Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
Salut.Mergem mai departe cu dieta si miscarea.Azi am zi de antrenament.Dimineata am facut 30 min exercitii pentru picioare si deseara 30 min abdomen.Sper sa ma tina clikul. grin.gif
aki
Aha si inca nelipsitele 3 litri de ceai verde pe azi grin.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, hai ca mai clik-uiesc eu din cand in cand naughty.gif

clik clik clik

si cu colega ta ... trebuia sa-i spui ca esti la dieta si ca desi apreciezi tare mult prajiturile ei/ felul cum gateste, etc... nu poti sa mananci , dar ca o duci acasa sa o pape fetitza ta
aki
CITAT(julyalina @ 03-07-2007, 10:21 AM) *

pupic.gif akisorule, hai ca mai clik-uiesc eu din cand in cand naughty.gif

clik clik clik

si cu colega ta ... trebuia sa-i spui ca esti la dieta si ca desi apreciezi tare mult prajiturile ei/ felul cum gateste, etc... nu poti sa mananci , dar ca o duci acasa sa o pape fetitza ta

Ea stie ca sunt la dieta.Dar sa iau acasa de pe masa imi era rusine sorry.gif
aki
Am luat masa,acum imi este somn baby.gif
Voi pe unde sunteti?Putina lume pe aici blink.gif
aki
Ma bate gindul sa trec la WW blink.gif .Nu stiu ce sa fac wacko.gif
anca veselie
aki ma bucur sa vad ca te-ai pus pe treaba pupic.gif la cat mai multe kg minus cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Merci mult Anca.Altfel nici nu se mai poate.Trebuie sa-mi schimb toate hainele,ca nu ma mai incape nimic.Am pariat cu Sergiu ca slabesc pina in toamna cind vine acasa.Am pariat la ceva mare si bun. w00t.gif
anca veselie
dar Sergiu unde a plecat?
aki
Pleaca simbata in Germania.Si Augustul practica in Rominia baby.gif
anca veselie
frumos! se plimba blum.gif
aki
Da,are cetatenie romina pleaca unde vrea,dar eu nu pot esi din tara aceasta de r.... sorry.gif
anca veselie
pai de ce nu poti? nu ai pasaport?
danuta ce mai face?
si la job cum mai e?
aki
Trebuie viza ca sa iesi din tara.Dar nu se dobindeste asa usor.Ca sa plec in Germania imi trebuie la 3000-4000 euro
La job merge.Perioada de incercare a trecut,nimeni nu ma da afara grin.gif
Danuta e toata in julituri si coatele si genunchii.A venit de la tara doh.gif
anca veselie
am inteles, nasol sad.gif
ma bucur ca ai trecut cu bine de inceput la job floare.gif
las' ca trec juliturile pupic.gif
aki
Am intrat de acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,Ce bine,ce bine yahoo.gif
aki
Salut la toata lumea.Sunt la job si mi-i somn de mor baby.gif .Aseara nu am facut antrenament ca am venit acasa si m-am apucate de ordine,mincare,spalat de la 7 pina la 12.30.am cazut moarta.Azi dimineata eram ucisa.Asa ca ramin datoare cu antrenamentul de diseara blum.gif
aki
Azi nu mi-am luat mincare.Ies in oras sa mininc sper sa gasesc ceva dietic acolo baby.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Tii WW pana la urma? pupic.gif
aki
Inca nu stiu ,mininc sanatos,dar inca nu m-am hotarit baby.gif
aki
Ma simt foarte rau.Vreau acasa sa ma calmez sorry.gif
anca veselie
CE-AI PATIT?
anca veselie
am scris si eu o idee pupic.gif
aki
Ancuta pupic.gif
aki
Salut la toata lumea.Am fost bine pina a intra in oficiu dar cind intru imi stric dispozitia.Aseara mi-am facut un ceai antistres si de la 8 m-am culcat si am dormit pina dimineata.Am dormit ca un bb.Nu am facut antrenament aseara,dar am recuperat azi dimineata si mai ramin datoare cu 30 min deseara.
Am pierdut 5 cm la burta. cheer.gif .De cintarit inca nu m-am cintarit,mai astpt putin sa implinesc o saptamina w00t.gif
bubbles
Neata yahoo.gif si felicitari pt cm cheer.gif .Ce sport faci? Eu am facut ieri 20 min Pilates.Sper sa reusesc sa fac azi de 2 ori.Mixt acum in juma de ora si diseara numai pt picoare grin.gif
aki
CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 10:53 AM) *

Neata yahoo.gif si felicitari pt cm cheer.gif .Ce sport faci? Eu am facut ieri 20 min Pilates.Sper sa reusesc sa fac azi de 2 ori.Mixt acum in juma de ora si diseara numai pt picoare grin.gif

Ai citit aici cu durata de anternament.
http://forum.oneden.com/Durata-unei-sedint...post-main-79895
Eu tot fac cite 30 min

bubbles
Am citit dar sincera sa fiu abia daca reusesc sa fac si astea 20 min .Din cauza de timp sorry.gif .Dar Mary Winsor spune ca daca faci de 3 ori pe sapt unul din programele de 20 min e suficient pt a`ti cladi si mentine un corp frumos grin.gif
Nessie
pupic.gif Rodi, ma bucur ca ai slabit la burta 5 cm! Vezi ca se cunoaste pana la urma daca mananci sanatos si faci miscare. wink1.gif

Care e meniul tau, ca sunt curioasa? grin.gif Poti sa spui ce mananai intr-o zi?

CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 01:54 PM) *

Am citit dar sincera sa fiu abia daca reusesc sa fac si astea 20 min .Din cauza de timp sorry.gif .Dar Mary Winsor spune ca daca faci de 3 ori pe sapt unul din programele de 20 min e suficient pt a`ti cladi si mentine un corp frumos grin.gif
Sunt de acord ca 20 de min. sunt suficiente pentru mentinere, dar ca sa slabesti mai mult, trebuie sa depui si efort mai mult. Acum fiecare face cum are timp, bine ca faceti oricat de putina miscare. wink1.gif
bubbles
Ness iti dai seama ca si daca nu am face deloc blink.gif ca ar fi si mai rau blum.gif .Macar putin ca doar nu strica.Eu am terminat acum programul pe picioare pe care l`am facut pt prima oara si se cunoaste ca asa am obosit si asa ma dor muschii blink.gif
anca veselie
oau 5 cm! e foarte bine, da-i inainte pupic.gif
aki
Deci mininc sanatos.Toata ziua adica dimineata si la amiaza mininc lucruri sanatoase fierte si crude.Ceai verde 3 litri.Seara salata din varza,castraveti si rosii.Sera si dimineata cite 30 min antrenament peste o zi.Dupa sase nu mininc,numai salata fara ulei

Si la mine antrenamentele sunt de 15-20 minute.Asa ca fac dupa program.Am filmulete pentru mai multe parti ale corpului,acolo unde ai probleme baby.gif

bubbles
Si eu am la fel aki.Stiu ca ti`am promis ca`ti fac Cd cu Pilates asa ca sapt asta ma tin de cuvant.De trimis ti`l trimit luni cred wink1.gif .Te vad on pe mess.Te bucuri ca poti intra de acasa blum.gif
aki
Bubles,imi pare bine ca am acasa net.In legatura cu cd,nu stii pe ce adresa sa-l trimiti tease.gif
bubbles
Pai mi`o dai tu pe mess .Asta daca vrei tease.gif
aki
Pai vin-o acolo w00t.gif
aki
Salut la toata lumea. cheer.gif
Aseara nu am mai facut antrenament ca iarasi m-am simtit prost mad.gif .Aseara am facut jumari cu brinza de oi si mamaliguta.Dar nu m-am atins de ele,numai mi-am lins un degete grin.gif .Si mi-am facut salatica mea preferata din varza,castraveti si rosii.Mi-am facut impachetari cu gel.Sergiu m-a ajutat sa ma impachetez w00t.gif .Imi pare bine ca ma sustine.Dimineata ma trezeste sa fac exercitiile.Nu ratez nici o dimineata.Mi se pare ca-mi intra in obicei yahoo.gif
aki
Azi e vineri.Oare cind se termina ziua de lucru?E dimineata deabea,dar eu vreau acasa baby.gif
Andreea-Rodica
Lasa ca mai este un pic si intri in weekend. Iti doresc un sfarsit de saptamana odihnitor! hug.gif
aki
Merci mult Andreia.Cum te mai simti? hug.gif
Andreea-Rodica
Obosita de atata invatat, dar ma odihnesc 5 minute si o iau de la capat. wacko.gif
aki
Bafta
Of,cind se face odata ora 6 sa pleca acasa devil.gif
anca veselie
foarte frumos din partea lui sergiu ca te sustine!
wee placut pupic.gif
aki
E adevarat ca trebui clikul.Pina nu viene nu faci nimic,nu te impui cu forta.Pe mine ma motiveaza foarte mult cind ma duc la cumparaturi si vad ca nu ma incap hainele care imi plac
Sergiu imi spune ca nu mai am 16 ani sa-mi vina toate hainele.Dar eu o sa reusesc,simt,ma fac sirena pina vine Sergiu din Germania.O sa va pun poze cu "Inainte" si "Dupa" grin.gif
anca veselie
foarte bine! sa pui poze~!
aki
ok tease.gif
bubbles
Ziua. pupic.gif si un week frumos iti doresc.
aki
Salut la toata lumea.Ce bine ca pot intra de acasa cheer.gif .Acum mi-am facut o omleta si beau ceia verde.Diseara trec la un antrenement cu dansuri latino naughty.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Dar ce faci madame?Omleta? ohmy.gif Pana la urma tii WW sau monti?Sa imi dai adresa sa iti trimit Pilates maine ca ma duc la posta sa trimit si invitatiile la nunta grin.gif .Ma bag la PIlates pt picioare pana se gata mancarea/Poate nu ma mai pot ridica de jos lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.