Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
CITAT(anca veselie @ 21-03-2008, 01:17 PM) *

aki, probabil ti-a aratat cantarul mai mult din cauza pateurilor si prostioarelor pe care le-ai mancat tease.gif daca esti cuminte, in cateva zile iti revii pupic.gif

Dapoi cum sa nu-mi revin blum.gif .Mai ales ca eri mi-am luat un trenci frumos foc.Si ma arata asa de slaba doh.gif .E dintr-un fel de material elastic si sade turnat pe mine.Sunt motivata sa slabesc tease.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 21-03-2008, 01:17 PM) *

aki, probabil ti-a aratat cantarul mai mult din cauza pateurilor si prostioarelor pe care le-ai mancat tease.gif daca esti cuminte, in cateva zile iti revii pupic.gif

Nu stiu din ce cauza a aratat mai mult cintarul,dar azi dimineata am cazut in soc.Am 60,8 kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Am mai slabit cu 500 gr.Sunt atit de fericita yahoo.gif
Cherie
Pateuri? bataita.gif

Pai vorba aia, te ineci ca tiganul la mal? nono.gif
ganesha
Bravo Aki.... vai, cind va vad asa puse pe treaba, intru in pamint )).gif pupic.gif
aki
CITAT(Cherie @ 23-03-2008, 03:35 PM) *

Pateuri? bataita.gif

Pai vorba aia, te ineci ca tiganul la mal? nono.gif

Pai am promis ca nu mai mininc pateuri hug.gif

CITAT(ganesha @ 24-03-2008, 08:13 AM) *

Bravo Aki.... vai, cind va vad asa puse pe treaba, intru in pamint )).gif pupic.gif

Ei lasa ca esti si tu slaba hug.gif
lucy
Bravo Aki cheer.gif Inseamna ca mai ai putin si-ti schimbi prefixul pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(lucy @ 24-03-2008, 10:23 AM) *

Bravo Aki cheer.gif Inseamna ca mai ai putin si-ti schimbi prefixul pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Da asa este...Dar imi pare ca acel nu mult o sa fie cel mai greu wink1.gif

De azi tin post.Dumnezeu sa ma ajute wink1.gif
Dar ma doare ca am inceput postul cu cearta sorry.gif M-am certat cu Sergiu.Se zice ca cind incepi sa tii post trebuie sa te impaci cu toata lumea sorry.gif
aki
Buna dimineata floare.gif
La noi e mare nebunie afara doh.gif .Ninge-ploua si e un frig de crapa pietrele wacko.gif .Cred ca toata saptamina va fi asa sad.gif
Cherie
Succes cu postul Aki si ai grija ce papi, ca exista marele risc de ingrasare!
Sper ca te-ai impacat cu Sergiu, nu are rost sa stati suparati! hug.gif

pupic.gif pupic.gif si o zi frumoasa!!!
Nessie
Felicitari pentru cantar! cheer.gif Ce ma bucur cand te vad cu cat avant te duci inainte! )).gif Bravo tie!
bubbles
Neata si felicitari pentru cantar pupic.gif
aki
Merci mult fetelor pupic.gif
Soia ingrasa tare?
Nessie
CITAT(aki @ 25-03-2008, 01:40 PM) *

Merci mult fetelor pupic.gif
Soia ingrasa tare?

Rodica, si merele ingrasa tare. )).gif Importanta e cantitatea. Dar eu as zice sa eviti soia, ca nu ai cum sa o deosebesti pe aia cancerigena de aia necancerigena. wacko.gif
aki
Of, si ce sa mininc in post? doh.gif
Nessie
Ce, soia e singura leguma pe care o cunosti? )).gif Spor la toate! pupic.gif
aki
Nu.Dar toate preparatele sunt din soia.Deja cumparate w00t.gif
Nessie
Postul este o perioada speciala din viata omului. Pe langa rugaciune, curatire sufleteasca, impacare cu cei cu care te-ai certat, iertarea celor care ti-au gresit, trebuie sa iti faci timp si pentru curatirea trupului.

Dupa mine, mancarea de post care se gaseste gata preparata in magazine, e doar o alta industrie care infloreste si nu are nimic de-a face cu postul religios. Ar trebui sa acorzi timp pentru fiecare masa, sa ti-o prepari singura, sa stii ca e curata si "pura" din punct de vedere al compozitiei si sa nu-ti intoxici corpul.

Mancarea facuta din buruieni cu manuta ta e cea mai buna. Incearca sa elimini pe cat posibil semipreparatele si alimentele artificiale. Sunt atatea plante lasate de Dumnezeu care sunt benefice trupului nostru: fasolea boabe sau verde, spanacul, salata verde, urzicile, rosiile, castravetii, ardeii, nautul, orezul integral, mazarea, lintea, cartoful, morcovii, varza, nucile si semintele, ardeii, ciupercile, dovleceii, vinetele, fructele de tot felul.

Pana la urma postul ar trebui sa insemne o disciplinare a vointei si indreptarea atentiei spe lucrurile mai importante din viata. Daca iti faci la fel toate poftele alimentare ca inainte de post, parca nu mai e post. Ce e diferit in afara de structura chimica a mancarii?

Nu te supara pe mine, ca doar mi-am spus parerea. Stiu ca nu e a majoritatii si ca fiecare face cum crede ca e mai bine. pupic.gif
aki
CITAT(Nessie @ 26-03-2008, 02:04 PM) *

Postul este o perioada speciala din viata omului. Pe langa rugaciune, curatire sufleteasca, impacare cu cei cu care te-ai certat, iertarea celor care ti-au gresit, trebuie sa iti faci timp si pentru curatirea trupului.

Dupa mine, mancarea de post care se gaseste gata preparata in magazine, e doar o alta industrie care infloreste si nu are nimic de-a face cu postul religios. Ar trebui sa acorzi timp pentru fiecare masa, sa ti-o prepari singura, sa stii ca e curata si "pura" din punct de vedere al compozitiei si sa nu-ti intoxici corpul.

Mancarea facuta din buruieni cu manuta ta e cea mai buna. Incearca sa elimini pe cat posibil semipreparatele si alimentele artificiale. Sunt atatea plante lasate de Dumnezeu care sunt benefice trupului nostru: fasolea boabe sau verde, spanacul, salata verde, urzicile, rosiile, castravetii, ardeii, nautul, orezul integral, mazarea, lintea, cartoful, morcovii, varza, nucile si semintele, ardeii, ciupercile, dovleceii, vinetele, fructele de tot felul.

Pana la urma postul ar trebui sa insemne o disciplinare a vointei si indreptarea atentiei spe lucrurile mai importante din viata. Daca iti faci la fel toate poftele alimentare ca inainte de post, parca nu mai e post. Ce e diferit in afara de structura chimica a mancarii?

Nu te supara pe mine, ca doar mi-am spus parerea. Stiu ca nu e a majoritatii si ca fiecare face cum crede ca e mai bine. pupic.gif

Cum sa ma supar draga.De ce suntem aici toate?Ca sa ne sustinem reciproc.Nu-i asa? pupic.gif
Amazoana
Amalioaso, citesc prin zona ca pleci in "conted". Ma bucur pt tine. Te pup pupic.gif floare.gif

Revin cu o corectura. Aki, scumpa, am gresit jurnalul, dar iti las si tie un pupic.gif maaare si o give_rose.gif
O seara frumoasa.
PS: te-ai impacat cu Mihai?
aki
CITAT(dulcikatty @ 26-03-2008, 11:00 PM) *

Amalioaso, citesc prin zona ca pleci in "conted". Ma bucur pt tine. Te pup pupic.gif floare.gif

Revin cu o corectura. Aki, scumpa, am gresit jurnalul, dar iti las si tie un pupic.gif maaare si o give_rose.gif
O seara frumoasa.
PS: te-ai impacat cu Mihai?

lol.gif lol.gif
Nu cu Mihai,cu Sergiu )).gif
Asa si asa grin.gif
mirela
Salut Akisor! Am citit mai sus ca ai facut progrese la cantar, felicitarile mele, sper sa te impaci cu Sergiu, nu e bine cearta in cuplu.Pupici!
Sexymom
Rodica, in toate cuplurile exista discutii, cel mai important este sa va calmati si sa vb cu calm si rabdare.O sa se rezolve toate.
Sper ca acum nu mai aveti nici o problema si va iubiti din nou ca si pana acum.
Sa nu uiti sa o strangi in brate pe Danuta din partea noastra. pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif
Dulci trebuie sa ii dai un miel lui Aki tease.gif pupic.gif
Ce faci?Cum merge regimul?E cam greu cu postul si in acelasi timp cu regimul nu? pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 27-03-2008, 02:16 AM) *

Rodica, in toate cuplurile exista discutii, cel mai important este sa va calmati si sa vb cu calm si rabdare.O sa se rezolve toate.
Sper ca acum nu mai aveti nici o problema si va iubiti din nou ca si pana acum.
Sa nu uiti sa o strangi in brate pe Danuta din partea noastra. pupic.gif

Gelozia bat-o vina devil.gif

CITAT(bubbles @ 27-03-2008, 11:04 AM) *

Neata yahoo.gif
Dulci trebuie sa ii dai un miel lui Aki tease.gif pupic.gif
Ce faci?Cum merge regimul?E cam greu cu postul si in acelasi timp cu regimul nu? pupic.gif

Ce miel draga? blink.gif
Merge si regimul si postul.Mai rau ca sunt pe stop si nu o sa pot merge la biserica.Dupa ciclu ma cintaresc,sper sa ramin placut surpinsa blum.gif

CITAT(mirela @ 27-03-2008, 12:59 AM) *

Salut Akisor! Am citit mai sus ca ai facut progrese la cantar, felicitarile mele, sper sa te impaci cu Sergiu, nu e bine cearta in cuplu.Pupici!

Stiu ca nu-i bine,dar asa iese wink1.gif
pupic.gif
bubbles
Este o vorba cand gresesti numele cuiva .. ca tb sa ii dai persoanei un miel blum.gif
ganesha
pupic.gif Sint sigura c-ai sa fii placut surprinsa! hug.gif
Amazoana
Neata Aki
Sorry, sunt razna la mansarda.... wacko.gif
aki
Buna la toata lumea pupic.gif
bubbles
Ce faci draguta? pupic.gif Ce mai mananci tu de post?
aki
Minincce da Dumnezeu hug.gif .Un bors cu varza,o tartina cu pate vegetal din pine neagra,un cartof fiert,o salata din varza naughty.gif
Cherie
Akisor, cum merge treaba cu Sergiu? V-ati impakat? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
pupic.gif , un weekend senzational iti doresc! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ganesha
Chiar ca, te-ai impacat cu Sergiu?

O saptamina super sa ai!!! Cind te cintaresti? pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
aki
M-am impacat,dar prin mare scandal sad.gif .Au fost parintii mei si a fost putina cearta sorry.gif .El si-a cerut iertare si a promis sa nu se mai intimple sorry.gif .Speram sa se tie de cuvint rolleyes.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Ai tu grija sa nu se mai intample, ca daca ii lasam pe ei....
O zi frumoasa!!!!
Cherie
Ma bucur sa aud ca v-ati impacat, chiar si asa cu taraboi!! hug.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 31-03-2008, 08:28 AM) *

M-am impacat,dar prin mare scandal sad.gif .Au fost parintii mei si a fost putina cearta sorry.gif .El si-a cerut iertare si a promis sa nu se mai intimple sorry.gif .Speram sa se tie de cuvint rolleyes.gif

Imi pare rau.
Cred totusi ca nu ar trebui implicati parintii.
Ei prind dusmanie si apoi te influenteaza negativ.
Iar intr-un cuplu sunt multe discutii si se iarta multe hug.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif sunt aici daca ai nevoie floare.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 31-03-2008, 10:53 AM) *

CITAT(aki @ 31-03-2008, 08:28 AM) *

Imi pare rau.
Cred totusi ca nu ar trebui implicati parintii.
Ei prind dusmanie si apoi te influenteaza negativ.
Iar intr-un cuplu sunt multe discutii si se iarta multe hug.gif

Abia acum am inteles asta.Nu trebuia sa-mi chem parintii sorry.gif .Dar sper ca a luat el ceva din asta wacko.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea w00t.gif .Ce sa fac fetelor,ca toata noaptea mininc prin somn.Clefai cu un asa apetit ca nu poate dormi nimeni din cauza mea lol.gif
bubbles
Dar de ce clefai?Iti imaginezi ca mananci bunatati tease.gif lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 02-04-2008, 11:24 AM) *

Dar de ce clefai?Iti imaginezi ca mananci bunatati tease.gif lol.gif

Pai cred ca mininc ceva gustos lol.gif
ganesha
pupic.gif Aki! Lasa ca si bebelusii clemfaie prin somn lol.gif oricum, mai bine prin somn decit prin... trezire )).gif
aki
CITAT(ganesha @ 02-04-2008, 02:41 PM) *

pupic.gif Aki! Lasa ca si bebelusii clemfaie prin somn lol.gif oricum, mai bine prin somn decit prin... trezire )).gif

Corect,ca asa nu ma ingras.Dar ma gindesc poate trec la regimul asta de alimentatie lol.gif
robby2008
Buna aki! Nu esti singura care mananca tot felul de bunataturi in somn. Si eu visez mese pline cu bucate si toate sunt la dispozitia mea. Cateodata, dupa ce mananc(in somn) ma apuca remuscarea si ma trezesc. si asa ma bucur ca a fost un vis. lol.gif

Am citit undeva ca persoanele care rontaie in somn sufera de bruxism-adica suntem bruxomane lol.gif lol.gif lol.gif . posibil sa fie ceva pe baza de stres.
Dar la noi e sigur de la dieta.Vine din frustrarile provenite din "privatiile" impuse.
Te pup pupic.gif si spor la slabit.
aki
Am mai slabit cu 600 gr cheer.gif cheer.gif
Felicitari mie blum.gif
Ma duc sa schimb tikerul yahoo.gif
amalia0701
clap.gif clap.gif clap.gif
bubbles
Bravo clap.gif clap.gif cheer.gif .Asa te vreau grin.gif .Mai ai putin si ma intreci sorry.gif dar nu-i bai tease.gif
Cherie
Felicitari Akisor!!! Ne luam de mana, am dat si eu jos 600 de grame cheer.gif
Aseara eram asa de obosita si ii povesteam prietenului meu ca am slabit 600 de kg lol.gif lol.gif lol.gif

O zi buna! pupic.gif
aki
CITAT(Cherie @ 03-04-2008, 12:56 PM) *

Felicitari Akisor!!! Ne luam de mana, am dat si eu jos 600 de grame cheer.gif
Aseara eram asa de obosita si ii povesteam prietenului meu ca am slabit 600 de kg lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.