Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
Nanei i-am luat un vas de sticla de pus in rola.Stii ce vreau sa spun?De 8 martie ca nu ma fost la ei,ca nu erau acasa.
Dar nanului ,cautam pe la 8 seara cadou si ma gindeam ca nu gasesc nimic.Am luat un set de cosmetica. wink1.gif
bubbles
Stiu ce inseamna rola blum.gif tease.gif .E fain vasul ala grin.gif Tb sa iau si eu soacrei unul...ca sa il folosesc eu apoi lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 02:07 PM) *

Stiu ce inseamna rola blum.gif tease.gif .E fain vasul ala grin.gif Tb sa iau si eu soacrei unul...ca sa il folosesc eu apoi lol.gif

Numai nu stiu daca e multamita de el.Cum credeti?Are volumul de 1.8 l

Costa 7 euro rolleyes.gif
bubbles
Depinde cat de des gateste la rola wink1.gif .
aki
Imi place sa fac cadouri si sa le placa oamenilor
w00t.gif
Cherie
pupic.gif Aki!
Eu nu stiu ce-i aia rola si cum se gateste in ea, explicati-mi si mie va rog! blushing.gif
aki
CITAT(Cherie @ 13-03-2008, 03:20 PM) *

pupic.gif Aki!
Eu nu stiu ce-i aia rola si cum se gateste in ea, explicati-mi si mie va rog! blushing.gif

E cuptor de copt hug.gif
aki
Buna ziua la toata lumea.Mine plec la ai mei acasa sa vad o prietena care e pe patul de moarte.A adus-o din Italia in carucior.Nu mai are mult de trait sorry.gif .Anul trecut la ziua fetei era asa vesela,ridea in gura mare si dansa sorry.gif .Dar azi nu mai poate sta pe picioarele ei.Ma duc ca mi-i frica ca nu o mai apuc sad.gif
Sexymom
Rodica, nu stiu ce sa iti spun, imi pare rau de prietena ta, poate se intampla un miracol si nu mai trece prin asta. sad.gif Multa putere si tie.
aki
CITAT(Sexymom @ 14-03-2008, 03:39 PM) *

Rodica, nu stiu ce sa iti spun, imi pare rau de prietena ta, poate se intampla un miracol si nu mai trece prin asta. sad.gif Multa putere si tie.

Nu mai cred ca scapa,are cancer sad.gif
ganesha
hug.gif
Cherie
CITAT(aki @ 13-03-2008, 03:21 PM) *

CITAT(Cherie @ 13-03-2008, 03:20 PM) *

pupic.gif Aki!

E cuptor de copt hug.gif

Mersi Akisor!

sorry.gif pentru prietena ta!
Multa putere iti doresc, cred ca este groaznic sa vezi o persoana pe care o stiai vesela in halul acela.
hug.gif si fi tare!
lucy
Ce veste trista sad.gif Imi pare foarte rau pentru prietena ta........
Sexymom
Rodica, iti las multi pupici, pt. toate zilele in care sunt plecata. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 14-03-2008, 02:04 PM) *

Buna ziua la toata lumea.Mine plec la ai mei acasa sa vad o prietena care e pe patul de moarte.A adus-o din Italia in carucior.Nu mai are mult de trait sorry.gif .Anul trecut la ziua fetei era asa vesela,ridea in gura mare si dansa sorry.gif .Dar azi nu mai poate sta pe picioarele ei.Ma duc ca mi-i frica ca nu o mai apuc sad.gif

Rodi e dureros sa vezi o persoana bolnava de cancer sorry.gif .Sper sa gasesti puterea sa fii curajoasa asa cum te stiu eu give_rose.gif
aki
CITAT(aki @ 14-03-2008, 02:04 PM) *

Nu ma reusit sa o vad vie sad.gif .Cind am ajuns deja murise sorry.gif Dumnezeu sa o ierte ca a fost o femeie foarte buna sad.gif
Nessie
Imi pare rau pentru prietena ta, Rodica. sorry.gif Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei acum si sa aline durerea familiei! floare.gif
amalia0701
hug.gif
Dumnezeu sa o odihneasca !
aki
Merci mult fetelor.
Cel mai rau e ca au ramas doi baieti ca florile pe drumuri sad.gif .Aveau numai mama, acum au pierdut-o si pe sorry.gif ea
julyalina
akisorule hug.gif imi pare tare rau pentru prietena ta hug.gif
aki
CITAT(julyalina @ 17-03-2008, 12:31 PM) *

akisorule hug.gif imi pare tare rau pentru prietena ta hug.gif

pupic.gif
anca veselie
Dumnezeu s-o odihneasca.
condoleante floare.gif
bubbles
Condoleante pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 01:36 PM) *

Condoleante pupic.gif hug.gif

pupic.gif
aki
I-au masa.O cana de ceai foarte gustos si pesmeti.Alt ceva la mine nu am sorry.gif
bubbles
Pesmeti drool.gif asa imi plac si mie.Cand merg la mama iau din Real paine pesmetata si mananc cu iaurt )).gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 03:59 PM) *

Pesmeti drool.gif asa imi plac si mie.Cand merg la mama iau din Real paine pesmetata si mananc cu iaurt )).gif

La mine pesmestii sunt din cozonac doh.gif .Nici nu stiu ce sa fac,sa mininc sau nu... rolleyes.gif Inca nu m-am atins de ei grin.gif
bubbles
Da ia spune matale unde ai mancat tort eusa_think.gif bataita.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 04:12 PM) *

Da ia spune matale unde ai mancat tort eusa_think.gif bataita.gif

Acasa blum.gif
aki
Asa,nimeni sa nu intrati pe la mine eusa_think.gif
bubbles
Eu intru blum.gif dar mai ales cand e vorba de certat )).gif ...Ce mai faci?
amalia0701
CITAT(aki @ 18-03-2008, 03:48 PM) *

blum.gif blum.gif blum.gif
Ce sa facem la o slabanoaga ca tine?
Sa te privim mancand pesmetzi din cozonac lol.gif lol.gif lol.gif
Hai sa te hug.gif
Si pe tien te-a apucat astenia de primavara?
lucy
Buna AKI pupic.gif Am o intrebare:cum sunt pesmetii din cozonnac? give_rose.gif
aki
CITAT(lucy @ 18-03-2008, 10:17 PM) *

Buna AKI pupic.gif Am o intrebare:cum sunt pesmetii din cozonnac? give_rose.gif

Foatre buni man_in_love.gif

CITAT(amalia0701 @ 18-03-2008, 09:06 PM) *

CITAT(aki @ 18-03-2008, 03:48 PM) *

blum.gif blum.gif blum.gif
Ce sa facem la o slabanoaga ca tine?
Sa te privim mancand pesmetzi din cozonac lol.gif lol.gif lol.gif
Hai sa te hug.gif
Si pe tien te-a apucat astenia de primavara?

Of,stiu ca fac aiurea doh.gif .Mai am vre-o doi,dar acus servesc colegii si-i termin grin.gif
Aseara aveam o pofta de varza murata de inebuneam.Am mincat doua farfurii de varza.Azi nu ma incape fusta de tare ce m-am balonat
aki
Doamne ce sperietura am tras cry.gif Sedea seful linga mine si controlam un deviz si din senin a inceput sa tremure si sa zica ceva si facea spume la gura.Doamne ce sa fie asta?A venit salvarea,ii face o injectie acum sad.gif
bubbles
Aki poate a facut criza de epilepsie sorry.gif .Nu te speria ca isi revine repede pupic.gif
aki
Nu stiu ce a avut,dar a fost ca epilepsia.M-am speriat tare ca era linga mine.E un tip foarte timid.Cind avea criza se intimida in miscari.Ii era rusine de cum se poarta,dar nu se putea controla sorry.gif .
amalia0701
hug.gif
Te-ai linistit?
aki
CITAT(amalia0701 @ 19-03-2008, 02:43 PM) *

hug.gif
Te-ai linistit?

Da,l-au luat la spital
aki
Salut la toata lumea. pupic.gif Am mincat doua pateuri si ma trag de cap wacko.gif de ciuda.Imi vine sa-l ucid pe Sergiu ca mi le aduce sorry.gif
anca veselie
pai spune-i sa nu-ti mai aduca sau nu le mai manca
aki
CITAT(anca veselie @ 20-03-2008, 05:30 PM) *

pai spune-i sa nu-ti mai aduca sau nu le mai manca

of, sorry.gif
lucy
Si macar au fost bune? devil.gif pupic.gif
aki
Nu prea... wacko.gif Mie nu-mi plac aluaturile,dara daca nu era altceva... sorry.gif
lucy
Buna Aki hug.gif floare.gif
aki
CITAT(lucy @ 21-03-2008, 11:18 AM) *

Buna Aki hug.gif floare.gif

BUNA DRAGUTA hug.gif

Nu stiu de ce de la 61.300 m-am ridicat la 61.800 wacko.gif
De azi am eliminat salamurile si sunca din micul dejun.Mininc fulgi de ovas rolleyes.gif
Amiaza ce da Domnul,daca da ceva...
Seara salata de varza cu o bucatica de carne fiarta de pui sau vitel wink1.gif
julyalina
pupic.gif
CITAT(aki @ 21-03-2008, 09:35 AM) *

De azi am eliminat salamurile si sunca din micul dejun.Mininc fulgi de ovas rolleyes.gif

da' fara pateuri naughty.gif
aki
CITAT(julyalina @ 21-03-2008, 12:44 PM) *

pupic.gif
CITAT(aki @ 21-03-2008, 09:35 AM) *

da' fara pateuri naughty.gif

Promit. salut.gif Mai bine mor de foame,dar nu mai pun in gura mad.gif
anca veselie
aki, probabil ti-a aratat cantarul mai mult din cauza pateurilor si prostioarelor pe care le-ai mancat tease.gif daca esti cuminte, in cateva zile iti revii pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.