Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Laptop vs. calculator personal
OneDen.com > Relatii tehnice > Calculatorul
Rino
Pana acum ceva timp am avut un calculator care a cam "imbatranit" asa ca l-am maritat. Oricum nu-l foloseam, in ultimul an am schimbat 3 laptopuri (de la serviciu toate). Dar m-am cam saturat sa car dupa mine laptop-ul in fiecare zi asa ca ma gandesc sa-mi iau un calculator acasa.

Tot stau, insa, si ma gandesc daca sa-mi iau tot un laptop si acasa, sau un PC? Daca iau PC, neaparat cu LCD (in jur de 10 milioane) - cu tot cu unitate, tastatura, mouse ma ajung pe la 20 milioane. La un pret apropiat pot sa-mi iau un laptop. Destul de ok, chiar. Dezavantajul cel mai mare al laptop-ului e clar - se face greu update. Dar totusi, e laptop, e portabil, poti sa-l folosesti si in pat, chiar si pe WC.

Sunt in dilema. Vreau sa-mi iau ceva cat mai curand si.... huh.gif unsure.gif
alex25
Pai depinde la ce il folosesti... ai de gand sa joci si jocuri mai ... sofisticate pe el? De exemplu un Heroes 5 chiar nu cred ca ar merge pe vreun laptop. Dar daca il folosesti pentru analize de marketing, programare mai usoara sau browsing, cred ca e mai avantajoasa portabilitatea.
Rino
Pai... e pentru acasa, deci filme, mai un joc, browsing, carti online, hacking blum.gif, nu prea ma joc cine stie ce jocuri... solitaire cand ma plictisesc rau de tot.

Poate imi iau laptop.
tmanbone
CITAT(Rino @ 14-07-2006, 09:18 PM) *

La un pret apropiat pot sa-mi iau un laptop. Destul de ok, chiar. Dezavantajul cel mai mare al laptop-ului e clar - se face greu update. Dar totusi, e laptop, e portabil, poti sa-l folosesti si in pat, chiar si pe WC.

La un pret apropriat iti iei ceva inferior ca performanta desktop-ului. Si cred ca vroiai sa spui "se face greu upgrade".

La ce ai spus ca faci cu el, iti recomand laptop. Asta daca bugetul tau iti e foarte bun prieten si n-ar mai investi si in alte lucruri. Sa ai totusi grija sa nu te apuci de jocuri in cazul asta. salut.gif
Rino
Mi-am luat pana la urma un monitor LCD de 19" BENQ rata de refresh 4ms ( oferta - 11 milioane ) si un sistem de 7 milioane - placa GigaByte, Celeron 2.35 MHz, 256 DDR, HDD 80 GB, tastatura+mouse clasice+boxe, Combo. Eu zic ca e un deal bun. Le-am luat din Cora. Am stat, insa, cam 90 minute (!!!) la bancul de probe. mad.gif

Multumesc de sfaturi. Tman, bun si laptopul, dar raman deocamdata pro LCD 19" biggrin.gif
alex25
Sa-l stapanesti sanaros, Rino!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.