Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
julyalina
pupic.gif concediu placut akiosorule ! hug.gif
luchi
pupic.gif Craciun fericit, un An Nou plin de impliniri, sa fii fericita, draga Rodica! daca nu ma inseala memoria, tu sarbatoresti pe rit vechi craciunul, nu?
hug.gif
Sexymom
gagicutza asta e in concediu, ce bine de ea. pupic.gif sper sa vina odihnita si cu vesti bune. pupic.gif
crissy
La multi ani! si concediu placut. pupic.gif
aki
Salut lume.M-am intors cu forte noi.Va pup pe toate pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 19-01-2007, 10:23 AM) *

Salut lume.M-am intors cu forte noi.Va pup pe toate pupic.gif

cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Hai spune-ne cum a fost !
aki
Salut draga Amalia.Auzisem ca nu mai bintuiti pe aici sorry.gif .
Eu sunt bine,m-am odihnit foarte bine.Am dormit cit a incaput in mine.
Dar azi abia am esit din concediu ca s-a apucat sa tipe la mine seful ca scapatul.Vreau inapoi acasa sad.gif
Voi cum va simtiti?
amalia0701
CITAT(aki @ 19-01-2007, 12:32 PM) *

Salut draga Amalia.Auzisem ca nu mai bintuiti pe aici sorry.gif .
Eu sunt bine,m-am odihnit foarte bine.Am dormit cit a incaput in mine.
Dar azi abia am esit din concediu ca s-a apucat sa tipe la mine seful ca scapatul.Vreau inapoi acasa sad.gif
Voi cum va simtiti?

UInde ai auzit ca nu mai bantuim pe aici?
O fost vreo stire la TV Moldova?
blum.gif
Io la munca, cu drag si spor w00t.gif
Astept ziua de maine ca dau o raita la Bucuresti.
In reste mai grase si mai frumoase decat de obicei lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Si eu m-am ingrasat ca nebuna.Am dormit,am mincat si m-am tavalit de pe un pat pe altul lol.gif .Dormeam pina la 12 blum.gif ma trezeam si faceam papica pentru ai mei si iarasi la pat cu ochii in telivizor.cum e e timpul la voi?La noi se aude ca vine zapada si viscolul.Azi am simtit un mic cutremur.S-au mi s-a parut? blink.gif
Sexymom
Incepusi si tu munca de vineri sad.gif de ce nu ti-ai mai luat o zi libera ca sa iti faci de cap inca un fin de semana?
Pupici multi, si bine ai revenit cu forte noi. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 19-01-2007, 12:51 PM) *

Incepusi si tu munca de vineri sad.gif de ce nu ti-ai mai luat o zi libera ca sa iti faci de cap inca un fin de semana?
Pupici multi, si bine ai revenit cu forte noi. pupic.gif

Sexy multumesc pentru felicitare.Deabia azi am primit-o si m-am simtit foatre bine.
Multumiri si pentru Karin,Liliana si Cristina.Va iubesc si imi sunteti scumpe foarte pupic.gif
Nessie
pupic.gif Bine ai revenit Aki! Te pui si tu pe slabit cu noi? box.gif Hai sa vedem si un ticker, ce zici?
aki
Mi-i frica sa-l pun blink.gif
Ma gindesc sa ma duc la sala.Sergiu incepe sala saptamina viitoare,dar eu mai stau pe ginduri.Simt ca nu o sa reusesc nu o sa am timp sorry.gif
Andreea-Rodica
Bine ai revenit! Si hai sa ne apucam d etreaba, ticker, dieta, sport, ca vine vara si ne prinde cu tot cu colacei! hug.gif hug.gif
crissy
Bine ai revenit.
Apropos de colacei... Pe mine ma dooooor.
ina_ceva
Bine ai revenit, aki! give_rose.gif
Ce-ti mai face mogaldeatza?
aki
Salut la fete cucuiete.Azi am inceput cu forte noi.Voi ce ami faceti?
Andreea-Rodica
Bine ai revenit! Eu ti-am dus dorul. hug.gif hug.gif
Eu tot cu Monti ma zbat, mai cu planurile de nunta, cu scoala....cam atat.
Mai treci si pe la mine, mai stam la un ceai. cafea.gif
aki
Andreia trebuie sa-mi fac o zi sa trec pe la toate sa citesc ca sunt tare in urma.Va iubesc pe toate
julyalina
yahoo.gif akisorul is back !!!! hug.gif
pupici multi de la mine akisorule! pupic.gif pupic.gif pupic.gif ca conced lung ai avut ...
Sexymom
Cum mai stai cu regimul? cu psihicul? de ce nu mergi si tu la sala cu Sergiu? eu m-as duce zburand daca sotul meu ar merge la sala, dar al meu face gimnastica in casa.
Ce face Dana? cum e timpul la voi?
aki
Salut fetele.Nu gasesc timp pentru jurnale macar crapa.Dar lasa ca ma apuc e u de dieta si de jurnalel
e voastre devil.gif
Karin
Neatza Aki! Asteptam sa ai putin timp sa ne pui la curent cu ce s-a mai intamplat in viata ta! pupic.gif hug.gif
aki
Salut fetele.
Azi iarasi e luni si iar imi bate sa ma apuc de dieta(Asa e in fiecare lune si apoi imi trece devil.gif )
Am gustat si eu pentru prima data Salatini de care vorbeati voi.Sunt tare gustosi,parca mininci seminte.
Acum sunt prin jurnale,vreau sa va citesc ca m-am instrainat de voi.Acum sunt la Amalia
julyalina
w00t.gif 'neatza akisorule!!!!!!
bine ai revenit printre noi hug.gif imi era tare dor de tine pupic.gif
aki
Salut Alinus.si mie mi-i dor de voi.Mi-i dor de timpul cind stiam la perfectie ce ati facu/faceti/veti face.
Acum nu prea am timp.Vine hakerul de la facultate si sta pina diseara.Danuta si-a pierdut echipamentul sport.Imi era o ciuda de muream,numai il cumparasem.
Azi ma duc la liceu sa platesc luna si cind il vad sade in dulap.Imi vinea s-o mininc pe Danuta.
julyalina
CITAT(aki @ 29-01-2007, 11:21 AM) *

Salut Alinus.si mie mi-i dor de voi.Mi-i dor de timpul cind stiam la perfectie ce ati facu/faceti/veti face.
Acum nu prea am timp.Vine hakerul de la facultate si sta pina diseara.Danuta si-a pierdut echipamentul sport.Imi era o ciuda de muream,numai il cumparasem.
Azi ma duc la liceu sa platesc luna si cind il vad sade in dulap.Imi vinea s-o mininc pe Danuta.

)).gif bine ca l-ai gasit si nu ai cumparat altul hug.gif
hakerul nu face si el o pauza mica din cand in cand ?
aki
Nu ca daca nu-i dau calcul se duce la net cafe )).gif

Cica is cata de lucru doh.gif
aki
Ma bate gindul pentru primavara sa-mi pun unghiile.M-am gindit ca strica unghiile,dar ma tenteaza rau.Ce ziceti?Ce pret au la voi?
bubbles
`neata akisorule..cum merge dieta pupic.gif
Karin
CITAT(aki @ 29-01-2007, 10:34 AM) *

Ma bate gindul pentru primavara sa-mi pun unghiile.M-am gindit ca strica unghiile,dar ma tenteaza rau.Ce ziceti?Ce pret au la voi?

Anul trecut, inainte de nunta mea, incerca manichiurista sa ma convinga sa imi pun unghii false! Eu care rod unghiile zilnic si stiam ce-mi poate pielea, am zis clar :NU! grin.gif
Oricum, pretul era de 800.000 lei daca mergeam la salon si 600.000 lei daca venea acasa! Asta, in dolari inseamna vreo 30 de dolari! unsure.gif
aki
CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 12:45 PM) *

CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 12:45 PM) *

Salut ,draguta.Stii ca am trecut pe la tine tease.gif
julyalina
akisorule, eu nu te sfatuiesc. unghiile puse trebuie intretinute mai rau decat alea adevarate blum.gif si trebuie sa fi foarte atenta cu ele smile.gif
aki
Alina nu incerca sa ma dezbati de la drumul meu.Totuna imi fac,asa ca degeaba de chinui tease.gif
Vreau sa incerc pe pielea mea pupic.gif
Sexymom
Sunt de acord cu Alina, nici eu nu mi-as pune, am o prietena care si-a pus si abia astepta sa le dea jos.Cum crezi tu acum. )).gif
aki
Fetelor sunt doua feluri de unghii,sunt unghii de plastic care se incleie pe toata unghia si tipse(sau nu stiu cum se numesc la voi)care sa incleie la sf unghiei.Si iti ajuta unghia sa creasca dreapta,adica le scoti cind cresc ale tale.
julyalina
CITAT(aki @ 29-01-2007, 02:57 PM) *

Alina nu incerca sa ma dezbati de la drumul meu.Totuna imi fac,asa ca degeaba de chinui tease.gif
Vreau sa incerc pe pielea mea pupic.gif

nu vreau sa te abat smile.gif doar iti spuneam ce cred eu pupic.gif
oricum, incearca-le si apoi vorbim hug.gif
anca veselie
salutare aki! floare.gif
n-am mai fost de mult la tine, ma bucur sa vad ca-ti merge bine cu sergiu! in ceea ce priveste unghiile nu pot sa ma pronunt pt ca nu am experimentat.
pupici hug.gif
aki
Salut la toate.Nu demult m-am eliberat si m-am asezat sa-mi trag sufletul.Mi-o foame de mor.

Sexymom
Sa nu scapi in ingresacioase si dulciuri.Pofta buna la ceva sanatos.
aki
Am mincat pine alba cu salam si cascaval sorry.gif .Fetelor vreau sa ma motiveze cineva.Lui Sergiu ii placa asa cum sunt.Mama ma intreaba:Rodica imi pare ca tu te ingrasi sa slabesti putin.Dar el zice:Dar ce eu degeaba o hranesc? wacko.gif
midnight_talker
Aki,esti norocoasa sa fii acceptata asa cum esti.Dar.....tu cum te vrei pe tine?
aki
Salut fetele.Azi nu sunt in dispozitie,la noi e frig si a nins,ceia ce ma scoate din minti.Nu-mi place iarna de loc,ma simt infricosata,ma simt in nesiguranta sad.gif
Ancuta eu vreau mai mult sa fiu slaba,dar cine stie recetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? mad.gif
julyalina
CITAT(aki @ 31-01-2007, 10:10 AM) *

Salut fetele.Azi nu sunt in dispozitie,la noi e frig si a nins,ceia ce ma scoate din minti.Nu-mi place iarna de loc,ma simt infricosata,ma simt in nesiguranta sad.gif
Ancuta eu vreau mai mult sa fiu slaba,dar cine stie recetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? mad.gif

akisorule te pupic.gif
uite, iti las niste bancuri ca poate te mai binedispun hug.gif

CITAT
Doctorul catre proaspatul amputat:
- Domnule am pt. dv. o stire buna si una rea.
- Care-i aia rea?
- Ti-am amputat piciorul sanatos...
- ...si aia buna?
- Piciorul bolnav se vindeca!

Un tragic incendiu a distrus, luni dimineata, biblioteca personala a presedintelui George W. Bush.
Ambele sale carti au fost mistuite de flacari.
Purtatorul de cuvÏnt al Presedintiei, Ari Fleischer, a declarat ca presedintele este cu atÏt mai afectat,
cu cÏt nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua....

Animalele se plimba cu avionul. Rata ii da o palma ursului si spune:
- Da, ba, o tigara!
Ursu se executa. Dupa 5 minute iar; - Da, ba, un foc!
Ursu ii da. Dupa 10 minute faza se repeta.
Din spate, vulpea sa se dea rotunda, ii da o palma ursului si ii cere o tigara.
Ursu se enerveaza, ia rata si vulpea si le arunca pe geam.
La care rata catre vulpe:
- Vulpe stii sa zbori?
- Nu!
- Si atunci de ce faci figuri in avion?

acum nu pot sa stau cam de munca dar promit ca revin smile.gif
ina_ceva
Aki, reteta pentru slabit e vointa; dar nici eu nu am destula sorry.gif

Mie imi place f mult iarna; din cate stiam depinde si de sezonul in care te-ai nascut unsure.gif

O zi placuta in continuare! give_rose.gif
aki
Eu sunt in noiembrie.Ce rost are tot nu o iubesc mad.gif
Sunt nebuna sorry.gif
Karin
Buna dimineata Rodica! pupic.gif
Lasa supararile si pune-te pe regim! Cu putin vointa, cum spunea Ina, o sa vezi ca totul merge bine! Eu acum sunt buna de dat sfaturi, ca sunt la inceput de dieta si am elan! Sa vedem mai incolo! pupic.gif
Cat despre anotim si ziua de nastere....eu sunt nascuta toamna si pur si simplu ador anotimpul! Imi place cand ploua si e urat afara! blink.gif
Poate nu sunt normala, cine stie! grin.gif
Te pup si iti doresc sa te apuci cat mai curand de regim si poate si putin sport! pupic.gif Cu toate ca tu arati bine! wink1.gif
aki
Karin merci de incurajari.Sa ma vezi tu acum pe mine nu ai zice ca arat bine.sunt joasa si cred ca am deja 6X kg
Karin
CITAT(aki @ 31-01-2007, 11:12 AM) *

Karin merci de incurajari.Sa ma vezi tu acum pe mine nu ai zice ca arat bine.sunt joasa si cred ca am deja 6X kg

Si eu sunt "joasa" grin.gif si am peste 60 de kile! Nu spun cate kile peste 60, sa nu va speriati! grin.gif
Hai, curaj! Si io ma culc flamanda, dar dimineata am asa o satisfactie ca parca nu mai sunt chiar asa umflata si balonata! pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Si eu sunt nascuta iarna; pe langa ninsoare imi plac la nebunie zilele ploioase, reci (imi ridica moralul wink1.gif )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.