Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
Lacry
CITAT(luchi @ 07-09-2006, 02:50 PM) *

p.s. Lacry, votat! pupic.gif

hihihi naughty.gif
pupic pupic.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 07-09-2006, 02:50 PM) *

Buna, aki! Vad ca vrei sa bucataresti.

Gabicule, sigur gris = hrisca? Eu cumpar/mananc hrisca, si am gasit doar in starea lor naturala, arata cam asa
HRISCA, iar grisul e...seamana la consistenta cu pesmetul.
Aki, ce vrei sa faci bun?

p.s. Lacry, votat! pupic.gif
blink.gif Eu ramasesem cu ideea ca e gris. Am mai intrebat-o pe Aki odata ce inseamna si cand a descris procesul de preparare, la asta m-am gandit.

In cazul asta, nu stiu daca hrisca= gris. huh.gif
luchi
)).gif ca consumatoare de hrisca, zic si eu ce se gaseste pe la noi sub aceasta denumire. Dar casa (casha) ti-a zis ce e? naughty.gif pupic.gif
aki
Salut Mooka hug.gif
Vreau azi sa fac,ardei dulci cu orez si papanasi(pepenasi)
Mi se pare ca e acelas lucru.Dar cum se pune in pepenasi grisul?Intreg?
luchi
Aki, eu zic ca nu e acelasi lucru. Grisul de care zicem noi arata ca pesmetul, granulatie ca zaharul, sa spunem - e un fel de faina mai..grunjoasa.

uite aici o reteta papanasi fierti sa vezi cum se prepara
aki
Salut la fete hug.gif .Am crezut eri ca inebunesc... mad.gif Cred ca am umblat jumate de Chisinau,catind gris sad.gif .Dupa ce ami-am zis ca fac si fara grisul cela,am intrat intr-un magazin si dau de el.Dar azi mii ciuda ca am luat numai un pachet.Aseara am facut papanasi,s-au primit tare gustosi,ai mei au mincat cu smintina.Sunt foarte buni la micul dejun.si eu nu stiam ce sa le fac pe azi dimineata.Merci fetelor de ajutor.Mi-au mai ramas ceva papanasi acasa,fac o poza si ii pun sa-i vedeti..
Azi avem prima adunare la liceu.Deacum Dana a primit 5 note de 10.Sunt foarte mindra.Si profesoara a laudat-o blum.gif
luchi
cheer.gif Ai gasit gris!! Ieee!! Sa stii ca exista si o varianta de papanasi prajiti, care se fac cu branza dulce de vaca, si se mananca si ei cu smantana si dulceata blum.gif papanasi prajiti
Felicitari pentru notele Danutei! Cred ca esti tare mandra de ea! give_rose.gif
aki
Si ai mei sunt prajiti.I-am prajit in ulei.Si mi-am dat seama ca si la noi se face la fel numai ca au alta forma si alta denumire.Se numesc "Sirnici"Provine de la cuvintul rusesc "sir"-adica "brinza".
Cind ma duc dupa Dana la liceu,imi arata mai intii agenda fericita ca are iarasi 10.Aseara invata o poezie si imi spunea:"Mama mine iarasi iti aduc un w00t.gif 10"
aki
mad.gif Va las si plec la sedinta.Ma inebuneste seful asta al nostru devil.gif .Ma intreaba:"Doamna Rodica aveti intrebari?"
Eu ii raspund:"Nu"
Dar el imi zice:"De ce mai vii la sedinta?"
Cred ca inebunes mad.gif
Ma duc iarasi aproape o ora sa-l suport blink.gif
luchi
CITAT(aki @ 08-09-2006, 08:48 AM) *

.Ma intreaba:"Doamna Rodica aveti intrebari?"
Cred ca inebunes mad.gif

Data viitoare sa-l intrebi cat e ceasul! tease.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 08-09-2006, 08:50 AM) *

CITAT(aki @ 08-09-2006, 08:48 AM) *

.Ma intreaba:"Doamna Rodica aveti intrebari?"
Cred ca inebunes mad.gif

Data viitoare sa-l intrebi cat e ceasul! tease.gif

)).gif lol.gif esti tare luchi! buna ideea! poate o preiau si eu biggrin.gif

buna akisorule! hug.gif
am trecut in vizita pe la tine sa-ti las un pupic.gif si gasesc numai papanasi drool.gif ... vad ca vrei sa devii chef.gif
felicitari pentru notele Danutei! pupic.gif
Nessie
Felicitari Danutei pentru note si tie pentru papanasi. tare ma bate si pe mine gandul sa fac in weekend, dar de ieri s-a pus si iubi serios pe slabit. grin.gif Mi se rupea sufletul aseara cand ne-am pus in pat ii facea stomacul in toate felurile. laugh.gif Dupa care a inceput si al meu, asa ca am adormit intr-o simfonie. )).gif Miercuri a si biciclit 30 de min, nu ca mine doh.gif Sa-mi fie rusine! blushing.gif cate puncte or avea papanasii aia? huh.gif
aki
Salut Alinus.Imi pare bine ca ai trecut pe la mine pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Ignora-l pe sef, sau spune-i ca a fost el destul de clar in expunere si nu ai intrebari.
La stilul lui e prost, asa ca sigur e si fudul )).gif
Weekend fain!
Felicitari pentru Dana floare.gif
aki
Gabit lui iubi al tau iar trebuie sa slabeasca,dar al meu ar vrea sa mai puie ceva pe el.Nu imi dai kiteva kg,ca ale mele nu-i ajung lol.gif
Lacry
CITAT(aki @ 08-09-2006, 08:33 AM) *

Cind ma duc dupa Dana la liceu,imi arata mai intii agenda fericita ca are iarasi 10.Aseara invata o poezie si imi spunea:"Mama mine iarasi iti aduc un w00t.gif 10"

felicitari cheer.gif cheer.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 08-09-2006, 02:16 PM) *

Servus iubita!
Ignora-l pe sef, sau spune-i ca a fost el destul de clar in expunere si nu ai intrebari.
La stilul lui e prost, asa ca sigur e si fudul )).gif
Weekend fain!
Felicitari pentru Dana floare.gif

Salut Amalia.Merci de urari.La fel si tie iti doresc un weekend minunat pupic.gif

CITAT(Lacry @ 08-09-2006, 02:35 PM) *

CITAT(aki @ 08-09-2006, 08:33 AM) *

felicitari cheer.gif cheer.gif

pupic.gif pupic.gif hug.gif
aki
Va doresc la toti un weekend linistit.Acus plec si eu acasa.Ne intilnim luni pupic.gif
Lacry
Akisor, cand o sa intri maine sa-ti citesti jurnalul, o sa gasesti mesajul meu si al lui Mocutza )).gif Uite ca ti-am luat-o si noi o data inainte, sic! blum.gif
Iti uram o saptamana cat mai placuta!
Eu am decis ca saptamana asta sa fac zilnic ceva pentru mine naughty.gif
Luni o sa fac gimnastica postnatala, ma duc la dentist
Marti, ma vopsesc si-mi fac suvite cheer.gif
Miercuri... mai vedem noi!!!!

Si sa nu uit: dieta riguroasa! Ca tare as vrea sa-mi schimb tickerul si sa incap in hainutele mele stramte grin.gif
aki
Salut fetele.
Salut Lacry.Imi pare bine ca ai trecut pe la mine. pupic.gif
Va doresc la toti o saptamina frumoasa hug.gif
julyalina
buna dimineatza akisorule!!!! hug.gif
ce mai faci? te pregatesti pentru o saptamana noua? ai mai gatit ceva bun ? eu am facut clatite ieri blum.gif
aki
Salut alinus.
Aseara am facut un fel de bautura.Nu stiu cum se zice la voi,dar la noi se numeste "CVAS"
Azi fac pizza pentru ai mei. Bine ai trecut pe la mine pupic.gif
julyalina
ce-i aia? adica ce contine CVAS?
am trecut si vad ca esti veveritza wink1.gif oare ce urmeaza??? )).gif pupic.gif
aki
5 litri de apa se ferbe .In timpul asta se topeste 0.5 kg de zahar.Cind fierbe apa se toarna foarte atent zaharul topit.Si se lasa sa se raceasca.Se inmoaie o lingurita si jumate de drojdie uscata intr-o jumate de cana de apa.Dupa ce s-a racit apa se toarna drojdia si o lingurita de sare de lamie.O noapte se lasa si se inveleste cu ceva sa poata ferbe.A doua zi se poate bea.
Mi se pare ca la voi se numeste "BRAHA"
honey79
Bine te-am gasit, Akisor.
Interesanta bautura ta. Se vrea a fi ceva racoritor....sau...??

Te pupic dulcic si-ti doresc o saptamana plina de satisfactii.

PS: Pizza sa fie doar pentru ai tai... nu si pentru tine..ok? blum.gif wink1.gif
aki
Salut Honey pupic.gif .Da cred ca da nu o sa mininc din pizza.Promit solemn salut.gif
aki
mad.gif Salut fetele.O alta noua zi de munca si a doua zi din saptamina,dar eu deacum sunt epuizata
bubbles
salut aki pupic.gif smile.gif tu tii vreo dieta?
aki
Salut Bubless.Pe dracul mad.gif .Nu tin nimic,tineam odata Monti,dar Se incepe cearta la masa cu Sergiu daca nu mininc normal devil.gif .Incerc si eu sa nu mininc pine,paste,dulciuri si zaharul sa nu-l folosesc rolleyes.gif .Tu ce mai faci?Ca scrii tare putin la tine in jurnal cool.gif
luchi
CITAT(aki @ 12-09-2006, 08:17 AM) *

mad.gif Salut fetele.O alta noua zi de munca si a doua zi din saptamina,dar eu deacum sunt epuizata

pupic.gif Cin' te-a suparat? Akisorule, tu ai avut concediu anu' asta? unsure.gif Poate esti obosita...
Revenind la bautura descrisa de tine, zici ca la noi se numeste braga? Prin zona in care locuiesc eu se mai gaseste de cumparat, la cateva chioscuri care vand si covrigi si suberek; e o chestie maronie si..grosuta, asa..mie nu mi-a placut blushing.gif
Sa ai o zi frumoasa!
aki
Salut Mooka.E maronie,dar nu e grosuta.E ca sucul de fluid.Dar la ai mei nu li-a placut sorry.gif
si eu am baut o cana aseara si toata noaptea am avut simfonie in burta mad.gif .Mai am 2 sticle. unsure.gif
bubbles
scriu putin ca am fost plecata de vreo saptamana si daca vineri incepe scoala voi fi plecata din ce in ce mai mult sad.gif
amalia0701
Servus iubita!
pupic.gif
aki
Salut Amalia pupic.gif
Sunt obosita vreau acasa.Nu mai stiu ce sa gatesc azi unsure.gif .Nu aveti nici o ideie unsure.gif
ina_ceva
Eu o sa fac ciorba cu cartofi si costitza; piure cu boabe de porumb si gratar. Nu stiu daca merg cu dieta ta rolleyes.gif
aki
O sa ma duc la cumparaturi si pe parcurs vad eu ce fac wink1.gif .
julyalina
pupic.gif akisorul
hai rodicut, ca mai e putin si pleci acasa wink1.gif
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 12-09-2006, 01:54 PM) *

Eu o sa fac ciorba cu cartofi si costitza; piure cu boabe de porumb si gratar. Nu stiu daca merg cu dieta ta rolleyes.gif

Cum e piureul cu boabe de porumb?
Nu inteleg.
luchi
CITAT(amalia0701 @ 12-09-2006, 02:45 PM) *

Cum e piureul cu boabe de porumb?
Nu inteleg.

nici eu n-am inteles..si m-a lamurit Ina aici lol.gif
MIRRRUNA
Muuaaama ce de mirezme pe aici, akiiiii.... costite, ciorbite, grataritze, porumbelite crazy.gif buuun asa.
Aki, am intrat pe aici sa'ti spui ca mi'i tare dor di tini, ca te pupacesc si sper sa fiu mai prezenta pe viitor (in zona blum.gif )
(te imbratzoseaza marachesh hug.gif )
Lacry
CITAT(MIRRRUNA @ 12-09-2006, 10:29 PM) *

Muuaaama ce de mirezme pe aici, akiiiii.... costite, ciorbite, grataritze, porumbelite crazy.gif buuun asa.
Aki, am intrat pe aici sa'ti spui ca mi'i tare dor di tini, ca te pupacesc si sper sa fiu mai prezenta pe viitor (in zona blum.gif )

ce zici akisor, se strange gashca clap.gif , asa-i?
te pupam de noapte buna pupic.gif
aki

Maruta ce bine imi pare cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Stii ca te iubesc? w00t.gif .Uite de azi inainte sa stii floare.gif .Ce mai faci draga?Cum ne-ai gasit?De unde ai venit ce mai fac ale noastre )).gif ?Te pup si te astept mai des pe aici.Sa ne povestesti tot ce ai facut hug.gif

CITAT(Lacry @ 12-09-2006, 10:57 PM) *

ce zici akisor, se strange gashca clap.gif , asa-i?
te pupam de noapte buna pupic.gif

Lacry ce sunt fericita ca ne stringem din nou.Nici nu m-am asteptat sa primesc o asa veste dis de dimineata.Va iubesc pe toate pupic.gif
julyalina
pupic.gif rodicutz
mamaaaaa ce de bunatati pe aici naughty.gif eu sunt singurica acasa ... as putea sa vin pe la tine la masa? blum.gif
aki
pupic.gif Salut Alinus.Ce bine ar fi sa fie adevarat sa vii la mine in ospetie.As pregati de toate sa te primesc cum se cuvine. hug.gif .Ce mai nou pe la tine?
aki
Imi creste o masea de minte si mor de durere.Am fost la dentist,am asteptat jumate de ora ca sa-mi spuie ca nu-i hirurgul mad.gif Trebuie sa astept pina mine sorry.gif
aki
blum.gif Putina lume pe aici.Vreau sa mai discut cu cineva.Si de lucru am o gramada,dar nu am stimulare sa ma apuc sa-l duc la bun sfirsit
ina_ceva
Pai azi, daca tot e sarbatoare, ia o pauza grin.gif si odihneste-te blum.gif
aki
Ce sarbatoare este azi.Eu nu stiu nimic unsure.gif
ina_ceva
Este Ziua Crucii si (superstitzie) nu se papa mere, pere, nuci, struguri (au semintele in forma de cruce)
Si se tine si post grin.gif
aki
Mi se pare ca noi suntem cu o saptamina sau doua in urma Rominiei.Nu stiu daca la noi e sarbatoare
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.