Duc o viata tare agitata, mananc in nesimtire, beau si bere.... normal ca acul cantarului e dat peste cap!
Insa m-am hotarat sa slabesc. In primul rand pentru ca nu ma simt bine, arat tare rau in poze (am fost in concediu la mare si fotografiile erau superbe, numai eu aratam rau in ele
M-am hotarat la dieta daneza, pentru ca am mai incercat-o acum 2 ani si a functionat! Desi atunci nu am reusit s-o tin 13 zile pentru ca muream de pofta de niste fructe proaspete, am intrerupt-o si am continuat cu un regim sanatos! Slabisem mult, vreo 10-12 kg, aratam f bine si ma simteam minunat!
Pana am revenit la bere si pizza...
Citeam cartea Mihaelei Radulescu in care zicea ca nu exista "tanara si plinuta", ca este imposibil sa nu ai putina vointa, si chiar m-a ambitionat... Eu de ce sa nu fiu frumoasa si sanatoasa? Si imi doresc asa mult o pereche de blugi...
Am nevoie de ajutorul vostru! Voi scrie aici ce pap si cum ma simt... toate chinurile prin care voi trece
Azi e prima zi de daneza, nu am facut cumparaturile, dar le voi face in curand. Mi-am baut cafeluta, dar nu o suport cu zahar, asa ca acel cub l-am mancat separat
La pranz am oua fierte cu spanac...
Seara am fripturica la gratar, il astept pe iubi sa-mi repare gratarul...daca vrea sa fiu frumoasa! Si a zis ca va cauta peste tot piesa care lipseste ca sa-l repare...
Va pup si astept pareri!
Planul meu este urmatorul:
- incep cu daneza, 13 zile, sa vad ce se intampla si sa ma obisnuiesc sa mananc putin si eficient! Retin si multa apa, deci e un inceput bun!
- apoi voi continua cu o dieta personalizata, facuta de mine din alimente care stiu ca imi fac bine, slabesc si imi si plac: gratar de piept de pui condimentat (folosesc sare din aia dietetica), salata verde sau de varza, rosii, castraveti, paine de secara prajita, sunca slaba, oua fierte, mere. Din pacate nu-mi place pestele!
-am multe kg de dat jos... vreo 40
- beau apa multa de obicei, deci nu e un chin! iau anticonceptionale...nu cred ca ma ingras de la ele, ci de la nesimtire
- cel mai greu imi va fi cu berea, cand ies cu prietenii in oras si cu fornetti
Imi urez succes!