Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
De ce fel de soba merge vorba?Cum arata blink.gif ?Nu e rola de la aragaz?
Nessie
Salut! In primul rand ce e rola? blink.gif Ca pentru mine rola inseamna ce spune dex-ul si nu prea se potriveste.

In al doilea rand, Aki, vrem reteta detaliata. tease.gif pupic.gif
aki
CITAT(Nessie @ 26-11-2007, 06:42 PM) *

In al doilea rand, Aki, vrem reteta detaliata. tease.gif pupic.gif

Ingrediente: 8 cartofi
carne tocata
1 ceapa verde
1 catel usturoi
50 gr cascaval
1lingurita pasta tomate
1 ardei gras
cateva fire de patrunjel verde
smantana cat sa lege ingredientele de mai sus

Preparare:
Se curata cartofii si apoi se scoate miezul,sfredelind cu un cutit de ras cartofii.
Usturoiul, ardeiul si patrunjelul se toaca marunt, se amesteca impreuna cu smantana.
Cu continutul dat se amesteca carnea tocata si apoi cu ea se umpla cartofii.
Se aseaza cartofii in vasul pentru rola,se rade cascaval.
Se caleste ceapa in ulei si pasta de tomate,se aduga apa se se primeasca un bulion.Si se toarna peste cartofi.Si se pune la rola pe 45 min.(depinde ce fel de rola aveti)
POFTA BUNA
Nessie
Multumesc pentru reteta! give_rose.gif

doh.gif Dar tot nu stiu ce e rola!
bubbles
La noi rola se spune la crapatura din soba (ca la aragaz - cuptorul) .Daca stiti ca bunicii aveau sobe cu plita si cu acea crapatura unde faceau mancare n tava,cozonaci etc Aia e rola lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 09:31 PM) *

.Daca stiti ca bunicii aveau sobe cu plita si cu acea crapatura unde faceau mancare in tava,cozonaci etc Aia e rola lol.gif

Acela e cuptor w00t.gif
Rola e cuptroul electric blum.gif

Sau cuptorul de la aragaz )).gif
Ce nebuneala si schimonoseala de limba lol.gif
ina_ceva
Tare buni erau cartofii facuti in rola, sau merele si perele coapte drool.gif
ina_ceva
CITAT(aki @ 27-11-2007, 12:30 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 26-11-2007, 11:55 PM) *

Da, cred ca de lapte batut e vorba pana la urma, am sa incerc si eu, chiar daca nu le am cu lactatele.

Ina tu stii de chisleag?De unde esti?

Neazta Aki pupic.gif

Piatra Neamt wink1.gif
aki
Aha, esti aproape de noi,deaceia stii de chisleag w00t.gif
bubbles
Dap .E moldoveanca de a mea )).gif desi eu sunt cu 2 taisuri .Juma olteanca si juma moldo )).gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 27-11-2007, 01:21 PM) *

Dap .E moldoveanca de a mea )).gif desi eu sunt cu 2 taisuri .Juma olteanca si juma moldo )).gif

tease.gif eu sunt mandra ca sunt 100% moldo wink1.gif
Sexymom
Ina adevar este 100%, esti frumoasa ca toate moldovencele care ne-au furat barbatii in Romania lol.gif dau si nume: Monica Barladeanu, Andreea Marin, Ioana Moldovan, Monica Dascalu.......Rodica Akidor, Ina-Ceva........Luchy lol.gif lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif blum.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 28-11-2007, 12:52 AM) *

Rodica Akidor

blum.gif
Al meu e pur basarabean,doar ca are cetatenie dubla
buretel
CITAT(Sexymom @ 27-11-2007, 11:52 PM) *

Ina adevar este 100%, esti frumoasa ca toate moldovencele care ne-au furat barbatii in Romania lol.gif dau si nume: Monica Barladeanu, Andreea Marin, Ioana Moldovan, Monica Dascalu.......Rodica Akidor, Ina-Ceva........Luchy lol.gif lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif blum.gif

Io-s jumate-jumate, ca Bubu, olto-moldoveanca sau moldo-olteanca lol.gif lol.gif lol.gif Intru si eu in categorie? lol.gif lol.gif
aki
Hai, ca daca nu intri, te bagam noi blum.gif
buretel
CITAT(aki @ 28-11-2007, 03:25 PM) *

Hai, ca daca nu intri, te bagam noi blum.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

PS: Aki, ce ai mai facut cu aplicatiile pt servici? pupic.gif
bubbles
Seara salut.gif .Ce faci?Maine iau dvd si fac cu Pilates si apoi fug la posta sa trimit wink1.gif
ganesha
Eu is 1/4 rusoaica pura lol.gif se pune? (la ce, nu stiu, am picat si eu din cer lol.gif ).

Te pupic.gif mult de tot si-mi cer scuze ca am disparut in ceata in seara aia... duty calls, cind m-am intors, nu mai erai blushing.gif
bubbles
Ziua.Pe unde esti?Te pregatesti pt maine? grin.gif
aki
Da ma pregatesc,dar tu ma dai prin lume naughty.gif
bubbles
La Multi Ani !!!! Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif party.gif bday.gif
ganesha
Imagine

La Multi Ani, Rodica, sa fii fericita si sanatoasa, si toate cele bune sa ti se-adune si sa nu mai plece de la tine!
aki
Merci mult fetelor.Imi sunteti atit de dragi pupic.gif
buretel
La Multi Ani draga Rodica! pupic.gif

Imagine
julyalina
La multi ani Akisorule !!!
sa fi fericita si sa te bucuri de familia ta !

Imagine
otilici
La Multi Ani Rodica!!! floare.gif
amalia0701
La multi ani! floare.gif
anca veselie
la multi ani fericiti! sa fii sanatoasa si iubita! pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif
emu
La multi ani, Aki! Si tot ce-ti doresti sa se implineasca floare.gif - e zi onomastica sau aniversara? smile.gif
axe10
La multi ani!

O zi mununata, o viata frumoasa si implinita. Iti doresc tot binele din lume.

give_rose.gif
Sexymom
La multi ani, sa ne scrii cum a fost ziua ta. floare.gif
ina_ceva
La multi ani, Aki!
bubbles
BUna ziua yahoo.gif .Pe unde umblii?Inca nu ti-ai revenit dupa bauta haha.gif ? hug.gif
Nessie
haninoroc.gif din bauta in bauta! )).gif La multi ani si pentru Sergiu! Sa fiti fericiti amandoi.

te asteptam sa ne spui cum v-ati simtit. pupic.gif
ina_ceva
La multi ani lui Sergiu pentru cei 22 de ani! Sa fiti fericiti impreuna wink1.gif !
aki
Merci din suflet fetelor.Acum nu prea am cind sa va povestesc ca imi mai vin o tura de oaspeti doh.gif si trebuie sa ma pregatesc.Sper sa nu tina toata spatamina grin.gif
aki
Buna ziua la toata lumea.Am petrecut ca niciodata,ca pe la 3 noaptea au venit vecinii de sus sa e spuie ca nu pot dormi sorry.gif .Vreau casa pe pamint... w00t.gif
Eu am primit de la mama un set de vase de inox de 7 piese foarte frumoase,iar Sergiu o plapuma si doua perne de silicon de culoare roza.De la nanasi un set de vesela pentru ceai de 6 persoane.De la fetele din apartament blink.gif nimic, in afara de un buchet de flori.Sunt asa de rea? sorry.gif
Ok,deci sunt foarte multamita si fericita.
bubbles
Aki pupic.gif pupic.gif .Sa stii ca de multe ori poate si numai buchetul ala vine din suflet si are o insemnatate mai mare decat l-ar avea un cadou mai consistent dar luat doar asa ca "obligatie" hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 04-12-2007, 05:03 PM) *

Aki pupic.gif pupic.gif .Sa stii ca de multe ori poate si numai buchetul ala vine din suflet si are o insemnatate mai mare decat l-ar avea un cadou mai consistent dar luat doar asa ca "obligatie" hug.gif

Nu e asa Andreia.Noi la zilele noastre de nastere stringeam bani si luam persoanei date un cadou care si-l dorea,dar acum...Daca nu am fost eu nu a avut cine sa organizeze. sorry.gif
aki
Buna la toata lumea.La noi ploua deja doua zile.Nici cu Graph nu-mi este a iesi sorry.gif
buretel
CITAT(aki @ 05-12-2007, 11:40 AM) *

Buna la toata lumea.La noi ploua deja doua zile.Nici cu Graph nu-mi este a iesi sorry.gif

pupic.gif Lasa ca e buna si ploaia wink1.gif
Ce frumos ca ati petrecut cu familia, sa te simti langa cei dragi.

Cat despre "colege", uita de ele. Ar fi mult mai bine daca ati locui doar voi 3, singuri. Cred ca ti-am mai zis asta blushing.gif
aki
CITAT(buretel @ 05-12-2007, 12:50 PM) *

CITAT(aki @ 05-12-2007, 11:40 AM) *

pupic.gif Lasa ca e buna si ploaia wink1.gif
Ce frumos ca ati petrecut cu familia, sa te simti langa cei dragi.

Cat despre "colege", uita de ele. Ar fi mult mai bine daca ati locui doar voi 3, singuri. Cred ca ti-am mai zis asta blushing.gif

Da stiu draga,dar inca nu ne permitem. sorry.gif
Ce Buretel ai yahoo.gif
buretel
CITAT(aki @ 06-12-2007, 12:37 AM) *
Ce Buretel ai yahoo.gif
tease.gif Daaa, imi place teribil laugh.gif

pupic.gif Akisoru', care sigur a fost cuminte si cu ghetutele pregatite wink1.gif
julyalina
'neatza akisorule ! pupic.gif
tie ce ti-a adus mosul nicolae?
aki
La noi nu se sarbatoreste MOS NICOLAIE sorry.gif
Eu de la voi am aflat de el blink.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Na ca m-am intors blum.gif .Uhh ce naspa ca nu se sarbatoreste..eu una abia astept mosii
aki
Buna la toata lumea pupic.gif
ganesha
pupic.gif
aki
Va doresc un weekend frumos la toti hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pe unde umbli?Am vazut intr-un jurna o poza cred ca e cu tine si cu catelul in brate cand era puiut .. si i se vede putusca naughty.gif lol.gif haha.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.