Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
lliliana
Ce fain....la noi ploua shi e noroi. Pai daca tot am spalat mashina, why not? Pup Akidor frumos shi dragastos. pupic.gif hug.gif
luchi
CITAT(aki @ 23-02-2007, 08:19 AM) *

La noi s-a intors iarna.Vorba ceia "pe iarna nu o mininca lupul" tease.gif

Nu stiam vorba asta...La noi ploua, ca si la Lilish, e vreme de..numarat bani sau de facut copii grin.gif (cred ca s-au strans ceva monezi de 10 si 50 bani...am ce numara diseara lol.gif )
aki
Azi la noi e sarbatoare cheer.gif .E ziua ostasului sovetic.Si deoarece au mai ramas ramasite(barbati) de sovetici,vrem putin sa-i sarbatorim.
Patru femei la sase barbati tease.gif
lliliana
CITAT(aki @ 23-02-2007, 10:06 AM) *

Azi la noi e sarbatoare cheer.gif .E ziua ostasului sovetic.Si deoarece au mai ramas ramasite(barbati) de sovetici,vrem putin sa-i sarbatorim.
Patru femei la sase barbati tease.gif

Muamaaaa....pai in lume e penurie de barbatzi...shi voi va lafaitzi acolo? Ce-i asta, drept e? )).gif
aki
Pai in orice sectie tehnica e asa w00t.gif
lliliana
CITAT(aki @ 23-02-2007, 10:29 AM) *

Pai in orice sectie tehnica e asa w00t.gif

Unde lucrez eu sunt shi mai multzi...dar fac pe grozava biggrin.gif blum.gif ...Ca noi suntem cam o femeie laaaaaa....10 barbatzi cred... hug.gif Numai ca eu nu ma uit unsure.gif nuuuuuuuuu angel.gif Sunt femeie serioasa w00t.gif , maritata de douaj'de ani. dry.gif
aki
Si la noi sunt mai multi dar i-am luat numai pe ai nostri.Compania noastra tease.gif
julyalina
akisorule, te pupic.gif
nu am timp acum sa vad ce ati mai facut dar revin eu hug.gif
aki
Hai cine bea cu mine o cana de ceai? pupic.gif
lliliana
CITAT(aki @ 23-02-2007, 12:51 PM) *

Hai cine bea cu mine o cana de ceai? pupic.gif

De tei...acu' l-am terminat. pupic.gif
anca veselie
am sosit si eu in vizita! foarte romantic de ziua indragostitilor la voi naughty.gif si catelul e simpatic rau!
te pup si iti doresc multa fericire! floare.gif
julyalina
pupic.gif akisorul
mai... dar graph, in curand , o sa va dea jos din pat sa doarma el smile.gif
aki
Salut la fete
Alinus,noaptea cind aude ceva blushing.gif se ridica si se uita la noi si incepe sa schelaie lol.gif .E gelos w00t.gif
lliliana
'Neatza Aki. Am intrat la imbratzishat. Cu mult drag hug.gif
julyalina
pupic.gif akisorul
CITAT(aki @ 26-02-2007, 08:08 AM) *

Salut la fete
Alinus,noaptea cind aude ceva blushing.gif se ridica si se uita la noi si incepe sa schelaie lol.gif .E gelos w00t.gif

lol.gif pai cine pazeste acolo? el sau voi ?
aki
CITAT(lliliana @ 26-02-2007, 10:12 AM) *

'Neatza Aki. Am intrat la imbratzishat. Cu mult drag hug.gif

Iubesc hug.gif hug.gif pupic.gif

CITAT(julyalina @ 26-02-2007, 10:16 AM) *

pupic.gif akisorul
CITAT(aki @ 26-02-2007, 08:08 AM) *

Salut la fete

lol.gif pai cine pazeste acolo? el sau voi ?

E tare ascultator.Ai pe zi ce trece se vede ca se face mai destept si mai serios.Are o mutra atit de serioasa ca te inspaiminta.Ce e rau la el ca nu vrea sa minince din farfuria lui.Imi da mincarea jos pe podea si mi-o tirie toata bucataria doh.gif
aki
Nimeni nu da pe la mine mad.gif
Cu cine beau eu?Sora me a capatat o bursa in America.Sunt foarte fericita cheer.gif cheer.gif
Torn pentru toata lumea band.gif cheers.gif partytime2.gif party.gif
crissy
cheer.gif Felicitari surorii tale! Vezi sa nu uiti de noi cand vei emigra in SUA grin.gif .
aki
Va fac cunostinta cu o fata.Ghiciti cine-i? blum.gif
Daniela
Privet!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif
aki
Ceva in romina w00t.gif De cini ani in Rominia si asa saluti tu romincele lol.gif
Daniela
vai ca mai povestit la tot forumul blushing.gif

ieri am stat pina la 4 si am jucat zuma, nu vrei sa ti-l trimit? cheer.gif
aki
Ce e rau?Noi ne povestim mereu aici totul.Ele mi te-au inlocuit cind nu aveam cu cine vorbi si cui ma jeli.Ele mi- au dat sfaturi si m-au ajutat moral la greu w00t.gif

Tare mult imi place.L-am avut si eu,dar nu-l mai am ca mi-au spus ca trebuie sa platesc ca sa-l am in continuare blum.gif
Daniela
Apropo, ma primiti in grupul vostru? blushing.gif

cite sunteti de toate care de obicei vorbiti?
Sexymom
Aki ai o sora tare de tot, sa ii urezi mult succes din partea mea.
Daniela hai in grupul nostru de fete cumintzele )).gif
aki
Vad ca Sexy e pe aici w00t.gif .
Ea e din Spania.O femeiea cautata, de tot forumul ,ca dolarul hug.gif

De toate cite suntem? blink.gif Acus le numar:Alina(Julialina),Amalia,Gabit(Nesie),Moka(Luchi),Sexymom,Lacry,Liliana,Mir
ela,Andreia,Anca,Honey,Miruna,Bubles,Karin.Numai sa nu uitat pe cineva doh.gif
Eu te primesc in clubul nostru cu mare placere.Dapoi am eu oleaca de timp de cind te tirii aici tease.gif

Si pe Crisa,ca am uitat s-o pun,acus imi mai aduc eu aminte. salut.gif
aki
Hai ca ma lasati balta mad.gif
aki
Dana i-a intra aici vezi ca nu te mai plictisesti la noi lol.gif lol.gif http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...opid=52482&
.Ce-i scris cu galben insereaza si vei vedea ce ascund ele sub galbenul cela lol.gif lol.gif

Aha si Bpaula,ca o uitasem.Nevastiuca tanara,floare la casa barbatului hug.gif
Andreea-Rodica
Bine ai venit printre noi, Daniela! Si felicitari! floare.gif floare.gif floare.gif
buretel
alooo, si eu, si eu cheer.gif pai lipseste martie din post? w00t.gif
bine ai venit daniela! floare.gif

te tzuc aki, de cand n-am mai trecut pe aici hug.gif
aki
CITAT(buretel @ 26-02-2007, 05:43 PM) *

alooo, si eu, si eu cheer.gif pai lipseste martie din post? w00t.gif
bine ai venit daniela! floare.gif

te tzuc aki, de cand n-am mai trecut pe aici hug.gif

Pai vezi daca treci rar,am uitat de tine pupic.gif
Aceasta-i Buretel(Chitrut) hug.gif

Sora mea a luat jurnalul de la inceput si mi-l rasfoieste.Adica citeste si de tigari si ma piraste lui mama lol.gif
Nici nu are cind sa vorbeasca cu mine devil.gif
buretel
sa stii ca va citesc zilnic, dar nu prea mai am timp sa scriu sad.gif
pupic.gif pupic.gif
aki
Pai mai povesteste-ne ce mai ai nou.Cum te simti?Dieta merge sau o impingi ca si la mine? lol.gif
buretel
CITAT(aki @ 26-02-2007, 03:54 PM) *

Pai mai povesteste-ne ce mai ai nou.Cum te simti?Dieta merge sau o impingi ca si la mine? lol.gif

ea merge, dar independent de mine lol.gif am de dat 7kg ca sa revin la forma de anul trecut sorry.gif
macar e bine, ca veselia mi-e direct proportionala cu kilogramele, si nu invers w00t.gif
lliliana
CITAT(Daniela @ 26-02-2007, 02:55 PM) *

Apropo, ma primiti in grupul vostru? blushing.gif

cite sunteti de toate care de obicei vorbiti?

Mamaaaaa...lume nouaaaaa.....pup shi imbratzoshez. Mua hug.gif
bubbles
bine ai venit daniela hug.gif eu ma uit pe site cu roki de mireasa biggrin.gif
aki
Salut la toata lumea pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 27-02-2007, 09:57 AM) *

pupic.gif
Nessie
pupic.gif Neata! Cine e Daniela, ca nu am prins? unsure.gif
lliliana
Lume noua cin'sa fie. Sor'sa...nu conteaza pupic.gif )).gif Pup Akidoru' pupic.gif hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
O zi buna surorilor de pe aici! hug.gif
aki
Sedeam aseara pe la 10 si ne uitam cu Sergiu la tel.Danuta dormea la ea in camera.S-a culcat aseara mai devreme ca a luat- o pentru 3 de sapte.Cind vad intra Danuta imbracata in forma pune geanta si scurta,ca deobicei,pe fotoliu la noi in camera si se duce la baie se spala pe fata,dintii.Se gatea la scoala lol.gif .Noi cu Sergiu am ramas socati blink.gif .Am crezut ca mor de ris. w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
lol.gif lol.gif Ce tare e Danuta ta!
Salutari Danielei si bun venit pe la noi!
aki
CITAT(amalia0701 @ 27-02-2007, 01:22 PM) *

CITAT(aki @ 27-02-2007, 09:57 AM) *

pupic.gif

hug.gif hug.gif hug.gif

CITAT(luchi @ 27-02-2007, 02:33 PM) *

lol.gif lol.gif Ce tare e Danuta ta!
Salutari Danielei si bun venit pe la noi!

Ii este greu sa ne citesca pe toate.Si acum e ocupata si cu licenta.Si avem atitea foi in jurnale noastre.E imposibil sa le citesca pe toate pupic.gif
aki
Am auzit ca la voi nu e zapada.Dar la noi mad.gif .Sper sa se topeasca in curind wink1.gif
Sexymom
Aki i-am citit si mamei ce a facut Danutza, e un copil minunat, sa o pupi din partea noastra de 100 de ori hug.gif
aki
Merci mult Sexy.Imi pare rau ca i-am dat vre-o doua la fund.Noroc ca s-a bagat Sergiu ca nu stiu ce-i faceam sad.gif .Imi pare ca o scap din friu.Imi pare ca nu o sa ma pot ispravi.imi raspunde inapoi sorry.gif
Sexymom
Rodi nu sunt de acord cu tine, sa nu o mai atingi niciodata, cel mai bine este sa ii fi prietena, sa ii vb. calm, deschis, sa ii spui ca data viitoare va fi mai bine, sa nu se simta ea rau si descurajata, daca sinmte ca te-a dezamagit o sa ii fie si mai rau, mai bine fa temele cu ea cateva zile, citeste-i tu lectiile, atrage-o in jocuri...dar nu o mai atinge.
Si eu tip de multe ori la Bia si o mai fac si toanta, ea plange si spune ca niciodata nu ascult ce are de spus. Si copila are mare dreptate.
Ultima data cand am facut caz ca a luat un 6,5 la ex. ce cunostinte nu am ascultat ce a avut de spus si am plecat la scoala sa fac gura ca am copil destept.Invatatoarea a zic ca intentionat a punctat-o asa de putin pt. ca are prea mare incredere in ea si a inceput sa deranjeze colegii....deci nota nu a contat deloc, a vrut numai sa ii traga un sut in fund invatatoiarea si sa o puna la locul ei, si bine a facut.
aki
Nu stiu Sexy,am incercat cu pedepsele.Daca avea note joase,o pedepseam si nu-i permiteam sa iasa din camera ei,nu-i permiteam sa se uite la televizor.Si ce?Nimic...Zero emotii.Rabda sa treaca pedeapsa si din nou...
Dar acum poate va avea puitina frica daca nu rusine sorry.gif
aki
Mai este cineva pe aici?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.