Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
ganesha
CITAT(aki @ 26-09-2007, 06:32 PM) *

Capusneac este mincarea din cartofi si varza inadusiti cu tomat,verdeata,si condimente.Provine de la cuvintul capusta ceia ce inseamna varza blum.gif

Daca vine de la capusta ar trebui sa se cheme capusta-neac, nu capus-neac lol.gif Oricum, suna yummy tare. Te pupic.gif
amalia0701
Ce harnicutza easti, hai si la mine ca fiemaea ma cearta ca nu-i gatesc , dar nu am aragaz la gara pupic.gif
aki
Buna ziua la fete.
Amalia vin sa-ti gatesc pupic.gif .Tare imi place sa stau la bucatarie,deaceia ma intreseaza mai intii intr-o casa cum e bucataria doh.gif
Nessie
pupic.gif Am inteles ca gatesti, dar de alergat nu zici nimic? devil.gif Suntem cu ochii pe tine, nu scapi! hug.gif
aki
CITAT(Nessie @ 27-09-2007, 02:48 PM) *

pupic.gif Am inteles ca gatesti, dar de alergat nu zici nimic? devil.gif Suntem cu ochii pe tine, nu scapi! hug.gif

Nu am mai alergat.Si mor de ciuda pe mine.Imi vine sa-mi dau palme.Am inceput cu un asa azart si acum...
Poate daca as avea pe cineva care sa fuga cu mie in rind sa nu-mi fie urit.Sergiu sade pe margine si se joaca cu Graph.Dar eu vreau sa fuga cu mine.Sau asta-i un alt motiv ca sa nu fug? sorry.gif
ganesha
CITAT(aki @ 27-09-2007, 02:00 PM) *

CITAT(Nessie @ 27-09-2007, 02:48 PM) *

Nu am mai alergat.Si mor de ciuda pe mine.Imi vine sa-mi dau palme.Am inceput cu un asa azart si acum...
Poate daca as avea pe cineva care sa fuga cu mie in rind sa nu-mi fie urit.Sergiu sade pe margine si se joaca cu Graph.Dar eu vreau sa fuga cu mine.Sau asta-i un alt motiv ca sa nu fug? sorry.gif

Ihiiiiii! Lasa-i pe altii, ca tu tre' sa fugi, nu ei. Daca ei stau pe margine sau fug si ei nu face nici o diferenta pentru tine, fundu' tau tot acolo e tease.gif pupic.gif
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif
ce faci azi?
aki
Buna dimineata la toata lumea.Mi-am trimis fata la MC'donalds cu clasa,Sergiu la [*****](facultate) )).gif
Eu cu Graph acasa,il asteptam pe tata. baby.gif
La 15.30 o noua convorbire.Ma duc sa vad ce-i acolo.Am gasit eri un anunt intr-un jurnal.Nu aveau nici email ca sa trimit CV,aveau doar tel.
Am sunat si m-au intrebat:Ce vreau? devil.gif
Am spus: In legatuta cu jobul.
Si m-au intrebat iarsi:Si?.
Nu mi-au spus ca sa vin la o convorbire nimic...O rusca proasta...
Am intrebat:Poate sa vin la o convorbire?
Au zis:Daca vreai vino.
Zic:Cind?
Imi raspund:Cind vreai blink.gif
luchi
Faza cand suni undeva si cineva de la celalat capat al firului nu-ti raspunde la "Bunza ziua" si zice scurt "ce vrei?" mi se pare cea mai lipsita de bun simt. Daca mi se intampla asa ceva, inchid telefonul grin.gif
Daca au procedat asa si era un angajat sau chiar un sef, ar trebui sa-ti spuna multe despre firma -eventual sa fugi mancand pamantul. Singura lor scuza ar fi ca la telefon sa fi fost femeia de serviciu, ambetata. grin.gif (p.s. A nu se intelege lipsa de respect fata de aceasta meserie, ba chiar Maria de la Catavencu/Guerilla mi-e simpatica)
bubbles
Ziua pupic.gif .Asa sunt de obosita .. nu vrei si tu o cafea ca fug sa imi fac una doh.gif
aki
CITAT(luchi @ 28-09-2007, 11:00 AM) *

Faza cand suni undeva si cineva de la celalat capat al firului nu-ti raspunde la "Bunza ziua" si zice scurt "ce vrei?" mi se pare cea mai lipsita de bun simt. Daca mi se intampla asa ceva, inchid telefonul grin.gif
Daca au procedat asa si era un angajat sau chiar un sef, ar trebui sa-ti spuna multe despre firma -eventual sa fugi mancand pamantul. Singura lor scuza ar fi ca la telefon sa fi fost femeia de serviciu, ambetata. grin.gif (p.s. A nu se intelege lipsa de respect fata de aceasta meserie, ba chiar Maria de la Catavencu/Guerilla mi-e simpatica)

Asta am zis si eu...
Cel mai rau ca secretara mi-a facut legatura cu sefa.ci ea am vorbit.Dar cum se spune:Seful e oglinda firmei.Am luat adresa,dar nu am chef sa ma duc. sad.gif Mai ales ca a zis sa vin cind vreau,asa ca aceasta firma va fi ultima la care m-as prezenta wacko.gif

CITAT(luchi @ 28-09-2007, 11:00 AM) *

De ce nu?As bea una.Acum beau o chiocolata neagra grin.gif
Nessie
Aki, si eu cred ca pierzi timpul daca te duci. Ce ti-ar putea oferi ca sa accepti sa te trateze asa zi de zi? blink.gif
Eu m-am facut pretentioasa si daca firma nu are site ca lumea, nici nu aplic la ei, ce sa mai zic daca nu stiu sa raspunda la telefon. tease.gif
aki
Acum a trebuit sa ma duc la interviu,dar am sunat si m-am progrmat pe alta data,ca a fost tata la noi si trebuia sa merg cu el intr-un loc si nu reuseam la interviu.Credeti ca o sa se rasfringa asupra reputatiei? blink.gif
Nessie
La ce reputatie au ei, nu-ti face griji! )).gif
aki
CITAT(Nessie @ 28-09-2007, 04:20 PM) *

La ce reputatie au ei, nu-ti face griji! )).gif

Pai, nu la cei ce mi-au raspuns nepoliticos blink.gif
La o alta firma unsure.gif
aki
Deci, am tras de mine cit am putut si am esit la alergat.Am alergat 10 cercuri.Mi-am dat sufletul.Doamne cu cine sa ma iau la ramasag sa alerg in toata ziua.Nu stiu ce sa fac sa ma tin de cuvint.Azi am vazut niste poze de ale lui Oana Zavoranu-slaba foc.Of doh.gif .Asta m-a motivat... sorry.gif
luchi
CITAT(aki @ 28-09-2007, 08:46 PM) *

.Doamne cu cine sa ma iau la ramasag sa alerg in toata ziua.Nu stiu ce sa fac sa ma tin de cuvint.

Aki, gandeste-te ca o faci pentru tine, pentru sanatatea ta si pentru corpul tau. Nu trebuie sa ai neaparat pe cineva care sa alerge alaturi de tine pupic.gif
aki
CITAT(luchi @ 29-09-2007, 09:19 AM) *

CITAT(aki @ 28-09-2007, 08:46 PM) *

.Doamne cu cine sa ma iau la ramasag sa alerg in toata ziua.Nu stiu ce sa fac sa ma tin de cuvint.

Aki, gandeste-te ca o faci pentru tine, pentru sanatatea ta si pentru corpul tau. Nu trebuie sa ai neaparat pe cineva care sa alerge alaturi de tine pupic.gif

Asa o sa fac.Sper sa tina hug.gif
buretel
Bravo Aki cheer.gif Si chiar asa, pentru tine faci sport, ca sa te simti bine pupic.gif
Cand mergi la interviu? Si ce presupune jobul?
Oricum, bafta multa!! floare.gif
ganesha
Daca te incalzeste cu ceva, gindeste-te ca alergi/sportezi cu mine. Ce zici? grin.gif pupic.gif
aki
CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:01 PM) *

Bravo Aki cheer.gif Si chiar asa, pentru tine faci sport, ca sa te simti bine pupic.gif
Cand mergi la interviu? Si ce presupune jobul?
Oricum, bafta multa!! floare.gif

Astept sa ma sune si sa-mi spuie cind sa ma prezint.E o frima de constructie care se ocupa cu incalzirea si constructia.Merci pupic.gif

CITAT(ganesha @ 29-09-2007, 11:40 PM) *

Daca te incalzeste cu ceva, gindeste-te ca alergi/sportezi cu mine. Ce zici? grin.gif pupic.gif

Eri nu am alergat ca nu am putut sa-i las pe ai mei singuri si sa ma duc pe teren,dar azi numai decit...Promit grin.gif
aki
Raport:fugit 10 cercuri grin.gif
Acum rod un castravete.Sper sa nu dechid usa la frigider doh.gif
Lacry
CITAT(aki @ 30-09-2007, 11:18 PM) *

Raport:fugit 10 cercuri grin.gif
Acum rod un castravete.Sper sa nu dechid usa la frigider doh.gif

Eu zic sa mergi la nani ca sa fii sigura ca nu deschizi usita la frigi grin.gif
Noapte buna smile.gif
julyalina
'neatza akisorule ! floare.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea
pupic.gif Azi am zi de ordine,dar nu prea ma chef.Si sarmale fac blum.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 01-10-2007, 11:42 AM) *

Buna dimineata la toata lumea
pupic.gif Azi am zi de ordine,dar nu prea ma chef.Si sarmale fac blum.gif

Pe unde ma intorc numai mancaruri ingrasacioase sad.gif si io nu am pachet sorry.gif , iar aici langa gara se pot cumpara numai FORNETI doh.gif
aki
Hai ca-ti dau niste castraveti sa rozi si niste gutui... hug.gif
Ca eu asta am ros aseara blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 01-10-2007, 12:01 PM) *

Hai ca-ti dau niste castraveti sa rozi si niste gutui... hug.gif
Ca eu asta am ros aseara blink.gif

Mananc si io un grepfruit dar lesin pe aici pe la voi )).gif
julyalina
akisorule, pus reteta mea de lasagna la mine in jurnal wink1.gif
aki
CITAT(julyalina @ 01-10-2007, 12:24 PM) *

akisorule, pus reteta mea de lasagna la mine in jurnal wink1.gif

Merci baby.gif
Sexymom
Rar ajung pe la tine, am trecut sa te pup de 100 de ori si sa iti doresc o saptamana super pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 01-10-2007, 01:26 PM) *

Rar ajung pe la tine, am trecut sa te pup de 100 de ori si sa iti doresc o saptamana super pupic.gif

pup si eu pupic.gif de 1000 ori blum.gif
Sexymom
Ma albisi cu 1000 de besos, trebuie sa imi dau cu crema pupic.gif lol.gif
aki
Buna ziua la toata lumea.Aseara mergeam cu Sergiu pe drum si am gasit un motanas slab,flamind si plin de purici.Am trecut pe linga el ,dar nu am putut sa-l las balta.Ne-am intors si l-am luat cu noi.L-am spalat si l-am hranit si i-am pus curelusa pentru purici.Acum e la noi ,dar vrem sa-i gasim stapini noi.E tare desteapta...Ma gindeam ca iarasi o sa am de furca cu ea, sa curat, sa string,dar nu a fost asa...Cind l-am dus pe Graph afara am luat-o si pe ea.A fost afara...Dupa aceia a astupat cu labutele.E foarte desteapta...Dar ma gindeam ca e prea mica pentru a sti lucrurile astea.
aki
Deci, fetelor,am tinut in mine o chestie si nu am spus la nimeni ca ma fac de tot risul.Dar nu mai pot tacea.
Deci....Daca tineti minte v-am spus odata ca am luat doua fete la gazda una din ele gravida...Era alungata de acasa si nu avea pe nimeni.Prietenul o lepadase.I-am dat cu imprumut scutecele mele (toate in care a crescut Danuta).I-am facut cadouri cele mai trebuincioase pentru primele zile ale copilului,raminind in casa fara bani dar i-am luat ei.Am povestit-o colegelor de la serviciu,si acele i-au facut cadouri din numele lor.Am invatat-o sa le sune si sa le multumeasca.Am dus-o la maternitate,am adus-o acasa inapoi.I-am dat primele lectii de mama sorry.gif .Frigiderul meu a fost mereu la dispozitia ei,fugeam la piata dupa brinza ca sa fac placinte ca avea pofte.Mereu o serveam si-i cumparam vitamine ca sa i-a pentru copil.Doamne numai ce nu am facut.V-am povestit ca s-a asezat cu fundul in sus in fata lui Sergiu si era numai in bikini.Dar asa sunt eu mai prostuta si m-am gindit ca nu si-a dat seama,ca e tinara sau a fost intimplator,dar nu a fost asa...
Deci a plecat de la gazda lasindu-ma cu buza umflata.Mi-a lasat in cird de datorii pe serviciile comunale,mi-a luat din lucruri.A ramas datoare cu bani si cu o bratara de aur colegei de camera.I-a luat din haine.Acum o sun si-mi inchide tel.Nici nu vrea sa ama acsulte ce-i zic.In timpul cind ea se pregatea sa plece,a venit alta fata la gazda si dormea la podele ca ea dormea cu copilul pe pat si asa mi-a facut reputatie.Aseara ne-am strins la un ceai si mi-a spus tot ce a vorbit ea de mine.
Deci ca sunt o rea si ca fata care a venit la gazda nu o sa ma suporte mult.Fata aceasta noua deacum cata alta gazda,dar s-a oprit cind si-a dat seama ca sunt buna la inima si ca vorbele sunt goale.Ca ce-i trebuiesc eu lui Sergiu, ca ea cu orice scop o sa-l faca sa se indragoasteasca de ea.Eu in timpul cela eram la serviciu.
Ca sunt mai mare ca el si l-am aburit.Ca ea e mult mai frumoasa ca mine si ca o sa reuseasca sa mi-l ea.
Si multe alte lucruri care m-au socat.Nici nu-mi vine sa cred ca sunt asa oameni pe lumea aceasta. sorry.gif
Doamne cu ce am gresit eu in fata ei sa-si bata joc asa de mine? sad.gif crying.gif
Poate nu-i drept ce fac,dar peste o saptamina ma duc la ea in sat s-o caut.Sper sa nu fac prostii pray.gif
Andreea-Rodica
M-ai lasat fara cuvinte. Nici nu stiu ce sa-ti spun, doar o imbratisare. hug.gif
ganesha
Scumpa mea, imi pare rau ca treci prin asa ceva, iti trimit un gind cald... Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar sa stii ca nu esti singura care a patit-o urit de la oameni... Iti doresc putere sa treci peste si multa intelepciune sa iei deciziile cele mai bune. Te pup hug.gif floare.gif
julyalina
rodicule, mai bine o eviti pe viitor hug.gif si ai grija daca te duci la ea in sat sa nu te duci singura pupic.gif
aki
Nu ca plecam toate trei laugh.gif
buretel
sad.gif Si eu am ramas perplexa. Ce oameni, ce caracter dry.gif
Sper insa ca vei reusi sa-ti rezolvi problema datoriilor. Cat despre ce 'intentii' avea...no comment doh.gif
Bafta aki pupic.gif
aki
CITAT(buretel @ 03-10-2007, 02:08 PM) *

sad.gif Si eu am ramas perplexa. Ce oameni, ce caracter dry.gif
Sper insa ca vei reusi sa-ti rezolvi problema datoriilor. Cat despre ce 'intentii' avea...no comment doh.gif
Bafta aki pupic.gif

Merci mult Buretel hug.gif
buretel
Si poate reconsiderati problema, si va ganditi sa stati singuri wink1.gif Adica doar voi 3. E mult, mult mai bine. Gasiti un apartament mai micut, dar macar veti fi doar voi hug.gif
aki
Asteptam sa luam apartament sau o casa.Adica ai lui sa ne ia rolleyes.gif
Mi-i ciuda de mor doh.gif .Nu stiu cum sa mai vorbesc cu Sergiu.Si-a gasit un loc de munca dupa orele de facultate.Si merge la lucru si inca la constructii pe santier.Azi e prima zi.Cit am vorbit cu el si nici nu vrea sa ma auda.Ii zic ca ma duc eu la munca,dar nici nu vrea sa ma ia in seama.Parca are singe de arab in el. tease.gif Sper sa vorbeasca tata cu el si sa inteleaga sa lase ideiele lui.
buretel
Aki, asta inseamna ca e f responsabil! wink1.gif
Tu ai mai aplicat pt servici? pupic.gif

Si unde sa va luati casa? Nu spuneai ca veniti in Ro? naughty.gif
aki
CITAT(buretel @ 03-10-2007, 03:17 PM) *

Aki, asta inseamna ca e f responsabil! wink1.gif
Tu ai mai aplicat pt servici? pupic.gif

Si unde sa va luati casa? Nu spuneai ca veniti in Ro? naughty.gif

Venim peste doi ani sa termine facultatea Sergiu.Dar casa nu cere mincare va fi si in Chisinau una.Am aplicat dar nimic pe placul nostru.
buretel
pe aici te-ai uitat?
http://www.moldovajob.com/ e in rusa, dar tu stii wink1.gif

sau aici? http://www.go4constructionjobs.com/location-213.html
aki
CITAT(buretel @ 03-10-2007, 03:32 PM) *

pe aici te-ai uitat?
http://www.moldovajob.com/ e in rusa, dar tu stii wink1.gif

sau aici? http://www.go4constructionjobs.com/location-213.html

Doamne ce dulce esti pupic.gif .Pe astea nu le aveam rolleyes.gif .Incerc si aici w00t.gif
Sigur ca cunosc rusa,foare bine wink1.gif
buretel
hug.gif Hai ca mai caut si altele.

http://www.rabota.md/
http://www.hr.md
http://moldovajob.net/

Tin pumnii stransi hug.gif
aki
Astea le aveam,multumesc pupic.gif
Nessie
Rodica, te imbratisez cu drag! hug.gif Imi pare rau, scumpa, ca ai trecut prin necazuri. Imi dau seama cum te simti cand faci orice sa ajuti pe cineva si ti se raspunde cu sutul. sorry.gif Cred ca fiecare a patit-o, dar nu cauta sa te razbuni, ca are grija Domnul de toate. Tu arata-i doar ca fetei celei noi cine esti cu adevarat si sa nu mai creada in vorbele celeilalte.

Te pup si iti urez succes la gasit de munca! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.