Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
Salut fetelor.Inca nu am net,dar am evnit sa va salut pupic.gif
La mine totul bine,mininc constient si nu trece o zi fara sport. blum.gif O zi alerg 10 cercuri pe terenul de fotbal si o zi fac o ora de Pilates si tot asa in fiecare zi. naughty.gif
Acum astept rusii,dupa ciclu ma cintaresc. cheer.gif
Crissy,Grafhut e bine.Toate cele 10 cercuri le alearga cu mine.Nici unul nu-l scapa.Si nu-l pun eu,asa ii place lui. w00t.gif
julyalina hug.gif
Nessiemerci hug.gif
anca veselie pupic.gif
stardustmerci de felicitari
Ganesha pupici pupic.gif
Pe la voi nu prea pot intra,poate de la lucru va vizitez w00t.gif
Va pup pe toata si va iubesc mult hug.gif
ironmissy
hihi, tare Graph. pai ce, doar tu sa ai o inima strong de la alergat? vrea si el! blum.gif

ma bucur mult ca te tii de treaba! pupic.gif !
ganesha
Ce de vesti bune! Si eu te iubesc mult de tot! Si-mi place ca esti razboinica si ca esti pusa pe treaba! Abia astept sa ai iar net si sa mai povestesti.
pupic.gif pe tine si pe catelu' care nu te lasa sa alergi singura blum.gif
mirela
Waw Aki si tu esti pusa pe fapte mari! Bravo!
aki
Salut fetelor.Trec iute sa va pup pupic.gif si sa va spun ca am mai slabit cu 400 gr.Ma duc sa schimb tikerul cheer.gif
Cherie
Bravo Aki!!! cheer.gif
Cum e? Ai inceput deja sa lucrezi acolo? naughty.gif
Nessie
Felicitari! Ti-a mers super bine!! cheer.gif
bubbles
Imagine
aki
Salut fetelor.Nu am net nici la serviciu si nici acasa,asa ca nu am de unde va scrie.Sunt bine,lucrul merge w00t.gif .Va iubesc mult pupic.gif
Andreea-Rodica
Spor la lucru! Dar de ce nu ai net acasa? Sper sa se remedieze problema, ne e dor de tine! hug.gif
aki
Nu am net acasa,ca nu mai vrem vechii operatori devil.gif
Acum sunt la serviuciu,vreau sa-mi inoiesc programa si sa ma apuc de lucru )).gif .
Sunt bine,nu m-am cintarit ca am ciclu,asa ca astept,dar simt ca nu mai am rabdare. w00t.gif .Voi ce mai faceti?Mi-i dor de voi hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .E bine daca poti sa te si tii de dieta si de sport pupic.gif .Sergiu ce zice de servici? hug.gif
anca veselie
sa-ti fie de bine serviciul si bravo pt vointa de slabeala pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 01:23 PM) *

Neata yahoo.gif .E bine daca poti sa te si tii de dieta si de sport pupic.gif .Sergiu ce zice de servici? hug.gif

Nu e prea incintat,ca lucreaza aici si un fost iubit sorry.gif
Dar poate ii trece unsure.gif

CITAT(anca veselie @ 05-03-2008, 02:03 PM) *

sa-ti fie de bine serviciul si bravo pt vointa de slabeala pupic.gif hug.gif

Salut draguta. hug.gif
Sexymom
Mult succes in continuare Aki, sa iti mearga bine. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 05-03-2008, 02:35 PM) *

Mult succes in continuare Aki, sa iti mearga bine. pupic.gif

Merci mult.Tu esti la job? hug.gif
rachel13
Buna,

Numele meu este Raluca si vreau sa slabesc 5 kg.Am 1,65 si 60 de kg in prezent.Problema e ca imi este greu sa tin un regim si asa m-am hotarat sa urmez un program de sala combinat cu o alimentatie pe cat posibil sanatoasa.M-am hotarat sa ma inscriu pe forum pentru a putea monitoriza rezultatele si pentru suport moral.
ramonavlas
Bine ai venit, suntem o gramada de fete binevoitoare in a ajuta, multe dintre noi avem jurnale unde te asteptam.
Bafta la slabit si sa ne anunti meniul )).gif
aki
Bine ai venit printre noi hug.gif .Fa-ti un jurnal si spune-ne cum iti trec zilele cu dieta pupic.gif

Inca nu mi-am facut permis pentru a intra in guvern si m-au inebunit la cap paza devil.gif cu controlul gentii si mai ales ca acum sunt pe stop si mi-i plina geanta cu tampoane lol.gif
aki
Buna la toata lumea.Sunt fericita,am nimerit cu jobul. cheer.gif cheer.gif cheer.gif E ceia ce mi-am dorit.Lucrul cu achizitii publice si controlul si indeplinirea devizelor de cheltuieli.Azi am avut ocazia sa ma manifest si a fost cu succes. cheer.gif yahoo.gif .Imi place mult aici w00t.gif
Va iubesc pe toate si mi-i atit de dor de voi,sa mai stam la vorba hug.gif
ganesha
Akisor drag, nici nu stii cit ma bucur pentru tine! Si mie mi-a fost tare dor de tine, astept vesti-povesti despre tine, dieta, catel, fetita... hug.gif
aki
CITAT(ganesha @ 06-03-2008, 05:21 PM) *

Akisor drag, nici nu stii cit ma bucur pentru tine! Si mie mi-a fost tare dor de tine, astept vesti-povesti despre tine, dieta, catel, fetita... hug.gif

Salut la toata lumea pupic.gif .Sunt bine,acum sunt la serviciu.Am primit cadouri de la colegi si la ora 2 ne ducem la o adunare cu directia,unde din nou o sa ne bucure cu ceva.Dieta merge,cu sportul cam rau,ca nu-mi ajunge timp.Nu stiu de ce sa ma apuc cind ajunga acasa,dar promit solemn ca in fiecare simbata si dumnica o sa alerg blum.gif
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
LA Multi ani Rodi pupic.gif pupic.gif !!
Cherie
pupic.gif

Imagine
lucy
pupic.gif Felicitari pentru job!
La multi ani si o floricica din partea mea floare.gif
ganesha
CITAT(aki @ 07-03-2008, 08:47 AM) *

CITAT(ganesha @ 06-03-2008, 05:21 PM) *

Salut la toata lumea pupic.gif .Sunt bine,acum sunt la serviciu.Am primit cadouri de la colegi si la ora 2 ne ducem la o adunare cu directia,unde din nou o sa ne bucure cu ceva.Dieta merge,cu sportul cam rau,ca nu-mi ajunge timp.Nu stiu de ce sa ma apuc cind ajunga acasa,dar promit solemn ca in fiecare simbata si dumnica o sa alerg blum.gif

Akisorule, suna bine vestile tale, ai sa ai timp si de sport... mai incolo, sa te obisnuiesti si cu serviciul si cu tot. Te pupic.gif si-ti tin pumnii in continuare!
lucy
pupic.gif pe AKI
Sexymom
Rodi, te pup si iti doresc mult succes in continuare, sa pupi si fetita ta frumoasa din parte mea.
aki
Salut la toata lumea.Sunt ocupata pina peste cap si nu prea am cind sa intru pe aici.Dar mi-i dor de voi toate.Va iubesc si va pup pupic.gif
Dar poate le pun eu pe toata la treaba devil.gif si mai stau cu voi blum.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea pupic.gif
Am mai slabit 900 gr cheer.gif cheer.gif
Sunt atit de fericita.Nu am alergat nici simbata nici duminca sorry.gif .Ma simt aiurea ca nu am facut ce v-am promis sad.gif
Dar o sa incerc sa ma tin de cuvint blum.gif
bubbles
Felicitari Rodi draga pupic.gif pupic.gif hug.gif si la cat mai multe kg date jos blum.gif
aki
Meri mult.Tu draga Andreia ce mai faci? hug.gif
rachel13
Cum va atasati indicatoarele de kg?M-am tot uitat prin optiuni si nu gasesc nimik.Tks.
ramonavlas
Intra pe un ticker al oricarei fete si iti arata acolo tot ce sa faci pupic.gif
aki
S-a primit sa atasezi tikerul? w00t.gif
Nessie
CITAT(rachel13 @ 12-03-2008, 12:45 PM) *

Cum va atasati indicatoarele de kg?M-am tot uitat prin optiuni si nu gasesc nimik.Tks.
E un subiect separat care te invata cum sa ti-l faci si sa il pui la semnatura. Citeste la Cum sa imi pun ticker?.
ganesha
CITAT(aki @ 12-03-2008, 08:48 AM) *

Buna dimineata la toata lumea pupic.gif
Am mai slabit 900 gr cheer.gif cheer.gif
Sunt atit de fericita.Nu am alergat nici simbata nici duminca sorry.gif .Ma simt aiurea ca nu am facut ce v-am promis sad.gif
Dar o sa incerc sa ma tin de cuvint blum.gif

Uaaaau, Aki, jos palaria! Bravo tie! Poate ma molipsesc si eu pupic.gif
aki
Pai esti asa de slaba doh.gif .Eu scad in kg,dar cind ma privesc in oglinda,imi pare ca sunt asa de masiva doh.gif
anca veselie
bravo pt slabit! imi place ambitia ta si faptul ca se mentine floare.gif
aki
Nici nu-mi vine a crede ca deja am 2 luni si ceva de cind tin dieta wink1.gif
ganesha
CITAT(aki @ 12-03-2008, 02:29 PM) *

Pai esti asa de slaba doh.gif .

Daaaa? Ia da o fuga la mine in jurnal ca am marturisit acolo cit de slaba sint lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
CITAT(aki @ 12-03-2008, 01:34 PM) *

Nici nu-mi vine a crede ca deja am 2 luni si ceva de cind tin dieta wink1.gif

Nici mie nu imi vine sa cred ca fac aproape 2 luni, in viata mea nu am fost asa de hotarata, par alta femeie.
Felicitari de slabeala si de vointa. floare.gif
aki
CITAT(ganesha @ 12-03-2008, 04:45 PM) *

Daaaa? Ia da o fuga la mine in jurnal ca am marturisit acolo cit de slaba sint lol.gif lol.gif lol.gif

Pai la tine in jurnal am vazut pozele w00t.gif
ganesha
CITAT(aki @ 12-03-2008, 02:57 PM) *

Pai da, si m-ai intrebat cite kile am, iar eu ti-am raspuns tease.gif
aki
CITAT(ganesha @ 12-03-2008, 05:02 PM) *

CITAT(aki @ 12-03-2008, 02:57 PM) *

Pai da, si m-ai intrebat cite kile am, iar eu ti-am raspuns tease.gif

Acus ma uit wink1.gif
aki
Azi am o zi de nastere la nanas si nu stiu ce cadou sa ii iau wacko.gif
aki
Nu mai da nimnei pe la mine? blink.gif
bubbles
Eu sunt tease.gif blum.gif .Ce ai luat cadou pana la urma? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.