Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
blum.gif si o sa fac sa vezi ca o sa fac.Dar nu stiu cind sorry.gif
Andreea-Rodica
Trebuie sa ne luam de mana, Akisorule. Si eu tot zic ca incerc Pilates, dar nu stiu cand. unsure.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea.
Andreia,vreau si eu pilates sa fac dar imi trebuie clikul.Astept........... blink.gif
julyalina
clik , clik grin.gif
aki
Unde? blink.gif
julyalina
CITAT(aki @ 20-06-2007, 08:49 AM) *

vreau si eu pilates sa fac dar imi trebuie clikul.Astept........... blink.gif

click grin.gif
Andreea-Rodica
Aki, o zi buna! hug.gif
Eu am incerct sa fac un pic Pilates, dar n-am reusit sa ajung la sfarsitul celor 20 de minute si apoi am avut gatul intepenit vreo 2 ore. Cred ca m-am ramolit. lol.gif Nu cred ca voi mai incerca prea curand. wacko.gif
aki
De pe ce le faceti? w00t.gif
bubbles
Neata .Eu am luat Pilates de pe Odc - program de scos muzica,filme etc .Andreea nu te`ai ramolit dar e normal ca daca nu ai facut de mult tinp sport .. sa ti se atrofieze muschii si sa iti fie greu acum.Usor ,usor daca faci .. isi dau drumul si muschii wink1.gif
aki
hug.gif Imi trimiti si mie programul?Please!!!!!!!!!!!!!!
bubbles
Aki daca vrei incerc dar dureaza o eternitate ca merge greu de trimis pe net ca are 200 MB apropae .daca vrei iti fac cd si iti trimit acasa la tine wink1.gif
aki
Ar fi bine w00t.gif .Nu te deranjeaza? sorry.gif
bubbles
Nope wink1.gif .Dar satamana viitoare ti`l trimit .Si tb prin recomandata ca sa nu se strice.Sper ca o sa ajunga cu bine la destinatie grin.gif
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif

ai ceva la MP smile.gif
aki
Merci mult draga.
Salut la toata lumea cheer.gif
Sa va arat cadourile care le-am primit de la Sergiu de 1 an si o luna grin.gif Inimioara e cadaonata mai de mult laugh.gif .

Merci alinus.Am citit pupic.gif
Andreea-Rodica
Un pupic si o urare de zi buna! hug.gif
aki
Merci Andreia pupic.gif si tie o zi linistita iti doresc floare.gif

Imagine
Cercelusii
julyalina
w00t.gif blum.gif
sa-i porti sanatoasa si iubita ! pupic.gif
aki
Imagine
anca veselie
foarte faine!
aki
Ce poze mari am pus Doamne doh.gif Lasa ca deseara Gbita mi le micsoreaza yahoo.gif
Andreea-Rodica
Faine cadouri, sa le porti cu placere!
Weekend placut si nu prea cald! hug.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! O saptamana grozava iti doresc! hug.gif
aki
Eri nu am fost la job,am murit acasa de dureri grozave de cap.Am sa tin minte ziua Danutei mult timp.Mai tirziu pun poze pupic.gif
aki
Sergiu cu Danuta
Imagine
aki
Imagine
Eu,nanasica si fata lor
bubbles
Neata yahoo.gif Cum te mai simti?Frumos cadou .. sa`l folosesti cu placere hug.gif
aki
Imagine
Noi toti.Parintii mei,nanasii si inca o preche )).gif

CITAT(bubbles @ 26-06-2007, 11:23 AM) *

Neata yahoo.gif Cum te mai simti?Frumos cadou .. sa`l folosesti cu placere hug.gif

Merci pupic.gif
aki
Danuta a ramas la parinti pe o saptamina,dar deja mi-i dor de ea sorry.gif .
anca veselie
aki mare sarbatorire ati avut de ai stat acasa blum.gif
LA MULTI ANI! pt Danuta! sa-ti creasca sanatoasa pupic.gif
cum s-a distrat in tabara, i-a placut?
bubbles
A fsot ziua fetei? blink.gif Sc de intarziere La Multi Ani!!! party.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 26-06-2007, 02:47 PM) *

aki mare sarbatorire ati avut de ai stat acasa blum.gif
LA MULTI ANI! pt Danuta! sa-ti creasca sanatoasa pupic.gif
cum s-a distrat in tabara, i-a placut?

Merci mult.I-a placut mult Danei la tabara,doar ca m-a certat ca nu i-am dat multe haine si nu a avut cu ce se duce la discoteca lol.gif

CITAT(bubbles @ 26-06-2007, 02:59 PM) *

A fsot ziua fetei? blink.gif Sc de intarziere La Multi Ani!!! party.gif

Merci mult floare.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, Danutei! Sa fie fericita, sanatoasa si frumoasa!
aki
Merci mult Andreia floare.gif
aki
Salut la toata lumea.La noi ploua de se rupe cerul.S-a intunecat parca e seara.Mininc fulgi de ovas si-mi astept cafeaua baby.gif
bubbles
Neata` .Si la noi e la fel Rodica.Afara e intunecat de zici ca vine seara hug.gif
aki
salut la toata lumea.Cine mininca cu mine fulgi de ovas.Sunt tare buni tease.gif
aki
Nu mai stiu ce sa fac cu burta mea devil.gif .Sunt atit de balonata,parca sunt o balena. blink.gif
aki
Salut la toata lumea.Am mincat un iaurt si am baut o cafea.Fetelor credeti ca daca seara beau bulion cu nimic,adica fac zeama cu carne si cu toate celea,dar beau numai bulionul.Face ceva la dieta?Ma retin seara de la mincare baby.gif
julyalina
pupic.gif
sa-ti traiasca fetita, akisorule ! hug.gif

eu cred ca seara mai bine mananci fructe sau o salata decat sa bei supa smile.gif ca te ajuta si la digestie
aki
Pai mincasem fructe,dar mai vroiam ceva.Mai ales cind mininc mere,ma roade stomacul devil.gif
aki
Salut la fete.Am fost foarte cuminte in weekend.Mi-i frica sa nu ma deochi.Am mincat ce trebuie,plus miscare la greu.
Am intrat in antrenament cheer.gif .In sfirsit...Mi-am luat discul lui Sindy Crowford si ma misc cu ea.Am o febra musculara de mor,dar nu ma las.sunt motivata rau,ca nu ma incape nimic.Si a trebuit sa ma duc la magazin sa-mi iua un rind de haine mai mari.A yahoo.gif sa ca sunt pe faza
julyalina
hai tu rodicutz , hai tu rodicutz ! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
clap.gif felicitari ca te-ai apucat de sport ! pupic.gif
aki
In plus ca vineri,simbata si duminca am baut 9 litri de ceai verde fara indulcitori.Dupa ora 6 salata de varza,rosii,castraveti fara ulei blum.gif
Si inca ceva,am calculator cheer.gif ,Sergiu pina deseara trebuie sa-mi puie netul yahoo.gif .Asa ca o sa vorbesc si de acasa.Azi sora mea ajuns in America si e si ziua ei yahoo.gif .
julyalina
sa-ti traiasca! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Si La Multi Ani !!! party.gif band.gif give_rose.gif surorii tale pupic.gif
aki
Merci mult cheer.gif Pupici si voua pupic.gif
aki
Am terminat de baut 1.5 de ceai.Mai am inca jumate.Pina la noapte mai este tease.gif .M-am eleiberat putin,asa ca mai trec pe la voi.
aki
Azi o colega a adus la serviciu placinte. doh.gif Si a dat de pomana.Eu imi mincam mincarea mea adusa de acasa fara sanatoasa.Mi-a intins,am luat,dar nu mincam.S-a suparat grozav pe mine.Mi-a spus ca pina acum mincam tot,dar acum cind da de pomana eu ma fac intr-o urecehe wacko.gif sorry.gif
ina_ceva
La multi ani pentru surioara ta! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.