Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
luchi
Aki, portocala ar trebui sa-ti dea energie wink1.gif Ia mai mananca una si vezi, iti mai e somn?
aki
Serios?Chiar sa ma jute?
Mai am una,ma duc acum sa o mininc w00t.gif
luchi
Daaa...Uite, eu mai beau dimineata suc de portocale...Daca mai beau s i cafea in ziua aia, "noapte alba" scrie pe mine. blum.gif
julyalina
daca sunt obosita, dorm cu tot cu cafea si cu suc de portocale )).gif
dar in rest, eu nu beau cafea dupa ora 14:00 ca sa nu fac de paza noaptea smile.gif
aki
eu la ora 11 noaptea beau cafea si ma duc la culcare. blum.gif
anca veselie
si eu pot bea cafea si apoi sa dorm, dar cred ca depinde de cat de obosita sunt.
aki
Am luat masa.Am mincat varza calita si o bucatica de salam.M-am ridicat sa-mi iau o cana de ceai si colega vietii imi zice:''Dar tu ,Rodica te-ai mai ingrasat un pic" devil.gif imi venea s-o tirii de cap mad.gif .Eu zic:''Eu am slabit cu 4.3 kg,dar tu imi zici ca m-am ingrasat''.Dar ea zice:"Nu se vede" wacko.gif
Imi schimb tikerul la 68 ca Sergiu zice ca cind m-am cintarit ultima data aveam 68.Am uitat si am pus 67.Dar sa stiti ca ma bucur.Inseamna ca am pierdut 4.3 w00t.gif
aki
Vreau sa mai rod ceva ,dar nu stiu ce grin.gif
aki
am intrat pe idieta.ro si nu am vazut pe nimeni cunoscut blink.gif
julyalina
akisorule, roade prune, mere, struguri ...
colega aia iti face in ciuda devil.gif , ignora-o ! sau spune-i ca nu o platesti sa-ti tina socoteala la mancare biggrin.gif
Lacry
CITAT(aki @ 07-08-2007, 04:04 PM) *

Vreau sa mai rod ceva ,dar nu stiu ce grin.gif

Urechile colegei, care-i chioara ca nu vede ca ai slabit, sau, doar rautacioasa )).gif
aki
Salut la fete.Pina acum nu am avut net si nu am putut sa intru doh.gif
aki
Acum ma duc sa iua masa.O sa mininc casa de hrisca fara prajeala si fara indulcitori. w00t.gif
aki
M-am simtit flaminda si am mai mincat o salata de castraveti si rosii.Acum beau un ceai baby.gif
aki
Am o brinzica si nu stiu ce sa fac cu ea w00t.gif .Sa o mininc sau s-o las tease.gif
ganesha
CITAT(aki @ 07-08-2007, 02:37 AM) *

Am luat masa.Am mincat varza calita si o bucatica de salam.M-am ridicat sa-mi iau o cana de ceai si colega vietii imi zice:''Dar tu ,Rodica te-ai mai ingrasat un pic" devil.gif imi venea s-o tirii de cap mad.gif .Eu zic:''Eu am slabit cu 4.3 kg,dar tu imi zici ca m-am ingrasat''.Dar ea zice:"Nu se vede" wacko.gif
Imi schimb tikerul la 68 ca Sergiu zice ca cind m-am cintarit ultima data aveam 68.Am uitat si am pus 67.Dar sa stiti ca ma bucur.Inseamna ca am pierdut 4.3 w00t.gif

Data viitoare sa-i zici :"Nici la tine nu se vede cit de proasta esti. Daca ai tace si n-ai deschide gura, nici nu s-ar auzi macar".

De care brinza ai?
aki
w00t.gif
CITAT(ganesha @ 08-08-2007, 05:28 PM) *

CITAT(aki @ 07-08-2007, 02:37 AM) *

Data viitoare sa-i zici :"Nici la tine nu se vede cit de proasta esti. Daca ai tace si n-ai deschide gura, nici nu s-ar auzi macar".

De care brinza ai?

Brinza dulce cu fructe w00t.gif
Dar deacum am mincat un castravete su mi-a trecut
bubbles
Buna seara !!! yahoo.gif Ce surpriza frumoasa .. a scazut tare ticker`ul tau .. bine ca mi`ai facut si mie pe plac .. ca eu am fost o purcica sorry.gif

pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif
bubbles
Neataaaaaaaa yahoo.gif .Ce faci?
aki
Salut la toata lumea.Vreau sa mininc acum cereale de ovas.si apoi cafeaua de dimineata care nu am reusit s-o beau devil.gif

CITAT(bubbles @ 09-08-2007, 09:10 AM) *

Neataaaaaaaa yahoo.gif .Ce faci?

Lucrez draguta.Tu ce faci?
Eu vezi am slabit ti-am facut placerea pupic.gif Ma gindeam ca vii si-mi tragi o mam de bataie grin.gif
julyalina
'neatzaaaaa!!!! pupic.gif
aki
Salut alinus hug.gif
butterfly
neatza akidor!felicitari pentru slabit! floare.gif cheer.gif hug.gif pupic.gif
aki
floare.gif Salut fluturas.Bine ai venit pe la mine hug.gif
aki
Am mai luat o tura de casa de ovas, ca sa nu mai rod nimic pina deseara.Si o salata de castraveti si rosii.Nu am combinat-o cu nimic cu toata ca riscul era mare sa bag niste carne prajita devil.gif
julyalina
akisorule, ce e aia tura de casa de ovas ? blink.gif
aki
O tura de cereale de ovas w00t.gif
julyalina
)).gif
cerealele cu ovaz le mananci cu ce ? cu lapte? cu suc de portocale?
aki
Cu apa baby.gif
julyalina
si poti sa le papi ? blink.gif
aki
CITAT(julyalina @ 09-08-2007, 02:02 PM) *

Da ce sa fac?Trebuie sa slabesc.Mininc orice numai sa slabesc sorry.gif
May
Nici sa am 150 de kile nu as manca cereale cu apa blink.gif pune-ti mai niste lapte degresat ca nu e capatul pamantului
ganesha
CITAT(aki @ 09-08-2007, 03:05 AM) *

Ce tare suna!!! Da' nu uita de sport wink1.gif pupic.gif
aki
CITAT(Maybeline @ 09-08-2007, 03:08 PM) *

Nici sa am 150 de kile nu as manca cereale cu apa blink.gif pune-ti mai niste lapte degresat ca nu e capatul pamantului

La noi laptele degresat se vinde numai praf ,lichid nu avem.Si e mare nevoie cu diluatul la serviciu.
Asa ca mininc cerealele asa si nu mi-i nimic w00t.gif

CITAT(ganesha @ 09-08-2007, 03:09 PM) *

CITAT(aki @ 09-08-2007, 03:05 AM) *

Ce tare suna!!! Da' nu uita de sport wink1.gif pupic.gif

Sport,of, trag de mine dar nu merge sorry.gif
aki
Buna dimineata la toti.Am bagat o farfurie de cereale si acum imi beau cafeaua blum.gif
Timpul tine sa ploua,dar noi vrem sa plecam la parinti azi la Hincesti sorry.gif
anca veselie
neatza pupic.gif
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif
distractie placuta la hincesti, daca plecati hug.gif
butterfly
neatza aki!
distractie placuta la ai tai!

pupic.gif hug.gif
bubbles
Neata salut.gif Drum bun si distractie placuta daca plecati pupic.gif
aki
pupic.gif Merci mult fetelor.Va pupic.gif
anaoi
Imagine
aki
hug.gif Iti multumesc mult draga. pupic.gif .M-am racorit un pic.Acum ma duc sa mininc
ganesha
Pofta buna si weekend fain! hug.gif
aki
Am mincat deja o slata si o bucata de carne de pui in rola blum.gif
ina_ceva
Drum bun, aki! Ramai peste WE sau te intorci maine?
bubbles
Neata salut.gif .Abia astept sa vii inapoi sa povestesti cum a fost grin.gif . pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Buna dimineata fetele.Am fost la Hincesti.A fost cumplit....Atita mincare a gatit mama laugh.gif doh.gif ,am mincat ca ucideam paduchii pe pintece grin.gif .Dar nu am mincat nimic dulce si nimic cu pine tease.gif
Azi din nou la servici,ma duc sa-mi iau casa si cafeaua w00t.gif
lliliana
Tie ti-am scris in jurnalul Ancai...daca va zic ca mi-au plecat mintile cu sorcova )).gif pupic.gif )).gif TE tzoc!
aki
Ai revenit in sfirsit.Ma duc sa vad pe unde ai umblat pupic.gif
aki
Am luat masa.Am mincat o farfurie de cereale de ovas si salata de castraveti si rosii.Si o cana de ceai verde blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.