Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Tabel calorii
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 06-10-2008, 11:16 AM) *

Nu gasesc Sanger( e un peste, seamana cu crapul si fitofagul.)
Am luat file proaspat .

Amalia, din pacate nu am auzit de el si nici DEX-ul nu il cunoaste ca peste...Daca imi poti spune care e denumirea stiintifica a pestului, fac tot posibilul sa ii gasesc valorile nutritionale.
bibi
Na ca ai invatat-o minte!!!
Se duce acum la market si il intreaba pe "pestar" , auzi bre, ia zi mantale in latineste ca romanii nu au auzit!!!
lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif
amalia0701
Facetzi misto de mine?
O sa punctez crap tease.gif tease.gif tease.gif
bibi
CITAT(amalia0701 @ 06-10-2008, 07:10 PM) *

Facetzi misto de mine?
O sa punctez crap tease.gif tease.gif tease.gif

Nu, Doamne fereste.Doar ma intrebam de unde cumperi pestii astia!
Nu poti sa iei si tu ceva ce se gaseste printre cunostinte?

Eu m-am dat pe pastrav de la un timp..
bibi
Amalia am adaugat cativa pesti noi in lista! blum.gif
Panda
nessie cu multumiri anticipate poti gasi:
conopida fiarta...? nu-i musai dar am uitat sa o cantaresc inainte... doh.gif
si ulei de germeni de porumb( presat la rece)... asta daca crezi ca nu-i la fel cu cel din tabel- ulei de porumb
pupic.gif
Nessie
Lili, am adaugat conopida fiarta, dar diferentele sunt insesizabile.

Uleiul de porumb este acelasi.
bibi
Nessie, mai stii fasolea aia picanta care nu stiam firma?

E Al Wadi. Mi-am adus aminte ca aveam (am) si niste falafel instant de la ei..

Modifica tu ca nu stiu daca eu pot.
onushca85
Buna dimineata, Fetelor stie cineva cate calorii are o punga de minicroisante 7 days cu sampanie?
Multumesc
Nessie
Oana, cei de la 7days nu ofera informatiile nutritionale pentru produsele lor, dar poti folosi croissant cu crema de ciocolata. Vezi cate grame are punga ta de minicroissante si socoteste cate calorii are.
onushca85
Multumesc!
romanitza
offfffffff...fetele..eram asa bucuroasacu programelul asta...dar nu-mi functioneaza de o vreme ..mi se deschide prompterul ala mic si daca schimb valoarea de 100g pe care o da ...nu mi se mai deschide programul...imi da pagina "nu gasita" si trebuie sa ma intorc inapoi...si trebuie obligat sa vad numai la 100 de grame de orice...nu pot minca fix 100 de grame din orice asa ca trebuie sa renunt la al folosi...ce rau imi pareeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Nessie
CITAT(romanitza @ 21-10-2008, 07:52 PM) *

offfffffff...fetele..eram asa bucuroasacu programelul asta...dar nu-mi functioneaza de o vreme ..mi se deschide prompterul ala mic si daca schimb valoarea de 100g pe care o da ...nu mi se mai deschide programul...imi da pagina "nu gasita" si trebuie sa ma intorc inapoi...si trebuie obligat sa vad numai la 100 de grame de orice...nu pot minca fix 100 de grame din orice asa ca trebuie sa renunt la al folosi...ce rau imi pareeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Romanitza, am modificat tabelul de calorii sa nu iti mai apara prompt-ul in care trebuia sa introduci cantitatea. Acum trebuie sa introduci cantitatea in aceeasi pagina. Mai incearca o data te rog si spune-mi daca merge.
Panda
nessie... eu mananc zilnic ( aproape).. un mar ...dar e golden; in tabel avem mar ionatan;
o fii la fel?
mie goldenul mi se pare mai dulce...

oare carofii fierti sunt cu mult diferiti la calorii si greutate fata de cei cruzi?
eu gatesc cartofi natur pt toata familia des... si mi-e mai usor sa calculez doar ce pun in farfurie...
si mersi de cele adaugate mai sus.

floare.gif
Nessie
Panda, am adaugat cartofii fierti in tabel, chiar daca valorile sunt similare cu cele de la cartofii cruzi. Am gasit si marul golden.
Crissa
Cafeaua cu lapte(fara zahar) de la "tonomat" w00t.gif cate calorii are? Am gasit ceva , insa nu stiu daca e bine si nu as vrea sa pun in tabel informatii eronate.

CAFEA CU LAPTE INTEGRAL-100g

Calorii 7.0kcal
Carbohidrati 0.5g
Proteine 0.5g
Grasimi 0.4g
Fibre 0.0g
Alcool 0.0g

15.4kcal intr-o cana (220ml) de cafea.
Nessie
Crissa, la cafeau cu lapte depinde cat de mult lapte pui si ce concentratie are. Stiu ca la unele automatele de cafea poti sa faci cafeau cu mai mult lapte daca vrei, asa ca valorile de mai sus nu se mai aplica.
In tabel avem lapte pentru cafea si poti aproxima cat lapte ai pus in cafeaua ta.

Cafeaua in sine nu are calorii.
Crissa
CITAT(Nessie @ 30-10-2008, 02:28 PM) *

Crissa, la cafeau cu lapte depinde cat de mult lapte pui si ce concentratie are. Stiu ca la unele automatele de cafea poti sa faci cafeau cu mai mult lapte daca vrei, asa ca valorile de mai sus nu se mai aplica.
In tabel avem lapte pentru cafea si poti aproxima cat lapte ai pus in cafeaua ta.

Cafeaua in sine nu are calorii.

Cafea cu lapte-normala. Banuiesc ca pot aplica ?
nella
are cineva idee cate calorii are bostanul turcesc ala pt prajituri?
Nessie
CITAT(nella @ 30-10-2008, 02:47 PM) *

Nella, il avem deja in tabel:
Dovleac crud si
Dovleac copt
nella
Ma gandeam ca cel copt e ala zuchini nu m-am gandit ca el cel pt prajituri..multumesc frumos give_rose.gif
Nessie
CITAT(nella @ 30-10-2008, 03:00 PM) *

Ma gandeam ca cel copt e ala zuchini nu m-am gandit ca el cel pt prajituri..multumesc frumos give_rose.gif

Avem separat zucchini si variante lui romaneasca, dovlecelul. wink1.gif
karina
CITAT(nella @ 30-10-2008, 02:47 PM) *

Te referi la dovleacul de placinta ,nu? Are in jur de 20 de kcal/ 100g. Depinde de cat de dulce este. Oricum nu sare de 25/ 100 g .Are f multe avantaje , fiindca e satios si iti satisface si pofta de dulce, pe lg faptul k este natural .
pupic.gif
Nessie
CITAT(karina @ 31-10-2008, 08:21 PM) *
Te referi la dovleacul de placinta ,nu? Are in jur de 20 de kcal/ 100g. Depinde de cat de dulce este. Oricum nu sare de 25/ 100 g.
Da, Karina, ai dreptate! Asa cum il avem si noi in tabelul de calorii.
May
Heeelpppp! Cum sa calculez caloriile la piftia de porc, in cazul in care mananc numai gelatina, fara carne? unsure.gif
Nessie
CITAT(May @ 03-11-2008, 09:57 PM) *

Heeelpppp! Cum sa calculez caloriile la piftia de porc, in cazul in care mananc numai gelatina, fara carne? unsure.gif

Gelatina de la piftie e doar apa cu grasime. Numai tu poti sa apreciezi cata grasime are, in functie de claritate. Eu as calcula pe baza unturii de porc, 5-15g de grasime/100g piftie, in functie de cata grasime are.
May
Mersiiiiii cheer.gif. Asta speram sa imi spui, la ce sa ma raportez pupic.gif
karina
Am gasit in tabeleul de calorii k mamaliga are doar 70 kcal/100g si mi se pare ireal. cum asa? :-?? voi ce credeti? eu auzisem d la un nutritionist ( la tv) k e o adevarata bomba calorica .Ma gandesc k totusi faina de porumb (malaiul) are muulte calorii. hug.gif
Nessie
CITAT(karina @ 06-11-2008, 07:07 PM) *

Am gasit in tabeleul de calorii k mamaliga are doar 70 kcal/100g si mi se pare ireal. cum asa? :-?? voi ce credeti? eu auzisem d la un nutritionist ( la tv) k e o adevarata bomba calorica .Ma gandesc k totusi faina de porumb (malaiul) are muulte calorii. hug.gif

Karina, ai mai deschis un subiect cu aceeasi intrebare si fetele ti-au raspuns deja la calorii mamaliga.
Panda
nessie ... help...
am incercat sa introduc in tabel spray de ulei pam_original....dar nu am gasit valori pt 100 gr produs
am gasit pt 1 secunda de spray...dar nu stiu cum sa introduc in tabel...
Nessie
CITAT(Panda @ 11-11-2008, 12:49 PM) *

nessie ... help...
am incercat sa introduc in tabel spray de ulei pam_original....dar nu am gasit valori pt 100 gr produs

Uita-te daca pe spray sunt trecute cantitatea si numarul de fasuri.
Panda
CITAT(Nessie @ 11-11-2008, 01:13 PM) *

nessie ... help...

scrie cantitatea=340g
mai scrie ca 1/3 second Spray(serving size) = 27 g= 0 calorii, grasimi,proteine,colesterol,carbi,; blink.gif
apoi mai scrie 1 second spray=<1 fat, 7 calorii
a.. acum am vazut.. Servings per container About 1028
wacko.gif
Nessie
CITAT(Panda @ 11-11-2008, 04:09 PM) *

nessie ... help...

scrie cantitatea=340g
mai scrie ca 1/3 second Spray(serving size) = 27 g= 0 calorii, grasimi,proteine,colesterol,carbi,; blink.gif
wacko.gif

Eu de aici inteleg ca 2 fasuri au 7 calorii si 0.78 g grasimi NE mai spune ca un fas are 27g. Rezolvam matematic. laugh.gif

54 g.....................7 cal
100 g...................x cal

Sigur e ulei? wacko.gif Prea putine calorii/100g .... sau am gresit eu la calcule? unsure.gif
nella
o nelamurire...cate calorii are o chifla de carne de hamburger...pui si vita + porc?
Mi-am cumparat o punga cu hamburgeri congelati si nu stiu cu cat sa punctez o chifla.
Multumiri anicipate floare.gif
Panda
CITAT(Nessie @ 11-11-2008, 05:37 PM) *

CITAT(Panda @ 11-11-2008, 04:09 PM) *

nessie ... help...

scrie cantitatea=340g
wacko.gif

Eu de aici inteleg ca 2 fasuri au 7 calorii si 0.78 g grasimi NE mai spune ca un fas are 27g. Rezolvam matematic. laugh.gif

54 g.....................7 cal
100 g...................x cal

Sigur e ulei? wacko.gif Prea putine calorii/100g .... sau am gresit eu la calcule? unsure.gif

uite aici

ciudat e ca pe tubul meu... care e exact ca in imagine imi da valorile de mai sus...
care sunt diferite fata de ce dau ei aici... wacko.gif
la mine pe tub scrie asa serving size about 1/3 second spray(27g)=o calories
servings per container=1028

pe net am gasit asa...Serving Size about 1/3 second spray (.266g)
Servings per container about 526

Calories 0
Fat Cal. 0

la ingrediente scrie
canola oil, grain alcohol, say lecithin,propellant
contains:soy

wacko.gif wacko.gif eu sunt in ceata...
nella
Nessie te rog sa ma ajuti cu ce te-am intrebat la pagina trecuta ca aici pe forum nu am gasit decat caloriile la hamburger de mc donald's...dar eu papa doar carnea si nu stiu cum sa calculez meniul pe azi doh.gif
Nessie
CITAT(nella @ 12-11-2008, 01:01 PM) *

o nelamurire...cate calorii are o chifla de carne de hamburger...pui si vita + porc?
Mi-am cumparat o punga cu hamburgeri congelati si nu stiu cu cat sa punctez o chifla.
Multumiri anicipate floare.gif
Avem carne tocata de vita si porc, iar pentru chifteaua din carne de pui, as pune valorile de la pulpa de pui cu piele.
nella
aha deci asa trebuie calculat...mersi ca m-ai scos din ceata floare.gif
Nessie
CITAT(Panda @ 12-11-2008, 01:21 PM) *
uite aici

ciudat e ca pe tubul meu... care e exact ca in imagine imi da valorile de mai sus...

Calories 0
Fat Cal. 0

la ingrediente scrie

Ma gandesc ca poate sunt tuburi de marimi diferite, iar un fas are alt gramaj pe site. Eu m-as lua dupa ce scrie pe tubul tau.
Panda
CITAT(Nessie @ 12-11-2008, 02:25 PM) *

CITAT(Panda @ 12-11-2008, 01:21 PM) *
uite aici

Calories 0
Fat Cal. 0

la ingrediente scrie

Ma gandesc ca poate sunt tuburi de marimi diferite, iar un fas are alt gramaj pe site. Eu m-as lua dupa ce scrie pe tubul tau.

ok..
bibi
Bine, bine dar de unde ai tubul poti sa spui?
Ca eu nu am vazut asa ceva..

Ptiu, am uitat aseara sa ma uit la Metro de spray.
doh.gif doh.gif
Panda
CITAT(bibi @ 13-11-2008, 10:34 AM) *

doh.gif doh.gif

mi l-a adus mama din SUA... aduce de ani de zile... tare ne-am obisnuit cu el....
bibi
CITAT(Panda @ 14-11-2008, 10:06 AM) *

CITAT(bibi @ 13-11-2008, 10:34 AM) *

doh.gif doh.gif

mi l-a adus mama din SUA... aduce de ani de zile... tare ne-am obisnuit cu el....

Offf....

Nessie, poate te uiti la asta, am vrut sa-l reclam dar nu am link...

incomplet
Nessie
CITAT(bibi @ 14-11-2008, 03:43 PM) *

incomplet
Multumim, Bibi, pentru atentionare. Am completat alimentul.
bibi
CITAT(Nessie @ 14-11-2008, 04:10 PM) *

CITAT(bibi @ 14-11-2008, 03:43 PM) *

incomplet
Multumim, Bibi, pentru atentionare. Am completat alimentul.

Cu placere.

Sunt asa in general, ca nu vad nici o firma!!
bibi
In tabel exista icre de hering/crap.
Astea sunt crude?
Sau a gasit cineva pe undeva pe vreo cutie?
Ca si mie imi plac si tare ma tem ca imi mananc caloriile dar de fapt ele sunt nepreparate in tabel. blink.gif blink.gif
Nessie
CITAT(bibi @ 18-11-2008, 07:21 PM) *

Astea sunt crude?
Ca si mie imi plac si tare ma tem ca imi mananc caloriile dar de fapt ele sunt nepreparate in tabel. blink.gif blink.gif
Icrele sunt crude. Eu am cautat o marca salata de icre cu valorile nutritionale inscriptionate pe cutie si am gasit doar asta:
Salata de icre cu ceapa Nordika. Sper sa te ajute! floare.gif
bibi
CITAT(Nessie @ 18-11-2008, 08:34 PM) *
CITAT(bibi @ 18-11-2008, 07:21 PM) *
Astea sunt crude?
Icrele sunt crude. Eu am cautat o marca salata de icre cu valorile nutritionale inscriptionate pe cutie si am gasit doar asta:
Salata de icre cu ceapa Nordika. Sper sa te ajute! floare.gif
wow...imi inchipuiam eu...

merci
May
Am gasit o ciocolata pe la carne unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.