Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
julyalina
)).gif
akisorule, un pupic.gif
si la noi e criminal afara wacko.gif
aki
Am baut o cana de chefir degresat rece si parca m-am racorit putin w00t.gif
julyalina
cheer.gif
mie mi-e groaza cand o sa trebuiasca sa plec acasa wacko.gif si intru in cuptorul de afara
Nessie
Akishor, ma bucur ca resusesti sa te tii de dieta si ca se vede la kilograme si la haine (mai ales blum.gif ) Cu sportul ce faci? Tot 30 de minute dupa CD?
aki
Tot asa dupa CD.Ceva nu-i bine?
Ma starui sa fac ordine inainte de antrenament-fac incalzirea lol.gif si apoi trec la antrenament tease.gif
bubbles
Seara pupic.gif .Atat pot sa iti mai spun dupa o zi infernala ca azi blink.gif
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif

ce mai faci dragutza ?
auzi... eu nu mai stiu nik de Grapf si de Danutza ...
aki
Salut la toata lumea.
Aseara nu am facut antrenament,ca am crezut ca sunt nebuna sa fac sport pe caldura ceia Ma inaduseam in casa devil.gif
Graph e la niste rude de al lui Sergiu.Nu l-a putut lua in Rominia deoarece cabinetul stomatologic unde lucreaza parintii lui e anexat la aprtament.Si daca vede centrul de medicina preventiva ii inchide in doi timpi(cabinetul).Graph de odihneste la rude grin.gif
Danuta acasa cu mine,citeste''Amintiri din copilarie''.Ambele acasa,fara Sergiu.Mine vine Sergiu acasa,dar duminca plaeaca inapoi. wacko.gif
aki
Mi-e foame,de mor ,astept ora mesei cheer.gif .Promit sa mininc sanatos w00t.gif
Nessie
Salut! pupic.gif A trecut ora de masa? Ce ai mancat, ia spune! naughty.gif
aki
CITAT(Nessie @ 19-07-2007, 01:31 PM) *

Salut! pupic.gif A trecut ora de masa? Ce ai mancat, ia spune! naughty.gif

Am mincat salata si o galucica din ficat.Am avut si cozonac,dar nu am mincat.Umblau acelea pe linga mine doh.gif
Sexymom
Vrei un sfat bun? Fa cadou cozonacul ala unei colege ca simt eu ca esti in pericol. )).gif
aki
Nu e al meu cozonacul
naughty.gif
Nu m apropii de el sa tune w00t.gif
Nessie
CITAT(aki @ 19-07-2007, 02:46 PM) *
Nu m apropii de el sa tune w00t.gif
lol.gif Foarte bine faci!! Sa te tii tare, ca apoi sa vezi bucurie pe tine.
aki
Am dat-o in bara devil.gif Nu cu cozonacul ci cu o inghetata doh.gif .Foarte buna grin.gif
Doamne ma duc in ispita colegele astea ale mele wacko.gif
julyalina
)).gif akisorule, daca e vare, tentatia e mare la innghetata blum.gif
si eu am papat cate 1 in fiecare zi dry.gif
aki
Salut
Imi pare rau ca nu pot face sport devil.gif
Ajung acasa mai mult moarta de cit vie pe caldura aceasta mad.gif
Aseara am mincat salata si o gurita de suc de poama (cu zahar) era atit de rece din frigider
Azi dimineata am micat 2 sardele (cred ca nu trebuia doh.gif ) si o rosie
La amiaza numai salata,dar deseara doh.gif ....Of,cred ca torta cu sampanie ca vine puiutul meu acasa yahoo.gif
Si dupa aceasta antrenament la greu sex.gif tease.gif
julyalina
naughty.gif spor la antrenament akisorule! wink1.gif
aki
CITAT(julyalina @ 20-07-2007, 10:01 AM) *

naughty.gif spor la antrenament akisorule! wink1.gif

w00t.gif
aki
Am mincat brinza cu smintina si salata de legume,acum beau un ceai.Am avut placinte,nu le-am gustat devil.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Ce faci?Luni cel tarziu iti trimit cd cheer.gif Promit iar daca nu ma tin de promisiune sa ma bati peste gura crazy.gif
aki
CITAT(bubbles @ 20-07-2007, 02:55 PM) *

Ziua yahoo.gif .Ce faci?Luni cel tarziu iti trimit cd cheer.gif Promit iar daca nu ma tin de promisiune sa ma bati peste gura crazy.gif

lol.gif hug.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(aki @ 20-07-2007, 01:27 PM) *

Am mincat brinza cu smintina si salata de legume,acum beau un ceai.Am avut placinte,nu le-am gustat devil.gif

Bravo pentru placinte cheer.gif , dar smantana cu branza nu suna prea bine. dry.gif Sunt grase rau amandoua.

Ai grija sa consumi multe calorii deseara. devil.gif blum.gif
aki
Gata o tremin cu brinza si smintina ca oricum nu-mi place,dar am vrut sa consum si eu niste calciu pupic.gif
Nessie
CITAT(aki @ 20-07-2007, 03:28 PM) *

Gata o tremin cu brinza si smintina ca oricum nu-mi place,dar am vrut sa consum si eu niste calciu pupic.gif

Poti sa iei calciu si din legume de exemplu, care nu au grasimi asa multe ca smantana. wink1.gif Uite aici o lista cu alimente si continutul lor in calciu.
aki
CITAT(Nessie @ 20-07-2007, 03:53 PM) *

CITAT(aki @ 20-07-2007, 03:28 PM) *

Poti sa iei calciu si din legume de exemplu, care nu au grasimi asa multe ca smantana. wink1.gif Uite aici o lista cu alimente si continutul lor in calciu.

Esti o scumpa pupic.gif
ganesha
Cum ti-a fost weekendul? O saptamina de succese iti doresc! hug.gif
aki
Salut la toata lumea cheer.gif .Sunt cam obosita naughty.gif dar trebuie sa ma aduc in ordine pentru o noua saptamina de lucru. doh.gif
Am reusit sa tin flacara aprinsa yahoo.gif
http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...opid=81931&
julyalina
pupic.gif akisorule, cand mai vine sergiu? naughty.gif

aki
Salut la toata lumea.Simbata si duminca am mincat prost.
Simbata mi-am facut varza calita in apa fara ulei cu inima de vita si salat de rosii,dar la urma am mincat tort si sampanie.Si ca sa fie procedura incheiata i-am dat si o "Poiana'' aerata devil.gif
Duminca am mincat raviole cu carne.Atit....
De azi la dieta.Dimineata am mincat ou pe tigaie fara ulei si inima de vita fiarta w00t.gif

CITAT(julyalina @ 23-07-2007, 09:10 AM) *

pupic.gif akisorule, cand mai vine sergiu? naughty.gif

Peste doua saptamini sorry.gif ,dar cred ca nu se mai duce.Avem o groaza de bani de platit pe tel si nu putem sa stam la distranta unul de altul.Asa ca vine acasa blum.gif
Andreea-Rodica
O saptamana frumoasa! hug.gif
E greu cu relatiile astea la distanta (iti spun din proprie experienta) dar daca va iubiti totul va fi bine!
PS Si multa rabdare!
luchi
Rodi, cred ca la voi se fac multe mancaruri de care noi n-am auzit. Cred ca ar fi interesant daca ne-ai scrie cateva retete, de exemplu una de coltunasi laugh.gif

p.s. Daca te deranjeaza colocatara, vorba canarului - ar trebui sa-i arati usa. blushing.gif
aki
CITAT(luchi @ 23-07-2007, 11:10 AM) *

Rodi, cred ca la voi se fac multe mancaruri de care noi n-am auzit. Cred ca ar fi interesant daca ne-ai scrie cateva retete, de exemplu una de coltunasi laugh.gif

p.s. Daca te deranjeaza colocatara, vorba canarului - ar trebui sa-i arati usa. blushing.gif

Mi-i jale ca e insarcinata,cerd ca saptamina aceasta naste sorry.gif .Sa dea Dumnezeu sa fie totul normal.
Si pentru tine Mokut pupic.gif

Coltunasi cu ciuperci
1.Pregatesti implutura: ciupercile proaspete se fierb 5 minute in apa cu sare, apoi se prajesc cu ceapa,sare,piper.
2.Pregatesti aluatul din faina, oua, sare si apa.
3.Intinzi aluatul, tai cu un paharut cerculete, pui ciupercile si le lipesti.
4.Coltunasii se fierb in apa cu sare. Cind se ridica deasupra, sunt gata.
5.Coltunasii se pot pastra in congelator

Coltunasi
Pentru aluat:
2 pahare faina de griu
1 pahar apa
1 ou
Sare

Faina se cerne, se toarna oul batut, apa cu sarea si se framinta un aluat potrivit de virtos. Aluatul se aduna gogoasa, se acopera cu un servetel si se lasa sa se odihneasca circa 30 min.
Intre timp se pregateste implutura preferata:
1.brinza de vaca cu ou si sare,
2.pireu de cartofi cu ceapa prajita,
3.varza prajita cu ceapa,
4.carne cu ceapa tocata prin masina de tocat, sarata, piparata si putina apa rece
5.ciuperci prajite cu ceapa

Pe o masa presarata cu faina din aluat se intinde cu sucitorul o foaie subtire, se taie in patrate; pe fiecare patrat se pune implutura si se lipesc obtinind coltunasii. Coltunasii se fierb in apa clocotinda, putin sarata 4-5 min. Se scot cu spumiera, se pun intr-o strachina cu ceapa prajita in ulei sau cu unt topit. Se pot servi cu smintina.
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?Eu am racit moarta dar cine s`a balacit ieri toata ziu a si s`a ars de la sorae pe umeri? grin.gif
aki
Oawwwwwwwww.Sa te dai cu smintina draga pe umeri.Sa nu ti se jupoaie pupic.gif
aki
Deci am mincat asa:2 oua fierte,salata castraveti si rosii,salata de svecla si doua bucati mici de salam(de care nu era nevoie devil.gif )
Nu stiu ce sa mai fac cu antrenamentul doh.gif .Nu pot face nimic ca mi-i cald de mor wacko.gif

Acum beau o cana de ceai verde blum.gif
aki
Am fost servita cu placinta ferbinte cu brinza si ciocolata.Mi le-am refuzat pe ambele politicos,le-am luat dar nu am gustat.Le duc Danei pe ambele yahoo.gif .
Sunt mindra de mine ca ma retin de la prostii. w00t.gif
bubbles
Bravo clap.gif clap.gif Eu nu stiu daca as fi putut rezista sa nugust grin.gif .Apropo cu jupuitul de la bronz...daca m`ai vedea ai zice ca`s tractorist.. lol.gif asa m`am bronzat .. cu urma de la maiou doh.gif .Tb sa fac cumva acum sa ma duc sa ma ard peste tot ca nu de alta dar rochia e decoltata in fata si in spate si iti dai seama cum as arata bronzata asa ca tractoristii lol.gif lol.gif bang.gif
aki
Te dai cu o crema autobronzanta si se drege treaba pupic.gif
bubbles
Cred ca mai bine ma duc eu la plaja mai ales maine ca sunt 40 grade lol.gif si voi fi ca un rac grin.gif .Mai vedem...
Si eu m`as baga la un sport .. pilates dar e atat de cald si lenea`i mare bag.gif
aki
Salut la toata lumea salut.gif .Azi ma simt balonata imi para ca explodez wacko.gif
Bubles,nu am putut sa rezist tentatiei,am mincat bostanei prajiti aseara cu o gramada de otet doh.gif Toata noaptea am murit de stomac,ma asteptam la asa reactie,dar... wacko.gif
bubbles
Neata salut.gif .Ce ti`a zis eu tata.gif cu otetul .. dar daca iti place:grin:
Babu al meu nu cred ca vine nici azi acasa sorry.gif
aki
Da Bubless sorry.gif
Sper sa nu mai fac aasa greseli,dar ca sa nuajung pina la aceasa nu mai trebuie sa cumpar chestii de astea.
bubbles
Ehh fiecare e om si greseste hug.gif .Nu ti`am zis ca si eu sunt asa cu ardeii iuti sau cu maioneza de usturoi la un gratar grin.gif si apoi mi`e rau si ma balonez de numa .. dar imi plac atat de tare incat la unele mancaruri pur si simplu nu pot renunta le ele sorry.gif
julyalina
'neatza akisorule! pupic.gif
auzi... ce sunt aia "bostanei prajiti cu otet " ? blink.gif
si felicitari pentru vointa pupic.gif
Sexymom
Buna iubita, ia un antiacid poate te ajuta, sau un Rannie, e un pansament gastric.Nu mai face abuzuri de alimente grele la stomac.Mai ales seara.
Andreea-Rodica
CITAT(julyalina @ 24-07-2007, 10:02 AM) *

Pe la noi li se zice dovlecei. Se pot praji si simpli (taiati felii) sau pane (dati prin ou si faina). Banuiesc ca i-a servit cu otet. smile.gif

Hai Aki sa bem un ceai cu gheata, ca tare e cald deja! cafea.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 24-07-2007, 10:29 AM) *

CITAT(julyalina @ 24-07-2007, 10:02 AM) *

Pe la noi li se zice dovlecei. Se pot praji si simpli (taiati felii) sau pane (dati prin ou si faina). Banuiesc ca i-a servit cu otet. smile.gif

Hai Aki sa bem un ceai cu gheata, ca tare e cald deja! cafea.gif

Corect Andreia,asa este cheer.gif cheer.gif pupic.gif
mirela
Aki am trecut sa te salut asa cu putinul timp liber care il am.Ma bucur ca trecu pe la mine din cand in cand si sper sa iti placa locurile pe unde incerc sa va transport cu mine.Pupici multi!
aki
Mirela pupic.gif
Am luat masa w00t.gif Am mincat o feliuta de pine neagra cu salam ca nu aveam altceva sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.