Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Zapp si telefonia fixa
OneDen.com > Relatii tehnice > Hi-tech
alex25
Se pare ca maine, 13 iulie, Zapp lanseaza serviciul de telefonie fixa, FixTel: competitia RomTeleCom si RDS. Desi nu stiu sa dau sume, se lauda ca vor avea preturi foarte bune.

Principalul avantaj se pare ca ar fi la instalare: nu astepti 3-5 saptamani(la oras) sau ani chiar(la sate) ci pur si simplu mergi in magazin si il cumperi; that's it.

Sa vedem cum il implementeaza. De maine am auzit ca o sa apara prima reclama pentru acest serviciu pe la TV si va urma a doua in curand.
2peu
Ce tare! cheer.gif Un prieten are o vorba: "concurenta il face pe utilizator fericit!" biggrin.gif Si chiar asa e! Acum, problema: o fi tot cu telefoane speciale cum au pentru mobile? :blink: Asta ar fi cam naspa.
alex25
Cred ca da, e la fel. Si de ce n-ar fi? Doar nu vrei sa ai si RomTeleCom si RDS si FixTel pe acelasi telefon fix. smile.gif Nu cred sa coste mai mult de 500 000 un aparat de genul asta, oricum. Si probabil ca au si functii "de calitate": speaker, preluare apeluri pierdute, robot etc.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.