Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
Salut Sexy,salut Paulici.Bine ati trecut pe la mine.Eu fac apelul cine trece pe la mine tease.gif .
Si ma starui si eu sa fiu la numar prin jurnalele voastre.A fost tata la mine si am baut cite-o bere si acum sunt cheauna de somn.si fug acasa.Va iubesc hug.gif
julyalina
buna dimineatza akisorule pupic.gif
ce facusi?? te-a luat somnul de la o bere ? biggrin.gif
hug.gif
sa nu ne spui acum ca te doare si capul de la berea de aseara wink1.gif
mai trec eu pe aici dar pana atunci te pupic.gif si-ti dorec un weekend cat mai placut !
buretel
neatza aki, te-ai trezit? blum.gif
ce faci in weekend? mergi la Hancesti? pupic.gif
aki
Salut Alinus.Nu ma doare capul de loc.Dar aseara m-am culcat pe la 7 si m-am sculat azi dimineata cu dureri de stomac doh.gif
Salut Chitrut.Saptamina aceasta nu merg la Hincesti o las pe saptamina viitoare.
Acum fac un deviz de cheltuieli si mor de ciuda.Cind deschid programa imi da eroare doh.gif doh.gif
aki
Azi am mincat fulgi de ovas (o sa ma fac cal sau cum se zice la genul femenin lol.gif )si citeva cani de ceai verde.
Si azi mi-i ciuda de berea de eri doh.gif
Lacry
Akisor, bei bere cand exista vin? Daca n-as alapta as bea zilnic un pahar de vin, roshu, roze sau alb haninoroc.gif , de la mama lui...
Nessie
Aki, o bere nu o fi foc, dar nu stiu cate puncte are. unsure.gif

CITAT(Lacry @ 11-08-2006, 04:07 PM) *
Akisor, bei bere cand exista vin? Daca n-as alapta as bea zilnic un pahar de vin, roshu, roze sau alb haninoroc.gif , de la mama lui...
Vinul nu e Monti! doh.gif
aki
Pai nu chiar o bere doh.gif O bere de 2 litri in 3 blum.gif
O s-o tin minte mult timp si tot atit 0 sa-mi fie ciuda pe mine
Andreea-Rodica
Aki, unde esti? Hai la un ceai cafea.gif O saptamana buna iti doresc.
aki
Salut fetelor.Eu azi am fost foarte ocupata si nu am putut sa intru sa va dau cite un pupic si sa va salut.Voi ce mai faceti?
aki
Salut la toate fetele-cochetele cheer.gif
Mi-i somd de mor si nu stiu cu ce sa ma trezesc doh.gif
julyalina
'neatza akisorule hug.gif

am trecut pe aici sa te pupic.gif ca ieri nu am intrat pentru ca nu mi-a mers netul sad.gif

si sa-ti las un bank grin.gif

CITAT
Un politist intra intr-un magazin de electronice si intreaba vinzatorul
-Aici vindeti televizoare color?
-Da vindem. Doriti? De care?
-Unul mare si VERDE
alandana
Berea nu e Monti deloc. Vinul - un pahar mai merge. Dar acum nici o bere n-o sa te omoare. Dar vinurile moldovenesti sunt bune. La noi e invazie mare - bune si ieftine. Mai zi si tu ce mananci si ce faci ca din ce scrii pare ca mananci numai ovaz si bei bere biggrin.gif . Iar de facut - doar servici. Te pup si mai trec pe aici. pupic.gif
aki
Salut alinus,.salut alandana.Pai eu scriu ce mininc cind mininc ce trebuie,dar cind o iau raznu nu prea va aduc la curent.De serviciu asa si este.Toata ziua la munca,tot monoton iar seara asung lata si ma culc wacko.gif
aki
Ce porcarie,m-am ingrasat cu 1 kg.De la bere doh.gif si cred ca si de la afurisitul de ovas sorry.gif
Nu mai fac wacko.gif
Lacry
CITAT(aki @ 15-08-2006, 08:14 PM) *

Ce porcarie,m-am ingrasat cu 1 kg.De la bere doh.gif si cred ca si de la afurisitul de ovas sorry.gif
Nu mai fac wacko.gif

Si ovazul ala nici nu-i prea bun la gust! Nici berea nu-i grozava. Eu am baut numai acum,dupa ce am nascut, ca cica-i buna pentru lapte. Dar nu-mi place deloc! Oricum am renuntat acum, caci nu e Monti.
Ma bucur ca i-a placut lui Sergiu de Mocutza-Samburica baby.gif . O sa-ti vina si tie randul candva biggrin.gif

Pana atunci, pretuieste clipele libere pe care le ai laugh.gif

Pupici pupic.gif
julyalina
'neatza akisor hug.gif

cerealele ingrasa - cel putin pe mine ma ingrasa sad.gif . am observat asta in cateva perioada in care am facut cure de cerale cu lactate (diminetza). intr-adevar, imi tineau de foame si pana la pranz nu mai simteam nevoia sa pap nimik

iti las un pupic.gif si mai fug in vizite si pe la alti vecini wink1.gif
aki
Salut la fete.Va pup pe toate vizitatoarele si fug pe la voi prin jurnale sa vad ce mai faceti cheer.gif
Andreea-Rodica
Salutare si tie! hug.gif
aki
Salut la fete dragute.Sunt pe loc cu o cana de ceai verde cititnd mesajele voastre.Cine mai vrea ceai?
Andreea-Rodica
hug.gif O imbratisare si un ceai, te rog!
aki
Salut Andreia.Oare suntei asa ocupate ca si mine? w00t.gif Vreau sa-mi impartas bucuria mea cu voi.Eu cu Sergiu suntem sarbatoriti.Azi implinim 3 luni de cind ne iubim cheer.gif
Azi fac eu cinste band.gif party.gif haninoroc.gif
ina_ceva
Felicitari!!!! give_rose.gif
La cat mai multi ani impreuna!!!
Andreea-Rodica
Sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa impreuna! floare.gif
aki
Merci mult hug.gif
Nessie
La cat mai multa fericire, Rodica! cheer.gif Sa va iubiti, sa va respectati si sa aveti grija unul de altul! hug.gif
aki
Merci Gabit.As vrea sa-i caut un cadou,dar nu prea imi vin idei Surpriza pentru iubitl
aki
Deci va las si va pup si plec acasa.Weekend linistit va doresc la toti.Pupici pupic.gif
Lacry
Heeei, felicitari!La cat mai multe luni fericite impreuna! cheer.gif

pupic.gif
aki
Merci mult Lacry.Idei trasnet nu ai? baby.gif
aki
Salut la toata lumea.Mai bintuie cineva ca mine pe aici? w00t.gif
aki
Salut la toata lumea
Nessie
CITAT(aki @ 21-08-2006, 12:19 PM) *
Salut la toata lumea
Salut! Ce mai faci? Mai spune-ne despre tine, ca nu mai stim nimim. Ne saluti, dar nu ne spui cum mai e viata ta! unsure.gif
Lacry
Salut! Cum iti merge? Noi suferim de cald in Bucuresti... dar ce sa facem, am venit ieri, caci soacra nu ma suporta... zilele astea am aflat! Ei, dar tot a fost bine ca am stat 8 zile la Valcea....
Eu am dat 500g jos, iar Mocutza a pus 300g... cheer.gif

Iti dorim o saptamana mishtoaca! grin.gif

Pupici pupic.gif
aki
Salut Lacry,salut Gabita.
Eu sunt cu moralul la pamint doctor.gif .Nu ma intrebati de ce...Am cazut in butoiul depresiei.Si numai vreau nimic, sint epuizata. alien.gif
Dieta merge bine,am slabit ceva(se vede dupa haine)Cred ca o sa ma duc sa ma cintaresc.O saptamina linistita va doresc si merci ca ati trecut pe la mine
aki
Salut la toti.La noi azi ploua si e un timp de-ti vine sa pui capul pe birou si sa dormi pina la 17.00 unsure.gif
Si am atit de facut azi.
Nessie
Salut! Si la noi e vreme inchisa, dar para dupa caldurile din ultimele zile, e mai bine asa! grin.gif Ma cam tine gatul, sper sa nu racesc! unsure.gif Te pup, Aki! pupic.gif Iti doresc o zi usoara!
amalia0701
De ce esti depresata iubita?
Te putem ajuta cu ceva?
aki
Salut Gabit,salut Amalia.Va pup pupic.gif
Amalia de mult nu am mai stat de vorba.Tu ce mai faci?Esti bine?Ce rezultate ai cu dieta?
Eu am niste probleme care cred si sper ca in sfirsit se vor rezolva si o sa devin vesela si nebuna cum eram inainte.Sa ma auda Dumnezeu pray.gif
aki
Amalia ai fugit de la mine?Am vrut sa bem cite o cana de ceai verde si sa sa mai stam la sfat.Suntei ocupate cu toate pupic.gif
aki
Fetelor am vrut sa va intreb.La voi copii de la liceu umbla in forme?Ne-am dus la liceu si mi s-a spus ca forma e obligatorie.Asta dupa ce am pregatit-o deja de scoala unsure.gif
Nessie
Aki, depinde de liceu! Unele aleg uniforma, altele nu, dar nu e la fel pentru toate. Fiecare isi face propria uniforma pe care trebuie sa o plateasca parintii.
alandana
Aki intri in clasa I - bravo. La noi in clasele 1-4 este obligatorie uniforma iar dupa depinde de scoala. Ai mei baieti sunt la o scoala cu uniforma - pantaloni negri, sacou bordo, camasa alba si cravata ori neagra ori bordo. E mai bine cu uniforme - altfel in fiecare zi ai circ - cu ce ma imbrac, asta nu-mi place, asta e mare, asta e mica, asta e lunga, asta e scurta. Am eu la baieti ce sa mai zica mamicile de fete.
aki
La noi la liceu se cere fustita albastra si bluzita alba cu cravata neagra.E frumoasa forma.Dar ma tem sa nu patesc ca si cu sora mea.Si-a cumparat forma,a dat un pumn de bani pe ea,a purtat-o de vre-o citeva ori si acum sade in dulap.Deodata directoarea facea mare probleme la cei ce nu veneau in forme,dar de la un timp se lasase si ea.
Acum nu stiu ce va fi.Ar fi bine cu forma(zic si eu ca alandana)ca sa nu-ti bati capul in fiecare dimineata cu ce sa o imbraci.Dar iarna cum se poarte liceenii.Intuesc ca nu umbla pe gerurile iernii in fustite unsure.gif
Andreea-Rodica
Ce fetita mare ai, e scolarita! Felicitari! Eu si azi imi aduc aminte cum m-a dus mama la scoala in prima zi, si a trecut ceva vreme de atunci.
Ca profesor, cred ca e mai bine cu uniforma ca altfel au circ si parintii cu ei acasa, si noi cu ei la scoala. Am vazut ca la unele scoli li se impune numai sacoul, sau vesta.
Succes in noul an scolar!
aki
Merci mult Andreia de felicitari.Sunt putin emotionata,cred ca nu o sa-mi pot stapini lacrimile la primul sunet.
Eu nu tin minte primul meu sunet. unsure.gif
Macar pe al Danutei sa-l memorizez bine,pina ce va pleca al doilea la scoala. eusa_think.gif Adica mai intii trebuie de proiectat
aki
Salut fetele.La noi si azi e posomorit timpul si ca si timpul si eu.Vreau sa strig odata sa ma descarc de tot.Nu cunoaste nimeni nici o terapie pentru mine.In afara de shopterapie unsure.gif
Nessie
CITAT(aki @ 23-08-2006, 08:01 AM) *
Salut fetele.La noi si azi e posomorit timpul si ca si timpul si eu.Vreau sa strig odata sa ma descarc de tot.Nu cunoaste nimeni nici o terapie pentru mine.In afara de shopterapie unsure.gif
Rodica, nu stiu cu ce te putem ajuta cand nu stim care e problema. sad.gif Imi pare rau de tine ca suferi si esti singurica, dar stii ca daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi, sunt aici. hug.gif
Andreea-Rodica
hug.gif O imbratisare pentru prietena noastra care trece printr-o perioada mai proasta! Sper sa fie mai bine. floare.gif
aki
Salut fetele.Azi sunt fericita.Problemele mele si-au gasit rezolvarea.V-ma batut la cap cu problemele mele.Imi pare bine ca suntei linga mine cu sfaturi si sutineri Va iubesc.Va doersc si voua o zi linistita si plina de perepetii,care sa va ridice dispozitia cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.