Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
Sexymom
Acum am vazut ca ai tiker, ai o greutate super 64 de kg. Vrei sa ajungi la 54, nu e cam putin?
lliliana
pupic.gif
CITAT(Sexymom @ 27-02-2007, 06:15 PM) *

Acum am vazut ca ai tiker, ai o greutate super 64 de kg. Vrei sa ajungi la 54, nu e cam putin?

Soro....depinde cati metri are )).gif

Akishor scump...nu mai necaji mai copilul pentru note. Daca vezi ca se agita, incurajeaz-o. Pe bune. Nici noi nu suntem intotdeauna perfectzi.
Uite cum negociaza fiemea sa-i iau uleiuri pentru pictura...zice: "Mami...cat dai daca-mi fac zilnic curat pe birou?" lol.gif lol.gif Zic: "1 leu"...Sta ea...face calculul...10 zile culoarea (e 10 lei un tub)....ei, merge, decat deloc" lol.gif
Shi nu pot sa spun ca invatza de sparge, dar e foarte important ca se mentzine oarecum in top. Pupacesc. pupic.gif Impaca-te cu fata hug.gif ....
aki
CITAT(Sexymom @ 27-02-2007, 08:15 PM) *

La 1.63 nu cred ca-i bun blink.gif .Am burta si fund mare cit China.

Salut la toate fetele.
Liliana nu vreau sa negociez cu fata.Si daca ajung fara lucru si fara bani(doamne fereste) ce facem ne umpla rapanul si raminem anul? w00t.gif
E datoare sa-si faca ordine si lectiile far nici o negociere.Cred ca eu sunt putin mai severa ca mama.Nu stiu asa sunt eu.Asa am vazut acasa,asa am fost educata.Eu pina la 17 ani nu am esit din casa (la discoteca).Am vazut un baiat la varul meu in ograda,mi-a ris de vre-o citeva ori si m-am maritat. doh.gif
Doamne da-mi anii de atunci si mintea deacum yahoo.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Nu cred ca e foarte bine nici sa fii foarte severa cu Danuta, ca daca o tii strans, cand o scapa sa nu faca vreo prostioara. Tocmai ziceai ce ai facut tu ... Oricum copiii nu sunt ei foarte ordonati, dar incet - incet se invata. Eu cand eram mica, ca sa ma poata mama convinge sa-mi fac ordine in dulap, imi scotea toate hainele si le lasa pe jos. Si eu le ingramadeam la loc fara sa impaturesc una macar. Dar acum al meu zice ca-s prea ordonata si meticuloasa. Si cred ca are dreptate! wink1.gif
aki
Eu ii fac la fel.Ii scot tot de prin dulapuri si imprastii toata casa si asa facem ordine. wink1.gif
Karin
Buna Aki! pupic.gif
Nu ma pricep la sfaturile legate de copii, dar si eu zic ca ar trebui pedepsita, nu batuta! Nu sunt de acord cu bataia. Pe mine nu m-au batut ai mei niciodata si uite ce mandretze de fata sunt! laugh.gif
Eeee, glumesc! pupic.gif
Mi-e frica de perioada cand o sa am copii, mi-e frica sa nu-i scap din frau, mi-e frica ca nu o sa fiu o mama suficient de buna incat sa ii cresc corespunzator....si de asta aman momentul cat mai mult! blushing.gif
O zi buna iubita! hug.gif
aki
Pe mine acum ma apuca frica.Imi pare ca nu o sa ma ispravesc si cad in isterie.
Are cheie de la apartament dana.Se duce acasa dupa lectii ca sa minince,sa faca lectiile si sa-l scoata pe Graph afara.Dar intr-o zi imi spune ca si-a pierdut cheia.I-am spus sa vie la mine la serviciul in fiecare zi si sa i-a cheia si sa plece acasa.Bucuria ei,atit si stepta sa vie la serviciu si sa joace la calcul.Asa si facu, o saptamina batea drumul la mine si apoi acasa.Cind ontr-o zi ma uit la ea in dulap si ce sa vad.Cheia ei sedea pitita,scunsa sub carti.O intreb de ce m-a mintit,ea tace.Imi pare ca nu mai am control asupra ei sorry.gif
aki
Am baut un ceiai doh.gif si mi s-a facut o foame de toate zilele.
aki
Salut la toate fetele.Cam tirziu am intratpe oneden azi,cami-a introdus sora mea un virus desktop. w00t.gif .Zuma se numeste lol.gif .Ma dor ochii deacum jucindu-ma.
Lacry
Imagine

Eu si Moaca te pupam si-ti uram o primavara insorita!
aki
Salut la toata lumea.
Merci Lacry de felicitari.Pup si eu pupic.gif
Tzutzi80
akisor...iti urez o primavara minunata! Si nu bate fata....ca stii cum se zice...unde dau parintii creste!!! Si dupa tu te chinui cu ea sa slabeasca naughty.gif
De cate ori imi zice tata ca's plinuta si sa mai slabesc....asta ii reamintesc....ca el m-a cotonagit ani de zile si m-a mai pus si cu fundul pe porc in fiecare iarna. Cum sa nu fiu eu ditamai dinozaurul acuma. devil.gif
julyalina
pupic.gif akisorul hug.gif
iubita, sa stii ca am avut si io virusul ala biggrin.gif dar noroc ca mi-a trecut smile.gif
amalia0701
pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, pe unde esti??? dry.gif nu ai scapat de virusi??? blum.gif
aki
Akisorul e bolnav.Ma dor renichii de mor si acum primesc la "Cefazolina" in buci de inebunesc.Nice pe sezute nu pot sta...
Voi ce mai faceti ca mi-i dor de voi.Eu de mine stau acasa,pina luni sarbatorim
ina_ceva
Sanatate multa, aki! Imi pare rau de funduletzul tau pupic.gif hug.gif
aki
Si mie imi pare rau de ele,am primit injectii pina acum dar ca astea nu.Parca taie din mine.Tare sunt nebune devil.gif
Nessie
hug.gif sanatate multa, Rodica! te asteptam cand te simti mai bine! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Sanatate, stai cuminte si fa tratamentul pupic.gif
bubbles
akisor insanatosire grabnica pupic.gif si ai grija de tine hug.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa! Sa ai grija de tine si sa te faci bine repede! hug.gif
Lacry
Multa sanatate hug.gif Mai, asadar ti-ai cam ciuruit partea din spate? Important e sa treaca mai repede!
crissy
Aki, sanatate multa. Eu urasc injectiile.
Sexymom
Rodi, injectiile sunt cele mai eficiente, e neplacut sa te intepe in dansul dar e mult mai bine.Pupici si pune-te bine cat mai curand.
Ce zice Dana de tine? cand vede ca iti e frica de injectii?
Bianca si Miruna rad de nu mai pot. Mie imi face sotul meu injectiile si mereu ma prefac ca imi e frica, fug, ma stramb si ele se amuza copios lol.gif ultima data m-am bagat in dulap si nu am mai vrut sa ies de acolo, tampita si eu lol.gif
crissy
Akisor, bolnavior.
La multi ani, mami, tie si domnisoarei tale. Primiti de la noi cate o floare.gif .
ina_ceva
La multi ani, aki! Iti doresc sa ai o primavara luminoasa, plina de iubire si fericire! give_rose.gif
anca veselie
rodica, la multi ani!

Imagine
Andreea-Rodica
La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumoasa ta familie! O floricica pentru tine si pentru Danutza floare.gif
Sexymom
Mai ai buba la fund???
Sper ca nu )).gif

La multi ani de ziua ta mamica frumoasa si femeie si mai frumoasa give_rose.gif
buretel
neatza aki pupic.gif ce mai faci, cum te mai simti?
nu mai vii pe aici pe la noi? blum.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, esti mai bine?
aki
Salut la toate fetele.Eu sunt mai bine,am terminat prima stadie de tratament,astept rezultatele de la analize,ca sa-l incep pe al doilea.8 martie am petrecut bine.Acuma stept Pastele blum.gif
Dac areusesc mai intre pe la voi sa vad ce faceti pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 13-03-2007, 12:46 PM) *

Salut la toate fetele.Eu sunt mai bine,am terminat prima stadie de tratament,astept rezultatele de la analize,ca sa-l incep pe al doilea.8 martie am petrecut bine.Acuma stept Pastele blum.gif
Dac areusesc mai intre pe la voi sa vad ce faceti pupic.gif

pupic.gif
sa te faci bine hug.gif
aki
Salut la toata lumea pupic.gif
bubbles
`neata aki hug.gif ai terminat tu si o dau eu in boala acum ill.gif rau e sa fii bolnavioara bang.gif
ina_ceva
Buna, aki! give_rose.gif

A doua parte de tratament o incepi doar daca analizele nu sunt bune, nu?
buretel
neatza akisorule pupic.gif
tot bolnavioara? sad.gif ce mai fac graph, danuta, sergiu? ai avut concediu medical?
aki
CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 11:13 AM) *

Buna, aki! give_rose.gif

A doua parte de tratament o incepi doar daca analizele nu sunt bune, nu?

Salut Ina.Nu la inceput am tratat o infectie,caci nebunii de medici mi-au pus stiriletul pe infectie.Acum tratam si apoi vedem lasam sau il scoatem sad.gif
anca veselie
vai de mine, cum s-a putut asa ceva? ai grija, insanatosire grabnica pupic.gif
aki
CITAT(buretel @ 14-03-2007, 12:59 PM) *

neatza akisorule pupic.gif
tot bolnavioara? sad.gif ce mai fac graph, danuta, sergiu? ai avut concediu medical?

Salut buretel.
Graph cresete si face nebunii,aseara mi-a mincat un cactus blink.gif .Sergiu si Danuta sunt bine.nu sunt in concediu medical,umblu la lucru.Abia mai pot sta pe fund de injectii sad.gif

CITAT(anca veselie @ 14-03-2007, 02:59 PM) *

vai de mine, cum s-a putut asa ceva? ai grija, insanatosire grabnica pupic.gif

Meric mult draga Anca
julyalina
pupic.gif akisorul give_rose.gif
sanatate multa Rodicutz ! pupic.gif
blink.gif Graph a mancat un cactus ?? blink.gif o fi avut pofta si el blum.gif
aki
Cel mai rau ca mi-a facut toata bucataria numai pamint de citeva zile spal si tot negru ramine din urma )).gif
buretel
CITAT(aki @ 14-03-2007, 01:24 PM) *

Salut buretel.
Graph cresete si face nebunii,aseara mi-a mincat un cactus blink.gif .Sergiu si Danuta sunt bine.nu sunt in concediu medical,umblu la lucru.Abia mai pot sta pe fund de injectii sad.gif

blink.gif a mancat un cactus? nu-l inteapa limba? blum.gif
imi pare rau sa aud de probl de sanatate, ce medici inconstienti sad.gif cum sa nu observe infectia inainte de a-ti pune steriletul? huh.gif
ai grija de tine pupic.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa! give_rose.gif
aki
Salut la toata lumea.La noi azi e frumos afara, a esti un soare frumos de-ti vine sa treci la fusta.Dar injectiile astea imi dau batai de cap,ma tem sa nu racesc.Mi-i interesant cum de Sergiu azi nu mi-a dat puloverul cel cu git.Asa am umblat imbracata pina acum ca o gogoasa.Zice ca nu cumva sa racesc,dupa ce am cheltuit o suma bunicica pe pasarica mea w00t.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, si la noi e frumos afara blum.gif
as vrea sa ies si io la plimbare prin parc wk asta dar am treaba sad.gif
ce mai face Graph? mai mananca florile?
aki
Nu mai mininca ca le-am strins pe toate din jurul lui.Lasa sa stea fara oxygen daca-i prost tease.gif grin.gif
Dar pina in seara gaseste el cu ce sa se ocupe.Cel mai rau e ca napirleste acum doh.gif .Stau numai cu aspiratorul in mina devil.gif
ina_ceva
CITAT(aki @ 15-03-2007, 12:54 PM) *

Cel mai rau e ca napirleste acum doh.gif .Stau numai cu aspiratorul in mina devil.gif

De ce nu pui aspiratorul direct pe el grin.gif ?
aki
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 06:48 PM) *

CITAT(aki @ 15-03-2007, 12:54 PM) *

Cel mai rau e ca napirleste acum doh.gif .Stau numai cu aspiratorul in mina devil.gif

De ce nu pui aspiratorul direct pe el grin.gif ?

Pentru ca mi-i frica sa nu-l minince tease.gif pupic.gif
Salut la toata lumea.Acum am volanta si ma doboara somnul.Am dormit toata noaptea cu geamul deschis,aer curat,am dormit somn de moarte.Nici nu stiu cind s-a facut ziua.Cind m-am trezit dormeam in continuare.M-am dus la frigider am scos borcanul cu Nutela pentru tartine,l-am scapat jos pe gresie,la-m facut bucati,strins pe faras aruncat la gunoi,culcat, dormit mai departe wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.