Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
Neata. yahoo.gif A venit al meu si tb sa plecam la Chei.Stii la cat m`am culcat .. la 4:30 si am dormit 3H jumatate bang.gif bang.gif .Iar sunt pe val cu somnul si mancarea.Cu cd nu cred ca rezolv azi ca nu stiu cat stam la Chei.Dar promit ca sapt asta te rezolv sorry.gif .Pls nu te supara.Cred ca cel mai probabil il voi pune de la Craiova wink1.gif
aki
pupic.gif Ce-ai facut toata noaptea?Eu m-am culcat chiar atunci.Mi-am vopsit unghiile si liliu(ase citi nani) )).gif
Danuta nu prea vroia sa doarma ,cica se mai uita putin la minimax blink.gif .Dar am potolit-o repede si ne-am culcat wink1.gif
nu-i nimic ,lasa ca rezolvi tu cu cd.Nu-ti face griji pupic.gif
Buna dimineata la toate.Imi beau cafeaua si la lucru
Aseara ma facut 40 min anternament,am mincat sanatos si am baut 3 litri de ceai
Azi nu vreau sa afc nimic,dar trebuie sorry.gif
bubbles
Ti`am zis eu cu antrenamentul sicu stirile de la ora 5 lol.gif .Mie imi cad ochii in gura.s-a dus babu sa ia plicuri pt invitatii si imediat plecam .Nici nu stiu ce sa mai mananc doh.gif
aki
Vint mininca fata hai ca nu te ingrasi lol.gif .Te asigur.Ai fost la tine in jurnal?M-am dat si eu cu parerea sorry.gif
aki
Am de lucru de nu ma vad,dar mai dau tircoale si pe aici.Si deabia e luni.OFFFFFFFFFFF wacko.gif
aki
Putina lume la inceputul saptamini pe aici blink.gif
aki
Salut la toata lumea.
Deci raportul pe eri
Mincat sanatos.Ceai baut putin sorry.gif ca nu am luat cu mine la serviciu.Antrenament nu am facut ca m-am simtit rau de la ciclu.Azi fac,macar 20 min.
aki
Buna dimineata la toata lumea.Aseara am facut antrenament foarte putin-15 min(m-am simtit foarte rau)
Azi dimineata am mincat lapte cu macaroanei si miere-vre-o 4 linguri,nu aveam altceva blushing.gif
Acum beau o cafea si ma apuc de lucru devil.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Fug sa imi fac un ness .Vrei si tuh blum.gif
aki
Aha,arunca-l peste Prut hug.gif
bubbles
Nu pot decat peste Olt.Cand am trecut cu trenul Oltul m`am simtit si eu in adevaratul sens al cuvantului .. olteanca grin.gif
aki
Impreuna cu cd la posta,poate ajunge tease.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pi undi umbli duamna? Arunc acum un ness la tini peste prut tease.gif
aki
Salut la toata lumea floare.gif .Azi am dat-o in bara cu dieta,adica de eri devil.gif .Acum va scriu si molfai o marmelada wacko.gif .Mi-i ciuda pe mine,dar nu mai pot am niste pofte de nu ma vad ohmy.gif .Aseara am baut cu fetele bere,a fost ziua tatalui unei fete,asa ca m facut-o sorry.gif .Azi mi-i ciuda.Marmelada am mincat-o pentru ca ma baut bere eri si nu mai aveam pentru ce refuza.Greseala deacum e facuta wacko.gif
Am fost servite cu inghetata,dar eu am refuzat-o si promit ca nu ma ating de ea salut.gif .
Deseara trag de mine cu antrenamentul ca nu am facut de alaltaieri w00t.gif
aki
Salut la toata lumea.
Deci eri toata ziua mincat sanatos,am venit acasa si am bagat antrenamentul de vreo- 40 min,si din lipsa de dispozitie m-am bagat in pat.La 12 noaptea m-am trezit intr-o foame nebuna.M-am trezit si fuga la frigider.Acolo m astepta salata de varza facuta de Alina pe la 6 pentru mine,dar eu atunci nu aveam chef de mincare.Am scos-o si am mincat-o si iarasi in pat.Azi abea m-am trezit,mai nu am intirziat la serviciu.Am dormit moarta.
Am ajuns si eu la momentul sa zic ca-mi cad pantalonii cheer.gif cheer.gif .Sunt din elastic,dar tot se vede ca sunt largi.Acest lucru ma motiveaza sa dau inainte.Mine ma duc in piata sa-mi fac rezerve de legume pe toata saptamina.Azi e vineri si abea astept sa se termine ziua de lucru. wacko.gif
Sexymom
Fata chiar te-ai pus pe treaba, faci si sport, e super bine, eu am incercat sa ies la alergat dar dupa 200 de metri am crezut ca imi dau sufletul, asa ca unicul sport care il fac este sa inot in piscina .Si aia nu are mai mult de 15 m lungime )).gif
aki
E bine si inotul,modeleaza corpul,dar apa te suge ca cind iesi iti vine sa miminci o vaca doh.gif
aki
Am mincat o ciocolata mica-mica.Dar o dau jos seara cu exercitii devil.gif
Andreea-Rodica
Bine ca te tii de sport! Ca asa mai merge cate o bere, cate o ciocolatica. floare.gif
Nessie
Aki, nu face bine ciocolatica aia! sad.gif Mai bine niste fructe! Eu am un pepene galben taita cubulete intr-o caserola si il tin in frigider. Cand imi vine sa mananc tampenii, iau cateva bucatele de acolo. wink1.gif
Andreea-Rodica
Subscriu la cele scrise de Nessie, desi in ultimul timp am cam exagerat cu ingrasacioasele. Si nu examenul, sau stresul provocat de acesta este motivul. Dar vorba ta, Aki, poate o clikui si la mine! sad.gif
aki
Da,dar nu mai puteam de pofta wacko.gif .Nu mai pun nimic in gura.Promit pina luni.In weeknd ma starui sa nu fac prostii grin.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-07-2007, 04:44 PM) *

Aki, nu face bine ciocolatica aia! sad.gif Mai bine niste fructe! Eu am un pepene galben taita cubulete intr-o caserola si il tin in frigider. Cand imi vine sa mananc tampenii, iau cateva bucatele de acolo. wink1.gif

Ce cuminte esti!
Dar ce te faci ca la mine in frigider sunt o gropaza de porcarii tease.gif
aki
Poracarii,dar bune asa-i Amalia? doh.gif
Eu numai ce m-am trezit si ma gindesc ce sa fac mincare.Dana vrea zeama,dar eu coirba grin.gif Fac si una si alta rolleyes.gif
ganesha
O (adica UNA) ciocolotica mica nu face rau la nimeni. Atita timp cit ramine una. Mai bine e una mica, decit sa ne bagam interdictii, ca o iau piticii razna pe creier. Bravo tie ca te tii de treaba, si cind simti ca o iei razna, te invit la mine la mingiat copacul ala superb de la Amalia.

Care-i diferenta dintre 'zeama' si 'ciorba'? blushing.gif

Te pup si-ti tin pumnii sa ai spor!
aki
Deci ciorba e cu varza,dar zeama cu taietei si cu cartofi
floare.gif
aki
Am slabit putin,putin dar sigur tease.gif
bubbles
Bravo clap.gif clap.gif .Ce bine`mi pare hug.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 15-07-2007, 04:19 AM) *

Am slabit putin,putin dar sigur tease.gif

Easy does it! (vorba din batrini, mai mult decit adevarata!)
aki
Salut.Deci o alta saptamina.In Weekend ingrasacioase nu am mincat,dar am baut doh.gif .Am baut bere.De azi la antrenament in fiecare zi poate le alung cumva ce am acumulat de la berea ceia.Ca nu ma pot lasa de ea. tease.gif
Azi dimineata am mincat o omleta,acum beau cafea.La amiaza nu stiu ce mininc dar precis ca nu ingasacioase.Deseara salata din legume w00t.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Si eu la fel in week dezastru cry.gif parca vad ca nu ma mai incape rochia pana la nunta doh.gif .Azi Pilates ca`s singura acasa grin.gif
aki
Am mincat rosii,castraveti,oua fierte si brinza de oi.Am fost servite cu chifla cu ciocolata si ciocolata "LAPTE DE PASARE'',dar nu m-am atins si nici nu ma ating yahoo.gif .Uite asa w00t.gif
Deseara slata de legume si ceai verde salut.gif
bubbles
Uhh eu diseara .. iaurt cu paine parjita si exaquisa cu capsuni grin.gif .Asa imi place painea prajita cu iaurt drool.gif
aki
Pine prajita deseara nu-i cam daunator pentru silueta dumneavostra coana mireasa? naughty.gif
bubbles
Sa speram ca nu tease.gif .Mananc putin paine prajita ca sa imi tina pana maine de foame grin.gif
Sexymom
Pupici Rodi, mama ce fetita cuminte te-ai facut.Macar tu sa te ti de treaba, eu am intrat in perioada de nesimtire totala, ma uit in oglinda, ma vait ca sunt grasa si dau fuga dupa o tableta de ciocolata bang.gif
aki
Sexy,pina nu te clikuieste,nu faci nimic tease.gif
Am venit acasa si am mincat salata de legume si mai incolo bag un antrenament macar de jumate de ora.
Sunt bucuroasa yahoo.gif ,an primit un snikers de la o colega si nu l-am mincat,l-am adus Danei.O rugam sa-l minince mai repede ca imi era frica sa nu iau si eu o bucatica,dar l-a mincat repede asa ca nu am avut sanse tease.gif

Mai am o problema.Mi-a adus mama dulceata de nuca verde pentru glanda mea terioda si mi-a spus sa mininc in fiecare zi.Ce sa fac ca are kg de zahar la o lingurita de nuca doh.gif Sa mininc sau nu? wacko.gif
bubbles
Rodi .. o lgta nu omoara pe nimeni mai ales ca e cu scop precis tease.gif .
Sexy buna faza cu vaitatul si apoi cu fugitul la tableta lol.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea
Va pun un banc
Într-un autobuz, pe aceeași banchetă stăteau un bărbat și o femeie cu un bebeluș în brațe. La un moment dat, femeia scoate un sân să-l alăpteze pe cel mic. Bebelușul întoarce năsucul într-o parte și nu vrea să sugă. Femeia, supărată îi spune:
- Mănâncă, altfel îi dau lui nenea!
Ajung ei la Ploiești, aceeași scenă: femeia scoate un sân să-l alăpteze pe cel mic. Bebelușul întoace năsucul într-o parte și nu vrea să sugă. Femeia din nou:
- Mănâncă, altfel îi dau lui nenea! Bebelușul, nimic.
Ajung ei la Brașov....scena se repetă, bebelușul iar nu vrea. Femeia iar spune:
- Mănâncă, altfel îi dau lui nenea!
Autobuzul pleacă mai departe. Domnul care stătea lângă femeie pe banchetă izbucnește:
- Dar hotărâți-vă doamnă odată, că eu trebuia să cobor la Ploiești!!!
luchi
Hi hi hi, ce te-ai cumintit..Ptiu ptiu ptiu, sa nu te deochi blum.gif
Mi-ai facut o pofat de dulceata de nuuci...cred ca n-am mai mancat de ani buni.
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce mai mananci azi?
aki
Deci azi mininc oua ferte si legume si poate o bucatica de salam,ca nu mai pot de dorul lui.Eu sunt bolnava dupa mezeluri,dar ele imi fac buba la silueta.Si beau chefir degresat.Deseara salata mea de toat zilele din legume.Si antrenament w00t.gif
bubbles
Eu raman la iaurt si pesmet grin.gif ca asa de tare imi place blum.gif
aki
yahoo.gif Deci s-a terminat ziua de lucru pe azi.Am mincat frumos ,chiar acum am refuzat o chifla calda cu ciocolata.Sunt atit de mindra de mine cheer.gif
Ma duc acasa si-mi mininc salata de legume.Imi cade fusta w00t.gif Sta libera pe mine nu mai trebuie sa string burta.Azi fac ordine si la urma bag antrenamentul tease.gif
julyalina
akisorule, am venit sa-ti returnez niste pupici pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mercic hug.gif
ma bucur tare mult ca ti-a clikuit wink1.gif si ca se vede pentru ca asa esti si tu mai motivata blum.gif
ganesha
CITAT(aki @ 17-07-2007, 06:52 AM) *

:chiar acum am refuzat o chifla calda cu ciocolata.Sunt atit de mindra de mine cheer.gif

Si eu de tine, si eu de tine! cheer.gif cheer.gif De cade, tre'be fusta mai mica atunci!
bubbles
Seara yahoo.gif Bravo pt chifla clap.gif clap.gif sunt fff mandra de tine hug.gif .Eu am o cutie cu bomb care imi face cu ochiul dry.gif sper sa nu o atac
Andreea-Rodica
O zi buna iti doresc! La voi tot asa cald e? hug.gif
aki
Salut la toata lumea.Si la noi ecald de murim,bina ca macara vem conditioner in oficiu,ca nu stiu ce faceam cu atitea calcule.Ne blocam mintea.
Aseara mincat dupa cum v-am spus,salata de legume si 2 mere verzi.In rest nimic.Aha si ceai verde
aki
Un englez, un irlandez si un scotian joaca golf impreuna cu nevestele.
Cind sotia englezului se suie pe o movila de unde trebuia sa loveasca mingea, vintul ii ridica fusta si o lasa in fundul gol. - Doamne Dumnezeule, dar unde iti sint chilotii ? - intreaba englezul.
- Nu am avut suficienti bani ca sa imi cumpar, raspunde nevasta.
Jenat, acesta scoate 50 lire si o roaga sa-si cumpere degraba o pereche de chiloti.
Vine rindul nevestei irlandezului sa loveasca mingea de pe o movila. Bate vintul, ii ridica fusta, hop, nici asta nu avea chiloti! Sotul sau o intreaba:
- De ce nu ai chiloti pe tine?
- Nu mi-am putut permite cu banii pe care mi-i dai de cheltuiala, ii raspunde scurt sotia.
Tipul scoate 25 de lire din portofel si o trimite sa-si cumpere o pereche de chiloti.
Scena se repeta identic cu sotia scotianului. Nici asta nu avea chiloti pe ea. La care scotianul scoate un pieptene din buzunar si zice:
- Pentru Dumnezeu, du-te si aranjeaza-te un pic!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.