Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
buretel
ooof, oooff... hug.gif hug.gif hug.gif
e tare greu sa mentii o relatie, fiecare are hachitzele lui doh.gif e drept, as trece cu vederea multe, dar asta cu gelozia ma omoara wacko.gif e frumoasa in doze mici, dar cand devine suparatoare si exagerata unsure.gif nu stiu ce sa zic, ati discutat care sunt problemele de fapt?

te imbratisez cu drag rodica hug.gif sper sa iti gasesti linistea pupic.gif

ps: buretelul te pupa wink1.gif lol.gif
aki
Salut fetele.Este cineva azi pe aici sau numai eu bintui
Lacry
Si eu bantui, puiul a adormit, cu sotul nu prea mai stau. Suntem ca doi straini. Si nici macar nu ne mai certam, asa macar s-ar intampla ceva... dar NU SE INTAMPLA NIMIC! sad.gif
Imi pare rau ca te-ai certat cu Sergiu. Uite, ia un pupic.gif
aki
Salut fetele.Azi sunt bine chiar foarte bine cheer.gif .
Sexymom
Inseamna ca te-ai impacat cu Sergiu.Nu-i asa? )).gif
Nessie
Ma bucur ca te simti mai bine, Rodica! hug.gif O saptamana frumoasa iti doresc!
aki
CITAT(Sexymom @ 27-11-2006, 01:05 PM) *

Inseamna ca te-ai impacat cu Sergiu.Nu-i asa? )).gif

Da m-am impacat cheer.gif pina la urmatoarea cearta sorry.gif

CITAT(Nessie @ 27-11-2006, 01:10 PM) *

Ma bucur ca te simti mai bine, Rodica! hug.gif O saptamana frumoasa iti doresc!

Merci mult Gabit si tie iti doresc o saptamina linistita w00t.gif
luchi
pupic.gif O sa te mai pup si de ziua ta, sa stii! Mi-am luat o piatra de pe inima, ca au ajuns plicurile cu bine. Cadoul e mai mult simbolic, dar sa stii ca ne gandim la tine si ca ai prietene aici! give_rose.gif
aki
CITAT(luchi @ 27-11-2006, 03:04 PM) *

pupic.gif O sa te mai pup si de ziua ta, sa stii! Mi-am luat o piatra de pe inima, ca au ajuns plicurile cu bine. Cadoul e mai mult simbolic, dar sa stii ca ne gandim la tine si ca ai prietene aici! give_rose.gif

Care simbolic,Mokut,sunt foarte bucuroasa.Mi-a umplut inima de bucurie.Nici nu m-am asteptat give_rose.gif Va iubesc din toata inima.Si nu am rabdare sa dau ochii cu voi,sa va iau la pupaturi de sa nu va mai vad blum.gif
aki
Salut la toata lumea.Am vista tare urit noaptea aceasta.Oare ce-mi mai pregateste soarta sad.gif
Nessie
Rodica, nu te mai gandi asa. Ai avut o noapte agitata pentru ca te-ai culcat suparata. hug.gif Ai grija de tine!
aki
Merci Gabit.Cum e timpul la voi.Eu inghet in birou sad.gif
Nessie
Pe aci e bine. E innorat, dar e cald si in birou avem caldura de la centrala. pupic.gif
aki
Am pus acum mina pe calorifer.SUNT RECI doh.gif
Deacei e frig aici,am pus caminul.Vreau o cafea,adr nu am apa.mi-i lene sa ma duc sa-mi aduc.Vreau sa-mi inchid usa la birou cu cheia si sa ascult DACA PLOAIA S-AR OPRI wacko.gif
amalia0701
Servus!
Si la mine e frig, am bagat iar caloriferul sub birou )).gif
Si dansez pe Holograf cheer.gif
aki
Si la mine caminul e sub birou,dar calculatorul nu e pe birou.De unde reiese ca sunt de parte de birou si caldura wacko.gif
aki
blum.gif Sunt salvata.A venit Danuta de la scoala cheer.gif cheer.gif cheer.gif .O trimit dupa apa sa-mi fac o cafea
aki
Cine are un link pentru radiou online? floare.gif
Nessie
sunt foarte multe.. depinde de gusturi. Da un search pe google "radio live".
aki
CITAT(Nessie @ 28-11-2006, 03:56 PM) *

sunt foarte multe.. depinde de gusturi. Da un search pe google "radio live".

Ok pupic.gif
luchi
http://www.radio3net.ro/

aki
Merci Moka
ina_ceva
Buna, aki!
Imi pare rau de tine si sergiu; si pe mine ma supara certurile astea dar , sincer, ma ajuta sa nu ma plictisesc grin.gif blum.gif

O zi cat mai placuta in continuare pupic.gif hug.gif
Sexymom
Si eu am visat ingrozitor de urat si m-am trezit transpirata, parca eram tot in vis.....am visat ca un barbat a sunat la usa , era mare cat usa, cu parul lung si fata de criminal, a spus ca intra oricum in casa nu il pot oprii...Astea mi se trag de la Bianca, ea nu doarme de frica ca intra cineva in casa si ne omoara pe toti. Nu stiu ce se intampla cu ea de e asa de agitata si doarme putin, prost , usor, si ingrijorata.
Asta seara merg cu ea la medic pt. ca o doare capul mereu, inainte de culcare, se trezeste foarte des si are cearcane sub ochii.Nu imi imaginez de ce este asa ca noi suntem linistiti si siguri pe noi.Ii oferim siguranta si caldura, tot ceea ce are nevoie.
aki
Salut la toate fetele.
Merci Ina ca ai intrat pe la mine.Cum mai merge dieta?
Sexy imi pare rau de Bianca ca doarme prost si a doua zi trebuie sa fie la lectii cu mintea proaspata.
Vezi poate se uita la filme de groaza sau desenele animate pokemon sau late prostii care le arata acum.
lliliana
Moldoveanca noastra frumoasa shi face?...Da' frumoasa ei fatuka?...da cutzu acela skumpik?...ZI repede. Io pup dulce shi urez de bine. Mua. pupic.gif hug.gif
aki
Salut Liliana.Bine-binisor...
Acus cu fatuca va pun poze de la concertul "Ziua magiei"
aki
Danuta la Baby Hall
Imagine

Eu cu Danuta
Imagine

Imagine
Nessie
cheer.gif Mai ce scumpete de fata ai! E gratioasa ca o printesa! floare.gif
aki
Da, tare-i place sa pozeze.Sa fie vre-un foto model w00t.gif
Tulip
Wow!Frumoase sunteti amandoua! give_rose.gif
aki
Astia-s clovnii
Imagine
Sexymom
Ai o fetita superba, si are un par superb, si gratie, asa cum spune Gabriela, si e imbracata ca o domnisoara, iar tu arati super, sa nu slabesti ca esti buna asa. pupic.gif
Sa imi spui si mie ce site fol. ca sa pui pozele, te rog mult...ca imi plac cum arata ale tale.
Nessie
CITAT(Sexymom @ 29-11-2006, 11:48 AM) *

Ai o fetita superba, si are un par superb, si gratie, asa cum spune Gabriela, si e imbracata ca o domnisoara, iar tu arati super, sa nu slabesti ca esti buna asa. pupic.gif
Sa imi spui si mie ce site fol. ca sa pui pozele, te rog mult...ca imi plac cum arata ale tale.
Sexy, ce legatura are situl cu care incarca pozele cu calitatea lor? )).gif Aici aparatul ei e responsabil.

sa-ti dau eu raspunsul: foloseste tot imageshack. Citeste mai multe detalii despre cum sa faci asta ->> aici.
aki
Acum va pun cercelusii de argint care i-am primit de la Mokut pupic.gif Imagine
ina_ceva
Ce fetitza frumusica ai, se vede ca are cu cine semana grin.gif
amalia0701
Servus SLABANOAGOOOOOOOOO!
Unde vrei mama sa mai slabesti?
O sa ajungi subnutrita )).gif
E o Zana fata ta. Sa fie sanatoasa si sa te asculte.
Zic io care am avut niste discutzii cu mandra mea si am pedepsit-o sa nu mearag cu "baietzii" la Pizza azi dupa ce iese de la scola.
Te pupiesc pupic.gif

aki
CITAT(ina_ceva @ 29-11-2006, 07:24 PM) *

Ce fetitza frumusica ai, se vede ca are cu cine semana grin.gif

Salut Inut.Merci.Chiar seamana cu mine? blink.gif

CITAT(amalia0701 @ 30-11-2006, 07:24 AM) *

Servus SLABANOAGOOOOOOOOO!
Unde vrei mama sa mai slabesti?
O sa ajungi subnutrita )).gif
E o Zana fata ta. Sa fie sanatoasa si sa te asculte.
Zic io care am avut niste discutzii cu mandra mea si am pedepsit-o sa nu mearag cu "baietzii" la Pizza azi dupa ce iese de la scola.
Te pupiesc pupic.gif

Salut Amalia.Pe dracu slabanoaga.Am o burta de toate zilele doh.gif
julyalina
LA MULTI ANI Akisorule ! hug.gif

Imagine
aki
Merci Alinus.Sunt tare fericita azi.
De la iubit am primit azi un culon la lantul de aur.O inima batuta cu pietre.Sunt emotionata pina la lacrimi.Vreau sa fac party azi la serviciu,mine ma cer de la serviciu si duminica sarabatorim ziele de nastere.Eu si Sergiu-omagiatii
amalia0701
cheer.gif floare.gif give_rose.gif haninoroc.gif partytime2.gif bday.gif bday.gif
La multi ani Iubita!
Sa ai niste zile minunate pupic.gif
aki
Merci Amalia.Va iubesc pupic.gif
buretel
draga mea aki, LA MULTI ANI!!! sa ne traiesti la fel de frumoasa si slabanoaga blum.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
iti doresc sa ai parte numai de bucurii si fericire, caci le meriti din plin! te iubesc give_rose.gif

party.gif band.gif cheer.gif bday.gif

am vazut pozele cu danuta, am ramas w00t.gif e atat de frumoasa, si seamana mamei wink1.gif
aki
Chitrut merci din inima de felcitari.Va iubesc enorm.Si de cite ori va-am spus doh.gif
luchi
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La multi ani!!! Sa fii fericita!
MIRRRUNA
Te iubicesc si iti doresc tot binele din lume sa ti se astearna in drum de acum inainte give_rose.gif
La Multi Ani FERICITI, Rodi!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
aki
Merci Mokut.La fel si voua,numai sanatate si fericire pupic.gif
aki
CITAT(MIRRRUNA @ 30-11-2006, 12:22 PM) *

Te iubicesc si iti doresc tot binele din lume sa ti se astearna in drum de acum inainte give_rose.gif
La Multi Ani FERICITI, Rodi!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Merci Marut.
Ia inchinat aici un pahar de ce vreti voi in sanatatea mea. cheers.gif
buretel
CITAT(aki @ 30-11-2006, 10:32 AM) *
Ia inchinat aici un pahar de ce vreti voi in sanatatea mea. cheers.gif

ia sa inchinam drinks.gif drag.gif rock.gif
aki
Chitrut pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.