Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Hugh Hefner & Playboy
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Sex
nino
Pentru cei care nu stiu cine este Hugh Hefner: el este boss-ul de la Playboy, el a venit cu ideea, a implementat-o(1953) si... i-a cules roadele cat a putut de bine.

Initial, a dorit sa lanseze o revista pentru barbati, care, noutate la acea vreme, avea sa contina si sex. Se pare ca Playboy a fost strans legata de revolutia sexuala din ultimele decenii. Intre timp, alte reviste cu continut explicit sexual au aparut si competitia a facut ca Playboy sa renunte la celelate subiecte de interes pentru barbati si sa ramana strict pe sex.

Hugh Hefner a ajuns octogenar si se lauda ca a facut sex cu peste 2 000 de femei (nici el nu-si mai aduce aminte). Am stat un pic si m-am gandit ca daca as face sex in fiecare zi cu alta femeie si as face in asa fel incat sa nu se repete niciodata, mi-ar lua cam .... 5 ani si 6 luni pentru a-mi atinge targetul de 2000. Fara nici macar o zi "concediu". Ar fi un fel de maraton smile.gif.

Un articol recent despre el:
'Am facut sex cu peste 2.000 de femei' (Libertatea)
Nessie
Am vazut si un film (pe HBO? eusa_think.gif ) despre viata lui. La momentul in care am hotarat sa vad filmul nu stiam cine este, dar mi-am dat seama repede wacko.gif . Cu toate femeile pe care le-a avut si toate bogatiile, viata lui nu era prezentata prea pe roze... Deci, daca mai era cazul sa o spun inca o data grin.gif , banii si sexul sunt o conditie necesara, dar nu suficienta. blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.