maximum, de parca ar fi pe tarlaua lor, nu intr-un bloc in care mai traieste si alti oameni, 'ra-ti ai dracu' de-ntelectuali! Nu mai poate omu' sa violeaza in liniste o batrinica din cauza la violonistii din clanu' Betovan!

Cine stie, s-ar putea sa se gindeasca (si) ei la emigrare, pentru prima data in viata, pe motiv de nepotrivire de caracter cu patria muma.

Va imaginati o Romanie pitoreasca, dar, din fericire (aproape) nelocuita?

Cei o mie, maximum doua care vom ramine acasa ne vom putea distra de minune: mai un tenis cu piciorul peste Muntii Carpati, mai un shopping civilizat in hypermarketurile goale ca niste biblioteci, locuri de parcare cacalau, nu tu blocaje de trafic, nu tu batut de covoare simbata dimineata, nu tu o taiere de porc in scara blocului.

Haideti sa le aratam compatriotilor nostri ca existam!

Romani, sa dam Mozart la tot cartieru'!

IN CURIND "Iulie, Luna Romaneasca Anti-Tzeapa", in care cetatenii onorabili din mijloacele de transport in comun sint rugati sa tina in portofel numai hirtie de ziar taiata la dimensiunile bancnotei de 100 RON iar pensionarii de la orase si sate sa-si pastreze zacusca si cirnatii la banca, nu pe balcon sau in camara. Daca nu reusim sa-i cumintim cu muzica simfonica, sa-ncercam prin infometare!

Hai ca incerc saptamana asta sa bag Mozart, iar saptamana viitoare s-o tin cu Linkin Park.
tmanbone
CITAT(nino @ 10-07-2006, 11:49 AM) *

Iar pentru cei care au ceva impotriva manelelor, va zic "invidiosilor"! Va ofticati pe astia care fac bani..

Particularizez. De ce crezi tu ca daca eu am ceva impotriva manelelor, o fac din invidie? Singura mea problema cu manelele e calitatea scazuta a versurilor (parerea mea personala, nu trebuie sa fiti de acord cu mine). Au fost si manele mai bune (desi nu-mi aduc aminte una care sa merite exemplificata acum).

Bafta multa!
2peu
Tman, eu cred ca era o gluma apropos de versurile din maneaua de fata. wink1.gif
tmanbone
CITAT(2peu @ 12-07-2006, 04:08 PM) *

Tman, eu cred ca era o gluma apropos de versurile din maneaua de fata. wink1.gif

In cazul asta imi cer scuze. N-am avut puterea sa ascult pana la capat. Mea culpa. wacko.gif
nino
In subconstientul vostru, de fapt, nu e doar ca nu va place melodia, dar va ofticati ca niste alfabeti fac bani. Multi. Asta e problema de fapt, pentru ca nu va ofticati de ex. pe astia care canta muzica populara, desi sunt la fel de inculti. Dar nu fac bani. Cand apar astia cu bastanii in schimb si se si lauda, atunci e o problema. Si sariti imediat pe muzica lor.
tmanbone
CITAT(nino @ 12-07-2006, 04:22 PM) *

In subconstientul vostru, de fapt, nu e doar ca nu va place melodia, dar va ofticati ca niste alfabeti fac bani. Multi. Asta e problema de fapt, pentru ca nu va ofticati de ex. pe astia care canta muzica populara, desi sunt la fel de inculti. Dar nu fac bani. Cand apar astia cu bastanii in schimb si se si lauda, atunci e o problema. Si sariti imediat pe muzica lor.

Nino, parca am recunoscut ca au fost manele care mi-au placut (nu dau exemple pentru ca n-am mai ascultat de mult... ). Scuze daca o iau prea personal, dar am impresia ca la fel faci si tu. Bani se fac din multe lucruri si genereaza invidie. Dar unii dintre noi incearca sa nu cada in capcana asta, te rog sa apreciezi.
Apropo de subconstient, poate imi oferi mai multe informatii despre ce exista prin subconstientul meu, din moment ce stii atat de multe.
alex25
Mie mi se pare aiurea ca manelistii se lauda cum ca ar canta muzica greceasca... eu am ascultat muzica greceasca. E departe de manele. E total diferita. Mi s-a acrit de manele. Fiecare bar pe langa care trec ma provoaca sa ma transform intr-un piroman.

Cat despre faza cu invidia pentru bani, si cei cu muzica populara fac bani... doar ca sunt mai normali si incearca sa nu se laude asa mult. Problema principala de caracter a manelistilor e ca odata ce au scos un album se considera Elvis Presley.
judecatorul
Ce sa mai zicem ca daca din Unirii mergi vreo 50 de metrii inspre Rahova incepi sa vezi oameni( rromi ) .. care au in buzunar minicasetofoane date la max cu GHICI CE ... ??? --- "Muzica Calsica" .... incerc sa ma calmez si sa ma preocup de caldura .. e mult mai linistitor wink1.gif
DIAbolica
Jesus fratilor...

fiecare asculta ce-i place..si daca e sa luam la 'purecat' fiecare gen muzical in parte,e imposibil sa nu gasim '-'uri si '+'uri

good news pt manele-lovers: manelele nu vor disparea...au multi (hm,how should i call them?!) sustinatori

good news pt manele-haters: totu-i trecator,so, soarele va apune si pe strada manelelor (hehe,dar o sa rasara luna tease.gif )
judecatorul
nu asta era ideea, cred ca nimeni nu are nici o problema ca altii asculta manele .. eu personal am probleme cu faptul ca sunt de multe ori fortat sa le ascult. pe mine ma indigneaza gradul de prostie la nivelul astora .. sau s-o numesc cum vreti incultura .. needucatie .. eu acult Drum&base si jazz dar nu de la un casetofon in tramvai . la MAX smile.gif Nu e ciudat ca nu prea auzi jazz la max dintr-o masina .. ?? si credeti-ma sunt desdtui oameni care asculta si alt gen de muzica.
alex25
Eu am o problema cu cei care asculta manele. Nu doar cu manelele, dar si cu manelistii. Uite, un set de reguli pentru a intra in era civilizatiei (pentru manelisti):

1.Tunde-ti floacele de par gelate de pe frunte
2.Fa rost de o sticla de diluant sa iti cureti parul de gel
3.Scurteaza-ti ciocatele/pantofii cu cioc de ratza
4.Cheama echipa de descarcerare sa te scape de ghiuluri
5.Imbraca-te in haine nu in carpe sau macar incheie-ti camasa si coloreaza-ti blugii
6.Scapa de Dacia 1300 cu inimioara Maggi in geam
7.Nu mai fa comert cu telefoane
8.Scapa de dusmani
9.Pune mana pe un Abecedar si invata sa scrii si sa citesti corect
10. Pune in aplicare sfaturile de mai sus.
DIAbolica
CITAT(alex25 @ 21-07-2006, 12:51 AM) *

Eu am o problema cu cei care asculta manele. Nu doar cu manelele, dar si cu manelistii. Uite, un set de reguli pentru a intra in era civilizatiei (pentru manelisti):

1.Tunde-ti floacele de par gelate de pe frunte
2.Fa rost de o sticla de diluant sa iti cureti parul de gel
3.Scurteaza-ti ciocatele/pantofii cu cioc de ratza
4.Cheama echipa de descarcerare sa te scape de ghiuluri
5.Imbraca-te in haine nu in carpe sau macar incheie-ti camasa si coloreaza-ti blugii
6.Scapa de Dacia 1300 cu inimioara Maggi in geam
7.Nu mai fa comert cu telefoane
8.Scapa de dusmani
9.Pune mana pe un Abecedar si invata sa scrii si sa citesti corect
10. Pune in aplicare sfaturile de mai sus.

rautate mica blum.gif esti rasist...zau asa smile.gif

uite si ceva pt roacari:

Esti roacker ? Nu ai cu ce sa te speli ? Te-ai saturat de hainele din piele de bancheta de personal de Cluj??? Ai dori un costum Armani? Ti-ai lua neste lantzuri anti-derapante de 24 de karetzi la gat?? Si neste piulitze pe dejte? Nu-ti ajung banii pt negreala de la ochi? Esti lezat de titlu de pletos? Partidu' te vrea tuns? Nu stii sa dansezi in alt mod decat dand din cap ca o cioara electrocutata? Nu rata ocazia si fa-ti un credit la BMD: ( Banca Manelistilor Darnici ) lol.gif lol.gif

judecatorule, asculta si tu jazz la maxim,sa-i oftici devil.gif

blum.gif just kidding...
ideea e ca... it`s all about attitude ! si e relativ dificil,daca nu chiar imposibil,sa se schimbe ceva in sensul asta
judecatorul
pai fac asta biggrin.gif numai ca nu-i oftic pe astia decat daca am ultima manea a lui Vitta aia ... Sau Cremwushti sau Kaizer . sau Pushtiulica nush cum ..( rockerii nu asculta rock la maximum in tramvai si crede-ma ca au la ce ...majoritatea n-au bani de tigari ca-si cumpara aparatura sa asculte muzica buna .. sau instrumente sa o cante . nu copie muzica din orient ...
DIAbolica
biggrin.gif tu asculta-ti muzica la maxim..si daca ai boxe mai tari ca ale lor,o sa le crape ghiulurile (de 3 kile de aur bucata) de ciuda...

off-topic: eu n-am auzit manele in tramvai..doar in microbuz (rar,ce-i drept)..in schimb foarte des mad.gif am neplacuta surpriza sa aud muzica populara...motiv pentru care ori cobor la prima statie (nu inainte de a ii zice vreo doua soferului) ori nu mai folosesc mijloace de transport in comun (si din variate alte motive, such as smelly people)
tu ce-ai prefera (lasand antipatia-ti declara pt manelisti la o parte)
sa asculti un "of of mai mai..ioane ioane..cand eram eu fata mare ,si-mi dadeai o sarutare...ionel ionelule.. ce ne mai iubeam mai ioane.. ooof oooof... " sau un..let`s say.. "vreau sa-mi impart viata cu tine,tu cu mine, eu cu tine..of iubirea mea.." (am dat 2 exemple execrabile)
devil.gif stiu raspunsul..n-ai prefera nici una din variantele de mai sus..ai ramane la jazzul tau blushing.gif si totusi dintre 2 rele,care-l cel mai putin rau ?

ohmy.gif nu stiu ce rockeri ai intalnit tu...dar cei intalniti de mine clar nu se incadrau in descriere... respectiv singurele lor venituri se duceau ori pe geci-imitatie de piele,ori pe creion de ochi,ori pe alcool si tigari.. ori (in most cases) toate cele enumerate la un loc

laugh.gif iar faza cu plagiatul..c`mon..e veche de cand lume si pamantul..si intalnita pretutindeni wink1.gif
DIAbolica
manelist de manelist ! lol.gif

don`t try this at home ! doh.gif

http://www.topgirls.evonet.ro/fun/Influent...ra_copiilor.htm
alex25
Daca n-ati mai ras de mult bine, va recomand un videoclip deosebit, o capodopera postmodernista a minune-manelelor:

Florin Minune - Pumnii mei minte nu are )).gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
No comment! bag.gif mi-e rusine ca vorbesc aceeasi limba (teoretic) cu interpretul de mai sus.
buretel
blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif lol.gif
nu mai stiu cine spunea ceva de muzica greceasca, si trebuie sa contrazic. e by far mai "naspa" decat orice manea romaneasca. credeti-ma pe cuvant tease.gif
alex25
Urmatoarea generatie de manea - homomaneaua:

irinaforeign
Aoleuuuuu mi se face rauuuuuuuuu! De unde Doamne le-ai scos???? Mi-aduc aminte ca am vazut si eu o manea pe youtube cu Hei tanti, tanti! mie mi s-a parut tare faina!
sadaf
PACAT CANTA FRUMOS DAR COSTUMATIA SI FELUL CUM ARATA ITI VINE RAU BGAY mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.