Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
Andreea-Rodica
Ma bucur ca esti bine! pupic.gif O zi buna si tie!
Nessie
Ma bucur, Rodica! hug.gif Bine ca au trecut grijile! Acum este mai vesele sper si pusa pe vorba! Hai, spune-ne ce mai faci! pupic.gif
aki
Salut la fete.Ce mai faceti.A venit Sergiu si sunt fericita.Mai treceti pe la mine sa mai stam la sfat
Lacry
Uite, io iti intorc pupicu'
Nu da cu roshii, da' am pus la lok cele 500g. sorry.gif Le dau eu jos...
Sa ai o saptamana mishtoaca! hug.gif
aki
Salut Lacry.Bine ai venit pe la mine.Acus trec si eu pe la tine prin vizita,de mult nu am mai fost.De ce ai pus gr inapoi.A gresit ceva,sau ai o retentie?Bafta la kg in minus pupic.gif
Lacry
CITAT(aki @ 28-08-2006, 01:26 PM) *

Salut Lacry.Bine ai venit pe la mine.Acus trec si eu pe la tine prin vizita,de mult nu am mai fost.De ce ai pus gr inapoi.A gresit ceva,sau ai o retentie?Bafta la kg in minus pupic.gif

Am fost la fratele meu, care are casa, in provincie, acolo e alt "aer", am poftit la prajituri si cozonac, mi s-au tot pus sub nas caci eram musafir, si n-am rezistat sad.gif

Dar, o iau de la capat.

Pupici pupic.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 27-08-2006, 11:23 PM) *

Uite, io iti intorc pupicu'
Nu da cu roshii, da' am pus la lok cele 500g. sorry.gif Le dau eu jos...
Sa ai o saptamana mishtoaca! hug.gif

Imi faci o pofta sa mai fac unul...e cam tarzior...dar...uf:). Sa traiasca, sa-nfloreasca.smile.gif Sa fie fericita, sa te bucuri de ea. Sa fie sanatoasa si voi la fel, din umbra:).
Nessie
Rodica, unde esti? sorry.gif
Lacry
Chiar asa, unde ai disparut? Tu, care esti atat de activa pe forum? Ne bagi la idei naughty.gif
aki
Salut.Sunt bine,ceia ce va doresc si voua.Nu am fost pe net,pentru ca mi-a cazut netul.Cred ca degraba se va rezolva problema si ma voi alatura voua.Pina atunci va pup pe toate .Bafta la slabit.
Eu sunt fericita ca sunt linga Sergiu.Va povestesc mai amanuntit cind revin.Va pup.
O sa afisez atunci si pozele de la 1 septembrie de la Dana.
aki
Salut.Nu prea vad pe nimeni pe aici.Va doresc la toate o saptamina linistita.
Azi a doua zi de scoala am intirziat. devil.gif Transportul era aglomerat ca niciodata.Cred ca degraba se vor potoli spritile si va fi ca deobicei
amalia0701
Servus iubita!
Lasa ca am intaziat si io azi, chiar m-am intors din drum )).gif
Ne-ai promis poze ..........
luchi
Aki, a inceput Danuta scoala? w00t.gif Zi drept, ai varsat vreo lacrima, asa? naughty.gif pupic.gif
aki
Salut Amalia.Imi pare bine ca ai trecut pe la mine pupic.gif Tu ce ai patit azi dimineata )).gif O sa pun pozele cind o sa le discarc pe calculator.Promit floare.gif
Salut Mookut.Da, recunosc am fost nostalgica putin.Cind ma iutam la Dana si vedeam ce mare a crescut,credeam ca nu este a mea.Sunt mindra de feteite mea
Nessie
Bine ai revenit, Rodica! hug.gif Mult succes Danutei in anul scolar! Mai spune-ne ce ai facut cat ai lipsit, cum te simti... Asteptam! w00t.gif
aki
Am net cheer.gif
Tot acest timp de cind nu am scris,am fost ocupata cu Sergiu w00t.gif
Asteptam sa vina cel devreme pe 28 august,dar mi-a facut o surpiza si a venit mai devreme,asa ca nu am reusit sa-i fac surpriza,o las pe la sarbatoarea urmatoare wink1.gif
In rest totul bine,cu slabitul nu prea se vede blink.gif ,dar oricum mergem inainte.
Imi pare rau ca cineva de aici nu e prea bucuros de noi,in 2 ani nu am intilnit asa oameni pe forum. dry.gif
Voi ce mai faceti?
Nessie
Aki, nu pune la suflet! hug.gif Fiecare cu gargaunii lui, asta e! Daca ne-ar afecta tot ce zic ceilalti, unde am ajunge? Asculta-i pe toti si alege ce iti place si ti se potriveste tie.
Si in plus, cel care te-a suparat si-a luat penalizare. devil.gif
aki
Da,imi pare bine,cit de cit ca l-a pus cineva la punct.De unde s-a mai luat pe aici?Si e atit de dusmanos,parca a venit la dezbateri nu la dat sfaturi.Nu stiu forumul de acum e putin mai prietenos ca perecedentul.Dar eu va iubesc stiti voi pe cine pupic.gif hug.gif
Lacry
Eu tot cu Mocutza. Azi a venit si prezumtiva bona, sa vedem daca se descurca dry.gif
Am dat o fuga in Cora si am mai tocat niste bani grin.gif
Pupici pupic.gif baby.gif
aki

Salut la dragele mele.Azi nu am intirziat la liceu w00t.gif Am fost exemplare.Pina acum cind eram singura fara Dana si fara Sergiu reusiam sa fac totul dimineata in jumate de ora.Sa mininc sa ma spal sa ma machiez,dar acum nici o ora nu mi-a ajunge.De mine desteptarea la 6.00. sorry.gif Vreau sa reusesc totul wink1.gif
Timpul e foarte posomorit la noi,ploua in coninuu.
Acesta-i cadoul de la Sergiu
aki
Am adus-o pe Dana de la liceu.Acum facem lectiile w00t.gif.Acum incep si eu tot de la inceput,incerc sa mai termin un liceu,reusesc oare sa-l termin cu acte blum.gif yahoo.gif
Nessie
Spor la lucru si rabdare maaare, Rodica! hug.gif Sa stapanesti sanatoasa parfumul!
michelle
Bafta Aki! floare.gif
Nici mie nu imi ajunge mai putin de 1h sa ma pregatesc dimineata... blushing.gif
aki
Merci Gabit.Parfumul il folosesc numai cind wub.gif sunt cu Sergiu sex.gif oops.gif
luchi
lol.gif ce iconite

Aki, numaratoare ai? Sau numeri cu betisoarele? Acum la ce lectie sunteti, faceti bastonase? blum.gif
pupic.gif
aki
Mookut am colorat putin la matematica.Betisoare inca nu avem blink.gif .Acum invatam poezia "Clasa intii"Si nu prea vrea blink.gif .Imi spune ca nu mai vrea la scoala,dar ea inca nu stie ce o asteapta unsure.gif

Da o sa incerc sa ma trezesc mai dimineata michelle sa reusesc totul,dar nu prea ma lasa dragostea wub.gif
aki
blink.gif Putina lume pe aici.
Andreea-Rodica
Am trecut si pe la tine sa vad efectele primelor zile de scoala. Iti urez rabdare, ca o sa ai nevoie. Sper ca Danei sa-i fie draga invatatoarea, ca altfel e mai greu. Dar incet-incet se obisnuieste cu colegii, cu programul. Astept sa o vedem premianta. floare.gif
aki
Salut la toate.Andreia ,deacum Dana sa depsrins cu profesoara,chiar eri a rugat-o sa se aplece si sa o sarute
blink.gif Prietenoasa tipa w00t.gif
Acum beau 3 in 1,tare pofta mare mi-ati facut cu cafeau de eri.O zi frumoasa va doresc la toate
Nessie
lol.gif Ce m-ai facut sa rad cu cafeaua de ieri! Eu salibez de nu stiu cand la una d'aia.
Am fost in weekend in Plaza si am baut una la o cafenea la parter. Arata bine si ii dau nota 8. biggrin.gif Mi-a mai trecut pofta, dar acum cand ma duc la cumparaturi pe acolo sau la film ma gandesc mereu ca la parterul cladirii e o cafenea buna. wacko.gif Asta nu e bine ca are zahar, caramel, frisca... sorry.gif
aki
Gabit de ce te-am facut sa rizi de cafeau de eri blink.gif
aki
Salut la toata lumea.Sunt turmentata rau,nu pot sa ma trezesc. sad.gif Am baut o cafea si nimic,mi-i somn.M-am chinuit toata noaptea,am visat ca urcam niste trepte,si erau rau avariate blink.gif .Si aceasta nu e prima data cind visez mad.gif ...Mereu visez ca urc trepte,dar cu frica pentru ca in urma mea,cad bucati de balustrada si trepte.Ce sa fie oare? sorry.gif
aki
Mi s-a facut o foame de lup sad.gif Mereu dupa ce beau cafeaua blink.gif mi-i foame.
Nessie
pupic.gif buna, Rodica! Cu visele nu e nimic, esti doar stresata. Nu te alarma, incearca sa te culci mai devreme si sa te odihnesti.

Dupa cafea mananca ceva usor si cu glucide sa nu te mai roada stomacul: o felie de paine, cateva grisine ... grin.gif
aki
w00t.gif Azi fac papanasi.Mine va spun ce s-a primit
amalia0701
Servus iubita!
Daca esti agitata inainte de culcare dormi agitata.
Urcatul scarilor e de bine in vise, inseamna ca esti in ascensiune.Daca scarile sunt sparte, astea pot fi piedicile care trebuie sa le invingi, visul e de bine.
pupic.gif
aki
Sper si eu sa fie de bine cu visul.Am mai dat pe google cu pepenasii si mi-am facut o colectie de recete.Merci floare.gif
Lacry
CITAT(aki @ 07-09-2006, 12:10 PM) *

Sper si eu sa fie de bine cu visul.Am mai dat pe google cu pepenasii si mi-am facut o colectie de recete.Merci floare.gif

vreau si eu daca e Monti...
te pupicim pupic.gif
aki
Lacry da-mi si mie linkull de la concurs,ca nu-l gasesc blink.gif
Lacry
CITAT(aki @ 07-09-2006, 12:28 PM) *

Lacry da-mi si mie linkull de la concurs,ca nu-l gasesc blink.gif

Rodica, uite aici:

http://www.lumeapiticilor.ro/?bbstar=show&offset=0

sa vedem daca il recunosti.. hihihi
aki
Ce inseamna gris?
Hrisca care se face cu lapte? unsure.gif
L-am recunoscut si l-am votat blum.gif E Alexandru Florin w00t.gif
Nessie
Sa fie Alexandru? eusa_think.gif Imagine

dupa gurita si eu l-am recunoscut )).gif Votat si eu! wink1.gif
aki
Doamne ce pui. yahoo.gif Vreai si eu w00t.gif
aki
blum.gif Ce inseamna piscoturi si mascarpone? unsure.gif
Nu va uitati asa la mine ma apuc de gospodarie si colectionez recete
Lacry
CITAT(Nessie @ 07-09-2006, 01:07 PM) *

Sa fie Alexandru? eusa_think.gif Imagine

dupa gurita si eu l-am recunoscut )).gif Votat si eu! wink1.gif

esteeee! cheer.gif cheer.gif el este, multumim hug.gif pupic.gif

CITAT(aki @ 07-09-2006, 01:00 PM) *

Ce inseamna gris?
Hrisca care se face cu lapte? unsure.gif
L-am recunoscut si l-am votat blum.gif E Alexandru Florin w00t.gif

pai nu zisei ca dintr-o mie... naughty.gif

pupici pupic.gif
Nessie
Mascarpone e o branza/smantanaImagine
iar piscoturile sunt astea Imagine
aki
Piscoturi prin Basarabia nu am vazut.
Dar grisul e hrisca? unsure.gif
Nessie
CITAT(aki @ 07-09-2006, 02:01 PM) *
Piscoturi prin Basarabia nu am vazut.
Dar grisul e hrisca? unsure.gif
Da, e hrisca.
Trebuie sa fie piscoturi si pe la tine. Uita-te mai bine la poze si apoi in magazine:
Imagine Imagine
Imagine
aki
Nu am vazut.Poate au alta forma unsure.gif
luchi
Buna, aki! Vad ca vrei sa bucataresti.

Gabicule, sigur gris = hrisca? Eu cumpar/mananc hrisca, si am gasit doar in starea lor naturala, arata cam asa
HRISCA, iar grisul e...seamana la consistenta cu pesmetul.
Aki, ce vrei sa faci bun?

p.s. Lacry, votat! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.