Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 10:38 AM) *

cheer.gif
Felicitari!
Io azi si maine ma odihnesc, lenevesc si ma gandesc sa imi fac un program de miscare.

Merci hug.gif

CITAT(julyalina @ 16-10-2007, 11:19 AM) *

felicitari akisorule ! give_rose.gif

Io azi si maine ma odihnesc, lenevesc si ma gandesc sa imi fac un program de miscare.

ala care ti l-am facut eu acu cateva luni ? naughty.gif

Merci hug.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 16-10-2007, 11:19 AM) *

felicitari akisorule ! give_rose.gif

ala care ti l-am facut eu acu cateva luni ? naughty.gif

blum.gif blum.gif blum.gif
As incepe cu sex vreo 2-3 zile lol.gif lol.gif lol.gif
Apoi cu plimbat prin parc, apoi mai vad cum e cu programul facut de tine blum.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 16-10-2007, 11:24 AM) *

neatza! bravo pt slabit pupic.gif
ce face danuta in romania?

Danuta pleaca in excursie la Rominia w00t.gif
ganesha
Nu mai retin, tu ai fost vreodata in RO? Distractie placuta Danutei! Probabil deja ti-e dor de ea lol.gif a si plecat?

Eu fac galerie aici pentru sport!!! Hai ca tare-i bine, viata e mult mai roz din cauza lui, eu n-as rezista fara, ma catar pe pereti cind n-apuc sa fac cheer.gif
aki
CITAT(ganesha @ 16-10-2007, 05:36 PM) *

Nu mai retin, tu ai fost vreodata in RO? Distractie placuta Danutei! Probabil deja ti-e dor de ea lol.gif a si plecat?

Eu fac galerie aici pentru sport!!! Hai ca tare-i bine, viata e mult mai roz din cauza lui, eu n-as rezista fara, ma catar pe pereti cind n-apuc sa fac cheer.gif

nu a plecat inca...Pe 2 noiembrie pleaca wink1.gif
aki
Buna ziu la toata lumea w00t.gif
Sexymom
Ce mai faci Rodicut? ce mai face printesa ta? Miru a mea a luat ieri primul 10 din clasa 1-a, si era tare fericita. pupic.gif
julyalina
akisorule pe unde umblii? pupic.gif
ganesha
Akisorule, pe oricunde umbli, sper ca umbli cu spor! CUm mai e cu sportul? naughty.gif (hai ca am facut o fixatie deja lol.gif ) Ce mai face Graph?
aki
CITAT(Sexymom @ 18-10-2007, 12:11 PM) *

Ce mai faci Rodicut? ce mai face printesa ta? Miru a mea a luat ieri primul 10 din clasa 1-a, si era tare fericita. pupic.gif

Salut.Felcitari pentru 10 lui Miru. pupic.gif
aki
CITAT(julyalina @ 18-10-2007, 01:35 PM) *

akisorule pe unde umblii? pupic.gif

Pe aici...
Nu ne dam rind la calc grin.gif

CITAT(ganesha @ 18-10-2007, 02:33 PM) *

Akisorule, pe oricunde umbli, sper ca umbli cu spor! CUm mai e cu sportul? naughty.gif (hai ca am facut o fixatie deja lol.gif ) Ce mai face Graph?

Graph mininca ca un obez w00t.gif
Eu cu sportul prost sorry.gif
Astept sa ma clikuie blink.gif
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif

de ce nu mai iesi cu Graph la plimbare/ alergare ?
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci? pupic.gif hug.gif
ganesha
CITAT(julyalina @ 19-10-2007, 07:06 AM) *

'neatza akisorule pupic.gif

de ce nu mai iesi cu Graph la plimbare/ alergare ?

Ei si tu acuma!!!! tease.gif

Ce face Akishoru, se bucura ca vine weekendul? pupic.gif
aki
Buna ziua la toata lumea.Am revenit pe aici,nu am avut net. sorry.gif
mirela
Cine e Graph? Se pare ca eu cand vad un nume nou apar pe aici. Parca simt frate!
aki
CITAT(mirela @ 24-10-2007, 11:49 PM) *

Cine e Graph? Se pare ca eu cand vad un nume nou apar pe aici. Parca simt frate!

Graph e catelul meu scump blum.gif
Tu ce mai faci?Pe unde mai zbori? hug.gif
ganesha
Ai aparut? Unde ai disparut asa? Noutati, vesti?
julyalina
dry.gif cred ca iar a ramas fara net unsure.gif
aki
Salut la toata lumea.Net am dar nu am calc.Mi l-a privatizat Sergiu grin.gif
Acum sunt bolnava,cu toate ca sed in casa,am racit.Ma doare gitul si tusesc.Am but o cana de ceai de macies cu miere si lamiie si acum ma simt mai bine. blum.gif
La noi au dat caldura,e bine si cald. baby.gif
ina_ceva
Cum adica ti l-a privatizat?

Insanatosire grabnica!
ganesha
CITAT(aki @ 26-10-2007, 11:18 AM) *

Acum sunt bolnava,cu toate ca sed in casa,am racit.Ma doare gitul si tusesc.Am but o cana de ceai de macies cu miere si lamiie si acum ma simt mai bine. blum.gif

Sanatate multa iti doresc, si mai da-i un brinci lu' Sergiu sa-ti dea calcul inapoi grin.gif
aki
CITAT(ina_ceva @ 26-10-2007, 03:32 PM) *

Cum adica ti l-a privatizat?

Insanatosire grabnica!

Adica mi l-a arendat.Intelegi?
floare.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Distractie placuta diseara si vz sa nu te betivanesti prea mult grin.gif
aki
CITAT(ganesha @ 26-10-2007, 04:38 PM) *

CITAT(aki @ 26-10-2007, 11:18 AM) *

Sanatate multa iti doresc, si mai da-i un brinci lu' Sergiu sa-ti dea calcul inapoi grin.gif

Eu cu treaba prin casa,el la calc. grin.gif
El la facultatea eu la calc.Dar se intimpla numai dimineata si cum dimineata vreau sa dorm,nu prea ajung sa stau cu voi.
Azi ma duc sa-mi fac dreptate.Ma duc la duduia cu datoriile devil.gif .I-am luat buletinul asa ca pina nu vad banii nu vede ea pasaportul.Va spun din inima ca ertam eu datoriile daca erao fata buna,dar dupa tot ce mi-a facut,nu pot devil.gif
aki
CITAT(aki @ 02-10-2007, 04:32 PM) *

Deci, fetelor,am tinut in mine o chestie si nu am spus la nimeni ca ma fac de tot risul.Dar nu mai pot tacea.
Deci....Daca tineti minte v-am spus odata ca am luat doua fete la gazda una din ele gravida...Era alungata de acasa si nu avea pe nimeni.Prietenul o lepadase.I-am dat cu imprumut scutecele mele (toate in care a crescut Danuta).I-am facut cadouri cele mai trebuincioase pentru primele zile ale copilului,raminind in casa fara bani dar i-am luat ei.Am povestit-o colegelor de la serviciu,si acele i-au facut cadouri din numele lor.Am invatat-o sa le sune si sa le multumeasca.Am dus-o la maternitate,am adus-o acasa inapoi.I-am dat primele lectii de mama sorry.gif .Frigiderul meu a fost mereu la dispozitia ei,fugeam la piata dupa brinza ca sa fac placinte ca avea pofte.Mereu o serveam si-i cumparam vitamine ca sa i-a pentru copil.Doamne numai ce nu am facut.V-am povestit ca s-a asezat cu fundul in sus in fata lui Sergiu si era numai in bikini.Dar asa sunt eu mai prostuta si m-am gindit ca nu si-a dat seama,ca e tinara sau a fost intimplator,dar nu a fost asa...
Deci a plecat de la gazda lasindu-ma cu buza umflata.Mi-a lasat in cird de datorii pe serviciile comunale,mi-a luat din lucruri.A ramas datoare cu bani si cu o bratara de aur colegei de camera.I-a luat din haine.Acum o sun si-mi inchide tel.Nici nu vrea sa ama acsulte ce-i zic.In timpul cind ea se pregatea sa plece,a venit alta fata la gazda si dormea la podele ca ea dormea cu copilul pe pat si asa mi-a facut reputatie.Aseara ne-am strins la un ceai si mi-a spus tot ce a vorbit ea de mine.
Deci ca sunt o rea si ca fata care a venit la gazda nu o sa ma suporte mult.Fata aceasta noua deacum cata alta gazda,dar s-a oprit cind si-a dat seama ca sunt buna la inima si ca vorbele sunt goale.Ca ce-i trebuiesc eu lui Sergiu, ca ea cu orice scop o sa-l faca sa se indragoasteasca de ea.Eu in timpul cela eram la serviciu.
Ca sunt mai mare ca el si l-am aburit.Ca ea e mult mai frumoasa ca mine si ca o sa reuseasca sa mi-l ea.
Si multe alte lucruri care m-au socat.Nici nu-mi vine sa cred ca sunt asa oameni pe lumea aceasta. sorry.gif
Doamne cu ce am gresit eu in fata ei sa-si bata joc asa de mine? sad.gif crying.gif
Poate nu-i drept ce fac,dar peste o saptamina ma duc la ea in sat s-o caut.Sper sa nu fac prostii pray.gif

A sosit si multa asteptata ocazie... w00t.gif .Plec la ea sa o intreb cum o cheama devil.gif .
Andreea-Rodica
O zi buna iti doresc si sa rezolvi cu duduia cu datoriile. hug.gif Astept sa ne povestesti cum a fost.
buretel
pupic.gif pupic.gif Sper sa reusesti sa-ti recuperezi datoriile!
Ce mai face Graph, e tot la parintii tai?
ina_ceva
Si daca ea nu recunoaste nimic? Ar putea sa-si faca buletin nou, spunand ca pe cel vechi l-a pierdut.

unsure.gif
julyalina
'neatza akisorule! pupic.gif
cum a fost ? ai rezolvat ceva ?
aki
Am rezolvat cu politia doh.gif .Si pe acolo am ajuns.Va povestesc cind am timp pupic.gif
buretel
CITAT(aki @ 29-10-2007, 08:06 PM) *

Am rezolvat cu politia doh.gif .Si pe acolo am ajuns.Va povestesc cind am timp pupic.gif

Sper ca s-a terminat totul cu bine hug.gif
aki
Salut la toata lumea w00t.gif
A revenit Danuta acasa de la Rominia.Bucuroasa foc de ce a vazut yahoo.gif
A venit azi la ora 2 noaptea.Sper sa se trzeeasca ca sa plece la scoala.Doarme dusa doh.gif
julyalina
bine ai revenit akisorule hug.gif
asteptam sa ne povestesti pupic.gif
ganesha
Hello Akisorule, long time no see! Cind ne povestesti una alta?
aki
Salut.
Ce sa va povestesc?
Nu prea am chef,a fost o experienta foarte dezgustatoare.Mi-am promis sa nu mai gresesc sorry.gif .Nu mai am treaba de nimeni.Asa spun eu acum....Chiar eri i-am spus unei colege de facultatea sa-si aduca albiturile ei sa le spele la mine.Sunt dusa rau...Doamne cind o sa ma invat minte? wacko.gif
julyalina
hug.gif

anca veselie
probabil nu o sa te schimbi vreodata! este un lucru frumos sa faci bine oamenilor, daca asta simti tu. intr-adevar, dai si peste oameni de nimic, dar ai si surprize placute. incearca doar sa fii mai precauta pupic.gif
bubbles
Heloo pe unde umbli duamna? blum.gif eusa_think.gif
julyalina
i-a rechizitinat Sergiu calculatorul smile.gif
pupic.gif
aki
Salut la toata lumea.Sunt aici,dar nu prea am cind sa intru pe oneden.Am fost chemata la o convorbire,dar nu a gasit adresa si degraba cred ca nici nu o sa-mi gasesc nimic de lucru pina cind Sergiu umbla cu cartea de rugaciuni in buzunar si se roaga sa nu ma ia nimeni sorry.gif
Cu kg sunt pe vechi,tot atitea am baby.gif
buretel
Neatza pupic.gif Chiar ma intrebam ce e cu tine hug.gif
Vrei sa spui ca Sergiu se roaga sa nu fi angajata? unsure.gif Si sa stai acasa?
aki
CITAT(buretel @ 14-11-2007, 10:19 AM) *

Neatza pupic.gif Chiar ma intrebam ce e cu tine hug.gif
Vrei sa spui ca Sergiu se roaga sa nu fi angajata? unsure.gif Si sa stai acasa?

Da.Vrea sa stau acasa.Ii place cind vine de la ore sa fiua acasa baby.gif .Nu stiu daca o sa pot sta linistita mult timp acasa.Dar oricum trmit in continuare CV wink1.gif
bubbles
Ziua pupic.gif .Lasa ca Sergiu e ca babuinul meu .. nici lui nu i-ar pica bine sa ma angajez acum ca cica i-ar fi urat blink.gif
Nessie
Aki, tu roaga-te de serviciu si ce o vrea Domnul asa sa fie. smile.gif Trimite CV-uri, nu sta acasa, ca sigur nu v-ar strica niste bani si pe langa asta, mai iesi si tu din casa, ca nu e bine numai asa. unsure.gif
aki
Am dormit si acum ma simt mai fresh w00t.gif
buretel
w00t.gif Ce fain program wink1.gif
Eu zic sa nu stai acasa, si nu numai din motivele pe care le-a enumerat Gabic, dar...nu te plictisesti? sad.gif
aki
Cind imi dau seama e seara deja.Si uite asa in fiecare zi.Inca nu m-am plictisit de moarte blum.gif
Imi place dimineata sa dorm mult sorry.gif
aki
Buna ziua la toata lumea.La noi ploua de rupe si mi-i jale de Danuta ca trebuie sa plece la scoala prin ploaie sorry.gif
Azi plec la spital sa duc analizele sa vad ce spun medicii de starea Danei sad.gif
bubbles
Neata pupic.gif Bafta la spital hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.