Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
lliliana
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Pup de un milion de ori Aki scump pentru ca sa-i ajunga tot weekend-ul. Na. pupic.gif pupic.gif pupic.gif x1.000.000
aki
Danuta e bolnava cu gripa aceasta sad.gif .Stam acasa ambele.Eu mininc bine (adica dietic)Si fac aerobica cu Sindy Croufowrd give_rose.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 11-02-2007, 03:37 PM) *

Danuta e bolnava cu gripa aceasta sad.gif .Stam acasa ambele.Eu mininc bine (adica dietic)Si fac aerobica cu Sindy Croufowrd give_rose.gif

Sanatate Danei pupic.gif
julyalina
sanatate multa Danutzei ! si ai grija sa nu o iei si tu pupic.gif
lliliana
Salut Akishoru'. Imi pare rau sa aud ca e bolnavioara fetitza ta. Pup shi urez de sanatate. pupic.gif hug.gif floare.gif
aki
Salut la fete.Azi eu de la lucru,Danuta de mine la scoala cheer.gif .
Andreea-Rodica
Ma bucur ca s-a insanatosit fata! Dar ce se aude cu dieta ta? Ceva noutati? hug.gif hug.gif
aki
Merg inainte cu dieta.Ma mai poticnesc eu,dar ma ridic si iarasi inaninte pupic.gif
Mi-a fost dor de voi zilele astea.Am stat acasa si m-am odihnit,spalat, ordine in casa,gatit.
Cum ati sarbatorit sf.Valentin?
aki
Am dat-o in bara iarasi.Am mincat niste covrigei.
Sunt mihnita,afara e urit,e frig si inourat. mad.gif
Nessie
Dar cu exercitiile cum merge? Le faci in continuare? Macara daca ai mancat cofrigeii aia, recupereaza prin sport. pupic.gif
aki
Zilele astea am avut o febra musculara blink.gif .
Nici nu puteam stranuta ca ma durea tot.Nici nu puteam merge pe drum.Acum am ciclu si nu pot face sport.Dar revin in curind baby.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-02-2007, 01:40 PM) *

Zilele astea am avut o febra musculara blink.gif .
Nici nu puteam stranuta ca ma durea tot.Nici nu puteam merge pe drum.Acum am ciclu si nu pot face sport.Dar revin in curind baby.gif

Draga mea cilcul e ceva natural.
Ar trebui sa fii vesela ca il ai, inseamna ca esti normala.
crissy
salut.gif Akisor. Ce mai faceti?
Ma bucur ca Danutza e mai bine si ca a scapat de gripa.
Da-i inainte cu dieta si cu sportul. Ca e sanatos, chiar daca kg se incapataneaza sa plece urgent. Cel mai bine este incet, dar sigur.
julyalina
'neatza akisorule ! pupic.gif
am trecut pe aici sa vad ce mai faci smile.gif ca la serviciu e nebunie mare si nu prea mai am timp sa intru sad.gif
te pupic pupic.gif
aki
Salut fetelor.
Am o fina, cica eu ii sunt nana de un an(inca nu am vazut-o niciodata)si mine ne ducem sa ne facem datoria.
Am fost azi la cumparaturi pentru finuta.Nu-mi trecea nimic prin cap ce sa-i iau.I-am luat doua costumase tare frumoase fiecare formate din trei piese.Si o pereche de ciorapei.Vroiam sa-i mai iau niste jucarii dar las sa i le iau la cumatrie cu toate celelalte cadouri.
Mine il scot pentru prima data pe Sergiu din intuneric.Plecam la rude sa le fac cunostinta cu viitorul meu sot. w00t.gif .
Vreau mai repede sa se termine ziua de azi,sa plec acasa sa ma pregatesc de plecare,mine plecam toti la rude.
amalia0701
Super fain sa mergi la neamuri.
Foatre utile la copii mici sunt body-urile si salopetzelele.
Scutece Pampers, etc........
aki
Amalia am vrut sa-i iau ceva de iesit in lume,ceva clasic.Sa arate ca o fata mare si sa ma pomeneasca.
Stii cind ma gindesc ca ies cu el,ma infricosez putin,stiti cum sunt rudele,iubesc sa birfeasca sa te masoare din cap pina in picioare(adica pe Sergiu).Cu toate ca ma mindresc tare cu el.Imi pare bine ca am trecut de perioadele de certuri cu gelozie,de perioadele cind nu avea incredere in mine,de perioadele in care vroiam sa las totul balta wink1.gif
amalia0701
Intotdeauna perioadele bune alterneaza cu cele rele.
Important e sa nu ne lasm coplesitzi si sa mergem mai departe. pupic.gif
aki
Da,dar daca ai mai sti ce te asteapta wink1.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 16-02-2007, 02:54 PM) *

Da,dar daca ai mai sti ce te asteapta wink1.gif

Ar fi plicticos.
unde ar mai fi provocarea?
aki
Amalia ne-am adus aminte ceva w00t.gif
Am visat saptamina trecuta, cind sedeam cu Danuta acasa,ca am venit la tine in ospetie.Te-am visat asa cum te stiu de pe poza.Si cind am vrut sa intru la tine in casa,am vazut usa pe acre ziceai ca ti-ai pus-o. )).gif Si parca prin prejurul usii era tencuiala,adica se vedea ca proaspat pusa lol.gif Si eu parca imi spuneam in minte ca uita Amalia nu ne-a mintit,chiar si-a pus usa noua lol.gif lol.gif Ce nebunie )).gif . lol.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 16-02-2007, 03:15 PM) *

Amalia ne-am adus aminte ceva w00t.gif
Am visat saptamina trecuta, cind sedeam cu Danuta acasa,ca am venit la tine in ospetie.Te-am visat asa cum te stiu de pe poza.Si cind am vrut sa intru la tine in casa,am vazut usa pe acre ziceai ca ti-ai pus-o. )).gif Si parca prin prejurul usii era tencuiala,adica se vedea ca proaspat pusa lol.gif Si eu parca imi spuneam in minte ca uita Amalia nu ne-a mintit,chiar si-a pus usa noua lol.gif lol.gif Ce nebunie )).gif . lol.gif lol.gif

Pai daca vii in ospetie acu esti bine primita.
Din pacate inca e doar spuma in jurul usii, tencuiala mai asteapta sa fie omul meu acasa.
lol.gif
Nessie
Succes la neamuri! Sa va comportati normal ca nu are rost sa fiti falsi, sa creada ceva si de fapt sa fiti alt fel. pupic.gif
aki
Pai eu ma port ca deobicei,ca-s neamurile mele si ma stiu ca-s oleaca nebuna lol.gif .Dar Sergiu e timid de felul lui.Sper sa inteleaga toate glumele pe care le vor face rudele.nu vreau sa se simta incomod,asa ca o sa stau numai pe linga el.Mai ales ca cumatra-mea e o nebuna de toate zilele,mai ales dupa ce a venit de la voi w00t.gif (a facut studiile in Bucuresti).Mama zice nu-i sanatoasa vorbeste ca romanul lol.gif lol.gif lol.gif .
Sexymom
Aki , la cat e de dragut Sergiu o sa ii cucereasca, lasa-l pe el sa traga concluziile. Si sti si tu ca cel mai important e sa te iubeasca pe tine, nu ce zic rudele.Succes.Si pupa fetita aia superba pupic.gif
aki
Ii arat mesajul lui Sergiu wink1.gif .Asa-i ca frumusel w00t.gif Mor dupa el doh.gif
Sexymom
Si io dupa al meu, lol.gif ma gandeam cum de pot sa il iubesc asa tare dupa 12 ani, ca ma enerveaza si ma scoate din pepeni de cate 3 ori pe zi. lol.gif
aki
Cum nu ar fi dar sunt ai nostri w00t.gif .
Si cum sa nu-l iubesti daca cind suntem certati vine la mine si isi cere iertare daca e vinovat laugh.gif ,daca sunt vinovata eu imi cer iertare cool.gif .Cred ca nu as putea fara el.Ne despartim pe zi cel mult 2-3 ore.Mereu suntem impreuna,nu am nevoie de nici o prietena.El imi este cel mai bun si fidel prieten al meu.Impreuna mergem la cumparaturi,impreuna oriunde.Pina acum imi era jena de el cind mergeam la un magazin sa-mi iau lengerie sau haine.Dar acum ma simt foatre bine cu el.Cum ma sfatuie el cind am nevoie sa-mi cumpar ceva,nu ma sfatuieste nimeni.Cit de buna nu ar fi o prietena,totusi mereu ramine fatarnica si invidioasa.Dar el imi este foarte aproape de inima si suflet.
Uite ca mi-am insirat toate sentimentele aici.Parca discutam despre rude lol.gif

Apropo,duminica implinim 9 luni de cind ne iubim cheer.gif
aki
Of,mai stau putin cu voi,pina vine Sergiu si apoi trebuie sa eliberez locul lui.Poate atunci ma pauc si eu de treaba lol.gif .Si ma fac fata muncitoare w00t.gif
aki
Cred ca nu ma mai fac fat muncitoare azi.Mi-a sunat Sergiu si mi-a zis sa ies peste ceva timp ca plecam acasa cheer.gif .Of,dar cind ma gindesc cit am de spalat doh.gif ,mai vreau sa stau de vorba cu voi aici w00t.gif
Poate se spala singure grin.gif
Andreea-Rodica
Iti urez un sfarsit de saptamana cat mai frumos alaturi de Sergiu si de rudele tale! hug.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 16-02-2007, 03:34 PM) *

Si io dupa al meu, lol.gif ma gandeam cum de pot sa il iubesc asa tare dupa 12 ani, ca ma enerveaza si ma scoate din pepeni de cate 3 ori pe zi. lol.gif

Deci nu mi se intampla numai mie dupa 15 ani lol.gif lol.gif lol.gif
Soro trebe sa ne consolam cu ideea ca asta e situatziunea hug.gif

CITAT(aki @ 16-02-2007, 04:23 PM) *

Cred ca nu ma mai fac fat muncitoare azi.Mi-a sunat Sergiu si mi-a zis sa ies peste ceva timp ca plecam acasa cheer.gif .Of,dar cind ma gindesc cit am de spalat doh.gif ,mai vreau sa stau de vorba cu voi aici w00t.gif
Poate se spala singure grin.gif

Offffff
si io trebuie sa spal azi, m-a somat fiemea devil.gif
E un frig afara, acum e lapovitza.
La multzi ani pentru luni cheer.gif
himere2005
neata amalia, am vazut ca suntem singurele bezmetice sambata la ora asta )).gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(himere2005 @ 17-02-2007, 10:11 AM) *

neata amalia, am vazut ca suntem singurele bezmetice sambata la ora asta )).gif pupic.gif

Servus draga mea.
Io-s o bezmetica muncitoare.Mi se lipesc ochii de somn, dar e weekendul meu muncitoresc.
Bei o cafea mare neagra si fierbinte? cafea.gif
crissy
cheer.gif Akiiiii, viitor sot?? w00t.gif Sa fie intr-un ceas bun.
julyalina
'neatza akisorule ! pupic.gif
cum a fost in weekend? naughty.gif
Karin
Aki, eu intru mai rar, dar sa stii ca va citesc aproape zilnic! Atat cat imi permite timpul! wink1.gif
Si acum sunt curioasa cum a fost week-endul tau! pupic.gif
mirela_awad
aki vad ca esti super indragostitia. ma bucur sa citesc asta. sper ca ai avut un valentine´s day minunat caci eu am avut parte de o zi wawa, waw!
aki
CITAT(mirela_awad @ 20-02-2007, 12:08 AM) *

aki vad ca esti super indragostitia. ma bucur sa citesc asta. sper ca ai avut un valentine´s day minunat caci eu am avut parte de o zi wawa, waw!

Trebuie sa intru pe la tine sa vad de ce ai avut parte wink1.gif

Salut fetele.Eri nu am avut cind sa intru ca am fost ocupata.
Am fost la cumatri mei.A fost interesant,dar cam obositor doh.gif :Bautura,mincare,glume si risete grin.gif
Finuta de acum e mare si frumoasa foc.Hainutele cred ca peste vre-o luna nu o mai incap. wacko.gif E asa de mascata(mare) w00t.gif .Creste ca din apa biggrin.gif .Imi pare tare rau ca nu am luat cu noi aparatul de fotografiat.L-am cumparat ca sa tie locul in dulap blink.gif .Nu aveam rabdare eu cu Danuta sa-i masuram hainutele si cum in casa era putin frig am asteptat sa se incalzeasca si apoi am imbracat-o.
Sergiu repede a intrat in convorbiri cu ai mei,asa ca a fost foarte bine.
Am venit acasa si am sarabatorit sarbatoarea noastra cu torta si sampanie.
Si ca concluzie:Ca acasa nu e niciunde w00t.gif .Nu aveamrabdare sa ne intoarcem la noi acasa.
luchi
Ma bucur sa te vad fericita..si-ti doresc sa-ti fie mereu asa!
lliliana
CITAT(aki @ 20-02-2007, 12:47 PM) *

Si ca concluzie:Ca acasa nu e niciunde w00t.gif .Nu aveamrabdare sa ne intoarcem la noi acasa.

DE ACORD CU ASTA!!!!

Pup Akishor frumos shi numai de bine doresc. blum.gif
aki
La noi timpul e asa de urit mad.gif .Vreau mai repede primavara

Pentru cei ce tin post pupic.gif
Postul

de Parintele Ilarion Argatu

Hai crestine tine minte

Sa nu dai uitarii,

C-am sa-ti spun ceva cuvinte

Despre ispita mancarii.

Toate lucrurile-n lume

Pentru om sunt date toate,

Omul dar sa stie anume

Sa le ia fara pacate.

Lege intru toate este.

Chiar venirea ta pe lume,

Lege este, nu-i poveste

Nici in rele nici in bune.

Sa mananci ca sa-ti duci viata

Este-un lucru de valoare,

Sa mananci ca sa-ti pierzi viata

E-o fapta pagubitoare.

Orice hrana o duci la gura

Dulce acra-i randuita,

Sa o iei dar cu masura

Si la vreme potrivita.

Nici o lege nu iti spune

Ca sa rabzi de nemancare,

Numai-ncearca de iti spune

Doar un fel ca gustu-i mare.

Postu-i bun intotdeauna

Ca te-nvata cupanit,

Si iti merge traiul una

Dupa cum ti l-ai dorit.

Cel ce postul tine-n seama

Sanatos e si ferit,

De noi si mai cu seama

Are tot ce si-a dorit.

Cel ce merge pe de-alaturi

Boala, scarba, doctori are,

Si-o sa fie dat in laturi

Si nici loc in ceruri n-are.

Andreea-Rodica
Frumoasa poezie! Iti urez o saptamana minunata! hug.gif hug.gif
lliliana
Mare multzam Akishor scump. A atins sufletul meu. pupic.gif hug.gif Poezie stil populara....de mare efect.
aki
Salut la toate fetele pupic.gif
Vreau sa va pun niste poze.Asa arata camera noastra de Ziua Indragostitilor
Imagine

Floarea pe care mi-a daruit-o Sergiu
Imagine
Si Graphut acum
Imagine

Imagine
lliliana
GAnd la gand cu bucurie...shi eu am plasat nishte pozutze la mine in jurnal, in penultima pagina. A crescut animalu', e superb. smile.gif hug.gif

Sper ca esti bine shi tu shi ai tai. Te imbratzishez cu drag.
aki
Sunt curioasa fug la tine in jurnal sa vad si eu pozele.Te pup pupic.gif
Am mincat niste dulceat dimineata si mor de stomac.Ma arde,parca l-am pus pe rug sad.gif .Nici nu mai stiu ce sa mininc pina ma impartas.Domnul sa ma ajute wink1.gif
aki
Azi am o zi de nastere si mi-i c-o fac doh.gif .Dar trebuie sa fiu tare sa nu ma infrupt cu ceva.Sunt nebuna de legat wacko.gif .Sed cu voi aici la calculator dar pe Sergiu l-am trimis sa duca niste acte la o organizatie si-l sun din cinci in cinci minute sa-l intreb daca a gasit adresa tease.gif
lliliana
Akiduru' meu eshti o dragutza )).gif Parca ma vad pe mine....noi am luat cartele cu minute...muuuuuulte...ca sa facem fatza la faze de-astea. Al meu veci n-o sa reusheasca sa faca ce-l rog fara sa stam on line...la telefon. )).gif
aki
Salut la toata lumea.
La noi s-a intors iarna.Vorba ceia "pe iarna nu o mininca lupul" tease.gif
Avem o zapada aproape de genunchi w00t.gif .E frumos,Sergiu cu Graph aproape doua ore s-au jucat aseara afara,vroiau sa ies si eu,dar mie nu-mi place.Eu vreau sa stau in casa in pat la televizor. grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.