Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
ina_ceva
Asta nu stiam rolleyes.gif
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 14-09-2006, 02:35 PM) *

Este Ziua Crucii si (superstitzie) nu se papa mere, pere, nuci, struguri (au semintele in forma de cruce)
Si se tine si post grin.gif

Acu spui, am mancat dimieazta strugure si acu mar sad.gif
Nu am mai azit asa ceva.
aki
Amalia nu e pacat ce intra in gura ci ce iese pupic.gif
Lacry
Aki, WE placut, caci se apropieeee! yahoo.gif
aki
Salut.Mai este cineva pe aici?
Nessie
hug.gif Eu sunt, dar plec acum la tuns! unsure.gif
aki
Salut Gabit.Si ce ai de gind sa-ti faci?Astept poze pupic.gif
Lacry
Un WE minunat! naughty.gif
aki
Salut la toti.Am fost si am vazut noua gazda,apartament cu 2 camere,imi place mult,dar aceiasi problema cu avansul.Plata pe luna e 200$ dar trebuie sa platesc pe 2 luni 400$ nici nu stim ce sa facem? sorry.gif .
Va doresc la toti o saptamina frumoasa si linistita pupic.gif
aki
Azi implinim 4 luni cheer.gif Eu torn pentru toti haninoroc.gif party.gif
aki
Fetelor dati-mi alt link de la preludiu/sex caci de pe acesta nu pot intra wink1.gif
Nessie
Felicitari, Rodica!!! cheer.gif cheer.gif
Link-ul e subiectul zilei si il gasesti pe fiecare pagina, in partea de sus. wink1.gif
aki
Nu pot intra nici de aici.Cred ca de la pupitru central ce-i legat de sex si altele e interzis unsure.gif
Nessie
ia incearca sa dai click >> aici , iar ca sa citesti ce au scris ceilalti, deruleaza in jos. Mesajele sunt in ordine inversa.
aki
Salut la toata lumea.Eu tot sunt in cautarea gazdei si fara nici un rost sorry.gif
Gabita am intrat merci pupic.gif
Nessie
Rodica, imi pare rau ca nu ati gasit gaza si sunt atat de scumpe... sorry.gif Pe la noi se mai poarta sa se inchirieze un apartament mare cu 3-4 camere si in fiecare camera sa stea cineva (un cuplu de exemplu) si chiria se imparte. La garsoniera chiria e la noi 200-250 euro, iar la un apartament de 3-4 camere e doar de 300-350 euro si daca se imparte la 3, e mai putin. pupic.gif
aki
Ne-am gindit si la asta,dar nu prea avem cu cine inchiria.Ar fi bine...Ma duc sa mai dau citeva telefoane.Am gasit o casa pe pamint in centrul Chisinaului cu toate conditiile cu 2 camere la 170 euro,trebuie sa ne ducem diseara sa o vedem
julyalina
pupic.gif akisorul
iubita, ai reusit ceva cu casa?
aki
Salut la toti.Sunt foarte stresata.Nu am agsit nimic inca si vineri trebuie sa eliberam gazda.Imi pare ca inebunesc.Mininc fara bariere,orice si tot timpul.Nu stiu ce-i cu mine.La voi cum mai merge?
aki
Salut.Am gasit gazda cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Vorba ceia:"Tot ce se face se face spre binele omului"Am gasit un apartament cu 3 odai la pretul de 200 euro.Apartamentul este dupa reparatie euro.Foarte frumos si niste conditii super.In a treia camera vrem sa luam 2 fete.O bucatarie de mai mare dragul,echipata foarte bine,iti vine sa stai toata ziua sa gatesti.Baia si viceul foarte frumos amenajat.Danuta o sa aiba camera ei.Si noi pe a noastra cheer.gif .Nu o sa mai dormim cu Sergiu la podele cum am mai dormit blush.gif blush.gif blush.gif
aki
Terbuie sa dam avansul de 100 euro azi si tot azi trebuie sa ducem si lucrurile.Astept sunteul lui Sergiu.Terbuie sa vorbeasca cu stapinul cind sa ducem lucrurile.Pina duminica stapinii trebuie sa-l amenajeze sa puie ceva mobila,caci apartamentul e dupa reparatie.Nu stiu ce conditii at trebuie sa punem in contract.Ati putea asa ma documentati si pe mine give_rose.gif
aki
Merci foarte mult Moocut. pupic.gif
Cine imi spune ce inseamna Agent de publicitate unsure.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 21-09-2006, 09:05 AM) *

Merci foarte mult Moocut. pupic.gif
Cine imi spune ce inseamna Agent de publicitate unsure.gif

O persoana care lucreaza la o agentie de publicitate.
Nu stiu exact cu ce se ocupa.
Unde ai citit?
aki
Sergiu cauta un serviciu dupa orele de la faculatate.Nu vreau sa lucreze,as vrea sa studieze,nu sa liucreze,dar nu prea vrea sa ma inteleaga sorry.gif
lliliana
Salut aki. smile.gif ...

smile.gif Nu-l cicali...lasa-l sa dea cu capu', pentru ca in mod sigur o sa-i fie greu...smile.gif...Va renunta singur. Asta daca n-o fi vreun mic Napoleon (care dicta 5 scrisori deodata).
amalia0701
CITAT(aki @ 21-09-2006, 09:19 AM) *

Sergiu cauta un serviciu dupa orele de la faculatate.Nu vreau sa lucreze,as vrea sa studieze,nu sa liucreze,dar nu prea vrea sa ma inteleaga sorry.gif

Dar de ce sa nu munceasca?
Dar el se simte capabil lasa-l, sprijina-l, stiu ca l-ai vrea langa tine, dar pentru el banuiesc ca-i important sa aduca bani in casa.
aki
Da Amalia ,e foarte responsabil,ma mindresc tare cu el.Vrea sa nu ducem lipsa de nimic.Dar nu vreau sa lipseasca de la ore.Bine va pup,plec la dentist.Am o saptamina de cind umlu cu maseaua de minte.Mari probleme mai am si am cheltuit o groaza de bani pentru greseala lor.
aki
Am venit,mi-au spus sa ma duc mine.M-am saturat de dureri.Azi mi-a mai trecut un pic,dar ma tem la chiuretaj ca-mi irita iarasi locul si ma incepe iarasi durerea devil.gif
Acus plec dupa fata si astept cuminte sunetul lui Sergiu sa ducem lucrurile la noua gazda.Nu mai am rabdare blum.gif
Nessie
hug.gif Ce tare ma bucur ca ati gasit gazda buna!!! Sa tineti de ea cat puteti, sa nu fie nevoie sa va mutati iar de aici. pupic.gif

In legatura cu serviciul lui Sergiu si eu zic sa il lasi sa se duca. La noi, agentul de publicitate lucreaza cat vrea, cand vrea si ia bani in functie de ce vanzari face, asa ca o sa se duca la munca doar cand nu munceste. Eu zic ca e foarte bine.

Ma bucur si ca te-ai hotarat cu maseaua sa te duci la dentist!

PS: give_rose.gif cer permisiunea sa mut mesajul cu contractul de inchiriere intr-un subicet nou sa poata fi citit si de altii care sunt interesati si nu intra la jurnale. O sa ramana link aici. Luchi? Aki? unsure.gif
luchi
blushing.gif dap..ma gandisem si eu la asta, da' tu esti mai ordonata decat noi! pupic.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 21-09-2006, 11:10 AM) *
blushing.gif dap..ma gandisem si eu la asta, da' tu esti mai ordonata decat noi! pupic.gif
Saru'mana! pupic.gif
Am mutat mesajele la Contract de inchiriere a locuintei.
aki
Ok Gabit pupic.gif
Permit neo.gif
julyalina
pupic.gif akisor
ma bucur tare mult pentru tine ca ai gasit gazda hug.gif
aki
Pupici Alinus pupic.gif
aki
Va zic larevedere pina mine floare.gif
amalia0701
Servus iubita.
Te-ai mutat?
Imi vine sa ma duc in lume si io.
aki
Salut la toate.Ee-am mutat...Tu Amalia ce ai? pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorul
citeste jurnalul amaliei si vei vedea
lliliana
Salutare:) Iti place in locuinta noua? smile.gif Cum e? pupic.gif Uf...ai reusit pana la urma.
aki
Salut la fete.Imi place tare unde locuim acum si suntem singuri w00t.gif .Cind vreau ma culc,cind vreau ma trezesc.Sunt mai linistita.
Cel mai rau este ca acolo inde locuiesc eu acum e aglomerat transportul trebuie sa stai jumate de ora ca sa pleci si tu in treaba ta.Deacum avem 2 zile de cind intirziem la liceu cu Danuta.Acum trebuie sa ne trezim mai dimineata ca sa fim la timp acolo.
Sexymom
Pupicei fete frumoase, si bine te-am regasit. Sper sa iti laca noua casa.
Eu m-am mutat inainte sa plec in Romania si acum imi dau seama cate imi lipsesc din vechea casa. Mai ca m-as muta inapoi, aici e casa mai mare , am terasa , piscina, curte si multi copii, dar.....nu am incalzire centrala, nu am aer conditionat decat in salon, si mai am inca 3 camere unde vara mori de cald si iarna e frig. Deja am scos pilotele . Nu am facut o miscare buna, sper ca tu sa fii multumita cu noua casa.
Lacry
CITAT(aki @ 25-09-2006, 09:17 AM) *

Salut la fete.Imi place tare unde locuim acum si suntem singuri w00t.gif .Cind vreau ma culc,cind vreau ma trezesc.Sunt mai linistita.
Cel mai rau este ca acolo inde locuiesc eu acum e aglomerat transportul trebuie sa stai jumate de ora ca sa pleci si tu in treaba ta.Deacum avem 2 zile de cind intirziem la liceu cu Danuta.Acum trebuie sa ne trezim mai dimineata ca sa fim la timp acolo.

Ma bucur mult ca-ti place noua locuinta! Pup de la mine si de la Mocutza! pupic.gif
aki
Merci Liliana,merci Lacry,merci Mokuta pupic.gif pupic.gif
lliliana
Buna dimineata...senina si insorita. pupic.gif
aki
Salut.
senina si insorita,da,dar cam rusinata.M-am patat sorry.gif
aki
Mi-a placut receta de omleta de la Andreia din jurnal.Azi frac si eu,mine va spsun cum s-a primit.Ar fi tare buna pentru dejun la ceai
Lacry
Cand ajung eu sa scriu soarele e de trei sulite pe cer )).gif
'neatza si te pupam si noi! pupic.gif
aki
Mokut,lacry pupic.gif
luchi
pupic.gif neatza!
lliliana
CITAT(aki @ 26-09-2006, 08:13 AM) *

Salut.
senina si insorita,da,dar cam rusinata.M-am patat sorry.gif

Iese cu Vanish )).gif blushing.gif M-am prostit acolo cu senina si insorita...ca e logic sa fie insorita daca e senina...hmmmm.... dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.