Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
aki
Pai s-a spart teava si curgea apa in bucatarie si am inchis robinetul principal si nu am apa toata casa.
Aseara am fost si am cumparat teava,am chemat un cumatru si mi-a montat-o.Stapinii mia-u zis ca achita cheltuielele pe lucru si materiale yahoo.gif
Azi vreau sa spal,mine vin parintii mei la mine w00t.gif .Trebuie sa gatesc si sa fac ordine in casa
julyalina
'neatza akisorule ! pupic.gif
spor la treaba ! o sa ai ceva de munca cu atata populatie prin casa smile.gif de mancare ce faci? blum.gif
aki
Nu stiu Alina ce sa fac mincare sad.gif .Mereu la moment imi vine inspiaratia.Cred ca niste tiftelute.Lui Danuta o zeama cu tocmagi(taietei de casa).Vad atunci...La noi azi a plouat si e urat devil.gif
ina_ceva
Si la noi ploua si e urat dry.gif

Spor la curatenie! Bine ca ai rezolvat cu teava aia wink1.gif

Un WE cat mai placut si linistit! pupic.gif
anca veselie
weekend placut harnicuto! ma bucur ca s-a rezolvat cu apa! pupic.gif
aki
Salut la toata lumea.Eu sunt din nou pe baricade.M-am distrat cu ai mei din plin in weekend.Am fost la cumparaturi si am primit si cadouri de la ai mei.Danuta o pereche de blugi si eu un set de albituri pe care atit de mult l-am dorit yahoo.gif .
Cu mincarea nu pre am facut abateri,dar am servit citeva paharele de vodca,sportul la zero.Miercuri vine sora mea de la Cluj,iarasi dezmat blum.gif
ina_ceva
Cat sta sora ta? Nu-i asa ca dupa ce pleaca, dieta scrie pe tine devil.gif ?
anca veselie
pupici aki hug.gif numai dezmat scrie pe tine )).gif
aki
Afara e frumos la noi,vreau la frigarui yahoo.gif
aki
Salut
De ce nu da nimeni pe la mine? baby.gif
ina_ceva
Dau eu si-ti las o give_rose.gif .

O zi placuta si insorita! hug.gif
aki
Salut Ina.Cum la tine ca nu mai reusesc sa intr sa vad ce faci. hug.gif
julyalina
buna akisorule pupic.gif
dam pe aici tease.gif , cum sa nu dam ? vrem sa vedem ce faci smile.gif
eu am fost ocupata rau cu niste rapoarte si nu prea am avut timp de forum sad.gif , acum m-am mai eliberat si am plecat in vizite pupic.gif
aki
Alinus bine ai trecut pe la mine.Ocupate rau toate devil.gif
ina_ceva
Pe aici e soare si-mi face chef de plimbare; bine ca am parcul in fatza blocului si poate prind diseara o ora de soare sezand pe o banca.
anca veselie
ce faci akisor? pupic.gif
cum mai stai cu alergatul?
himere2005
aki, mie mi-a venit miros de frigarui si votca si am venit sa ma lipesc in particular blum.gif . mai ai? )).gif
aki
CITAT(ina_ceva @ 27-03-2007, 12:58 PM) *

Pe aici e soare si-mi face chef de plimbare; bine ca am parcul in fatza blocului si poate prind diseara o ora de soare sezand pe o banca.

Cred ca diseara nu o mai gasesti deacum blum.gif ,vre-o raza de luna poate hug.gif

CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 03:13 PM) *

ce faci akisor? pupic.gif
cum mai stai cu alergatul?

Ancuta cu dieta merg inaninte,dar cu sportul nu prea,mi-i urit sa alerg singura devil.gif .Graph fuge cu mine dar la jumate de teren il intersecteaza si ajunge inaintea mea,m-am saturat de asa concurent doh.gif

CITAT(himere2005 @ 27-03-2007, 03:24 PM) *

aki, mie mi-a venit miros de frigarui si votca si am venit sa ma lipesc in particular blum.gif . mai ai? )).gif

Vino draga in Basarabia ca organizam o petrecere de zile mari numai cu votca si frigarui.Punem cruce pe dieta in ziua ceia.Si a doua zi la mahmureala grin.gif .Mahmurela e aceiasi betie numai ca se incepe de dimineata tease.gif
amalia0701
Servus Aki!
Nu ma gandisem la avatajul de a avea un caine : sa ai cu cine alega .
Am o vecina in blocul de vis a vis, care dimieatza la 6:30 cand plec io de acasa, o alearga 2 caini, adica o trag de lesa dupa ei )).gif
O fi si asta o metoda de fitness )).gif
Ce face Danutza ta?
aki
Danuta e legata de liceu.Prea ocupata pentru un copil de clasa intii,nu stiu ce vor sa faca din copii astia blink.gif
Toata saptamina invata si acum ii scot si simbata ii pregatesc pentru olimpiade.Vine la amiaza reuseste sa minince si sa iasa pe jumate de ora afara si apoi iarasi la lectii.Si posibil pina la 9 sa nu termine,poate sa se mai retie sorry.gif .Trece copilaria pe linga ea wacko.gif
aki
Am baut un ceai cu miere,caum pap un greifruct w00t.gif
anca veselie
CITAT(aki @ 28-03-2007, 08:37 AM) *

Ancuta cu dieta merg inaninte,dar cu sportul nu prea,mi-i urit sa alerg singura devil.gif .Graph fuge cu mine dar la jumate de teren il intersecteaza si ajunge inaintea mea,m-am saturat de asa concurent doh.gif

)).gif )).gif )).gif cred si eu.
sergiu nu e interesat de alergare? prietenul meu este fan alergare, cand ma aude ca merg la sala zice ca nu e sanatos, ca mai bine in aer liber. eu raman totusi cu aerobicul meu naughty.gif
aki
Sergiu vrea sa mai adune citeva kg,nu vrea sa le piarda w00t.gif
Salut la toata lumea.A venit sora mea asa ca pe aici nu prea o sa fiu yahoo.gif
ina_ceva
Distractie placuta cu sora ta! give_rose.gif
aki
Salut fetele. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mi-a scazut putin burta.Nu m-am cintarit dar se vede la haine.Asa ca mergem incontinuare cu dieta si ma cintaresc peste o sapatamina.Sper sa dea roade dieta w00t.gif
Karin
Bravo, iubita! pupic.gif Tinem pumnii sa scada cat mai mult burtica! wink1.gif
Si buna dimineata! smile.gif
Sa ai un wee placut si relaxant!

P.S. Cum facem cu poza aia pe care voiai sa ti-o trimit? Spune unde sa o trimit si se rezolva! wink1.gif pupic.gif
ina_ceva
Bravo, aki! Ai continuat alergarile cu Graph sau numai dieta?
anca veselie
aki bravooooo! cheer.gif cheer.gif da-i inainte!
sa ai un super weekend! pupic.gif
aki
CITAT(Karin @ 30-03-2007, 08:23 AM) *

Bravo, iubita! pupic.gif Tinem pumnii sa scada cat mai mult burtica! wink1.gif
Si buna dimineata! smile.gif
Sa ai un wee placut si relaxant!

P.S. Cum facem cu poza aia pe care voiai sa ti-o trimit? Spune unde sa o trimit si se rezolva! wink1.gif pupic.gif

Karin trimite-mi pe email
ina_ceva
Cum ai petrecut cu surioara ta? Sper ca te-ai distrat la maxim wink1.gif
aki
Salut la toate fetele.A fost sora mea la mine si ne-am distrat de minune,apoi am plecat la Hincesti la parinti.Acum ea a ramas acolo sa o ajute pe mama,dar eu m-am intors la Chisinau sa-mi fac si eu putina ordine.Aseara am spalat tot pe azi mi-a ramas sa spal peredelele.
Fetelor ati auzit ceva de firma de constructie SUMMA?
aki
Sunt in asteptarea unui raspuns,tineti-mi pumnii.Va spun cind aflu rezultataul plecaciune.gif
ina_ceva
Ce ai rezolvat, aki?
S-a vazut ca ti-am tinut pumnii?
aki
Salut.Sunt varza,sunt o ratata sad.gif .Nu m-au luat la munca.Mi-a luat altcineva locul wacko.gif
Iarasi ramin aici sa suport aceliasi fete de oameni si acelas birou nesuferit.Sunt plina de furie wacko.gif
anca veselie
aki, mai incearca, o sa gasesti alt post. nu fii suparata pupic.gif floare.gif
julyalina
pupic.gif pupicei pentru akisorul suparat hug.gif
nu te da batuta, iubita! mai incearca ! cine stie de unde sare iepurele ... pupic.gif
crissy
Hristos a inviat!
aki
CITAT(julyalina @ 05-04-2007, 01:35 PM) *

pupic.gif pupicei pentru akisorul suparat hug.gif
nu te da batuta, iubita! mai incearca ! cine stie de unde sare iepurele ... pupic.gif

Salut la toata lumea.
A sarit iepurile bine de tot w00t.gif .Am fost la convorbire la alta firma si m-au acceptat si mi-au promis un slariu mut mai mare ca la firma in care nu m-au acceptat.Acum am doua saptamini sa-mi dau totul in primire la locul vechi si sa plec la alt serviciu.Acum parca retraiesc ca in aceste doua sapatamini sa nu i-a pe alt cineva(stiu ca gindesc aiurea,deoarece ei mi-au spus sa scriu cerere de eliberare),dar totusi retraiesc. poate de pe acum sa facem vre-un contract ca m-au angajat? unsure.gif
Sa vedeti ce se face la serviciul vechi devil.gif .Nu vor sa-mi iscaleasca cererea,mi-o poarta dintr-un loc in altul blink.gif
Nu stiu la daca la firma aceasta va fi net ca sa pot sa vorbesc cu voi,dar de dragul vostru imi iau calc si ma unesc la internet w00t.gif ,asa ca nu scapati de mine lol.gif
buretel
Bravo Aki, felicitari!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asta da veste super! Ma bucur tare mult pt tine. Bafta multa! pupic.gif

ps: Daca ti-au promis ferm, nu cred ca au cum sa mai dea inapoi, desi ar fi bine sa semnezi un precontract, nu stiu exact ce proceduri legale exista.
Karin
Vai, cat ma bucur pentru tine! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Bravo iubita! O sa fie bine, ai sa vezi! wink1.gif
pupic.gif hug.gif Bafta multa la noul loc de munca! pupic.gif
P.S. Am trimis poza pe mail, ai primit? unsure.gif
aki
Am primit Karinus,draga.Merci pupic.gif
Inca pin ape 25 aprilie mai sunt pe aici hug.gif cu voi.Va pup
ina_ceva
Felicitari, aki!
Trebuie sa dai de baut blum.gif blum.gif
anca veselie
rodica, felicitari yahoo.gif pupic.gif ma bucur tare pt tine.
e normal sa fii nesigura, ti se pare prea frumos sa fie adevarat, stiu, ca am trecut si eu prin asta!
poti incerca sa faci un contract, vorbeste cu ei pupic.gif
julyalina
akisorule, pe unde mai esti iubita ? te asteptam cu vesti cat mai bune hug.gif
buretel
unde esti, ca pana pe 25 trebuia sa fii aici, la datorie blum.gif blum.gif
pupic.gif
ina_ceva
Si tu ai disparut din peisaj?
give_rose.gif pupic.gif
aki
Salut la toata lumea.Mi-a fost tare dor de voi pupic.gif ,dar sunt prins in probleme pina la git devil.gif .M-am certata cu fetele de la gazda si le-am dat foaie de drum.Mai spurcate femei ca rustele si mai mirsave cred ca pe lume nu sunt.Au grija numai de unghii si poate sa mearga prin casa macar viermi ca nu au treaba.Cum poat sa fii asa de indiferenta si murdara nu-mi dau seama.Mi-au stricat sticla de la usa de la camera 1.10m*0.60m,acum trebuia sa am grija eu sa o cumpar, si costa bani buni,si s-o instalez ca m-au lasat balta si mi-au spus ca nu o cumpara.

Acum sunt in cautarea altor fete si numai decit moldovence.
Am sunat la firma care m-au angajat si mi-au zis ca ma asteapta cit mai repede,si ca as putea sa vin chiar mai inainte de 25 cheer.gif .Sunt atit de fericita ca pot si eu sa fiu de folos la casa omului w00t.gif
Voi ce mai faceti dragele mele.Mi-a fost atit de dor de toate,va pup si va string strins in brate hug.gif
Nessie
Rodica, ce ma bucur sa aud ca ti-ai gasit un serviciu mai bun. Aici ce o sa muncesti?

Cu fetele in gaza e greu, indiferent cine sunt... sorry.gif Eu am stat cu verisoara mea si cu prietenul ei si dupa 3 luni ajunsesem la psihiatru. Nu puteam pleca pentru ca era casa mea, iar pe ei nu-i puteam da afara ca nu aveau unde sa stea si imi erau rude, nu puteam sa-i arunc in strada. doh.gif

Poate daca luati studende e mai bine ca sunt mai rusinoase. unsure.gif
buretel
si noua ne-a fost dor de tine pupic.gif
iar pb cu casa? sad.gif imi pare rau aki, parca-i un facut. sper sa gasiti niste persoane mai rezonabile si decente de data asta.
ma bucur tare pt reusita cu serviciul, iar faptul ca te-au chemat mai devreme e un gest de incredere wink1.gif
aki
CITAT(Nessie @ 18-04-2007, 11:07 AM) *

Rodica, ce ma bucur sa aud ca ti-ai gasit un serviciu mai bun. Aici ce o sa muncesti?

Cu fetele in gaza e greu, indiferent cine sunt... sorry.gif Eu am stat cu verisoara mea si cu prietenul ei si dupa 3 luni ajunsesem la psihiatru. Nu puteam pleca pentru ca era casa mea, iar pe ei nu-i puteam da afara ca nu aveau unde sa stea si imi erau rude, nu puteam sa-i arunc in strada. doh.gif

Poate daca luati studende e mai bine ca sunt mai rusinoase. unsure.gif

Azi m-a sunat o fata,mi-a zis ca i-a camera de una singura si iarasi e rusca doh.gif .Nu stiu ce sa fac ca-mi trebuie bani urgent sa platim gazda.Ma bucur ca va fi una si nu va fi locuinta comunala in partament.
Gabit o sa fiu inginer,o sa intocmesc devize de cheltuieli,procese verbale si acte de receptie finala.
Mi-a zis ca e mare nolumul de lucru ,dar si salariul enorm ma motiveaza sa muncesc grin.gif

CITAT(buretel @ 18-04-2007, 11:13 AM) *

si noua ne-a fost dor de tine pupic.gif
iar pb cu casa? sad.gif imi pare rau aki, parca-i un facut. sper sa gasiti niste persoane mai rezonabile si decente de data asta.
ma bucur tare pt reusita cu serviciul, iar faptul ca te-au chemat mai devreme e un gest de incredere wink1.gif

pupic.gif .Cred ca pina in toamna vom avea si aparatamentul nostru ca m-am saturat de umblat pe la gazde. sorry.gif
Pup buretel ce ma i faci tu?Cum iti mai merge?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.