Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: The Red Violin
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Carti si filme
tmanbone
Un film pe care il recomand. Nu cred ca sunt cel mai potrivit pentru a face un review in care sa exprim totul, dar va promit ca merita.

Imagine
tmanbone
L-a vazut careva? Sunt curios daca vi sa parut bun, foarte bun sau ca bat campii. salut.gif
Nessie
Chiar am vrut sa-l vad dupa ce ne-ai zis de el, dar nu l-am gaist. sad.gif Poate cand se intorc studentii prin "retele" il gasesc la cineva. biggrin.gif
tmanbone
L-ai vazut? L-ai vazut? L-ai vazut?

salut.gif
Nessie
L-am vauzt in sfarsit! smile.gif Mi-a placut! Nu am mai vazut de mult un film asemanator. Nu e de actiune sa te tina cu sufletul la gura, dar iti lasa un sentiment placut dupa vizionare! Mi-a amintit de filmele artistice care erau intr-o perioada la TVR.

Multumesc! wink1.gif
Nessie
Pentru cei car doriti sa vedeti acest film, va anunt ca a inceput pe HBO de 6 min. biggrin.gif
MIRRRUNA
lol.gif blink.gif Dap. Numa' eu puteam sa downloadez filmul asta (the red violin) IN TIMP CE el rula pe HBO in toata splendoarea lui laugh.gif (am vazut prea tarziu mesajul lui Nessie)

Nessie
)).gif Macar l-ai vazut! Un film care te face sa te gandesti mult timp la el, nu?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.