Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
Karin
LA MULTI ANI!

Iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita si iubita! Sa ai parte de bucurii alaturi de Sergiu si de Danuta! pupic.gif

P.S. Am vazut pozele, e tare frumoasa fetita ta si tu esti superba! pupic.gif hug.gif
bpaula
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!

multa fericire, iubire si sanatate

ps ai o minune de fata
lliliana
Akishoru' meu skump...
Imagine

Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit. Iti urez atat de mult bine cat nu poti duce. Mi-e drag de tine shi vei fi totdeauna printre prietenii mei. :)Pup. hug.gif pupic.gif

luchi
Aki, nu te-au mai chemat la cancelarie? Ia vezi de au mai venit plicuri, ca mi-s soptit mie o vrabiuta ca tre' sa mai soseasca blum.gif
anca veselie
draga Akishor LA MULTI ANI!!!!!!![color=#CC0000]
Multa sanatate si numai bucurii si fericire! Danutza e o scumpa, ca si mama!
Andreea-Rodica
Ai o fata frumoasa foc, ca si tine de altfel! Iti mai spun inca o data LA MULTI ANI, multa sanatate si fericire. hug.gif hug.gif hug.gif
aki
Merci Ancuta.Va iubesc pe toate
Mokut hai ca ma pui pe ginduri,ahi spune-mi ca o sa stau cu gindul numai la aceasta

CITAT(Andreea-Rodica @ 30-11-2006, 04:54 PM) *

Ai o fata frumoasa foc, ca si tine de altfel! Iti mai spun inca o data LA MULTI ANI, multa sanatate si fericire. hug.gif hug.gif hug.gif

Merci Andreia esti o dulce
luchi
eu stiu ca tre' sa mai vina ceva plicuri (nu de la mine) blum.gif Ai cum sa verifici?
aki

A venit una yahoo.gif .Acus ma duc s-o ridic.Merci.Inca nu stiu de la cine-i pupic.gif
aki
Culonul primit de la Sergiu Imagine
anca veselie
foarte dragutz cadoul de la sergiu!
cum sarbatoriti?
aki
Karinus merci mult.Imi pare bine ca nu mai uitat.Va iubesc pe toate.
Anca am sarbatorit azi putin la serviciu dar duminica to be continued.Sarbatorimm doua zile de nastere.Eu si Sergiu
aki
Plec acasa sa ma pregatesc.Va las pina luni,mine nu vin la serviciu.Va iubesc pe toate pupic.gif
Karin
Nu te-am uitat, iubita si ma bucur ca am putut sa iti aduc o mica bucurie! pupic.gif hug.gif
Distractie placuta! Si ne auzim luni! hug.gif
buretel
distractie placuta aki!!! la multi ani in avans si pentru sergiu!
kiss.gif
Sexymom
LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI , SA VA BUCURATI UNUL DE CELALALT SI DE DANUTA.
aki
Merci Sexy din inima.Va iubesc.Azi am esit la lucru,ca am uitat de Dana ca trebuie sa o aduc la scoala doh.gif Asa ca sunt din nou cu voi pina la amiaza grin.gif
lliliana
Io tot nu inteleg ce se petrece aici...am senzatia ca am pierdut esentialul w00t.gif
luchi
CITAT(lliliana @ 01-12-2006, 12:44 PM) *

Io tot nu inteleg ce se petrece aici...am senzatia ca am pierdut esentialul w00t.gif

lol.gif pupic.gif Ieri, 30 noiembrie, a fost ziua lu' Aki. A primit niste felicitari pe adresa de la servici, de la bubu, buretel si de la mine, dar tre' ma mai vina ceva, Rodico! blum.gif
Si maine sau poimaine e ziua lui Sergiu.
smile.gif
aki
CITAT(lliliana @ 01-12-2006, 12:44 PM) *

Unde umbli draga daca ai peirdut firul.Eu umblu beata de vre-o citeva zile dar ea nu intelege ce se intimpla lol.gif
Lacry
La multi ani fericiti bday.gif , draga Rodica, te pupam eu si Alexandru pupic.gif hug.gif
mirela_awad
Aki sper ca nu am ajuns cu intarziere dar iti urez un La Multi Ani! plin de caldura si sincer!
lliliana
Iarta-ma de intarziere scumpa. Te pup dulcik. Am bantuit tot weekendul de nu m-am vazut...O zi faina sa ai. hug.gif
Nessie
Rodica, ce faci? pupic.gif Cum ati petrecut? Nu ne spui nimic? unsure.gif
aki
Merci Mirela ca ai intrat pe al mine si de felicitari
Fetelor m-am facut de ris in fata lui Sergiu wacko.gif V-am rugat ceva doh.gif
aki
De ce nu pot intra de la net pe forum

A gata naughty.gif
ina_ceva
Buna, aki! give_rose.gif
Cum a fost in WE?
Ceva poze cu petrecerea?
pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Eu am incercat ce m-ai rugat si am primit mail ca adresa nu exista. ohmy.gif Imi pare rau, probabil si alte fete au patit la fel. mad.gif
Iti doresc o saptamana frumoasa! hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
sad.gif Rodi, imi pare rau, dar sa stii ca si eu am incercat... si stiu sigur ca si din partea forumului si a lui Sefu' trebuia sa primiti un mesaj. sad.gif
Lacry
Eu m-am executat azi, ca ieri n-am avut acces la net. pupic.gif
Nessie
Rodi, mi-e dor de tine. sad.gif
buretel
si mie pupic.gif unde esti?
aki
Salut la toata lumea.Sunt aici dar cam ocupata.
Am vrut sa va intreb.V-am dat adresa ca cea de la pagina lui Sergiu?
luchi
Daca vrei, iti trimit mesajul pe care mi l-ai trimis cu adresa lui.

Ce mai faci, n-ai mai primit nici o felicitare de ziua ta, de la Bucuresti? wink1.gif
Sexymom
Rodica sa ai o seara minunata , sper sa vina mosul la voi cu surprize si nu cu nuiele.Pupici Danutei. pupic.gif
Lacry
Rodica, si mie mi s-a intors mesajul pe care i l-am trimis lui Sergiu. Sorry sad.gif
Karin
Pup dulce fata! Mai treci pe aici, sa mai povestim! pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(luchi @ 05-12-2006, 03:45 PM) *

Daca vrei, iti trimit mesajul pe care mi l-ai trimis cu adresa lui.

Ce mai faci, n-ai mai primit nici o felicitare de ziua ta, de la Bucuresti? wink1.gif

blum.gif Am primit si e de la Mara care tin sa-i multumesc enorm.Si sa-i daruiesc la fel ce mi-a dorit si mie in zecit

CITAT(Sexymom @ 05-12-2006, 07:51 PM) *

Rodica sa ai o seara minunata , sper sa vina mosul la voi cu surprize si nu cu nuiele.Pupici Danutei. pupic.gif

Merci Sexy,dar la noi nu se tine traditia aceasta.Noi inca suntem cu comunistii doh.gif

CITAT(Lacry @ 06-12-2006, 01:52 AM) *

Rodica, si mie mi s-a intors mesajul pe care i l-am trimis lui Sergiu. Sorry sad.gif

Puteti sa-mi scrieti cineva adresa lui Sergiu care v-am dat-o

CITAT(Karin @ 06-12-2006, 10:54 AM) *

Pup dulce fata! Mai treci pe aici, sa mai povestim! pupic.gif hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Oare toata saptamina o sa sarbatorim? doh.gif
Aseara a mai fost o pereche la noi si azi mai vine una.Dar ziua noastra lume a trecut rolleyes.gif
Sunt foatre bucuroasa ca nu m-au uitat prietenii
anca veselie
LA MULTI ANI DE MOS! si multe cadouri frumoase!
aki
Salut Ancuta.Merci ca i trecut pe la mine. pupic.gif
lliliana
Salut Akishor scump. Moldoveanca dulcika shi iubita...Pup tot familionul. pupic.gif hug.gif Urez numai de bine shi de fericire. floare.gif
luchi
pupic.gif Akisorule, esti bine? ca nu ti-am mai vazut ochisorii zilele astea.
Sexymom
Cred ca e bine fatuca asta frumoasa naughty.gif , vaz ca chefuieste de nu se mai opreste fata asta. Ce bine de ea, se vede ca vin sarbatorile, si eu ca si tine Aki umblu din casa in casa pe la prieteni, nu am multi, vreo 4 bucati dar sunt ca si mine si de asta ii iubesc. pupic.gif
Andreea-Rodica
Salutare si numai urari de bine! Adresa care am primit-o de la tine este matrix_2@yahoo.com. De ce nu a mers nu stiu, dar noi am incercat.
In rest, toate bune? Sper ca da. Multe pupuri hug.gif hug.gif pupic.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-12-2006, 08:20 PM) *

Salutare si numai urari de bine! Adresa care am primit-o de la tine este matrix_2@yahoo.com. De ce nu a mers nu stiu, dar noi am incercat.
In rest, toate bune? Sper ca da. Multe pupuri hug.gif hug.gif pupic.gif

Ce proasta sunt sorry.gif
matrix_2ro@yahoo.com.Asta era doh.gif .Merci oricum din inima give_rose.gif
Andreea-Rodica
Iti urez o duminica placuta alaturi de cei dragi! Tu ce mai faci, nu ne mai povestesti? Sper ca esti bine. hug.gif hug.gif
Hai sa bem un ceai impreuna si sa mai stam la povesti. cafea.gif
crissy
Akiiiii! Asa striga fiica-mea toata ziua. Asta inseamna ALO! Mai da si tu de veste! Ce mai faceti? Ce ai mai mancat? Puup si asteptam.
Nessie
sorry.gif Rodica, stiu ca ne urmaresti din umbra, dar nu stiu de ce nu mai vrei sa vorbesti cu noi...
aki
Sunt tare ocupata Gabit.Vreau sa vorbesc cu voi si mi-i dor dar am multa treaba.Acum facem expertizele tehnice la toata imobilile universitati si sunt tare ocupata.Va pup dulce si mai aveti grija de casa mea.Tare ma bucur cind va gasesc pe aici.Va iubesc
ina_ceva
give_rose.gif pupic.gif
Sa ai spor, aki!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.