Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
Tu nu vreai sa te duci in concediu? blum.gif
Nessie
Ei ba nu? sad.gif Dar nu stiu daca ma lasa sefu'! cry.gif O sa vad azi sau maine.
aki
Hai dute hug.gif
julyalina
cum a fost casa?
buna ? desi nu stiu ce ar putea fi bun la niste cereale inmuiate in apa blushing.gif nu te supara pe mine akisor, dar mie nu prea imi plac cerealele (cu atat cele inmuiate in apa dry.gif )
da' daca imi dai o ciocolata ... nu te refuz grin.gif

hug.gif
aki
A fost asa si asa.Ma starui sa le mininc fara sare si fara condimente.
Tu iarasi cu ciocolata doh.gif .
Laso ca se aseaza unde nu trebuie wacko.gif
alandana
Aki - ma innebunesti cum vorbesti romaneste - esti super simpatica. Eu pana plec in concediu o sa caut o carte sa-mi improspatez limba rusa. trec prin Bulgaria - oare ma ajuta? Acum nu-mi amintesc decat - cum te cheama, pe mine ma cheama ..., te iubesc, eu vreau, nu inteleg. Si am facut 8 ani de rusa la scoala - si eram chiar buna - profesorul spunea ca am accent frumos ( era basarabean).
aki
Salut fetele.
Acum sunt putin debusolata,revin mai tirziu wacko.gif
luchi
Buna dimineata, Aki! Ce ai patit, de ce esti debusolata? Sper ca e doar pt ca nu ti-ai baut cafeaua. pupic.gif
aki
Salut alandana luchi.
Sunt necajita,am primit o veste proasta.Si nu-i vad rezolvarea crying.gif
Cafea nu beau,ma trezesc cu ceai verde wacko.gif
luchi
CITAT(aki @ 09-08-2006, 09:10 AM) *

Sunt necajita,am primit o veste proasta.Si nu-i vad rezolvarea crying.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Imi pare rau de vestile proaste. Sunt sigura ca trebuie sa se solutioneze cumva.
aki
Merci draga,dar deacum cum vrea Dumnezeu wacko.gif
Nessie
Aki, venisem sa te felicit ca esti "ciocanitoare" si vad ca esti suparata! sad.gif Ce s-a intamplat? Te putem ajuta? Vrei sa plangi undeva? Noi suntem aici si te sustinem! hug.gif
aki
Gabita am ceva probleme,dar astept rezolvarea lor.
Da sunt ciocanitoare,te ajung din urma.Deaceia te-am intrebat daca nu vreai sa pleci in concediu,ca sa te ajung din urma sa fiu si eu veverita
Nessie
CITAT(aki @ 09-08-2006, 10:59 AM) *
Da sunt ciocanitoare,te ajung din urma.Deaceia te-am intrebat daca nu vreai sa pleci in concediu,ca sa te ajung din urma sa fiu si eu veverita
lol.gif lol.gif lol.gif Aoleeeeu!!! lol.gif lol.gif Si eu care ma gandeam ca iti pare rau de mine ca muncesc toata ziua!! tease.gif

Sper sa se rezolve problemele tale cat mai repede, Rodica! hug.gif
julyalina
'neatza akisor!
pupic.gif si succes la rezolvarea problemei hug.gif
aki
Merci mult fetelor.Vreau sa ma culc si sa ma scol peste o luna mad.gif .
Cred ca plec acasa ca mi se desface capul wacko.gif
Lacry
Buna! hi.gif Sunt Lacri si v-am cunoscut pe cateva dintre voi anul trecut. Am disparut o vreme pentru ca am nascut un baietel, Alexandru Florin baby.gif , care acum are 10 saptamani si pe care tocmai l-am botezat pope.gif
Am luat 11 kilos in timpul sarcinii, apoi am ramas cu 4. Urmare a stresului provocat de colicile bebelusului am ingurgitat dulciuri la greu ( fain pretext, nu?), asadar am de dat jos acum 5 kilos si jumatate. Si iata-ma-s din nou printre voi! yahoo.gif Ma primiti? give_rose.gif
Nessie
Bine ai venit, Lacri!! hug.gif Sa iti traiasca frumusetea! cheer.gif Si mamica lui sa fie fericita si slabuta cum isi doreste!!
julyalina
bine ai venit lacry! cheer.gif
sa-ti traiasca bebeul baby.gif
aki
Salut Lacry,bine ia venit printre noi.Vesnicile dietiste biggrin.gif
Sa-ti fie de bine cu asa mindrete de baiat.Sa-ti fie sanatos si tu cu tatal lui sa aveti putere sa-l conduceti pe drumul vietii give_rose.gif
Lacry
Multumesc pentru mesajele de intampinare! pupic.gif
Savuroase emoticons-urile. smile.gif
Mai am o prietena mamica pe care o s-o invit aici... Da' vaz ca nu s-a trezit inca...
Azi am inceput dieta. grin.gif Sunt exact 71 zile de cand am nascut...
Nessie
Lacry, o asteptam cu drag pe prietena ta! hug.gif
Tu, daca tot te apuci de dieta, poate iti faci si un jurnal unde sa te laudam si sa te tragem de urechi! : grim: Asteptam meniul! smile.gif
luchi
Lacry!!!! cat ma bucur sa te revad (fosta patroana de cafenea aici cool.gif )!! Sunteti bine tu si bebelul? E baietel samburica! pupic.gif

Later edit: Marachesh si Karin iti transmit salutari give_rose.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 09-08-2006, 12:08 PM) *

Lacry, o asteptam cu drag pe prietena ta! hug.gif
Tu, daca tot te apuci de dieta, poate iti faci si un jurnal unde sa te laudam si sa te tragem de urechi! : grim: Asteptam meniul! smile.gif

Imi fac si jurnal imediat ca ma lasa asta miku' tease.gif .
azi am mancat: ananas la ora 9.00
paine din faina soia integrala si tarate facuta de mine cu branza de veci
iaurt light cu fulgi integrali grau

O sa continui dupa amiaza in jurnalul meu.
luchi
Tot cu montignac? smile.gif
Lacry
Ahaaa! V-ati amintit ca-i ziceam Samburica... pai ierea baietel de la inceput, confuzia s-a creat din lipsa de diacritice laugh.gif

CITAT(luchi @ 09-08-2006, 12:35 PM) *

Tot cu montignac? smile.gif

Da, luchi, deocamdata, caci s-ar impaca cu kestiunea alaptatului, excluzand fasolea, mazarea, varza si lintea. Dupa ce termin cu alaptatul trec la altceva.
luchi
pupic.gif doh.gif eram convinsa ca era..genul feminin blushing.gif blushing.gif
Lacry
uite dovezile! blushing.gif Sa nu zici ca mint... intr-o poza e cu tatsu, l-am pus gol langa el sa-l pishuleasca devil.gif , dar n-a vrut, numa' pe mine face, la o adica bang.gif
Lacry
Si va mai arat si o poza cu gropitze, si gata! Am fugit... pup fetele cu care nu m-am regasit inca give_heart.gif si pe cele pe care v-am regasit deja hug.gif
luchi
rolleyes.gif Ce minunatie de baietel! blushing.gif

hug.gif te asteptam sa revii cu jurnalul promis!
aki
Doamne Lacry ce baietel minunat ai.Sa-ti traiasca.Si sunt mindra ca ai pus pozele lui la mine in jurnal blushing.gif
luchi te-ai vindut? tease.gif
aki
Am reusit sa scap de notificarile de pe Email plecaciune.gif
Lacry
Aki, bine te-am regasit! hug.gif
Sunt taaaare curioasa cum te descurci la volan! Caci ultima oara cand te "citeam" dadeai examenul de conducere!
Si sa stii ca, in ciuda faptului ca al meu copchil are colici zilnic si plange de m-a chiaunit, imi ofera si zambete in fiecare zi. Si tot in fiecare zi ii fac poze cand il apuca zambaritul laugh.gif
aki
Lacry nu am mai condus de atunci blushing.gif .Nu mi-am luat inca masina rolleyes.gif
luchi
CITAT(aki @ 09-08-2006, 05:24 PM) *

luchi te-ai vindut? tease.gif

w00t.gif Ce, unde, cum, cand?
aki
CITAT(luchi @ 09-08-2006, 12:23 PM) *

Lacry!!!! cat ma bucur sa te revad (fosta patroana de cafenea aici cool.gif )!!

Aici tease.gif
Salut fetele.Azi sunt mai bine,ceia ce va doresc si voua,multa,multa dispozitie buna
luchi
doh.gif aaaaa! Mi-au pus sechestru, ca dadeam pe datorie lol.gif grin.gif

ma bucur sa te vad vesela! hug.gif
julyalina
'neazta akisorule ! floare.gif
am trecut sa-ti las un pupic.gif
vad ca sunteti tare active pe aici smile.gif ... o sa te vad ciocanitoare cat ai zice peste hug.gif
aki
Mokut salut.Esti nebuna tare. hug.gif Si zici ca ai dat pe datorie lol.gif
Alinus salut pupic.gif .Eu sunt deja ciocanitoare blum.gif
julyalina
doh.gif vroiam sa spun veveritza sorry.gif
aki
Ca sa ajung mai repede veverita trebuie sa plece Gabita in concediu lol.gif
buretel
neatza aki blum.gif
veselie mare aici, dupa cum se observa yahoo.gif
deci de la protozoare, nevertebrate, vrei sa sari la veverita? lol.gif
aki
Salut Chitrut.Ce mai faci draga?Bine ai venit pe la mine. pupic.gif
buretel
fac bine smile.gif mai putin cu kg blum.gif dar pleaca ele odata si odata, poate le trimit in vacanta biggrin.gif
Lacry
Salut Aki, am venit in vizita. Mocutza ( asta-i porecla) mananca din bibe baby.gif De aceea imi este greu sa scriu, mai mult citesc ce scieti voi
Un pupic pe ziua de azi de la noi doi pupic.gif
luchi
CITAT(Lacry @ 10-08-2006, 12:32 PM) *

Mocutza ( asta-i porecla) mananca din bibe

tease.gif asa il alinti pe samburica? Cu diacrtiticele la urma?
eheeei..asa eram si eu alintata..si mai sunt uneori blushing.gif
aki
De la ce vine numele Mooka? rolleyes.gif
luchi
Era porecla sotului meu..si eu am preluat-o cool.gif
Sexymom
Pupici Rodi, trecui si eu intr-o viteza pe aici.
bpaula
salutari draga Rodica

sper sa se rezolve cu bine problemele tale
intre timp o rapim pe gabi ca sa poti ajunge veveritza... cool.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.