Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 01:22 PM) *

Neata yahoo.gif .Aki e din Chisinau hug.gif .Rodi felicitari pt Pilates . poate asa impuslionezi si pe mine sa fac (faci dupa cd de la mine??? ) .Eu numai de dieta nu am chef blink.gif

Am uitat bang.gif .Felicitari pt ticker pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Dupa CD tau fac draga give_rose.gif .Si stii ce mai tare m-a pus pe fapte mari?Rusinea...
Mi-e rusine de tine,ca atitea batai de cap ti-am facut cu CD astea si acum ca le-am primit sa stau in capul patului si sa ma uit la TV blushing.gif
Nu scap nici o seara.Imi place mult metoda aceasta.La burta aveam 86 cm acum am 74 cm w00t.gif yahoo.gif
lilistiuca
sa ne traiesti Rodica pupic.gif

si felicitari pentru Pilates floare.gif ...si eu am cd-uri si....nu fac...RUSINE mie sorry.gif

[/quote]
Dupa CD tau fac draga give_rose.gif .Si stii ce mai tare m-a pus pe fapte mari?Rusinea...
Mi-e rusine de tine,ca atitea batai de cap ti-am facut cu CD astea si acum ca le-am primit sa stau in capul patului si sa ma uit la TV blushing.gif
Nu scap nici o seara.Imi place mult metoda aceasta.La burta aveam 86 cm acum am 74 cm w00t.gif yahoo.gif
[/quote]

pupic.gif floare.gif floare.gif

BRAVO!!!!
aki
CITAT(lilistiuca @ 09-01-2008, 01:32 PM) *

sa ne traiesti Rodica pupic.gif

si felicitari pentru Pilates floare.gif ...si eu am cd-uri si....nu fac...RUSINE mie sorry.gif

BRAVO!!!!

hug.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 09-01-2008, 02:29 PM) *

CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 01:22 PM) *

Neata yahoo.gif .Aki e din Chisinau hug.gif .Rodi felicitari pt Pilates . poate asa impuslionezi si pe mine sa fac (faci dupa cd de la mine??? ) .Eu numai de dieta nu am chef blink.gif

Am uitat bang.gif .Felicitari pt ticker pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bravooooo clap.gif clap.gif .Trebuie sa ma apuc si eu dry.gif Bine caiti trimit tie si eu ma dau pe tanjeala sad.gif
aki
Dar si cind faceai tu,eu muream de ciuda pe ambitia mea.De cite ori facei pe zi?
bubbles
Am avut zile cand facem si dimineata si seara blum.gif .Sper ca de luni sa ma apuc si eu grin.gif .Sa ne incurajam reciproc )).gif
aki
CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 01:46 PM) *

Am avut zile cand facem si dimineata si seara blum.gif .Sper ca de luni sa ma apuc si eu grin.gif .Sa ne incurajam reciproc )).gif

ok,eu te incurajez pe tine ,tu pe mine.Hai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
Andreea-Rodica
Si eu va incurajez pe amandoua! hug.gif
Succes in continuare!
anca veselie
si eu va incurajez pe toateeee cheer.gif
pupici aki pupic.gif
aki
Deci azi am mincat asa:
Dimineata:Orez fiert cu legume si chetciup.
Amiaza: O bucatica de carne de porc si salata.
Seara/acum:Orez cu carne tocata/PLOV (daca stie cineva ce-i aia w00t.gif )Unmplutura pentru sarmale.
Si pe azi gata cu mincarea salut.gif
Sport:Pilates-20 min
Masaj cu crema la burta tease.gif
Acum cine stie sa ma verifice si pe mine.Ce am facut bine si ce rau wink1.gif
Nessie
Eu vreau sa te felicit pentru sport! cheer.gif

La mancare e bine ca ai un plan si o masa organizata. Poate daca ai scoate carnea de porc din meniu ar fi si mai bine. grin.gif

Si inca o idee despre orez si am fugit. blum.gif Orezul e cam ingrasacios. Sa mananci o ceasca de orez fiert pe zi, e ok, dar incearca sa il ocolesti mai ales seara. floare.gif
aki
La mine e rar in casa carnea de porc w00t.gif .Mai mult mincam de pasare.Orez aveam gata pregatit in frigider si nu am vrut sa-l arunc sorry.gif
aki
Am fost cu Graph afara si am alergat prin troiene 500 m naughty.gif si inca 20 minute Pilates si gata pe azi cu sportul blum.gif
aki
Ma simt aiurea in momentul asta,acum trebuia sa privesc Inima de tigan ,am ramas miscata de serialul asta.Dar nu stiu de ce Moldova noastra nu mai vor sa difuzeze canalul ACASA.Si l-au inchis in ziua cind au revenit serialul, pe 7 ianuarie.Ma simt atit de prost,Danuta cit sade verifica canalul daca nu arata. sorry.gif De ce au facut-o?Au pus alt canal -CANAL D,cu-i ii trebuie?Nu stiu cum asa putea sa vad si eu serialul sad.gif
Ramo
Protv international nu prinzi?
bubbles
Seara yahoo.gif .Aki ai incercat sa il cauti pe alta frecventa? blum.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 09-01-2008, 10:40 PM) *

Protv international nu prinzi?

Avem Protv,dar cred ca-i alt Protv.Nu-i Protv international huh.gif

CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 10:51 PM) *

Seara yahoo.gif .Aki ai incercat sa il cauti pe alta frecventa? blum.gif

Nu-i pe alta frecventa.Ca ne-au prentimpinat ca nu vor mai difuza ACASA.Si cine va difuza va fi ilegal huh.gif
ganesha
Deci, totalul pe azi, la ce mi-ai zis ca ai papat:

MD: o cana orez + morcovisi ardei la borcan + ketchup o lingura
Prinz: jumate' de palma carne de por fara grasime fiarta + 2 linguri din salata ca la micul dejun
Cina: o cana orez + 2 linguri carne tocata de porc + 2 linguri ulei + 1 lingura ketchup
Extra: 2 bomboane din alea tari

A iesit 990 calorii, 42% grasimi, 39% carbohidrati, 19% proteine. Nu ai fibre aproape deloc, incearca sa maninci cereale integrale, mai multe legume... In plus, cina are vreo 600 de calorii, ceea ce e mai mult de jumate. Incearca sa maninci mai mult la micul dejun, si mai putin la cina.

20 minute de Pilates au ars 40 de calorii cam.

Asa! Intre timp ai zis sa adaug 3 lingurite de miere: asta ar fi cam 70 de calorii in plus.

Ca total ai iesit bine, numai ca impartirea pe mese e cam aiurea. Nu-i nimic, cu timpul ai sa te obisnuiesti. Improtant e ca daca tot te chinui, macar sa ai rezultate maxime!!! floare.gif
aki
Merci mult,dar nu cred ca ma descurc cu numaratul sorry.gif
bubbles
Am facut si eu Pilates cheer.gif .Noroc cu tine ca mi-e rusine blush.gif
Nessie
Rodica, daca nu te descurci cu alimentele in limba engleza, iti dau un site unde iti calculeaza caloriile si macronutrientii in limba romana: Calculator calorii
lucy
CITAT(Nessie @ 10-01-2008, 11:15 AM) *

Rodica, daca nu te descurci cu alimentele in limba engleza, iti dau un site unde iti calculeaza caloriile si macronutrientii in limba romana: Calculator calorii

Interesant site-ul "CALCULATOR CALORII". O sa o rog pe Nikol sa mi-o copie fiindca nu ma descurc nici eu in engleza.Poate ma fac si eu "femeie serioasa" lol.gif
aki
CITAT(Nessie @ 10-01-2008, 12:15 PM) *

Merci mult Gabit hug.gif .Sunteti saritoare la nevoie naughty.gif .Ma duc sa cercetez pagina w00t.gif
aki
Buna la toata lumea.Acus dau raportul pentru ziua de azi:
M-am trezit tirziu asa ca prima mincare a fost la ora 2
Amiaza:
Cafea cu lapte condensat (200 g / 110kcal)
Ciorbă de cartofi cu macaroane (300 g / 206 kcal)
Pine (30 g/74,5 kcal)
Seara Ceai fără zahăr (400 g / 0kcal)
Roșii cu coajă conservate (20 g / 4kcal)
Pâine de grâu (30 g / 74,5kcal)
Varză albă înăbușită (300 g / 225kcal)
Total: 694 kcal
Sport:
Pilates-20 min
Parca asa ceva,nu am scapat nimic? rolleyes.gif
Imi trebuie numaidecit un cintar de bucatarie,ca-mi vine greu sa pun gramajul wacko.gif
aki
Am uitat sa pun mierea wink1.gif
Deci 8 lingurite de miere (8 linguriti/160 kcal)

Total:854 kcal
Andreea-Rodica
O zi buna si succes in continuare! hug.gif
julyalina
akisorule pupic.gif felicitari ca esti disciplinata si ai vointa ! cheer.gif
am un mic comentariu ... mierea are multe calorii 310 - 365 cam asa ... eu stiu ca este gustoasa si sanatoasa dar ai grija pupic.gif eu zica ca 2 , max 3 lingurite sunt suficiente intr-o zi hug.gif
Nessie
Felicitari ca te-ai apucat de socotit! cheer.gif

Tu cantaresti mancarea? Ar fi bine daca ai putea, macar pana te inveti. De exemplu mi se pare mult lapte la cafea... 110 cal de lapte gras ar insemna cam 1/2 de cana. unsure.gif Atat ai pus?

Si o felie de paine cat palma de mare si lata de 0,5 cm cantareste aproximativ 25g. La varza nu ai pus ulei deloc?
lilistiuca

ma uimiti si va admir cum va numarati cantitatile, caloriile.... give_rose.gif

eu una nu fac asa sorry.gif ....stiu doar ca daca reduc portiile clar slabesc....si daca maninc mai multe mese si mai mici....

aki, felicitari!!!! pupic.gif
Nessie
CITAT(lilistiuca @ 11-01-2008, 12:32 PM) *

eu una nu fac asa sorry.gif ....stiu doar ca daca reduc portiile clar slabesc....si daca maninc mai multe mese si mai mici....

Teoretic merge, dar practic, pe mine ma doboara ciugulelile dintre mese. doh.gif Pe langa asta eu vreau sa imi mentin si un anumit raport intre macronutrienti ca nu ma intereseaza doar caloriile. wink1.gif
lilistiuca
CITAT
Teoretic merge, dar practic, pe mine ma doboara ciugulelile dintre mese. doh.gif Pe langa asta eu vreau sa imi mentin si un anumit raport intre macronutrienti ca nu ma intereseaza doar caloriile. wink1.gif

chestia cu macronutrientii e grozava...cred ca toti ar trebui sa facem asta pentru o hrana echilibrata....

Nesssie floare.gif floare.gif floare.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif Rodi mi se pare mie sau mananci cam putin blink.gif ? pupic.gif Diseara poate fac si eu putin sport )).gif
aki
CITAT(julyalina @ 11-01-2008, 09:21 AM) *

akisorule pupic.gif felicitari ca esti disciplinata si ai vointa ! cheer.gif
am un mic comentariu ... mierea are multe calorii 310 - 365 cam asa ... eu stiu ca este gustoasa si sanatoasa dar ai grija pupic.gif eu zica ca 2 , max 3 lingurite sunt suficiente intr-o zi hug.gif

Merci mult.Alinus pun la ochi,masor cu lingura,ca nu am cintar.Dar o sa-mi cumpar unul neaparat naughty.gif
Si eu ma gindesc la miere si la zahar,dar nici zaharina nu vreau s-o folosesc.Cred ca incerc fara nimic sorry.gif

CITAT(Nessie @ 11-01-2008, 01:05 PM) *

Felicitari ca te-ai apucat de socotit! cheer.gif

Tu cantaresti mancarea? Ar fi bine daca ai putea, macar pana te inveti. De exemplu mi se pare mult lapte la cafea... 110 cal de lapte gras ar insemna cam 1/2 de cana. unsure.gif Atat ai pus?

Si o felie de paine cat palma de mare si lata de 0,5 cm cantareste aproximativ 25g. La varza nu ai pus ulei deloc?

Cintaresc cum am spus mai sus cu lingura,paharul de 250 gr.Lapte pun cite 2 linguriti la paharul de 250 gr.Si e lapte condensat(daca stiti ce-i acela).Dar nu mai vreau sa-l folosesc ca-mi cheltui kcal cu el wink1.gif
Felia de pine la mine e coltul de la pine/coarja.Nu e o felie de pine ca palma,dar o pun ca 20-25 gr,lasa sa fie ca bonus.In varza nu am pus ulei ci sucul de la conserva de ton. wink1.gif
Daca gresesc ceva trageti-ma de urechi w00t.gif .Va rog grin.gif

CITAT(lilistiuca @ 11-01-2008, 01:32 PM) *

Eu eram fix ca tine,ma gindeam ca trebuie sa fii nebuna sa numeri tot ce bagi in gura blushing.gif .Dar cu rusinea treci si peste asta.Mi-a fost rusine de Ganesha ca am batut-o la cap sa-mi numere kcal.Si ma gindeam ca mereu asa nu o sa fie chip.Si cind colo apare si Gabit cu calculatorul ei. yahoo.gif Am cercetat pagina si am inteles ca nu-i asa de greu.Acum ramine sa-mi mai iau un cintar de bucatarie,ca e greu sa pui la ochi.Si nu-i chiar asa de greu,pina te inveti...

CITAT(bubbles @ 11-01-2008, 04:12 PM) *

Ziua yahoo.gif Rodi mi se pare mie sau mananci cam putin blink.gif ? pupic.gif Diseara poate fac si eu putin sport )).gif

Nu poate...Dar trebuie hug.gif
aki
Raportul pe azi:
Amiaza:
Cafea fără zahăr (200 g / 4kcal)
Varză albă înăbușită (300 g / 225kcal)
Pâine de grâu (50 g / 124.5kcal)
Seara:
Ceai fără zahăr (200 g / 0kcal)
Mazăre fiartă (300 g / 186kcal)
Pâine de grâu (75 g / 186.75kcal)
Ketchup (5 g / 4.65kcal)
Miere de albine (10 g / 32.4kcal)
Pastă de tomate (5 g / 4.6kcal)
Masa conține:
Albumine: 31.37
Hidrocarburi: 136.895
Grăsimi: 12.975
kcal: 767.9
Sport: -20 min Pilates
Atit pe azi salut.gif
Nessie
Bravo pentru perseverenta! cheer.gif
Vad ca mananci foarte multe legume care cred ca te satura si nu au asa multe calorii, dar lasi carnea. Ar trebui sa manani mai multa carne, dar slaba: piept de pui, peste, vita. Pe langa asta sunt foarte putine calorii. Nu cobori sub 1000 ca apare yo-yo si greu mai scapi de el. wacko.gif
bubbles
Ness asta incerc sa ii spun si eu dry.gif Mananca prea putin.Nu trebuie mai putin de 1000 macar bataita.gif
aki
CITAT(Nessie @ 12-01-2008, 01:28 AM) *

Bravo pentru perseverenta! cheer.gif
Vad ca mananci foarte multe legume care cred ca te satura si nu au asa multe calorii, dar lasi carnea. Ar trebui sa manani mai multa carne, dar slaba: piept de pui, peste, vita. Pe langa asta sunt foarte putine calorii. Nu cobori sub 1000 ca apare yo-yo si greu mai scapi de el. wacko.gif

Stiu ca trebuie sa folosesc si carnea.De luni introduc si carnea,dar nu stiu cum fac cu mezelurile,ca tare imi plac sorry.gif

CITAT(bubbles @ 12-01-2008, 12:07 PM) *

Ness asta incerc sa ii spun si eu dry.gif Mananca prea putin.Nu trebuie mai putin de 1000 macar bataita.gif

Asa o sa fac,trebuie sa ajung pina la 1000,dar mi-i frica deoarece nu am cintar si cintaresc la ochi,sa nu trec peste ele sorry.gif
ganesha
OOOOFFFFFFF!!!!! Scrisesem un mesaj cit China si a disparut subit! Eu te pupic.gif acu' si am sa trec mai tirziu s-o iau de la capat cu mesajul doh.gif
aki
Observatii cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Hai,Ganesha, ca te astept cu observatii hug.gif
aki
Am mai pierdut 400 gr cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Felicitari pt greutate hug.gif
Andreea-Rodica
La cat mai multe grame si kilograme alungate! cheer.gif
Eu nu am reusit sa ma cantaresc saptamana asta, dar sper sa o fac maine dimineata si poate actualizez tickerul. Nu de alta, dar ma tem sa nu am mai mult decat arata acum. bang.gif Oricum ar fi, mergem inainte cu tupeu, ca altfel ne prinde vara cu prea multe sunculite.
hug.gif O seara placuta! Nu ne-ai mai spus nimic despre servici, mai ai ceva in vedere sau deocamdata te odihnesti?
bubbles
Aki stiu ca pusese Ness un site unde calculezi caloriile in romana .Nu stii care e? sorry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 02:08 PM) *

Aki stiu ca pusese Ness un site unde calculezi caloriile in romana .Nu stii care e? sorry.gif

http://calorii.oneden.com

CITAT(Andreea-Rodica @ 12-01-2008, 07:54 PM) *

La cat mai multe grame si kilograme alungate! cheer.gif
Eu nu am reusit sa ma cantaresc saptamana asta, dar sper sa o fac maine dimineata si poate actualizez tickerul. Nu de alta, dar ma tem sa nu am mai mult decat arata acum. bang.gif Oricum ar fi, mergem inainte cu tupeu, ca altfel ne prinde vara cu prea multe sunculite.
hug.gif O seara placuta! Nu ne-ai mai spus nimic despre servici, mai ai ceva in vedere sau deocamdata te odihnesti?

Andreia,ai un avatar SUPERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
Eu ma cintaresc in fiecare zi blink.gif /stiu ca trebuie sa am o zi de cintar sorry.gif ,dar asta e....
Azi am constatat ca am mai pierdut 200 gr,am 64,800 cheer.gif ,dar inca nu-mi schimb tikerul
Nu va pun meniul de eri ca a fost numai legume si fructe si Pilates-20 min.
De servici nu zic nimic,ca cica ma odihnesc si se teme Sergiu sa nu inghet de frig doh.gif asa ca stau acasa pina in primavara si apoi mai vedem naughty.gif
bubbles
Ufff tu tot te infometezi si ai sa vezi ca daca intr-o zi ai sa mananci normal ,ce vei manca se va depune sorry.gif .Felicitari pt Pilates totusi pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 03:05 PM) *

Ufff tu tot te infometezi si ai sa vezi ca daca intr-o zi ai sa mananci normal ,ce vei manca se va depune sorry.gif .Felicitari pt Pilates totusi pupic.gif

Iti promit ca de mine trec si la carne w00t.gif .Ma crezi? blum.gif
bubbles
Daca nu te apuci iti iei bataita.gif blum.gif
dany
Ma bag si eu sa-ti dau bataita.gif daca nu mananci cum trebuie ! Oare de ce n-am intrat eu mai devreme pe aici ca sigur aveai fundul invinetit pana acum floare.gif

Oricum felicitari pentru ticker ! give_rose.gif
bubbles
Si eu ii zic felicitari pt ticker dar .. stiu ca nu a facut bine ca sa il obtina angry2.gif .Aki te luam la alergat daca nu mananci bine si te mai infometezi .. eu una nu as putea sa mananc mai putin de 1000 kcal pe zi blink.gif .
aki
Gata fetelor nu dati w00t.gif VALEUUUUUUUUU MA DOAREEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tease.gif
Imi pregatesc acum mincarea cu carne de pui fara piele w00t.gif ,salata,dar lasa ca va dau raportul desara.OK? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.