Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
aki
Merci draguta pupic.gif
buretel
pupic.gif Akisorule, bafta la analizele Danutei hug.gif
julyalina
'neatza akisorule !
ce ai facut ieri cu analizele ?
aki
Buna la toata lumea.Cum va pare scrisoare lui Mos Craciun pentru Danuta naughty.gif ?

La spital nu am fost ca ploua de rupea sorry.gif
bubbles
Tare faza dar eu i-as scrie lui Mosul ce sa imi aduca si daca imi scrie ce sa fac nu il bag in seama blum.gif
aki
Aici e scrisoare de care vorbeam http://forum.oneden.com/Scrisoare-de-la-MO...CIUN-t1482.html w00t.gif
bubbles
Am vazut blum.gif .Dar ia spune drept si repede tu ce iti doresti de la Mosul ? grin.gif .
aki
Eu?......................
Ce a da Dumnezeu........
Sau ce a da Sergiu grin.gif
ganesha
Super scrisoarea! Tu ai scris-o sau e vreo chestie centralizata unde le scriu? Si Alex primeste in fiecare an, si se bucura tare - acu' nu stiu cit se bucura de faza in sine, dar se bucura ca in sfirsit vine ceva in posta si cu numele lui pe plic )).gif

Spor la toate iti doresc si pune-te bine cu Moshu' naughty.gif naughty.gif
aki
G m-am inspirat naughty.gif
Danuta e precisa ca este Mos Craciun.Ca-i zice lui taica sau sa-i cumpere ceva si taica sau zice ca nu a facut cutare lucru ca nu asculta si m.d.Dar ea nu se supara si-i zice ca ii va spune lui Mos Craciun sa-i aduca w00t.gif
bubbles
SEara yahoo.gif .Ti vad ca esti on dar nu zici nik .De ce? blum.gif
aki
Salut la toata lumea.Azi stau mai mult la calc ca Sergiu a plecat la Rominia si vreau sa recuperez totul pe la voi prin jurnale.Azi avem un an si jumate impreuna yahoo.gif
bubbles
Felicitari cheer.gif .noi luni avem 3 luni de la casatorie give_heart.gif
ganesha
CITAT(aki @ 17-11-2007, 04:36 PM) *

Salut la toata lumea.Azi stau mai mult la calc ca Sergiu a plecat la Rominia si vreau sa recuperez totul pe la voi prin jurnale.Azi avem un an si jumate impreuna yahoo.gif

Multi inainte! Azi esti stapina, sa-nteleg lol.gif lol.gif lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-11-2007, 05:40 PM) *

Felicitari cheer.gif .noi luni avem 3 luni de la casatorie give_heart.gif

Multi ani fericiti impreuna va doresc.Si sa va intelegeti ca limba cu dintii naughty.gif

CITAT(ganesha @ 17-11-2007, 05:44 PM) *

CITAT(aki @ 17-11-2007, 04:36 PM) *

Multi inainte! Azi esti stapina, sa-nteleg lol.gif lol.gif lol.gif

Da,azi stau mai mult la calc,sper sa recuperez totul ce am scapat pina acum salut.gif
bubbles
Dar pe mess de ce nu esti angry2.gif .Si cu dieta cum mai stai?Nu ne lua repede ca tb sa citesti restul subiectelor ca nu scapi de la dat raportul blum.gif
aki
Cu dieta sunt chiar bine blum.gif ,dar nu vreau sa raportez sa nu ma deochiati naughty.gif
Dupa 6 nu mininc nimic,in cursul zilei dietic.
aki
Azi dimineata am mincat o chifla cu unt.Dar a fost dimineata si sper sa se arda pina seara.Am scazut in greutate trebuie sa-mi schim tikerul naughty.gif
bubbles
Felicitari pt ticker cheer.gif si lasa chiflele si untul bataita.gif
aki
Salut la toata lumea.Azi am dat-o in bara cu o bucatica de tort.Dar cel mai rau lucru ca mai am o bucata mare in frigider.Of,sper sa nu-mi fac vind in ea.
In rest totul bine.Am scos discul cu exercitii si acum sed si ma gindesc sa ma apuc de capul lui sau nu...Mi-i o lene de mor. sorry.gif
anca veselie
aki, pune-ti fundul la treaba! si eu ma duc diseara la sala cheer.gif
julyalina
da, akisorule , pune-ti fundul la treaba!!!! cheer.gif
aki
CITAT(julyalina @ 19-11-2007, 03:07 PM) *

da, akisorule , pune-ti fundul la treaba!!!! cheer.gif

Of, doh.gif
Am facut 3 ridicari de abdomene si am lasat totul balta,ma doare rau burta wacko.gif

Am mincat acum o conserva de ton cu uleiul scurs.A stat o noapte la scurs,i-am scurs si sufletul din el grin.gif
aki
Acum sunt prinsa in cautari de meniuri de sarbatori
bubbles
Pai de ce?Vrei sa faci ceva mai special? )).gif
aki
Desigur ca ceva special.Parca am vorbit cu tine naughty.gif si tu nu poti veni. sorry.gif
bubbles
Da ai zis tu ceva .. stiu ca e ziua ta si .. ca trebuie sa iti trimit ceva cadou tata.gif dar .. daca va tb sa plecam la Cv nu pot veni doh.gif .Poate la anul wink1.gif
ganesha
CITAT(aki @ 17-11-2007, 05:33 PM) *

Cu dieta sunt chiar bine blum.gif ,dar nu vreau sa raportez sa nu ma deochiati naughty.gif

Imagine Na, tu, raporteaza linistita ca ti-am pus fonda rosie lol.gif Te pupic.gif
aki
CITAT(ganesha @ 19-11-2007, 11:45 PM) *

CITAT(aki @ 17-11-2007, 05:33 PM) *

Imagine Na, tu, raporteaza linistita ca ti-am pus fonda rosie lol.gif Te pupic.gif

Am crezut ca crapam de ris cu Sergiu de tine lol.gif .Nu esti intreaga la cap lol.gif lol.gif

CITAT(bubbles @ 19-11-2007, 11:29 PM) *

Da ai zis tu ceva .. stiu ca e ziua ta si .. ca trebuie sa iti trimit ceva cadou tata.gif dar .. daca va tb sa plecam la Cv nu pot veni doh.gif .Poate la anul wink1.gif

Ei lasa cadourile draga hug.gif
Si cum pina la anul nu ne vedem blink.gif
Fac masa deosebita ca suntem doi deosebiti w00t.gif ,asa ca dati-va cu parerile de meniu yahoo.gif
bubbles
Pai cat mai e pana la anul blum.gif si daca reusesti sa vii in Romania la noi ne vedem ca daca nu .. nu cred ca mai reusim pana in vara sa plecam undeva doh.gif
aki
Buna la toata lumea.Am terminat ordinea si acum imi mai trag sufletul si vreau sa-mi baeu cafeaua hug.gif
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif
da de masa de saptamana viitoare nu spui nika ? naughty.gif nu pregatesti ceva bun si atunci ?
aki
Pai de saptamina viitoare vorbesc naughty.gif
Suntem doi sarbatoriti grin.gif
bubbles
Ziua hug.gif .Adresa e tot aia care mi-ai dat-o nu? naughty.gif blum.gif
aki
CITAT(bubbles @ 21-11-2007, 03:00 PM) *

Ziua hug.gif .Adresa e tot aia care mi-ai dat-o nu? naughty.gif blum.gif

Tot aia,dar ce pui la cale? blink.gif
Hai nu-ti fa de cap hug.gif
amalia0701
pupic.gif
aki
Buna dimineata hug.gif
Amalia pupic.gif
Nu ma pot trezi,trebuie urgent sa beau o cafea. blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 22-11-2007, 11:16 AM) *

Buna dimineata hug.gif
Amalia pupic.gif
Nu ma pot trezi,trebuie urgent sa beau o cafea. blink.gif

Io am functionat saptamana trecuta cu cafea la prima ora si ieri mi-a cedat ficatul.
Am bolit toata zioua, asa ca acu beau doar ceaiuri )).gif
mirela
Salut Akisor! ,are atentie cu cafeaua.Amalia vad ca te-a avertizat deja. Eu am redus consistent cafeluta. Trec zilele si nu beau una macar. pupic.gif
Sexymom
Eu nu mai beau DELOC cafea, dar o trag cu coca light sad.gif Besos pupic.gif
aki
Eu beau foarte rar.Numai dimineata ca sa ma trezesc. blum.gif
julyalina
'neatza akisorule ! pupic.gif
si eu beau fosrte putina cafea smile.gif cam o cescutza ...in fiecare dimineatza de serviciu smile.gif in wk nu prea beau decat rar
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 22-11-2007, 06:47 PM) *

Eu nu mai beau DELOC cafea, dar o trag cu coca light sad.gif Besos pupic.gif

Mai bine ai bea cafea blum.gif
aki
Buna ziua la toata lumea.Ma duc sa fac piata si apoi fac cartofi impluti in rola blum.gif
bubbles
BUna seara yahoo.gif Ce faci?Pe unde umbli? pupic.gif pupic.gif
aki
Pe aici...Tu ai poposit acasa?
hug.gif
bubbles
Dap.Am ajuns acasa )).gif Sunt rupta de oboseala ... ma simt ca naspa .. cam plina )).gif lol.gif Cred si eu la cat am balotat cow.gif
ganesha
CITAT(aki @ 24-11-2007, 01:43 PM) *

Buna ziua la toata lumea.Ma duc sa fac piata si apoi fac cartofi impluti in rola blum.gif

Cum e aia? pupic.gif
aki
Ii cureti le faci gauri si ii umpli cu carne tocata.Ii stropesti cu bulion/ineci si ii pui in rola. blum.gif
bubbles
Neata yahoo.gif Tare buna iese mancarea facut pe soba si mai ales la rola drool.gif .Noi avem soba in apartament cu plita si abia astept sa o folosesc grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.