Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Andreea-Rodica
La multi ani si buni! cheer.gif
Lacry
LA MULTI ANI, DRAGA RODICA!
Noul An sa iti aduca numai impliniri si succese si sa fii sanatoasa si fericita!
Te pupicesc cu drag,
Lacri si al ei Mokut
bubbles
La Multi Ani !! Un an nou fericit si numai cu impliniri si bucurii sa aveti :tu,Sergiu,Danuta si nu in ultimul rand Graph hug.gif
ganesha
Akisor, acusi e Craciunul, ai intrat in pregatiri sau inca nu? Ce planuri ai? pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
La multzi ani!
pupic.gif
butterfly
i-a scris danutza mosului>?wink1.gif)
aki
CITAT(mirela @ 31-12-2007, 06:35 PM) *

Aki iubita, am primit azi felicitarea de la tine! O surpriza placuta querida. pupic.gif si iti doresc un an nou cat mai bun pe toate planurile.Sa ai parte de multa prosperitatea in tot. Mi-au dat si lacrimile avand in vedere ca in momentul asta sunt mai sensibila din pt. de vedere emotional.Inca o data La ulti ani si Un anou fericit!

Ce bine imi pare cheer.gif yahoo.gif ca a ajuns la tine felicitarea mea. pupic.gif
Sa fii fericita in Noul An hug.gif si sa ai parte de toate bucuriile,ca le meriti draga w00t.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 31-12-2007, 08:20 PM) *

La multi ani si buni! cheer.gif

Merci, draga pupic.gif Un An Nou si tie fara probleme si multa sanatate hug.gif

CITAT(Lacry @ 01-01-2008, 06:14 AM) *

LA MULTI ANI, DRAGA RODICA!
Noul An sa iti aduca numai impliniri si succese si sa fii sanatoasa si fericita!
Te pupicesc cu drag,
Lacri si al ei Mokut

Merci tie si puiutului tau hug.gif
Multa sanatate voua dragilor hug.gif

CITAT(bubbles @ 01-01-2008, 02:29 PM) *

La Multi Ani !! Un an nou fericit si numai cu impliniri si bucurii sa aveti :tu,Sergiu,Danuta si nu in ultimul rand Graph hug.gif

Merci mult din partea noastra numai urari de bine. pupic.gif

CITAT(ganesha @ 02-01-2008, 06:34 PM) *

Akisor, acusi e Craciunul, ai intrat in pregatiri sau inca nu? Ce planuri ai? pupic.gif

Deabia am intilnit Anul Nou,mai este pina la Craciun.Cred ca plecam la mama naughty.gif .Vreau sa ma mai odihnesc de pregatit mincare blum.gif

CITAT(amalia0701 @ 02-01-2008, 07:08 PM) *

pupic.gif
La multzi ani!
pupic.gif

Am primit scrisoarea ta hug.gif
Merci mult ,draga Amalia.Sanatate tie si la familia ta hug.gif

CITAT(butterfly @ 03-01-2008, 12:01 AM) *

I-a scris,dar nu a primit ce a vrut ea,pentru ca nu a meritat devil.gif .A primit anul asta numai dulciuri unsure.gif
ganesha
CITAT(aki @ 03-01-2008, 01:20 AM) *

Deabia am intilnit Anul Nou,mai este pina la Craciun.Cred ca plecam la mama naughty.gif .Vreau sa ma mai odihnesc de pregatit mincare blum.gif

Cum, tu, mai este...ca mai sint 4 zile blum.gif

I-a scris,dar nu a primit ce a vrut ea,pentru ca nu a meritat devil.gif .A primit anul asta numai dulciuri unsure.gif

Vorbesti serios? sorry.gif
julyalina
Imagine
multumesc pentru felicitare akisorule hug.gif

am vazut ca ai facut si tu bradul ... noi mai avem putin si-l desfacem sad.gif
aki
CITAT(julyalina @ 03-01-2008, 09:00 AM) *

Imagine
multumesc pentru felicitare akisorule hug.gif

am vazut ca ai facut si tu bradul ... noi mai avem putin si-l desfacem sad.gif

floare.gif pupic.gif hug.gif .Merci mult si de a ta w00t.gif pupic.gif

CITAT(ganesha @ 03-01-2008, 08:15 AM) *

Cum, tu, mai este...ca mai sint 4 zile blum.gif

Vorbesti serios? sorry.gif

Si mie imi pare rau,dar asta e...Ne gindeam ca va avea numai un ,,opt,,la simestru,dar ne-a surprins cu tre de ,,opt,,.Am ramas portret cu Sergiu,suntem foarte suparati sorry.gif
julyalina
hug.gif cel mai tare a fost canarul lipit langa urare pupic.gif

CITAT(aki @ 03-01-2008, 04:16 PM) *

Si mie imi pare rau,dar asta e...Ne gindeam ca va avea numai un ,,opt,,la simestru,dar ne-a surprins cu tre de ,,opt,,.Am ramas portret cu Sergiu,suntem foarte suparati sorry.gif

akisorule, dar nu stiati de note pentru ca ...? v-a mintit , a ascuns notele? sau de ce ?
poate fi o intamplare... si mie mi se pare ca e o fata buna mai ales ca are doar 3 de 8 in tot semestrul smile.gif

aki
CITAT(julyalina @ 04-01-2008, 08:53 AM) *

hug.gif cel mai tare a fost canarul lipit langa urare pupic.gif

CITAT(aki @ 03-01-2008, 04:16 PM) *

akisorule, dar nu stiati de note pentru ca ...? v-a mintit , a ascuns notele? sau de ce ?
poate fi o intamplare... si mie mi se pare ca e o fata buna mai ales ca are doar 3 de 8 in tot semestrul smile.gif

A avut la limba romina numai 10 si ne gindeam ca ise 10 sau 9 in cel mai rau caz,dar a dat o lucrare pe 7 si i-a stricat notele sorry.gif ,dar are si vina ei profesoare ca putea sa fie mai indulgenta ca doar avea numai 10 si un 7.Sau poate a fost corecta? wink1.gif
Cit am catat un canar sa-l pun pe felicitare,aveau doar cu BATMAN doh.gif
aki
Deci asa... mad.gif Macar ca azi e vineri,am inceput de azi. grin.gif Mincat de dimineata,adica la amiaza ca m-am trezit pe la 12,o ciorba de varza fara pine.Seara conserva de ton cu ceapa si otet.Dupa 6 nimic,adica doua cani de ceai verde.Facut Pillates 20 minute.Pus pe frigider o poza cu o manechina.
Sunt rusinata foc blushing.gif
Sergiu mi-a zis ca incep sa apara forme voluminoase,cel carui ii place femeile plinute. doh.gif Inseamna ca am trecut orice bariera. sorry.gif
Sper sa nu ma opresc... devil.gif si sa continui in ritmul dat.Am trecut la 68 kg.Din nou... doh.gif .Asa ca schim tikerul sorry.gif
ganesha
Akisor, mult succes. Ai grija insa sa nu maninci prea putin, pentru ca ai sa te ingrasi mai tare.
Noi facem galerie cheer.gif

Te pupic.gif
aki
CITAT(ganesha @ 05-01-2008, 12:12 AM) *

Akisor, mult succes. Ai grija insa sa nu maninci prea putin, pentru ca ai sa te ingrasi mai tare.
Noi facem galerie cheer.gif

Te pupic.gif

Mi-i frica de mor sa nu ma opresc sad.gif .Vreau sa merg mai departe sorry.gif .Mi-i rusine de Sergiu blushing.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, acum e frig afara dar mai incolo sa iesi la alergat cu graph
deocamdata, daca faci zilnic miscare si papi mai sanatos, o sa se vada smile.gif si un pont ... dupa ce faci dus, fa-ti un masaj cat poti tu de mult si de tare mai ales pe burtica si pe picioare smile.gif o sa vezi ca te simti mult mai bine dupa hug.gif dupa dus, cam 15, 20 de minute te masezi cu crema. si nici nu e nevoie sa fie vreo crema speciala. poate fi doar ulei de masline sau o crema ta de corp obisnuita . ia incearca asta zilnic si mai vorbim despre asta si saptamana viitoare wink1.gif
aki
CITAT(julyalina @ 05-01-2008, 12:21 AM) *

pupic.gif akisorule, acum e frig afara dar mai incolo sa iesi la alergat cu graph
deocamdata, daca faci zilnic miscare si papi mai sanatos, o sa se vada smile.gif si un pont ... dupa ce faci dus, fa-ti un masaj cat poti tu de mult si de tare mai ales pe burtica si pe picioare smile.gif o sa vezi ca te simti mult mai bine dupa hug.gif dupa dus, cam 15, 20 de minute te masezi cu crema. si nici nu e nevoie sa fie vreo crema speciala. poate fi doar ulei de masline sau o crema ta de corp obisnuita . ia incearca asta zilnic si mai vorbim despre asta si saptamana viitoare wink1.gif

Am chiar crema anticelulitica w00t.gif .Ok,fac cum zici.Mi-a facut cadou sora mea,dar eu o tin la dos ascunsa doh.gif .Merci. pupic.gif
butterfly
akisorule mananca mai multicel ...iti zic eu ca si eu mananc putin dar totusi tu manaci...prea putin! sa nu te imbolnavesti!
julyalina
pupic.gif
da' sa termini cutia aia ca expira biggrin.gif cu masaj zilnic sau cel putin de 3,4 ori pe saptamana pana se termina smile.gif
cum ai putin timp liber cum masaj... si ca sa nu uiti sau sa zici ca ti-e lene sau alte alea ... pune borcanul cu crema in baie si la vedere biggrin.gif

bubbles
Ziua yahoo.gif .Bafta la dieta pupic.gif pupic.gif si nu imi vine sa cred ca nu i-ati luat danutei ce a vrut sorry.gif .cred ca a fost foarte suparata saracuta sad.gif
bubbles
Scuze merge rau netul si de aia am postat de maimulte ori smile.gif

aki
CITAT(bubbles @ 05-01-2008, 05:04 PM) *

Ziua yahoo.gif .Bafta la dieta pupic.gif pupic.gif si nu imi vine sa cred ca nu i-ati luat danutei ce a vrut sorry.gif .cred ca a fost foarte suparata saracuta sad.gif

S-a imbatat mosul pe undeva si cred ca nu a reusit sa ajunga pe la ea tease.gif
aki
Deci raportul pe azi:
Mincat dietic,dupa 6 nimic.
Sport facut Pilates 20 min.
Masaj ,pe portiunile cu probleme ,cu gel corector.
Deci, a mai trecut o zi w00t.gif
julyalina
pupic.gif foarte bine akisorule! cheer.gif
butterfly
esti pusa pe fapte mari! brrrrv :aplauze: pupic.gifpupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 06-01-2008, 01:59 AM) *

Deci, a mai trecut o zi w00t.gif

La mai multe!!! cheer.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Tine-o tot asa, Aki draga, ca de maine ma alatur si eu forumistelor cuminti. Eu raman fidela lui Monti, nu stiu cu miscarea ce spor am, dar ma misc destul de mult cu munca. hug.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!! pupic.gif pupic.gif
si mult spor la dieta, daca esti hotarata sigur o sa ai rezultate!
imi place poza ta cu graph!
lilistiuca
LA MULTIU ANI!!!

si spor la slabit!!!

faci acasa Pilates???
bubbles
Craciun fericit draga Aki hug.gif pupic.gif pupic.gif .
Am primit felicitarea.Multumesc din suflet give_rose.gif .Felicitari pt ambitie si tine-o tot asa wink1.gif
Andreea-Rodica
Craciun fericit! hug.gif
Ce moment ti-ai ales si tu de dieta, e Craciunul! wink1.gif
butterfly
Craciun Fericit akisorule !:*
julyalina
Craciun fericit akisorule! pupic.gif
ganesha
Akisor si toti ai tai:

Imagine
ina_ceva
Craciun fericit, aki!!
aki
Va multumesc fetelor din inima e urari hug.gif .
A trecut si Craciunul,nu am fost cuminte deloc aseara sorry.gif .Dar sunt din nou pe baricade cheer.gif
De mine dieta si miscare.La noi a nins foarte tare si e tare frig sorry.gif .Sper sa treac mai repede iarna doh.gif ,ca mor de frig grin.gif
julyalina
pupic.gif hai sus akisorule ! din nou la dieta , miscare si masaj hug.gif
apropo... si la noi e frig de vreo 2 saptamani sad.gif
aki
Tirziu,dar oricum va salut hug.gif
Raport :
Mincare dietica dupa 6 nimic.
Miscarea:Pilates -20 minute si ordine in apartament in ritm ritmic blum.gif
Masaj 10 minute cu crema.Nu pot mai mult ca ma dor minile sorry.gif
A mai trecut o zi cheer.gif
aki
Am uitat sa trec o ciocolata/o piesa din cutia cu ciocloate ,,Belisimo,, sorry.gif
ina_ceva
CITAT(aki @ 09-01-2008, 01:45 AM) *

Tirziu,dar oricum va salut hug.gif
Raport :
Mincare dietica dupa 6 nimic.
Miscarea:Pilates -20 minute si ordine in apartament in ritm ritmic blum.gif
Masaj 10 minute cu crema.Nu pot mai mult ca ma dor minile sorry.gif
A mai trecut o zi cheer.gif

Bravo Aki! Vad ca te-ai pus serios pe treaba.
julyalina
bravo akisorule ! pupic.gif
butterfly
brv aki!ma bucur sa vad ca esti pusa pe fapte mari! pupic.gif
aki
Azi nici nu stiu ce mai mininc doh.gif .Fierb niste orez,dar sa vad cum il mininc wink1.gif
aki
Deci,ati observat ceva la tikerul meu? cheer.gif cheer.gif
julyalina
deci da cheer.gif cheer.gif cheer.gif
orezul fierbe-l cu putina sare / cu sau fara putin delicat si langa el sau in el ceva legume blum.gif
Nessie
cheer.gif Bravo, Rodica! Felicitari!!! floare.gif
aki
CITAT(julyalina @ 09-01-2008, 12:36 PM) *

deci da cheer.gif cheer.gif cheer.gif
orezul fierbe-l cu putina sare / cu sau fara putin delicat si langa el sau in el ceva legume blum.gif

Nu am pus sare,dar am pus niste legume din conserva si daca nu ma gresesc are si putin ulei si niste chetciup.Ce nu-i bun?Acus intreb pe mama daca are conserva ulei huh.gif
lilistiuca
Felicitari!!! si la cat mai multe date jos!!!!

Iubita, de unde esti tu??? ca spuneai ca iti pare scumpa ora de Pilates la noi???...scuze ignoranta, dar sunt proaspat venita in club.. give_rose.gif
aki
Are ulei dar foarte putin sorry.gif .O lingurita de ulei la borcanul de 700 gr sad.gif

CITAT(lilistiuca @ 09-01-2008, 01:07 PM) *

Felicitari!!! si la cat mai multe date jos!!!!

Iubita, de unde esti tu??? ca spuneai ca iti pare scumpa ora de Pilates la noi???...scuze ignoranta, dar sunt proaspat venita in club.. give_rose.gif

Sunt unica basarabeanca aici blum.gif hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Aki e din Chisinau hug.gif .Rodi felicitari pt Pilates . poate asa impuslionezi si pe mine sa fac (faci dupa cd de la mine??? ) .Eu numai de dieta nu am chef blink.gif

Am uitat bang.gif .Felicitari pt ticker pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.