CITAT(julyalina @ 11-01-2008, 09:21 AM)

akisorule

felicitari ca esti disciplinata si ai vointa !
am un mic comentariu ... mierea are multe calorii 310 - 365 cam asa ... eu stiu ca este gustoasa si sanatoasa dar ai grija

eu zica ca 2 , max 3 lingurite sunt suficiente intr-o zi

Merci mult.Alinus pun la ochi,masor cu lingura,ca nu am cintar.Dar o sa-mi cumpar unul neaparat
Si eu ma gindesc la miere si la zahar,dar nici zaharina nu vreau s-o folosesc.Cred ca incerc fara nimic

CITAT(Nessie @ 11-01-2008, 01:05 PM)

Felicitari ca te-ai apucat de socotit!
Tu cantaresti mancarea? Ar fi bine daca ai putea, macar pana te inveti. De exemplu mi se pare mult lapte la cafea... 110 cal de lapte gras ar insemna cam 1/2 de cana.

Atat ai pus?
Si o felie de paine cat palma de mare si lata de 0,5 cm cantareste aproximativ 25g. La varza nu ai pus ulei deloc?
Cintaresc cum am spus mai sus cu lingura,paharul de 250 gr.Lapte pun cite 2 linguriti la paharul de 250 gr.Si e lapte condensat(daca stiti ce-i acela).Dar nu mai vreau sa-l folosesc ca-mi cheltui kcal cu el
Felia de pine la mine e coltul de la pine/coarja.Nu e o felie de pine ca palma,dar o pun ca 20-25 gr,lasa sa fie ca bonus.In varza nu am pus ulei ci sucul de la conserva de ton.
Daca gresesc ceva trageti-ma de urechi

.Va rog

CITAT(lilistiuca @ 11-01-2008, 01:32 PM)

ma uimiti si va admir cum va numarati cantitatile, caloriile....
eu una nu fac asa

....stiu doar ca daca reduc portiile clar slabesc....si daca maninc mai multe mese si mai mici....
aki, felicitari!!!!

Eu eram fix ca tine,ma gindeam ca trebuie sa fii nebuna sa numeri tot ce bagi in gura

.Dar cu rusinea treci si peste asta.Mi-a fost rusine de Ganesha ca am batut-o la cap sa-mi numere kcal.Si ma gindeam ca mereu asa nu o sa fie chip.Si cind colo apare si Gabit cu calculatorul ei.

Am cercetat pagina si am inteles ca nu-i asa de greu.Acum ramine sa-mi mai iau un cintar de bucatarie,ca e greu sa pui la ochi.Si nu-i chiar asa de greu,pina te inveti...
CITAT(bubbles @ 11-01-2008, 04:12 PM)

Ziua

Rodi mi se pare mie sau mananci cam putin

?

Diseara poate fac si eu putin sport
).gif)
Nu poate...Dar trebuie