Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
Mi-am luat o caseta cu miscari de aerobiica dar nu stiu cind sa ma apuc.
ina_ceva
CITAT(aki @ 31-01-2007, 11:40 AM) *

Mi-am luat o caseta cu miscari de aerobiica dar nu stiu cind sa ma apuc.

Ce-ai zice sa te apuci in seara asta? Daca mai amani, nu se stie cand vei incepe wink1.gif
aki
Incepeam eu de mult,dar am televizor numai intr-o camera,adica la mine si la Sergiu in camera si ma simt aiurea sa incep sa ma cracan inanitea lui sorry.gif .Mi-i rusine,doar nu o sa-l alung din camera blink.gif
aki
Ce faceti acum?Eu downloadez muzica si ma cert cu Dana devil.gif .Vreau acasa sad.gif
aki
Salut fetele.Ce am observat azi?Am dat sa-mi imbrac blugii si i-am ridicat la jumate de fund mai sus nu merg devil.gif .Va inchipuiti in ce stare am ajuns? blink.gif .Inebunesc fetelor sad.gif .M-am dezbracat si am luat alta pereche de elastic.Astia ma scapa sorry.gif
Nessie
ohmy.gif Ce mai astepti, Rodica? Gata! Cantareste-te si hai la dieta! Vrei sa-ti cumperi alte haine si sa le dai pe astea? unsure.gif Macar la asta gandeste-te!
julyalina
pupic.gif akisorul hug.gif
hai, iubita, incepe si tu putin dieta sau da-l pe sergiu afara din camera si topaie blum.gif sa se mai duca si el la plimbare pe afara ca-i face bine smile.gif sa iasa la joaca cu danutza smile.gif
aki
CITAT(julyalina @ 02-02-2007, 01:14 PM) *

pupic.gif akisorul hug.gif
hai, iubita, incepe si tu putin dieta sau da-l pe sergiu afara din camera si topaie blum.gif sa se mai duca si el la plimbare pe afara ca-i face bine smile.gif sa iasa la joaca cu danutza smile.gif

Si cu Graph blum.gif
Daca ar vrea, ca lui ii place sa ma priveasca devil.gif
julyalina
cu Danutza si cu Graph )).gif
spune-i ca ai si tu nevoie de intimitate blum.gif
aki
Numai vointa sa mi-o lase ca de ea nu ma sfiesc lol.gif
Sexymom
Sper sa te hotarasti si tu sa incepi un regim si sa faci miscare. Sa sti ca te elibereaza de toate energiile negative. (Asta o stiu de la Anca Veselie) si are mare dreptate.Gandeste-te ca mai e o luna si vine primavara si trebuie sa te imbraci lejer. pupic.gif
Andreea-Rodica
Aki, sper sa ni te alaturi cu dieta si cu putina miscare. Eu la ultimul capitol stau mai prost, dar sper sa imbunatatesc. Iti doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun! hug.gif hug.gif
julyalina
akisorule, am trecut pe aici sa te pupic.gif si sa-ti urez un weekend cat mai placut hug.gif
aki
Salut fetele mele.Am fost aseara la un magazin unde sunt reduceri la colectia de iarna si am vazut o bluza si o pereche de pantaloni care m-au dat gata.II vreauuuuuuuu!!!!!!!!!!! sad.gif
Dar sunt grasa si nu stiu cum o sa-mi stea.Dar imi plac,creed ca m-as pune si pe slabit pentru ei w00t.gif
Oare mi-i ia azi Sergiu? unsure.gif
julyalina
CITAT(aki @ 05-02-2007, 10:16 AM) *

Salut fetele mele.Am fost aseara la un magazin unde sunt reduceri la colectia de iarna si am vazut o bluza si o pereche de pantaloni care m-au dat gata.II vreauuuuuuuu!!!!!!!!!!! sad.gif
Dar sunt grasa si nu stiu cum o sa-mi stea.Dar imi plac,creed ca m-as pune si pe slabit pentru ei w00t.gif
Oare mi-i ia azi Sergiu? unsure.gif

pupic.gif akisorul
daca ii bati un apropo naughty.gif poate o sa-i ia daca tu nu-i spui nk... nu o sa stie ca tii doresti smile.gif
aki
Stie ca cu el am fost la magazin grin.gif
Azi am atit de lucru,dar nu ma pot apuca.Am de facut niste masurari,dar nu pot intra in aule ca studentii petrec orele doh.gif
Karin
Buna Aki! pupic.gif
Probabil ca Sergiu o sa iti faca o surpriza... cool.gif
Asa mi se intampla si mie: cand vad ceva ce imi place, imi ramane sufletul acolo...si fac tot posibilul sa imi cumpar! Cateodata reusesc, altadata nu... blushing.gif
pupic.gif
lliliana
)).gif Alo...Moldova...Vin in breatze a me )).gif La pupat...la-mbratzisat. Uof... hug.gif
aki
CITAT(lliliana @ 05-02-2007, 03:08 PM) *

)).gif Alo...Moldova...Vin in breatze a me )).gif La pupat...la-mbratzisat. Uof... hug.gif

De unde te-ai luat draga?Ce dor mi-a fost de tine pupic.gif .Pe unde ai bintuit? )).gif

CITAT(Karin @ 05-02-2007, 02:12 PM) *

Buna Aki! pupic.gif
Asa mi se intampla si mie: cand vad ceva ce imi place, imi ramane sufletul acolo...si fac tot posibilul sa imi cumpar! Cateodata reusesc, altadata nu... blushing.gif
pupic.gif

Karin am fost cu el la magazin aseara si mi-a luat pantalonii si bluza.Sunt inebunita de fericire,doar asa de tare mi-a placut.Masurind hainele si vazindu-ma in oglinda mi s-au umplut ochii de lacrimi in ce hal am ajuns.Acum nu pot sa-mi permit nimic cu spatele gol sau cu burta goala.Sunt atit de grasa sad.gif .Sergiu nu intelegea ce am,de ce pling.Totusi mi-am luat o pereche de pantaloni cu talia joasa si fac pe dracul in patru ca sa slabesc sorry.gif
Deci clikul cel mult asteptat a fost eri.Sunt inrolata in rindurile de montiste.

Deci la micul dejun am avut asa:
Cu 15 min inainte de mincare am mincat o portocala
Ceai fara zahar si fara alti indulcitori
Pine de tarite cu vinata coapta
O bucatica mica de pastrama afumata.

Gustari nu fac

Prinzul:
Portocala
Ton spalat de ulei cu suc de lamiie
Zacusca
Si as vrea sa intreb,as pute minca zacusca cu pine de tarite?Zacusca are ulei sad.gif
aki
Am fost la magazin si mi-am cumparat lapte degresat(lapte praf),cereale(ovaz).Dimineata o sa inmoi cerelele in lapte.
Chefir degresat si o pine de tarite.
La masa ma ton si zacusca.As putea sa mininc zacusca cu pine de tarite?
Nessie
Nu inteleg ce regim vrei sa tii! unsure.gif Ma bucur ca te-ai aucat, dar explica putin, ca sa te putem urmarii si in indruma. hug.gif
aki
Era scris mai sus
Deci clikul cel mult asteptat a fost eri.Sunt inrolata in rindurile de montiste.
Nessie
Pai atunci nu poti manca zacusca cu paine, pentru ca zacusca are ulei...mult ulei!
amalia0701
CITAT(aki @ 06-02-2007, 12:12 PM) *

CITAT(lliliana @ 05-02-2007, 03:08 PM) *

De unde te-ai luat draga?Ce dor mi-a fost de tine pupic.gif .Pe unde ai bintuit? )).gif

CITAT(Karin @ 05-02-2007, 02:12 PM) *

Buna Aki! pupic.gif
pupic.gif

Karin am fost cu el la magazin aseara si mi-a luat pantalonii si bluza.Sunt inebunita de fericire,doar asa de tare mi-a placut.Masurind hainele si vazindu-ma in oglinda mi s-au umplut ochii de lacrimi in ce hal am ajuns.Acum nu pot sa-mi permit nimic cu spatele gol sau cu burta goala.Sunt atit de grasa sad.gif .Sergiu nu intelegea ce am,de ce pling.Totusi mi-am luat o pereche de pantaloni cu talia joasa si fac pe dracul in patru ca sa slabesc sorry.gif

Deci la micul dejun am avut asa:
Cu 15 min inainte de mincare am mincat o portocala
Ceai fara zahar si fara alti indulcitori
Pine de tarite cu vinata coapta
O bucatica mica de pastrama afumata.

Gustari nu fac

Prinzul:
Portocala
Ton spalat de ulei cu suc de lamiie
Zacusca
Si as vrea sa intreb,as pute minca zacusca cu pine de tarite?Zacusca are ulei sad.gif

Pastrama nu avea ce cauta la MD cu paine;
Zacusca potzi manca pe ardei sau brinza, dar niciodata pe paine.
pupic.gif
aki
Clar pupic.gif
Ton cu zacusca se poate?Fara pine blum.gif

Fetelor va rog uitati-va si dupa ce mininc eu.Si mai dati-mi una dupa cea fa sa ma corectez.Sergiu azi m-a prevenit ca dac imi scade funduletul lui,ma inchide in casa si ma hraneste pina ma fac la loc sorry.gif .Cum sa-l fac sa ma intelega ca as fi mai frumoasa slaba unsure.gif
Nessie
Dar spune-i ca deja nu mai e vorba de mai mult sau mai putin frumoasa.
Fa-l sa inteleaga cat de important e pentru tine sa slabesti si ca asta te-ar face dericita. Nu vrea sa fii mai fericita? Spune-i ca daca te sustine si e alaturi de tine iti arata ca tine la tine cu adevarat si te ajuta sa realizezi ce ti-ai propus.

Pe langa aspectula sta, mai spune-i ca e si problema financiara, pentru ca ar trebui sa iti schimbi toate hainele, ca nu te mai incap. Pune piciorul in prag si vorbeste cu el.

Ton cu zacusca merge, dar nu stiu cat de bun e. bad.gif
aki
O sa mearga.Daca nu merge il mai imping si tot va merge lol.gif

Ce pot sa mininc diseara si pina le ce ora am voie?Stiu ca v-am inebunit dar sunt stresata cu dieta aceasta sorry.gif Vreau sa slabesc
baby.gif
Lacry
Tii si tu Monti? Si eu wink1.gif
Mi-am facut ieri vinete coapte cu ardei gras copt(aveam la congelator), le-am mixat cu putin ulei de masline, sare si usturoi pisat... Eu zic ca salata asta merge cu telemea de vaca, mai slaba... incearca si tu!
aki
Chefir acum am voie sa beau? salut.gif

CITAT(Lacry @ 06-02-2007, 03:46 PM) *

Tii si tu Monti? Si eu wink1.gif
Mi-am facut ieri vinerte coapte cu ardei gras copt(aveam la congelator), le-am mixat cu putin ulei de masline, sare si usturoi pisat... Eu zic ca salata asta merge cu telemea de vaca, mai slaba... incearca si tu!

Ma tin dra dupa tine.Nu vreau sa le mai bat pe fete la cap.Intru pe la tine dar sa aflu ceva.Nu te superi ca te voi bate si pe tine la cap pupic.gif
Lacry
Nu-i nici o problema, doar sa nu te superi daca nu raspund imediat... caci Moaca baby.gif imi ocupa mai tot timpul... nu sunt on-line )).gif

Da, daca nu combini cu glucide... deci nu cu paine sau alte fainoase!
Lactatele au ceva lipide, exceptandu-le pe cele cu 0.1% fat. Iar combinatia glucide-lipide 0.1% este admisa numai la micul dejun.
aki
Ce as putea sa mininc seara?
Lacry cit ai slabit cu Monti?

Cum merge cu cantitatile?
Sexymom
CITAT(aki @ 06-02-2007, 03:12 PM) *

.Sergiu azi m-a prevenit ca dac imi scade funduletul lui,ma inchide in casa si ma hraneste pina ma fac la loc sorry.gif .Cum sa-l fac sa ma intelega ca as fi mai frumoasa slaba unsure.gif

E foarte important sa te sustina partenerul de viata.Nici sotul meu nu ma intelegea pana nu a inceput si el sa tina regim deoarece medicul i-a recomandat sa mai slabeasca cel putin 5 kg.
Zi lui Sergiu ca il ti si tu acasa sa faca burta, ca nu are ce cauta la sala, sa vedem atunci ii convine?
aki
El umbla la lupte.Zice ca vrea sa ne apere de dusmani w00t.gif
aki
Salut fetele.Azi in meniu:
Micul dejun
Cereale cu lapte degresat
O cane de ceai fara indulcit.

Prinzul
Salta de vinete si ton
Carne de pui fiarta
O cana de chefir

Cina
Salata de vinete
Si inca nu stiu ce sa mai pregatesc diseara.Imi dati un imbold.
Ce pot face din orez? blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 07-02-2007, 12:49 PM) *

Salut fetele.Azi in meniu:
Micul dejun
Cereale cu lapte degresat
O cane de ceai fara indulcit.

Prinzul
Salta de vinete si ton
Carne de pui fiarta
O cana de chefir

Cina
Salata de vinete
Si inca nu stiu ce sa mai pregatesc diseara.Imi dati un imbold.
Ce pot face din orez? blink.gif

Orez cu ciuperci, orez cu praz, orez cu sofran, etc.......
Important e fara ulei.
aki
N-am nici ciuperci,cu atit mai mult sofran.Orez fiert cu salata de rosii fara ulei o sa mininc.Sergiu mi-a spsu ca de la cereale de la ovas o sa ma fac cit calul.Caci caii ovas mininca blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 07-02-2007, 01:02 PM) *

N-am nici ciuperci,cu atit mai mult sofran.Orez fiert cu salata de rosii fara ulei o sa mininc.Sergiu mi-a spsu ca de la cereale de la ovas o sa ma fac cit calul.Caci caii ovas mininca blink.gif

Sergiu sa te sustzina nu sa faca comentarii in plus devil.gif
aki
lol.gif A zis ca sa va face
julyalina
buna akisorule floare.gif
am trecut si io in fuga pe aici sa te salut si sa-ti las un pupic.gif
la orezul ala ... pune-i si tu macar niste legume ca sa aiba gust blum.gif
aki
Danuta a racit si tuseste saraca.Azi a ramas acasa.
Alinus pun in orez niste rosii din conserva fara ulei.
Tzutzi80
Buna dimineata soare!!! (chiar daca e prinz biggrin.gif ) mi-e dor de originalitatea ta in ale limbii romane. Ce amintiri frumoase am de acum un an si ceva pupic.gif
julyalina
CITAT(aki @ 07-02-2007, 01:51 PM) *

Danuta a racit si tuseste saraca.Azi a ramas acasa.
Alinus pun in orez niste rosii din conserva fara ulei.

dry.gif adauga si altceva ... ardei gras, dovlecei, praz, masline, ciuperci, etc...
aki
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 02:38 PM) *

Buna dimineata soare!!! (chiar daca e prinz biggrin.gif ) mi-e dor de originalitatea ta in ale limbii romane. Ce amintiri frumoase am de acum un an si ceva pupic.gif

Ce amintiri draga Tzutzi? blum.gif

Fetelor mi-i rau de mor.M-am umflat ca un broscoi sorry.gif .Ma doare burta.Cred ca de la chefir.Voi nu aveti asa probleme?
Nessie
Chefirul ala nu avea ce cauta in meniu, ca e glucido-lipidic... Daca viitoare mananca numai lapte cu 0% grasime la mese glicidice. Imi pare rau ca te-ai balonat. Incearca un ceai, poate iti face bine.

La orez ai grija sa fie integral, ca altfel nu merge!

Sanatate multa Danutei! pupic.gif
aki
Ceai am baut si niste carbune activat am baut.Orezul nu-i iintegral inseamna ca nu-l mai mininc.
Seara carne fiarta o sa mininc.
Imi vine foarte greu cu dieta,cu toate ca am tinut si anul trecut si cartea ma acasa,dar nu pre am cind s-o citesc.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 07-02-2007, 03:36 PM) *

Chefirul ala nu avea ce cauta in meniu, ca e glucido-lipidic... Daca viitoare mananca numai lapte cu 0% grasime la mese glicidice. Imi pare rau ca te-ai balonat. Incearca un ceai, poate iti face bine.

La orez ai grija sa fie integral, ca altfel nu merge!

Sanatate multa Danutei! pupic.gif

Io de cands cu mOnti numai orez din ala am in casa , sau prefiert la punga pentru ai mei, asa ca imi scapase amanuntul asta.
aki
Nu stiu de unde sa-l cumpar pe cel integral unsure.gif .Mai bine il lichidez.Diseara daca fac varza calita in apa si cu carne de pui,cred ca nu ar fi rau.Nu? baby.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 07-02-2007, 04:25 PM) *

Nu stiu de unde sa-l cumpar pe cel integral unsure.gif .Mai bine il lichidez.Diseara daca fac varza calita in apa si cu carne de pui,cred ca nu ar fi rau.Nu? baby.gif

Vaza calita in apa?
Varza cu carne e ok.
aki
Da,cu apa si cred ca pun putin suc de lamie.

Imi pare rau ca nu ma pot apuca de aerobica devil.gif .Vin acasa seara de la servciu si ma apuca dracii ca Dana nu si-a facut lectiile.Ca fetele care stau cu noi la gazda nu au strains dupa ele.Ca Graph a farimat ceva.Ca am de facut ordine,mincare.Si nu mai am chef de nimic sad.gif
lliliana
Apar paginile la tine-n jurnal ca ciupercile dupa ploaie:)...ce faci Akidor scump? Mmmm? Am venit sa te pup un pik. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Sper ca sunteti bine toti...n-am apucat sa citesc tot. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.