Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
Buna dimineata la toate.Sunt acasa si fac ordine,spal perdelile.Imi gasesc ocupatie pina vin puiutii mei de la ore.
Voi ce mai faceti?Cind gasesc niste timp liber intru si pe la voi pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 04-09-2007, 11:32 AM) *

Buna dimineata la toate.Sunt acasa si fac ordine,spal perdelile.Imi gasesc ocupatie pina vin puiutii mei de la ore.
Voi ce mai faceti?Cind gasesc niste timp liber intru si pe la voi pupic.gif

Imagine Ati inceput si voi scoala? Spor la perdele si la ce mai vrei tu. Cum e acasa? naughty.gif
aki
Foarte bine.Dar incerc totusi decum sa-mi aplic CV pe la organizatii
aki
Salut la toata lumea.Mi-am petrecut puii la ore si acum imi beau in liniste cafeaua w00t.gif
ganesha
CITAT(aki @ 05-09-2007, 11:19 AM) *

Salut la toata lumea.Mi-am petrecut puii la ore si acum imi beau in liniste cafeaua w00t.gif

Same here grin.gif Acu' ca mi-am livrat cupilu' la scoala tre' sa ma iau pe sus sa ma trimit si pe mine.

Tu chiar ai plecat de tot de acolo de la serviciul tau sau esti doar in concediu?

Te hug.gif
bubbles
Na`ziua pupic.gif .CE faci?La voi a inceput scoala deja? blink.gif
bubbles
MDa deja ma ingrijorez.. pe unde umbli? hug.gif
aki
CITAT(ganesha @ 05-09-2007, 03:54 PM) *

CITAT(aki @ 05-09-2007, 11:19 AM) *

Same here grin.gif Acu' ca mi-am livrat cupilu' la scoala tre' sa ma iau pe sus sa ma trimit si pe mine.

Tu chiar ai plecat de tot de acolo de la serviciul tau sau esti doar in concediu?

Te hug.gif

Am plecat de acolo, ca nu mai rezistam. devil.gif Acum imi cat de lucru in alta parte naughty.gif

CITAT(bubbles @ 05-09-2007, 07:44 PM) *

Na`ziua pupic.gif .CE faci?La voi a inceput scoala deja? blink.gif

Da,la noi decaum copii invata,se incepe pe 1 septembrie wink1.gif

CITAT(bubbles @ 06-09-2007, 11:31 AM) *

MDa deja ma ingrijorez.. pe unde umbli? hug.gif

Sunt acasa,dar nu prea ma cind intra pe net.Sunt ocupata pina oeste cap cu ordinea si pregatirea mincarii pentru ai mei.Ma trezesc dimineata si toata ziua pe picioare,ma invirtesc ,ma sucesc si cind ma uit ii seara si eu nu ma facut nimic. devil.gif .Cad lata seara,cred ca ma obosesc mai tare ca la job baby.gif
bubbles
Buey pe unde umbli? pupic.gif
aki
Salut la toata lumea.Sunt acasa si trindavesc naughty.gif .
Am fost la parinti in weekend,acum sunt acasa blum.gif
Incerc sa intru pe la voi sa mai vad ce faceti pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, bafta multa la gasirea unui job hug.gif
si eu am avut o perioada de cateva luni in care am stat acasa - intre joburi- si devenisem paranoica )).gif ii urmaream sa vad ce fac... sa nu puna aia acolo, sa nu mute alta chestie , sa lase curat sa ... sa ... ca doar de ... eu muncisem sa fac curat sa spal sa calc... le faceam mancare in fiecare zi in asa fel incat sa fie calda cand veneau de la serviciu ... ce mai... dupa cateva saptamani o luasem razna blum.gif noroc ca m-am angajat iar )).gif
aki
CITAT(julyalina @ 11-09-2007, 09:27 AM) *

pupic.gif akisorule, bafta multa la gasirea unui job hug.gif
si eu am avut o perioada de cateva luni in care am stat acasa - intre joburi- si devenisem paranoica )).gif ii urmaream sa vad ce fac... sa nu puna aia acolo, sa nu mute alta chestie , sa lase curat sa ... sa ... ca doar de ... eu muncisem sa fac curat sa spal sa calc... le faceam mancare in fiecare zi in asa fel incat sa fie calda cand veneau de la serviciu ... ce mai... dupa cateva saptamani o luasem razna blum.gif noroc ca m-am angajat iar )).gif

Daca nu-mi gasesc si eu un job,o iau si eu razna grin.gif .Dar mai vreau putin sa ma stau acasa.Am inceput sa cat un job,dar asa fara graba doh.gif
Nessie
Salut, Akishor! pupic.gif

Si eu am avut cam o luna in care am stat acasa fara serviciu, dar am avut grija de mine. blum.gif Faceam curat, spalm, gateam, nu mai mult de 3 ore/zi si in rest citeam, ma plimbam, vedeam cate un film, stateam la calculator, ma plimbam prin magazine. laugh.gif Vai ce mi-a rau mi-a parut ca am inceput serviciul, dar cam ajunsesem la fundul sacului cu bani si trebuia. tease.gif

Ce mai gatesti bun daca tot stai acasa?
aki
Aseara am gatit cartofi fierti in coaja,curatiti rumeniti in unt si apoi inadusiti in smintina si marar verde.Serviti cu chetciup si bere grin.gif
Nessie
CITAT(aki @ 11-09-2007, 12:45 PM) *

Aseara am gatit cartofi fierti in coaja,curatiti rumeniti in unt si apoi inadusiti in smintina si marar verde.Serviti cu chetciup si bere grin.gif
doh.gif Pooooi, sunteti la cura de ingrasare? )).gif Mi-a plouat in gura, ce sa mai zic! blum.gif
ganesha
CITAT(aki @ 11-09-2007, 11:45 AM) *

Pai ce, fierti normal si cu smintina degresata si marar nu erau buni nu? Si cu apa-n loc de bere.... lol.gif Lasa, graba strica treaba, ai sa gasesti tu un job, fii pe pace! hug.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Ce faci?Si eu as vrea sa ma angajez dar in Gheorgheni slabe sanse pt ca nu cunosc maghiara angry2.gif si aia fac discriminari asa ca .. ma apuc de invatat maghiara si vrem sa ne si deschidem o mica afacere .. grin.gif

Tie iti tb viza ca sa vii in Romania?
aki
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 02:56 PM) *

Ziua yahoo.gif .Ce faci?Si eu as vrea sa ma angajez dar in Gheorgheni slabe sanse pt ca nu cunosc maghiara angry2.gif si aia fac discriminari asa ca .. ma apuc de invatat maghiara si vrem sa ne si deschidem o mica afacere .. grin.gif

Tie iti tb viza ca sa vii in Romania?

Da,imi trebuie viza.De ce?
luchi
CITAT(aki @ 11-09-2007, 10:45 AM) *

Serviti cu chetciup

Vaaai, Akiii, ce dor mi s-a facut de casa! Au ai mei niste prieteni buni din Basarabia, stabiliti in Ro, si ea fix asa spune -chetciup. Si face in casa un chetciup buuuun. Si e medic stomatolog, si cand ma duceam la ea imi canta cantecele in ruseste... rolleyes.gif de fapt, le canta tuturor pacientilor laugh.gif
te pup!
bubbles
Ma gandeam ca poate imi faci vreo vizeta grin.gif
aki
CITAT(luchi @ 12-09-2007, 08:53 PM) *

CITAT(aki @ 11-09-2007, 10:45 AM) *

Serviti cu chetciup

Vaaai, Akiii, ce dor mi s-a facut de casa! Au ai mei niste prieteni buni din Basarabia, stabiliti in Ro, si ea fix asa spune -chetciup. Si face in casa un chetciup buuuun. Si e medic stomatolog, si cand ma duceam la ea imi canta cantecele in ruseste... rolleyes.gif de fapt, le canta tuturor pacientilor laugh.gif
te pup!

Dar la voi cum se spune la chetciup? blushing.gif
Si mama mea face acasa chetciup,foarte bun,ii pune si mar ras si e foarte bun w00t.gif

CITAT(bubbles @ 12-09-2007, 09:39 PM) *

Ma gandeam ca poate imi faci vreo vizeta grin.gif

Of cred ca esti tare departe de Brasov,Iasi.Cred ca esti pe linga Cluj...Da?
bubbles
Nupe.Pe langa Iasi sunt blum.gif Cam la 2 ore de Iasi grin.gif
aki
CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 11:13 AM) *

Nupe.Pe langa Iasi sunt blum.gif Cam la 2 ore de Iasi grin.gif

Pai e posibil sa ajung pe la tine daca esti aproape de Iasi.Acum mi-am luat divortul si trebuie sa dau pentru pasaport si Sergiu sa-mi faca chemare in Rominia.Poate pina la Anul Nou ajung. pupic.gif
bubbles
Ce bine ar fi.Te astept grin.gif .Vreti sa va mutati in romania?
aki
CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 12:00 PM) *

Da,parca asa...In Tirgul Frumos.Acolo Sergiu are clinica stomatologica.Asta si ma tine sa nu prea ma avint in specialitatea mea,ca oricum o sa lucrez cot la cot cu Sergiu.
amalia0701
CITAT(aki @ 13-09-2007, 12:17 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 12:00 PM) *

Da,parca asa...In Tirgul Frumos.Acolo Sergiu are clinica stomatologica.Asta si ma tine sa nu prea ma avint in specialitatea mea,ca oricum o sa lucrez cot la cot cu Sergiu.

Aki ma bag si io ca musca in lapte.
E frrumos sa lucrezi cu el, dar io as prefera sa fiu independenta.
Pentru orice eventualite, pentreu sanatatea mea mentala.
La un job e usor sa injuri seful, sa protestezi, dar daca e omul tau se amesteca treburile.
Faci cum crezi, dar asta e parerea mea.
Apoi oricat de mult l-a iubi sa il vad toata ziua ar fi prea mult dry.gif
aki
Sper sa nu gresesc,dar vreau sa fiu linga el orice minut,orice secunda doh.gif .Mi-i greu cind sunt departe de el.Cind lucram toata ziua vorbeam cu el pe mess si toata ziua ne sunam.Asa cred ca o sa fiu mai linistita si nu o sa ne catam la fiecare 5 minute.Asa lucreaza al lui de o viata sunt ambii medici si sunt mereu impreuna,si ai mei la fel toata viata au lucrat impreuna la spital si niciodata nu au regretat.Sper sa nu fac un pas gresit. wacko.gif
bubbles
Sincera sa fiu .. am auzit de Targul Frumos dar nu stiu unde e sorry.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 13-09-2007, 12:34 PM) *

Sper sa nu gresesc,dar vreau sa fiu linga el orice minut,orice secunda doh.gif .Mi-i greu cind sunt departe de el.Cind lucram toata ziua vorbeam cu el pe mess si toata ziua ne sunam.Asa cred ca o sa fiu mai linistita si nu o sa ne catam la fiecare 5 minute.Asa lucreaza al lui de o viata sunt ambii medici si sunt mereu impreuna,si ai mei la fel toata viata au lucrat impreuna la spital si niciodata nu au regretat.Sper sa nu fac un pas gresit. wacko.gif

Daca asta e ceea ce iti doresti e OK.
Ma gandeam doar ca o sa fii intr-o tzara staina cam la cheremul lui.
luchi
Aki, sunt de acord cu Amalia - e mai bine sa ai o oarecare independenta. blushing.gif
Pana la urma, unde vii, la Brasov sau la Targu Frumos, ca e distanta mare intre ele? Tg. Frumos stiu ca e in judetul Iasi, treceam mereu pe acolo cand mergeam de la facultate, din Iasi, la ai mei la Piatra Neamt.

Uite, pun o poza sa vezi, orientativ, pe harta:

Imagine

te pup! pupic.gif
aki
CITAT(luchi @ 13-09-2007, 04:18 PM) *

Aki, sunt de acord cu Amalia - e mai bine sa ai o oarecare independenta. blushing.gif
Pana la urma, unde vii, la Brasov sau la Targu Frumos, ca e distanta mare intre ele? Tg. Frumos stiu ca e in judetul Iasi, treceam mereu pe acolo cand mergeam de la facultate, din Iasi, la ai mei la Piatra Neamt.

Uite, pun o poza sa vezi, orientativ, pe harta:

Imagine

te pup! pupic.gif

Merci mult Mokut.Of mi-i frica de vorbele voastre sorry.gif .Prin atitea am avut de trecut la ai mei 27 de ani ca acum de toate mii frica.Oricum diploma din buzunar nu se cheltuie in timp.
aki
Buna ziua la toata lumea.A plecat sora mea,mi-i atit de greu pe suflet,ca cine stie cind ne vom mai vedea.A plecat in Ungaria sa faca masterul.M-am deprins cu ea,si mi-i geru acum.Acum i-am petrecut pe ai mei si acum vreau sa ma pun in pat sa bag un somn ca sunt cam cheauna.As bea o cafea ,dar eri am mers in genunchi pe jos de dureri de stomac,asa ca o las mai moale cu prajelile si piparatul si incerc sa mininc mai dietic sorry.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa si spor la mancat sanatos! Cu job-ul ce ai mai facut, ai gasit ceva?
hug.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 16-09-2007, 01:10 PM) *

Sanatate multa si spor la mancat sanatos! Cu job-ul ce ai mai facut, ai gasit ceva?
hug.gif

Cuat andreia dar asa in linsite,vreau acum sa chibzuiesc bine unde o sa intru la lucru.
ganesha
Am venit sa te pupic.gif si sa-ti urez spor la toate, si mai ales la gasit un servici care sa-ti placa si sa te multumeasca pe cit mai multe planuri floare.gif
aki
CITAT(ganesha @ 16-09-2007, 01:36 PM) *

Am venit sa te pupic.gif si sa-ti urez spor la toate, si mai ales la gasit un servici care sa-ti placa si sa te multumeasca pe cit mai multe planuri floare.gif

Ce mai faci draguta?Ai gatit ceva azi?
Eu am carne fiarta si nu stiu ce sa fac cu ea.Nu mai stiu ce sa gatesc doh.gif
ganesha
CITAT(aki @ 16-09-2007, 01:09 PM) *

CITAT(ganesha @ 16-09-2007, 01:36 PM) *

Ce mai faci draguta?Ai gatit ceva azi?
Eu am carne fiarta si nu stiu ce sa fac cu ea.Nu mai stiu ce sa gatesc doh.gif

Azi inca n-am gatit ca e 10 si ceva, dar ieri am facut (adica EL) piure de cartofi cu mirodenii si omleta cu ciuperci si le-am papat cu gogosari in otzet.
aki
Acum am mincat tort,ca am fost si am cumparat unul ca nu mai puteam de pofta,dar mincare inca nu am facut si nici ideie nu am ce sa fac blink.gif
julyalina
pupic.gif
tort? mai bine luai o cioco neagra ... dar acum asta este ...
fa si tu carnitza cu sos de rosii
aki
Asta ete... blum.gif tort nu ciocolata neagra...
Ma simt plina si grea sorry.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus Aki!
Ce faci?
Udat tastatura de pofta, ieri cu casa intoarsa ma batea gandul sa fac o prajitura cu multa ciocolata, o amandina , sau asa ceva blushing.gif , noroca ca am rezistat ispitei )).gif
O saptamana faina.
aki
Salut la tata lumea.
Acum sed la calc si-mi cat de lucru naughty.gif,cu toat ca-mi cad ochii in gura.M-am invatat sa dorm mult ce fac daca intru la lucru? doh.gif
aki
Ma duc sa-mi iau actele de la jobul vechi.Nu stiti cum ma simt nu vreau sa vad pe nimeni de acolo devil.gif
L-am trimis pe Sergiu cu procura vineri,dar nu au vrut sa-i dea actele.Au zis:"Lasa sa vin ea" sorry.gif
Nu am chef sa ma duc sa-mi vad colegele,dupa ce am auzit vorbe spuse pe la colturi in adresa mea.Nu ma inghiteau ele pe mine ca nu mergeam cu ele la petreceri de 2-3 zile pe noapte pe la iaz si prin baruri blink.gif
ganesha
CITAT(aki @ 17-09-2007, 12:50 PM) *

Ma duc sa-mi iau actele de la jobul vechi.Nu stiti cum ma simt nu vreau sa vad pe nimeni de acolo devil.gif
L-am trimis pe Sergiu cu procura vineri,dar nu au vrut sa-i dea actele.Au zis:"Lasa sa vin ea" sorry.gif
Nu am chef sa ma duc sa-mi vad colegele,dupa ce am auzit vorbe spuse pe la colturi in adresa mea.Nu ma inghiteau ele pe mine ca nu mergeam cu ele la petreceri de 2-3 zile pe noapte pe la iaz si prin baruri blink.gif

Dragutza, da' ce fac ei e de-a dreptul ilegal: daca cineva are procura de la tine, n-au voie sa faca figuri si n-au dreptul sa zica asa ceva!!!! Bine c-ai plecat de acolo! Lasa ca ai sa-ti gasesti tu ceva care sa ti se potriveasca si unde sa-ti fie recunoscute meritele. hug.gif
aki
Acum ma duc la o convorbire,tineti-mi pumnii hug.gif
ganesha
CITAT(aki @ 18-09-2007, 12:44 PM) *

Acum ma duc la o convorbire,tineti-mi pumnii hug.gif

Facem galerie si tinem pumni! cheer.gif hug.gif
aki
Am fost la convorbire.Mi-au spus conditiile,eu le-am spus pe ale mele...Sunt impotriva sa lucrez simbata.Asa ca astept sa vad ce hotarasc.Daca se hoatarasc sa nu lucrez ar fi bine sa ma accepte tease.gif
aki
Am uitat sa va spun...Noi azi suntem sarbatoriti blum.gif Am cumparat vin rosu si o torta si la noapte sarbatorim la lumina luminarilor naughty.gif .Ce-o sa fie doh.gif grin.gif
ganesha
Vaaaaaai, La Multi Ani! cheer.gif Petrecere frumoasa naughty.gif
aki
CITAT(ganesha @ 18-09-2007, 09:13 PM) *

Vaaaaaai, La Multi Ani! cheer.gif Petrecere frumoasa naughty.gif

Merci mult draguta.O s-o fac sa fi frumoasa petrecerea blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.