Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
ironmissy
slabesti foarte bine!!!
tu cat de repede ai vrea?
0.5kg/saptamana e super!
aki
Ma bag la o ora de Pilates naughty.gif
julyalina
spor la treaba akisorule! pupic.gif
nu te-am mai prins online sad.gif
anca veselie
cheer.gif cheer.gif baga baga
eu diseara vreau la tae bo cheer.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Aki te bagi te bagi .. dar mai iesi lol.gif lol.gif Glumeam tease.gif
aki
Am iesit de la pilates blum.gif .Ce bine ma simt,daca nu ar fi frig afara as mai alerga si 10 cercuri pe terenul de fotbal )).gif
aki
Of,am mincat la castraveti in otet de m-a luat n a i b a doh.gif .Tare buni sunt,sper sa nu ma doara stomacul grin.gif .Acum beau o cana de ceai de macies cu suc de lamie,iarasi acreala pentru stomac doh.gif
Cherie
Nu-i problema. Erarau daca mancai o ciocolata blum.gif

pupic.gif
aki
Am facut-o cu niste bomboane de zahar ars.Toata ziua am mincat frumos si seara am facut-o doh.gif
dany
CITAT(aki @ 15-02-2008, 02:42 PM) *

Am iesit de la pilates blum.gif .Ce bine ma simt,daca nu ar fi frig afara as mai alerga si 10 cercuri pe terenul de fotbal )).gif

WOW !!!! Super !!! Din pacate nu stiu cum e pillates-ul dar se pare ca face tare bine cand il faci la sala .

Tine-o tot asa si in cateva luni te vedem la TV ca fotomodel !!! give_rose.gif
aki
CITAT(danyhoney @ 16-02-2008, 12:43 AM) *

WOW !!!! Super !!! Din pacate nu stiu cum e pillates-ul dar se pare ca face tare bine cand il faci la sala .

Nu cred ca ajung pe acolo hug.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-02-2008, 11:46 PM) *

Frumos se misca mamarutza ta.
Ce face Danutza?
Cum mai esti? Ti-ai gasit job sau tot acasa?
ganesha
Cit de fain scrie la semnatura ta! Te mai felicit o data, bravo tie!!! cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 16-02-2008, 06:58 PM) *

CITAT(aki @ 15-02-2008, 11:46 PM) *

Frumos se misca mamarutza ta.
Ce face Danutza?
Cum mai esti? Ti-ai gasit job sau tot acasa?

Sunt bine draga hug.gif
Azi am interviu la 4.Si vreau postul asta din toata inima.Sper sa fie cu mana w00t.gif
Tineti-mi pumnii hug.gif
bubbles
Tinem pumnii atunci cheer.gif cheer.gif
aki
CITAT(ganesha @ 19-02-2008, 04:56 AM) *

Cit de fain scrie la semnatura ta! Te mai felicit o data, bravo tie!!! cheer.gif give_rose.gif pupic.gif

Merci mult draga hug.gif

CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 11:29 AM) *

Tinem pumnii atunci cheer.gif cheer.gif

Sper sa fie bine.Nu stiu nimic de jobul asta,dar suna bine yahoo.gif Sper sa nu ma dezamageasca salariul,sau alt ceva huh.gif
Sexymom
Mult succes Aki, sa iasa asa cum iti doresti tu, ma gandesc la tine si iti doresc minte multa. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 12:10 PM) *

Mult succes Aki, sa iasa asa cum iti doresti tu, ma gandesc la tine si iti doresc minte multa. pupic.gif

Sper sa fie bine.Merci mult Sexy,cred ca tu ai uitat deja de emotiile de acest gen hug.gif .Esti o femeie cu cariera naughty.gif
Cherie
Cum a fost la interviu? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Nu m-au acceptat sorry.gif
Cherie
CITAT(aki @ 19-02-2008, 08:37 PM) *

De ce? sad.gif
aki
V-am mintit blum.gif
M-au acceptat cheer.gif cheer.gif cheer.gif
De mine sunt femeie lucratoare.O sa lucrez la Guvernul Moldovei in Departamentul Constructiilor. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Sunt atit de fericita w00t.gif .Si un salariu foarte bun wink1.gif
Ce mai...Nu mai pot de bucurie cry.gif .Merci mult pentru sunstinere plecaciune.gif
Sunt angajata pe un termen de incercare de 2 luni. wink1.gif .Nu vreau sa-i dezamagesc w00t.gif
julyalina

bataita.gif de ce ne minti ????
pupic.gif felicitari hug.gif sa fie intr-un ceas bun !
aki
CITAT(julyalina @ 19-02-2008, 10:18 PM) *

bataita.gif de ce ne minti ????

blum.gif
ironmissy
felicitari aki!!!

azi se face o saptamana de cand sunt in vacanta si m-am cam saturat de stat acasa, deci te inteleg perfect!
doar cand ma gandesc cati oameni noi o sa cunosti si cate lucruri o sa inveti... mai ca ma bate un gand sa ma angajez give_rose.gif give_rose.gif

felicitari inca o data! pupic.gif
buretel
CITAT(aki @ 19-02-2008, 09:13 PM) *

V-am mintit blum.gif
De mine sunt femeie lucratoare.O sa lucrez la Guvernul Moldovei in Departamentul Constructiilor. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Ce mai...Nu mai pot de bucurie cry.gif .Merci mult pentru sunstinere plecaciune.gif
Sunt angajata pe un termen de incercare de 2 luni. wink1.gif .Nu vreau sa-i dezamagesc w00t.gif

Felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ma bucur tare, tare mult pt tine hug.gif pupic.gif
Multa bafta la noul servici, sper sa ai colegi buni si intelegatori give_rose.gif
Te pup, Aki pupic.gif
ganesha
Akisor, te felicit din toata inima! Bravo tie! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
buretel
CITAT(ganesha @ 19-02-2008, 11:18 PM) *

Akisor, te felicit din toata inima! Bravo tie! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Na ca te pupic.gif si pe tine aici, daca nu apuc in 'casuta' ta biggrin.gif
aki
Merci fetelor.Va iubesc pe toate hug.gif pupic.gif give_rose.gif floare.gif
Cherie
Bravo Aki! yeah.gif
Ma bucur si eu tare, tare mult! Si ce loc de munca w00t.gif Foarte misto, si daca mai spui ca-i bun si salariul, atunci e perfect!

pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Felicitari iubita!
Sa ne spui cum e pupic.gif
Spor la munca!
aki
Ma duc la 2 sa indeplinesc o ancheta la sectia de cadre si apoi crde ca pe la spitale sa trec controlul medical wink1.gif
aki
Am mai slabit cu 300 gr cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Ce fericita sunt yahoo.gif
Cherie
Bravo Aki!!! cheer.gif
Cand incepi munca? hug.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 11:21 AM) *

Bravo Aki!!! cheer.gif
Cand incepi munca? hug.gif

Am de trecut controlul medical si de intocmit ancheta hug.gif
Nessie
cheer.gif cheer.gif Ce ma bucur, Rodica! Felicitari! Cred ca la Guvern e mult mai bine decat la orice alta firma, nu? Bine ca ai plecat de la fostul loc de munca. Tot raul spre bine! tease.gif
Sexymom
Aki felicitari, sa arati tot ce ai mai bun, ma bucur enorm pentru tine, a meritat asteptarea. cheer.gif
anca veselie
bravooooooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif sa fie intr-un ceas bun, multa bafta pupic.gif floare.gif
butterfly
felicitaari!
Andreea-Rodica
Felicitari! cheer.gif Asteptam detalii. hug.gif
bubbles
CITAT(aki @ 19-02-2008, 11:13 PM) *

V-am mintit blum.gif

Felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif .Asa bine imi pare pt tine hug.gif .
Numai eu raman pe dinafara cu serviciul batista.gif sad.gif
May
Sa fie intr-un ceas bun si sa vii mereu multumita de la serviciu hug.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 20-02-2008, 04:04 PM) *

CITAT(aki @ 19-02-2008, 11:13 PM) *

V-am mintit blum.gif

Felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif .Asa bine imi pare pt tine hug.gif .
Numai eu raman pe dinafara cu serviciul batista.gif sad.gif

Lasa ca o sa gasesti si tu! pupic.gif hug.gif
aki
hug.gif Merci din inima fetelor cheer.gif .Luni ma duc sa trec controlul medical,ca asa am programarea si de marti la lucru hug.gif
Si acum vestea...Nu am net si nu stiu cit timp nu o sa mai am. sorry.gif .Acum sunt la un net cafe,imi era foarte dor de voi. pupic.gif Sper macar la serviciu sa fie net huh.gif .Va iubesc pe toate.Mininc constient in fiecare zi si cum s-a incalzit ,am inceput sa alerg cheer.gif Pa pupic.gif
ganesha
M bucur de vestile bune, imi pare rau ca n-ai net, da' sper sa ne tii le curent totusi! pupic.gif floare.gif floare.gif
stardust
Felicitari pentru servici!! cheer.gif cheer.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Nessie
Asteptam cand prinzi un net sa ne spui ce mai faci. pupic.gif Te pup si iti urez mult succes la noul job!
julyalina
hug.gif
crissy
cheer.gif cheer.gif Din toata inima te felicit pt postul ocupat. Asteptam si alte detalii.
Ce-ti mai face domnisoara? Dar cavalerul (la catel ma refer, dar am uitat cum il cheama sorry.gif )? floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.