Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
ganesha
CITAT(aki @ 08-12-2007, 11:35 AM) *

Va doresc un weekend frumos la toti hug.gif

Iar eu iti doresc o saptamina minunata! Ce faci, cu ce te mai ocupi, unde ai disparut?
aki
CITAT(bubbles @ 10-12-2007, 12:12 PM) *

Neata yahoo.gif .Pe unde umbli?Am vazut intr-un jurna o poza cred ca e cu tine si cu catelul in brate cand era puiut .. si i se vede putusca naughty.gif lol.gif haha.gif

Da,eu sunt...Cu Graphut in brate cind era mic.Acum nu-l mai pot ridica de la pamint tease.gif

CITAT(ganesha @ 10-12-2007, 09:27 PM) *

CITAT(aki @ 08-12-2007, 11:35 AM) *

Va doresc un weekend frumos la toti hug.gif

Iar eu iti doresc o saptamina minunata! Ce faci, cu ce te mai ocupi, unde ai disparut?

Pe aici,pe acasa.La noi ploua incet-incet si ma calca pe nervi sorry.gif
mirela
Akisor salut ! Ce m-am distrat cu mesajul lui Bubbles! Pupici!
aki
CITAT(mirela @ 12-12-2007, 02:11 PM) *

Akisor salut ! Ce m-am distrat cu mesajul lui Bubbles! Pupici!

Care mesaj?
aki
Buna la toata lumea.Vine weekendul w00t.gif .Ma duc la Hincesti sa ma intilnesc cu o colega de colegiu,care nu am vazut-o de multi ani yahoo.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Intalneala placuta pupic.gif .Noi plecam la PIatra yahoo.gif .Ieri am beut bere si azi incerc sa imi revin haninoroc.gif
aki
Drege-te cu ce te-ai stricat tease.gif
bubbles
Ziua .Pe unde umblii donsoara? pupic.gif pupic.gif
aki
Sunt pe aici,dar vad ca nu intra nimeni pe la mine nici eu nu mai intru wacko.gif
ganesha
Pai tu trebuie sa zici povesti, ca noi comentam pe linga. Da' ne tre'be material ca sa avem ce comenta. Asa ca pune-te pe raportat si povestit lol.gif
aki
Acasa nu vad nimic,nu aud nimic devil.gif
bubbles
Uff cum adica nu intrii daca nu intra nimeni sorry.gif .Ba sa intrii macar asa de o salutare hug.gif .Graph ce face?II mai tb putusca feminina? )).gif lol.gif
aki
Ii mai trebuie.Imi recomanzi pe cineva? lol.gif
Nessie
CITAT(aki @ 19-12-2007, 12:03 PM) *

Iti recomand eu pe nenea doctorul. lol.gif Il duci la el, ii face o injectie si ii trece cheful de femei. naughty.gif

Daca il si castrezi, te-ai scapat definitiv de problema! salut.gif
julyalina
hello akisorule ! pupic.gif
nu am uitat de tine dar eu am cam intrat pe aici in fuga sad.gif

cu graph... o vizita la medic si o injectie la 6 luni o sa te scape de probleme smile.gif eu nu l-as castra imediat ca poate o sa vrei nepotei mai incolo biggrin.gif
Andreea-Rodica
Ce mai faci? Ce mai face Danuta? A avut serbare? De Sarbatori nu te intreb, ca stiu ca la tine incep mai tarziu, sau sarbatoresti Craciunul de doua ori?
hug.gif
bubbles
Ziua hug.gif .Ieri am vb despre tine .. ma rog eu m-am gandit la tine ca am o tipa la cursul de la calculatoare si este din Chisinau si am discutat mai multe cu ea si i-am zis ca am si o prietena de acolo give_rose.gif grin.gif .pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(Nessie @ 19-12-2007, 01:11 PM) *

CITAT(aki @ 19-12-2007, 12:03 PM) *

Iti recomand eu pe nenea doctorul. lol.gif Il duci la el, ii face o injectie si ii trece cheful de femei. naughty.gif

Daca il si castrezi, te-ai scapat definitiv de problema! salut.gif

Nu-l castrez si nici la medic nu-l duc.Mi-i jale.Sper sa-i gasim vre-o prostituata tease.gif ,ca i-as plati-o nu mai sa-l faca fericit grin.gif

CITAT(julyalina @ 19-12-2007, 01:21 PM) *

hello akisorule ! pupic.gif
nu am uitat de tine dar eu am cam intrat pe aici in fuga sad.gif

cu graph... o vizita la medic si o injectie la 6 luni o sa te scape de probleme smile.gif eu nu l-as castra imediat ca poate o sa vrei nepotei mai incolo biggrin.gif

hug.gif Vreau nepotei dar vreau si el sa fie satisfacut.E ca copilul meu wink1.gif Cind il chem ii zic ,,Vin-o la mama,, grin.gif .Tinjeste dupa prietena si slabeste rau doh.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 19-12-2007, 03:12 PM) *

Ce mai faci? Ce mai face Danuta? A avut serbare? De Sarbatori nu te intreb, ca stiu ca la tine incep mai tarziu, sau sarbatoresti Craciunul de doua ori?
hug.gif

Ce sa fac?Pe acasa.Danuta la scoala,acum vineri intra in vacanta.A avut serbare la McDonalds eri ,azi la ,,Ginta Latina,,spectacol.La noi sarbatorile se incep de pe 31 decembrie.Pe 24 noi nu sarbatorim e o zi simpla pentru noi. pupic.gif
Nessie
Rodica, sa stii ca nu il faci fericit daca il duci la fete. Doar ii alini o durere. Iti dai seama ca el acum e bolnav? Nu e ceva ce isi doreste, ci pur si simplu asa e el facut.

Gandeste-te la femei si la ciclu. Nu e o placere sa il aiba, ba chiar e cu dureri si stari urate. Fix asa e si la el. La noi trece durerea cu o pastila, la el trece cu injectie sau femei. Daca ai putea sa sari peste perioada aia, nu ai face-o? Fie-ti mila de el si nu il tine asa. De la sine nu o sa treaca. O sa inceapa sa devina agresiv cu alti caini si chiar cu voi, sa urineze peste tot sa-si marcheze teritoriul, sa slabeasca foarte mult, sa devina neascultator. sad.gif Stiu cazuri cand au fugit de acasa si dusi au fost.

Si daca il duci o data la fetite, va fi si mai rau. Va intra si mai des in calduri si va alerga dupa fiecare catea in calduri pe care o simte. Pe langa asta, nu e caine de show cu pedigree, de ce sa vina pe lume niste catelusi care au sanse minime de supravietuire? Nu iti pare rau de catelusii fara stapan care cauta prin gunoaie si tremura de frig la colt de strada? sorry.gif Daca il lasi sa se imperecheze cu o maidaneza, asa vor ajunge copiii lui. Pe langa asta, sunt boli cu transmitere sexuala si la caini, iar riscul de contactare a uneia e mult mai mare daca este o maidaneza. In schimb daca il castrezi, il poti scapa de suferinta prin care trece acum si in plus de unele boli care apar la cateii necastrati.

Vorbeste cu un doctor veterinar, cauta pe net, citeste si alege ce e mai bine nu ce e cel mai usor. Eu iti dau cateva site-uri unde poti sa citesti: ZooLand, Caini-pisici, Animalutze, Animale
pupic.gif
bubbles
Buna seara .Trimis plic recomandat pe numele Aki smile.gif direct spre Chisinau si recomandat .. numai sa te apuci de sport .. de Pilates dupa Sarbatori blum.gif .. Ma supar rau daca nu il primesti dry.gif
aki
Merci, draguta.Sa de Dumnezeu sa ajunga
julyalina
'neatza akisorule! pupic.gif
ce mai faci ?
aki
O petrec pe Danuta la liceu hug.gif si ma duc la o deschidere de magazin ca sa-mi achizitionez si eu ceva blum.gif
ganesha
CITAT(aki @ 21-12-2007, 11:38 AM) *

O petrec pe Danuta la liceu hug.gif si ma duc la o deschidere de magazin ca sa-mi achizitionez si eu ceva blum.gif

Ce ti-ai luat? Zi-ne si noua sa nu murim aici de curiozitate pupic.gif
aki
Nu am fost.Ca am trecut pe acolo si m-am speriat de cita lume era acolo.Lasa ca reusesc eu sa vizitez si magazinul cela,bani de ar fi blum.gif
julyalina
buna seara akisorule ! pupic.gif
la noi e nebunie mare cand se deschide un magazin sad.gif
aki
CITAT(julyalina @ 23-12-2007, 11:21 PM) *

buna seara akisorule ! pupic.gif
la noi e nebunie mare cand se deschide un magazin sad.gif

Iti multumesc din inima ,draga Alinus,de felicitare.Sa-ti dea Domnul tot ce doresti hug.gif
crissy
Craciun fericit!
Lacry
Sa ai un Craciun Fericit! pupic.gif
aki
CITAT(Lacry @ 24-12-2007, 11:09 PM) *

Sa ai un Craciun Fericit! pupic.gif

Merci mult, draga Lacry. hug.gif
aki
CITAT(crissy @ 24-12-2007, 09:30 PM) *

Craciun fericit!

Merci.Sa ai si tu parte de un Craciun fericit hug.gif
lucy
Craciun Fericit Aki! Sa ti se implineasca toate dorintele...
Sarbatori fericite
aki
CITAT(lucy @ 25-12-2007, 10:58 AM) *

Craciun Fericit Aki! Sa ti se implineasca toate dorintele...
Sarbatori fericite

Merci mult.Craciun fericit
ganesha
Tu ce faci zilele astea, cu ce te mai lauzi? Eu promit solemn ca am sa stau cu tine pina vine si Craciunul tau pe 7, ca mie mi-e tare drag Craciunul vostru hug.gif
aki
CITAT(ganesha @ 25-12-2007, 07:26 PM) *

Tu ce faci zilele astea, cu ce te mai lauzi? Eu promit solemn ca am sa stau cu tine pina vine si Craciunul tau pe 7, ca mie mi-e tare drag Craciunul vostru hug.gif

La noi se incepe pe 1 ianuarie si apoi pe 7 Craciunul si pe 14 Sf,Vasile w00t.gif
Anul asta sarbatorim la noi,vin parintii mei la noi yahoo.gif .Asa ca eu sunt gazda naughty.gif .Veniti sa ma urati? grin.gif
bubbles
Hello .Sarabatori fericite !!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
o sa venim atunci sa colindam virtual pupic.gif
aki
O sa va astept.O sa tin calc deschis tease.gif
julyalina
pupic.gif
akisorule, voi ce obiceiuri aveti ? faceti ceva in mod special?
Andreea-Rodica
Salutari si la tine acasa. hug.gif Acus venim si la tine cu colinda. floare.gif
aki
CITAT(julyalina @ 27-12-2007, 09:34 AM) *

pupic.gif
akisorule, voi ce obiceiuri aveti ? faceti ceva in mod special?

La Anul Nou baietii umbla cu haitul .Stam la masa si la 12 deschidem sampania,chefuim pina dimineata.
La Craciun cu colinda si de sf.Vasile iarasi cuhaitul blink.gif si a doua zi dimineata cu samanatul.

CITAT(Andreea-Rodica @ 27-12-2007, 12:00 PM) *

Salutari si la tine acasa. hug.gif Acus venim si la tine cu colinda. floare.gif

Hai veniti, ca va astept cheer.gif pupic.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif
cam seamana cu obiceiurile de pe aici blum.gif
ganesha
Ce mai faci? hug.gif
Cherie
Aki, eu am fost prin clasa a sasea intr-o tabara in Rep. Moldova si mi-a placut tare, tare, tare mult! Oameni de treaba, primitori, iar tabara a fost superba, cu piscina si super conditii!!! Am vizitat si pe acolo pe la Orhei si mi-a placut la nebunie!!! yahoo.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 28-12-2007, 10:28 PM) *

Aki, eu am fost prin clasa a sasea intr-o tabara in Rep. Moldova si mi-a placut tare, tare, tare mult! Oameni de treaba, primitori, iar tabara a fost superba, cu piscina si super conditii!!! Am vizitat si pe acolo pe la Orhei si mi-a placut la nebunie!!! yahoo.gif pupic.gif

Orheiu' e unul din locurile mele fermecate si de suflet... tare fain e acolo, tare mi-e dor. Ultima data am ajuns in 1998 sorry.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 28-12-2007, 11:28 PM) *

Da,Orheiul e cel mai vestit loc pentru turisti,mai ales Orheiul Vechi.Sunt locuri foarte frumoase.

CITAT(ganesha @ 28-12-2007, 11:44 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 28-12-2007, 10:28 PM) *

Orheiu' e unul din locurile mele fermecate si de suflet... tare fain e acolo, tare mi-e dor. Ultima data am ajuns in 1998 sorry.gif

Ne spui si noua de ce e locul tau de suflet?Ai intilnit pe cineva pe acolo? naughty.gif
ganesha
Da' ce, mai era nevoie sa intilnesc pe cineva acolo? lol.gif Orheiul vechi arata asa , unde jos departe e un riu superb, iar sub munte sint chilii, iar biserica e superba, iar cind stai pe-un virf de ala de stinca iesit inafara si vezi departe riu' te simti stapinu' lumii. Si in momentul ala fix numa' de cineva nu-ti mai pasa. Mie cel putin. )).gif

Din pacate, locurile mele de suflet sint impinzite la distante mult prea mari. Asa ca... daca cumva as ajunge in unul, oricum n-as ajunge la toate... sorry.gif
aki
Am facut bradul cheer.gif cheer.gif cheer.gif .E super w00t.gif .Nu pun poze ca nu-i acasa aparatul foto sorry.gif .
mirela
Aki iubita, am primit azi felicitarea de la tine! O surpriza placuta querida. pupic.gif si iti doresc un an nou cat mai bun pe toate planurile.Sa ai parte de multa prosperitatea in tot. Mi-au dat si lacrimile avand in vedere ca in momentul asta sunt mai sensibila din pt. de vedere emotional.Inca o data La ulti ani si Un anou fericit!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.