Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
bubbles
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif si sper sa gasesc tickerul mutat in jos cand ma intorc grin.gif
aki
Daca te intorci peste un an poate coboara un pic mai jos grin.gif ,sau se urca in sus doh.gif
aki
Salut la toata lumea cheer.gif
Deci aseara am mincat sanatos.am mincat varza inabusita in sucul ei cu ceapa.Azi iarasi varza si cafea doh.gif ,la amiaza cred ca salata dra deseara in ca nu stiu
Andreea-Rodica
Salutare! cafea.gif
aki
Salut Andreia pupic.gif .Dd ce te-a ascunzi? )).gif
julyalina
salutare akisorule pupic.gif
cred ca andreea a venit cu cafeaua blum.gif

si mie imi plac bostaneii blum.gif si mai ales la gratar sau la tefal , fara ulei, faina, ou. cred ca ieri te-ai balonat din cauza ca erau facuti pane cu ou si faina
Andreea-Rodica
CITAT(aki @ 25-07-2007, 12:36 PM) *

Salut Andreia pupic.gif .Dd ce te-a ascunzi? )).gif

Nu ma ascund, ma chinui sa fac niste sinteze de psihopedagogie si din cand in cand intru pe forum sa beau un ceai, sa-mi trag un pic sufletul. blum.gif
ganesha
Unde ai fugit? Ce mai e nou? Meniuri, sport... hai vin' si zi!
julyalina
pupic.gif rodicutz, pe unde esti?
aki
Salut la toata lumea.Sunt pe aici blum.gif
Deci intr-un cuvint:mininc sanatos,dar nu fac sport ca mi-i cald de mor sorry.gif .Nu stiu cind ma apuc.Voi faceti sport pe caldura aceasta?
Ganesa tie iti este bine ca vreai nu vreai faci sport cind te duci la repetitii la dansuri,dar eu m-am apucat intr-un suflet si acum m-am oprit. sorry.gif
Andreea-Rodica
Lasa ca trece canicula si atunci nu vei mai avea nici o scuza. Bine ca mananci sanatos. Acelasi lucru incerc sa-l fac si eu, fara sa tin o dieta anume, dar din pacate mai scap intr-o inghetata. wink1.gif
aki
Eu cind inghetata cind bere doh.gif ,ma ispiteste rau tease.gif
julyalina
biggrin.gif si io am scapat intr-o bere aseara sorry.gif si o micutza inghetata la paranz cuplu.gif
Andreea-Rodica
Norocul meu ca nu-mi place berea. clap.gif Dar cate un suculet mai merge seara pe o terasa. Mai ales ca azi vin ai mei si sigur o sa iesim in mai toate serile. bang.gif Dar trec eu de examenele astea si ma reapuc serios de dieta. Monti va scrie pe mine de la 1 septembrie. Pana atunci doar mananc cat mai sanatos posibil. floare.gif
aki
Of,nu mai tin nimic,nici o dieta.incerc doar sa ma limentez sanatos:fara fainoase,dulciuri,prajeli si alte lucruri daunatoare.Beau mult ceai verde,dar ca nu pot refuza cafeau de dimineata.
Si daca beau ceaiul cu miere ma ingras?
Nessie
CITAT(aki @ 26-07-2007, 11:50 AM) *
Si daca beau ceaiul cu miere ma ingras?
Rodica stii si tu foarte bine ca e o intrebare ciudata si care nu are un raspuns simplu si clar.

ORICE mananci aduce un aport de calorii. Daca te ingrasi sau nu depinde de suma tutror lucrurilor pe care le mananci si nu de unul singur.
aki
Am mincat salata,cascaval o bucata de salam si o bucatica de pine neagra.Cam rau pe azi doh.gif
anca veselie
am venit in vizita si te gasesc mancand salam si cascava??? nu e bine, dar recuperezi tu!
pupici!
ganesha
Aki, mierea regleaza glicemia si te faci sa scapi de poftele de dulce!!! Asa ca o lingurita de miere, fie ea si cu niscaiva calorii in ea, face mult mai mult bine pe termen lung. Si chiar e bine sa bei ceaiul cu miere in FIECARE dimineata. wink1.gif
julyalina
pupic.gif se apropie weekendul akisorule ! hug.gif
aki
Avem atita miere acasa w00t.gif si o mininca furnicele doh.gif ,nu o mininca nimeni.Fetei si lui Sergiu nu-i place asa ca o mininc eu ca sa nu se piarda.
Nu stiu cum voi acasa,doamnele care au familie,dar la mine e asa...Ne asezam la masa,pun mincare la toti si mincam.Cind sa ne ridicam de la masa, Sergiu lasa ceva in farfurie,Dana la fel,asa ca sa nu arunc trebuie sa mininc din urma lor.Si din cauza aceasta sunt multa si frumoasa cow.gif
Deci cazul meu se mai intilneste si in bancuri.Deci...
Se duce o doamna bine facuta la un nutritionist sa-i dea o dieta.
Medicul o intreaba cantitatile de mincare pe care le mininca in fiecare zi.Ea spune pai mininc eu,apoi mininc de la sot ce nu termina din farfurie si de la copii.Dar medicul zice:Pai ia-ti un porc.Dar ea zice:Si ce sa mininc si dupa el ? lol.gif
julyalina
)).gif asa mai fac si eu uneori cu prietenul meu, dar in ultimul timp il intreb : cat sa-i pun in farfurie.
acuma, pune-le si tu mai putin in farfurie ... sau intreaba-i . si spune-le ca tu ai muncit pentru a face mancare si cum nu mai mananci dupa ei, si nu-ti place sa arunci mancarea, sa faca bine sa pape tot ce-si pun.
o alta solutie este sa le strangi si sa le dai la un animalutz de pe strada...
si ... NU MAI MANCA DUPA EI!!!!!
anca veselie
neatza!
de acord cu alina , nu mai manca dupa ei!
May
aky stii din ce se ingrasa femeile? Din pacat, caci e pacat sa arunci ceva wink1.gif
aki
CITAT(julyalina @ 27-07-2007, 10:20 AM) *

)).gif asa mai fac si eu uneori cu prietenul meu, dar in ultimul timp il intreb : cat sa-i pun in farfurie.
acuma, pune-le si tu mai putin in farfurie ... sau intreaba-i . si spune-le ca tu ai muncit pentru a face mancare si cum nu mai mananci dupa ei, si nu-ti place sa arunci mancarea, sa faca bine sa pape tot ce-si pun.
o alta solutie este sa le strangi si sa le dai la un animalutz de pe strada...
si ... NU MAI MANCA DUPA EI!!!!!

Am animalut acasa,dar e plecat la tara crying.gif nu l-am vazut de o luna doh.gif Mi-e dor de mor wacko.gif
anca veselie
la-i trimis pe graph? si danuta unde e?
aki
Danuta e cu mine acasa,dar pe Graph l-au dus la tara,ca Danuta nu poate sa-l scoata afara la wc ca o tirie pe jos ca un vitel.Asa ca cit timp nu-i Sergiu sade la tara.Sper saptamina ceia sa-l aduca
aki
Salut la toata lumea.Azi am profitat ca-i duminca si am dormit cit a incaput in mine w00t.gif Mine din nou la munca.Vineri vine puiutl meu acasa,cit de dor poate sa-mi fie de el doh.gif
aki
Buna dimineata,buna dimineata w00t.gif
Sper sa am o saptamina linistita grin.gif
Am vorbit cu seful in privinta salariului,a zis ca se hotaraste.Ce tupeista pot sa fiu.Sa intreb de salriu de luni dimineata.Nici nu i-am dat voie sa-si traga sufletul tease.gif
aki
Vorbeau un moldovean si un oltean.
Īntreaba olteanul :
- La voi mortii se īngroapa cu popa ?
Si moldoveanul :
- Nu, la noi popa ramāne afara...
aki
Mor de ciuda... devil.gif
Unde mininca sefii la voi?
La noi stiti unde?
Noi il hranim.In fiecare zi trebuie sa luam de la fiecare ce a dus de acasa si sa-i facem si lui o masa.Azi nimeni nu a dus mincare.Mi-am luat de acasa mincare dietica.Nu-i destul ca mi-am adus putina(ca pentru mine)dar inca trebuie sa ma mai impart si cu el doh.gif
De ce l-au invatat asa wacko.gif ?
Sexymom
Cum fata mananca seful de la voi? pai el nu are bani sa isi ia ceva de mancare? sau nu are nevasta acasa sa ii puna pachet???
Cum sa ii dati voi din mancarea voastra? e anormal, zau asa, la mine la munca toti sefii mancau la restaurant sau la un bufet in apropiere, la sotul meu ies cu totii afara si mananca la o terasa sau intr-un bar.
aki
CITAT(Sexymom @ 30-07-2007, 12:08 PM) *

Cum fata mananca seful de la voi? pai el nu are bani sa isi ia ceva de mancare? sau nu are nevasta acasa sa ii puna pachet???
Cum sa ii dati voi din mancarea voastra? e anormal, zau asa, la mine la munca toti sefii mancau la restaurant sau la un bufet in apropiere, la sotul meu ies cu totii afara si mananca la o terasa sau intr-un bar.

Chiar nu are sotie.Dar gata ne-a dat bani si am fost si i-am cumparat.
anca veselie
bravo aki iti tin pumnii sa se hotarasca sa-ti mareasca salariul!
in ceea ce priveste mancatul sefului, mi se pare ciudat sa ii faceti voi o masa... sa-si cumpere singur daca vrea sa pape!
aki
Asa l-a invatat contabila-sef asa ca acum nu avem ce face
Am luat masa.Am mincat salat o bucata de salam fiert si o cana de ceai verde. w00t.gif
anca veselie
am inteles, nasol...
\sa-ti fie de bine!
ganesha
Cu, adica salam fiert? wacko.gif

Si acu' daca n-ati hranit seful, iti mai mareste salariul? lol.gif Glumeam si eu, succes sa ti-l mareasca!

Cu sportul cum mai stai, draguta? naughty.gif
aki
CITAT(ganesha @ 30-07-2007, 05:27 PM) *

Cu, adica salam fiert? wacko.gif

Si acu' daca n-ati hranit seful, iti mai mareste salariul? lol.gif Glumeam si eu, succes sa ti-l mareasca!

Cu sportul cum mai stai, draguta? naughty.gif

Nu stiu cum sa-ti spun blink.gif ,adica facut in aburi nu uscat.Nu stiu daca m-ai inteles sorry.gif
Cu sportul foarte prost,de cind cu caldurile astea m-am lasat pe tinjala.Nu fac treaba acasa,vreau la sala wacko.gif
Salut la toata lumea.Azi am foarte mult de lucru nici nu am intrat pe aici,asa ca trag putin cu ochiul.Acasa nu pot sa ma apropii de calc,ca a venit sora mea din America si a facut acolo cunostinta cu un baiat foc-frumos w00t.gif si nu pot sa se desparta unul de altul si stau si zi si noapte pe mess.Asa ca nu ma asteptati sa intru de acasa.Si vineri vine Sergiu si iarsi nu am calc.Dar lasa sa stea si zile si nopti la calc numai sa vie mai repede sorry.gif
aki
Am luat masa.Am mincat salata si doua bucati de brinza de oi si o cana mare de ceai.In coninuare nu ma ating de placinte cu brinza si biscuiti tease.gif .Le las lor la colege w00t.gif
O sa ma starui sa mininc putin la masa ca dupa masa ma asez direct in fotoliu, nu fac nici o miscare asa ca se pune tot pe mine doh.gif
Burta nu vrea sa scada fara exercitii.Of trebuie sa ma apuc de ele,dar unde-i clikul blink.gif
anca veselie
click click click
functioneaza?
pupic.gif
aki
Pe dracul nu functioneaza.Imi trebuie in cap clikul tease.gif nu online
anaoi
uite aici intaritor sa revina neuronii la tine hug.gif

Imagine
aki
Ce faci tu din mine draga doh.gif .Pai eu sunt la dieta pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 31-07-2007, 02:31 AM) *

Burta nu vrea sa scada fara exercitii.Of trebuie sa ma apuc de ele,dar unde-i clikul blink.gif

Draguta, e bun si click-u' asta, nu zic nu, dar nu te poti baza numai pe el blum.gif , tre' sa te mai bati si tu putin la fund, ca altfel... O fi clicku' magic, dar trebuie si noi sa punem umarul. Hai ca poti si stii ca ai sa fii multumita de rezultate. Ca nimanui nu-i vine sa-si mute posteriorul... dac-ai sti de cite ori ma apuca de-a dreptul plinsul cind ma gindesc ca trebuie sa ma pun sa alerg, sau sa ma duc la repetitii, mai ales dupa o zi lunga la servici+copil+alea alea de facut, dar pina la urma inghit in sec si o fac!

floare.gif
aki
Salut la dragute.Deci aseara am mincat salata si brinza.
Azi dimineata brinza cu pine doh.gif ,ca altceva nu aveam.Doamne sa stiti ce de vinovata ma simt da la bucatica cea de pine wacko.gif

Azi nu stiu ce mininc ca nu mi-am luat nimic.Sper sa gasesc vre-o salata pe undeva grin.gif .Acum beau cafeaua si ma apuc de lucru,dar sa stiiti ce lene ma apasa blink.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! O zi buna! hug.gif
De ce intrebai in jurnal la Bubbles daca esti invizibila (ca nu m-am prins)?
aki
De ce petrecere era vorba?
blink.gif
Andreea-Rodica
A! Citeste mai sus, cand "cautau" fetele prin frigider! floare.gif
Se vorbea pe acolo de inghetata, cafea, ouzo.
aki
Aha am vazut si citisem mai inainte dar uitasem doh.gif
anca veselie
neatza!
ai grija sa papi ceva, nici infometarea nu e buna pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.