Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 04:19 PM) *

Eu, cand eram mai mica ( asta ca sa scuze prostia lol.gif), dupa ce am varsat cola pe tastatura, am luat aspiratorul si am incercat sa extrag lichidul lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif

Mi s-a intamplat si mie de mi-am stricat asa singura pereche de blugi care o aveam de culoare deschisa dry.gif

Stiu ca era o crema pentru arsuri de genul asta; eu am folosit-o multa vreme dry.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 04:19 PM) *

Eu, cand eram mai mica ( asta ca sa scuze prostia lol.gif), dupa ce am varsat cola pe tastatura, am luat aspiratorul si am incercat sa extrag lichidul lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
aki
blum.gif
luchi
pupic.gif Rodi, parca ma vad pe mine!
Sa va zic un secret? Za hazband a lu' moi nu ma lasa sa ma apropii cu cana, pahar, orice contine lichid, la mai putin de 3 metri de biroul lui grin.gif cool.gif Ghiciti de ce?
aki
lol.gif lol.gif lol.gif
Mokut w00t.gif
Salut la toata lumea.Sa vedeti ca nimic nu s-a intimplat cu tastatura mea yahoo.gif
julyalina
akisorule, te pupic.gif
te mai ustura opareala de ieri ?
anca veselie
neatzaaa! ce mai faci azi? pupic.gif
aki
MI-A TRECUT PICIORUL.SUNT BINE SI LICREZ,DAR NU PREA MA CIND SA STAU PE AICI
julyalina
las ca te asteptam pupic.gif
anca veselie
spor la treaba pupic.gif
in wee ce program ai?
aki
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:58 PM) *

spor la treaba pupic.gif
in wee ce program ai?

De ce?
Stau acasa si pregatesc fata de tabara w00t.gif
anca veselie
ooo, pleaca in tabara! ce frumos! cat sta?
imi place la nebunie sa plec in tabere cand eram mica!
pupici si o zi frumoasa!
julyalina
pupic.gif spor la treaba rodicutz !
aki
CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 10:04 AM) *

ooo, pleaca in tabara! ce frumos! cat sta?
imi place la nebunie sa plec in tabere cand eram mica!
pupici si o zi frumoasa!

Ancuta,o sa stea 10 zile,dar mi-i frica ca nu va vrea sa stea.A zis ca vrea sa stea cu noi.Dar vrem sa respiram si noi un pic yahoo.gif blushing.gif
Alinus salut pupic.gif
anca veselie
distractie placuta naughty.gif naughty.gif naughty.gif
aki
Cind se termina odata ziua de azi?Vreau acasa. cheer.gif
julyalina
'natza akisorule ! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif . pupic.gif
aki
Salut la toata lumea.Ma-m odihnit foarte bine in weekend.Am stat trintita toata ziua pe pat,la telivizor.Si azi nu pot sa-mi revin sa ma apuc de munca devil.gif
aki
Salut la toata lumea.Aseara atita miscare am facut wacko.gif .Am mers pe tocuri trei ore in sir.Cadeam de picioare si mi s-a umflat picioarele butuc.Nu stiu cum alte fete umbla zi la zi pe tocuri.Incep sa-mi dau seama ca nu sunt facut pentru tocuri wacko.gif
bubbles
Neata yahoo.gif Aceeasi problema o am si eu wacko.gif .Nu pot deloc sa stau macar o ora pe tocuri doh.gif .
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif
nu ai antrenament wink1.gif trebuie sa mergi mai des pe tocuri
anca veselie
si eu am aceeasi problema cu tocurile....
ce faci aki, cum mai merge la serviciu?
aki
CITAT(bubbles @ 12-06-2007, 09:49 AM) *

Neata yahoo.gif Aceeasi problema o am si eu wacko.gif .Nu pot deloc sa stau macar o ora pe tocuri doh.gif .

Salut.Suntem multe deaceia ne dor picioarele pe tocuri lol.gif
aki
CITAT(julyalina @ 12-06-2007, 09:51 AM) *

'neatza akisorule pupic.gif
nu ai antrenament wink1.gif trebuie sa mergi mai des pe tocuri

Mi-am luat slapii blum.gif ,ma simt atit de bine,dar imi place pe tocuri. blink.gif

CITAT(anca veselie @ 13-06-2007, 03:26 PM) *

si eu am aceeasi problema cu tocurile....
ce faci aki, cum mai merge la serviciu?

Merge,daca nu merge mai imping si o ia din loc w00t.gif .Tu ce faci?

Azi am dus-o pe Danuta la tabara w00t.gif E tare fericita,la sfirsit a uitat sa ne pupe de fericita ce era.e prima data pentru ea la tabara
aki
blink.gif Salut la toata lumea.sunt la serviciu si mi-o somn wacko.gif
Acus imi fac o cafeluta si la treaba tease.gif
aki
Mininc un iaurt asa de bun w00t.gif ,dar caloric blink.gif
De ce nu mi-am luat niste fructe devil.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .
E mai bun iaurtu ca e caloric decat niste frucet necacioase lol.gif .Si eu mai stau un pic si plec la cumparaturi de ingrasacioase in oras blum.gif
Andreea-Rodica
Ai grija ce cumparaturi faci, ca suntem cu ochii pe tine!
Acum, daca Danuta e in tabara, mai respirati si voi doi. O zi buna! hug.gif
anca veselie
salutare aki ! o sa-i placa sigur in tabara danutei!

uite ce sa fac, ma tot chinui cu serviciul, cu aerobicul si cu dorul meu de duca )).gif am fost in wee la mare la bulgari, uite niste poze: http://www.flickr.com/gp/8836739@N06/05Q6kh, daca vrei sa vezi blum.gif

aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 14-06-2007, 02:56 PM) *

Ai grija ce cumparaturi faci, ca suntem cu ochii pe tine!
Acum, daca Danuta e in tabara, mai respirati si voi doi. O zi buna! hug.gif

E timpul de fursecaiala yahoo.gif .Azi Sergiu a dat un examen si seara esim la o intilnire sub cerul cu stele.Nu ma las din prima sa ma sarute w00t.gif .Ii zic ca nu-mi da voie mama tease.gif

Un banc:
Mosneagul ii zice babei sa iasa deseara la intilnire sub mar in gradina cum o faceau pe vremuri.Iese mosneagul si o asteapta pe baba o ora -doua ,o mai fluiera,o mai asteapta putin.Apoi se inerveaza si pleaca amarit acasa.Intyra in casa si intreaba baba de ce n-a venit.Dar ea raspunde:-Nu mi-a dat voie mama laugh.gif

CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 03:06 PM) *

salutare aki ! o sa-i placa sigur in tabara danutei!

uite ce sa fac, ma tot chinui cu serviciul, cu aerobicul si cu dorul meu de duca )).gif am fost in wee la mare la bulgari, uite niste poze: http://www.flickr.com/gp/8836739@N06/05Q6kh, daca vrei sa vezi blum.gif

Unde pleci?
anca veselie
pai nu plec nicaieri, doar vreau )).gif
bubbles
Imagine
aki
Salut la toata lumea.cine bea o cafea cu mine? w00t.gif
bubbles
Eu .. eu cheer.gif ca mai am oleaca si imi pica ochii in gura .. Poate apuc sa dorm la plaja beach.gif
aki
Ai grija sa nu te coci daca adormi w00t.gif
aki
Azi e vineri cheer.gif .Greu vine weekendul,dar tare repede mai trece doh.gif
aki
w00t.gif Salut la toata lumea.Azi sunat intr-o dispozitie foarte buna cheer.gif .Azi implinim 1 an si 1 luna.Si am primit si cadouri de la iubi grin.gif
Sper jobul sa nu-mi strice dispozitia tease.gif
aki
Vreau la mare w00t.gif .O invidiez pe moka ca e pe malul marii tease.gif .Trebuie sa fie neagra ca pamintul
aki
Pe 25 iunie implinesc 2 luni de incercare la jobul nou.astept sentinta.Iarasi stres si retraiala blink.gif
Andreea-Rodica
Dar parca te-ai acomodat cu noul job, nu? O sa treaca si 25 iunie cu bine.
Si eu as vrea la mare, in loc de asta stau si invat de behai. wacko.gif
O saptamana buna! hug.gif
aki
M-am acomodat,dar astept sa vad daca ma las sa muncesc mai departe wacko.gif
aki
Salut lume draga pupic.gif Cine mininca fulgi de ovas cu mine? blum.gif
anca veselie
neatza aki pupic.gif
pofta buna!
eu am programat un gref putin mai tarziu!
aki
Putina lume pe la mine mad.gif .De ce?
bubbles
Ziua Duamna yahoo.gif .ce mai mananci?Eu`s cu capul oleaca .. ma cam doare blink.gif
aki
Ti-a dat cineva in cap? tease.gif
bubbles
Cred ca curentul mi`a dat una tare peste capatana lol.gif .mai rau ca ma doare numai o parte...macar de ar durea tot bang.gif .Ma bag la Pilates .. tine`mi pumnii grin.gif dance2.gif
aki
yahoo.gif Hai ca sunt cu tine,dar nu uita sa faci si pentru mine tease.gif
bubbles
gata cheer.gif .Am terminat sedinta pt azi biggrin.gif .Nu`i corect .. ia pune mana si fa si tu tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.