Deci, fetelor,am tinut in mine o chestie si nu am spus la nimeni ca ma fac de tot risul.Dar nu mai pot tacea.
Deci....Daca tineti minte v-am spus odata ca am luat doua fete la gazda una din ele gravida...Era alungata de acasa si nu avea pe nimeni.Prietenul o lepadase.I-am dat cu imprumut scutecele mele (toate in care a crescut Danuta).I-am facut cadouri cele mai trebuincioase pentru primele zile ale copilului,raminind in casa fara bani dar i-am luat ei.Am povestit-o colegelor de la serviciu,si acele i-au facut cadouri din numele lor.Am invatat-o sa le sune si sa le multumeasca.Am dus-o la maternitate,am adus-o acasa inapoi.I-am dat primele lectii de mama

.Frigiderul meu a fost mereu la dispozitia ei,fugeam la piata dupa brinza ca sa fac placinte ca avea pofte.Mereu o serveam si-i cumparam vitamine ca sa i-a pentru copil.Doamne numai ce nu am facut.V-am povestit ca s-a asezat cu fundul in sus in fata lui Sergiu si era numai in bikini.Dar asa sunt eu mai prostuta si m-am gindit ca nu si-a dat seama,ca e tinara sau a fost intimplator,dar nu a fost asa...
Deci a plecat de la gazda lasindu-ma cu buza umflata.Mi-a lasat in cird de datorii pe serviciile comunale,mi-a luat din lucruri.A ramas datoare cu bani si cu o bratara de aur colegei de camera.I-a luat din haine.Acum o sun si-mi inchide tel.Nici nu vrea sa ama acsulte ce-i zic.In timpul cind ea se pregatea sa plece,a venit alta fata la gazda si dormea la podele ca ea dormea cu copilul pe pat si asa mi-a facut reputatie.Aseara ne-am strins la un ceai si mi-a spus tot ce a vorbit ea de mine.
Deci ca sunt o rea si ca fata care a venit la gazda nu o sa ma suporte mult.Fata aceasta noua deacum cata alta gazda,dar s-a oprit cind si-a dat seama ca sunt buna la inima si ca vorbele sunt goale.Ca ce-i trebuiesc eu lui Sergiu, ca ea cu orice scop o sa-l faca sa se indragoasteasca de ea.Eu in timpul cela eram la serviciu.
Ca sunt mai mare ca el si l-am aburit.Ca ea e mult mai frumoasa ca mine si ca o sa reuseasca sa mi-l ea.
Si multe alte lucruri care m-au socat.Nici nu-mi vine sa cred ca sunt asa oameni pe lumea aceasta.
Doamne cu ce am gresit eu in fata ei sa-si bata joc asa de mine?
Poate nu-i drept ce fac,dar peste o saptamina ma duc la ea in sat s-o caut.Sper sa nu fac prostii