Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
anca veselie
akisor, bravo pt slabit pupic.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 03-04-2008, 02:35 PM) *

akisor, bravo pt slabit pupic.gif

Merci hug.gif
ironmissy
akisor, esti fenomenala!

te felicit din inima pentru rabdare si perseverenta! pupic.gif
aki
CITAT(ironmissy @ 03-04-2008, 03:33 PM) *

akisor, esti fenomenala!

te felicit din inima pentru rabdare si perseverenta! pupic.gif

pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 03-04-2008, 07:19 AM) *

Am mai slabit cu 600 gr cheer.gif cheer.gif
Felicitari mie blum.gif
Ma duc sa schimb tikerul yahoo.gif

Bravooo cheer.gif clap.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?
aki
Buna la toata lumea.Azi sunt singura in birou.Parca i-a maturat pe toti cineva w00t.gif

CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 09:57 AM) *

Neata yahoo.gif .Ce faci?

Lucrez.Tu? hug.gif
Amazoana
WE vineri, d'aia.Asa as vrea si eu sa fiu maturata acasa...Ma simt tare naspa azi...cred ca ma paste o raceala sad.gif
ramonavlas
Si eu sunt racita sad.gif
Maine am o gramada de haine de spalat, de aspirat, sters praf, spalat pe jos, curat in dulap sa pun hainele noi....o gramada, acum sa vad si ce chef am )).gif
aki
Si pe la voi e frig? hug.gif
ramonavlas
Pe la 11 a dat soarele ca eram eu in maneca scurta. Acum s-a apucat sa bata un vaaaant si mai si ploua sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Tu esti pe ciclu de 3 saptamani si nu mergi la doctor?
doh.gif
O sa te anemiezi de tot, ai grija hug.gif
Nu e normal.
Cand mi-am pus io steriletul, acu 1000 de ani, in primele 2 luni am avut niste hemoragii groaznice.
M-am dus la dr., racisem, am facut tratament si apoi a fost ok.
Pana am pierdut steriletul, adica peste un an, dar asta e alta poveste lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
Neata
O floare.gif si un pupic.gif mare gazdei!
Amalia, cum ti-ai "pierdut"0 steriletul? Ca doar nu cade de la locul lui? blink.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 05-04-2008, 10:07 AM) *

Neata
Amalia, cum ti-ai "pierdut"0 steriletul? Ca doar nu cade de la locul lui? blink.gif

blushing.gif l-am pierdut , cum nu stiu exact. Se cerceteaza inca )).gif )).gif )).gif
Io folosesc doar OB-uri si presupun ca s-au lipit atzlele de control de tampon si le-am tras impreuna doh.gif
Cert e ca io stateam linisita ca am sterilet, mi-a intaziat ciclul si de fapt eram insarcinata doh.gif doh.gif doh.gif
Iar pentru ca dr. nu mi-a garantat ca nu-i steriletul sub sarcina si ca acel copil o sa fie normal am avortat mad.gif , sa ma ierte Dumnezeu.
M-am zbatut mult atunci, dar Marius avea un film cu copilul care se nastea cu steriletul in mana si zicea :
Mami ai pierdut asta!
Acu fara gluma mi-a fost frica, explicatia dr. a fost ca steriletul e sigur 98% ca mijloc contraceptiv si io eram una din cei 2 dintr-o suta la care da rateu. ohmy.gif
Cherie
Amalia sad.gif

Aki, fugi la doctor, nu mai astepta! pupic.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 05-04-2008, 10:38 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 05-04-2008, 10:07 AM) *

Neata

blushing.gif l-am pierdut , cum nu stiu exact. Se cerceteaza inca )).gif )).gif )).gif
Io folosesc doar OB-uri si presupun ca s-au lipit atzlele de control de tampon si le-am tras impreuna doh.gif
Cert e ca io stateam linisita ca am sterilet, mi-a intaziat ciclul si de fapt eram insarcinata doh.gif doh.gif doh.gif
Iar pentru ca dr. nu mi-a garantat ca nu-i steriletul sub sarcina si ca acel copil o sa fie normal am avortat mad.gif , sa ma ierte Dumnezeu.
M-am zbatut mult atunci, dar Marius avea un film cu copilul care se nastea cu steriletul in mana si zicea :
Mami ai pierdut asta!
Acu fara gluma mi-a fost frica, explicatia dr. a fost ca steriletul e sigur 98% ca mijloc contraceptiv si io eram una din cei 2 dintr-o suta la care da rateu. ohmy.gif

Brrr, ce straniu. S-a intamplat de mult?
buretel
pupic.gif Akisorule, te felicit pt slabit!! give_rose.gif
ganesha
Aki ai grija de tine! pupic.gif Du-te la doctor neaparat!

aki
CITAT(amalia0701 @ 05-04-2008, 10:38 AM) *

Si eu la fel...Amalia cum te simti?Toata perioada de ciclu le porti?Am auzit ca nu-i prea bine
blink.gif

CITAT(Cherie @ 06-04-2008, 09:13 AM) *

Amalia sad.gif

Aki, fugi la doctor, nu mai astepta! pupic.gif

Gata s-a terminat ciclu wink1.gif
Trebuie sa lichidez steriletul,dar nu prea stiu de ce metoda de contraceptie sa ma apuc unsure.gif

CITAT(buretel @ 06-04-2008, 08:32 PM) *

pupic.gif Akisorule, te felicit pt slabit!! give_rose.gif

Merci draga.Pe unde te-ai pierdut? hug.gif

CITAT(ganesha @ 06-04-2008, 10:45 PM) *

Aki ai grija de tine! pupic.gif Du-te la doctor neaparat!

O sa ma duc,numai ca nu prea stiu cind hug.gif
Cherie
Chiar daca s-a terminat ciclul, mergi totusi la doctor, nu e deloc normal, cu sau fara sterilet!

pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:44 AM) *

Chiar daca s-a terminat ciclul, mergi totusi la doctor, nu e deloc normal, cu sau fara sterilet!

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif
bubbles
pe mine dac ma tine mai mult de 1 saptamana intru in panica lol.gif d`apai sa ma tine 3 swoon.gif .Fugi le doctor blum.gifr
amalia0701
Prezervativul e cel mai bun 99% )).gif )).gif )).gif
Dulci s-a intamplat acu vreo 12 ani.
aki
CITAT(amalia0701 @ 07-04-2008, 10:33 AM) *

Pai sa cumpar piine sau prizeravtive in fiecare seara? lol.gif
ramonavlas
CITAT(amalia0701 @ 07-04-2008, 10:33 AM) *

Aceeasi parere despre prezervativ!
julyalina
pupic.gif felcitari pentru slabeala hug.gif

incearca foitele. sau ovulele anticonceptionale. intreaba la farmacie .sau diafragma. pentru asta intrebi medicul ginecolog smile.gif
aki
CITAT(julyalina @ 07-04-2008, 10:54 AM) *

pupic.gif felcitari pentru slabeala hug.gif

incearca foitele. sau ovulele anticonceptionale. intreaba la farmacie .sau diafragma. pentru asta intrebi medicul ginecolog smile.gif

A pupic.gif sta vreau sa fac cind merg la medic
aki
Numai ce am bagat o ciocolata in gura doh.gif .De ce mi-i ciuda numai dupa ce mininc? wacko.gif
amalia0701
Painea ingrasa si prosteste )).gif asa ca mai bine cumperi prezervative, caci sexul consuma calorii )).gif
bubbles
E de post? blum.gif Sau nu mai tii post? pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 07-04-2008, 12:07 PM) *

Numai ce am bagat o ciocolata in gura doh.gif .De ce mi-i ciuda numai dupa ce mininc? wacko.gif

pupic.gif
Daca zi esti cuminte in rest nu-i un capat de tzara, doar sa te opresti acum.
aki
CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 12:07 PM) *

E de post? blum.gif Sau nu mai tii post? pupic.gif

Gata am tinut doua saptamini,ne-am impartasat

CITAT(amalia0701 @ 07-04-2008, 12:08 PM) *

CITAT(aki @ 07-04-2008, 12:07 PM) *

pupic.gif
Daca zi esti cuminte in rest nu-i un capat de tzara, doar sa te opresti acum.

Gata m-am oprit si nu mai bag in gura hug.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea.Azi m-am cintarit si nimic,la fel 60.2 kg.Sa fie platoul?
amalia0701
CITAT(aki @ 08-04-2008, 08:29 AM) *

Buna dimineata la toata lumea.Azi m-am cintarit si nimic,la fel 60.2 kg.Sa fie platoul?

slabatura tu vrei sa ajungi la 30 kg?
Normal sa ai si faze de platou blum.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 08-04-2008, 09:31 AM) *

CITAT(aki @ 08-04-2008, 08:29 AM) *

slabatura tu vrei sa ajungi la 30 kg?
Normal sa ai si faze de platou blum.gif

Nu la 30 la 57 blum.gif
Nessie
De la cioco ti se trage. blum.gif Glumesc! hug.gif E normal sa ai platou, nu-ti face griji.

Stii care e cea mai buna metoda contraceptiva? Abstinenta! )).gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 08-04-2008, 11:32 AM) *

Stii care e cea mai buna metoda contraceptiva? Abstinenta! )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif

pupic.gif pupic.gif Akisor
julyalina
pupic.gif
nuuuuuuuu, cea mai buna metoda e aspirina . tinuta intre genunchi )).gif
aki
Tare sunteti nebune w00t.gif
Am fost si m-am intilnit cu Danuta,i-am cumparat chifle ca sa minince la scoala,dar mie mi-am luat fulgi de ovaz si am vazut pine de secara de 205kcal.E mult?
bubbles
Ziua pupic.gif hug.gif .e cam mult la 100g nu crezi? blum.gif
ramonavlas
Da, e cam mult. Painea alba are 247/100.
aki
CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 12:23 PM) *

Ziua pupic.gif hug.gif .e cam mult la 100g nu crezi? blum.gif

Pe 400 gr blum.gif
ramonavlas
205 calorii/400 grame??? Atnci e mai mult decat super, dar nu prea imi vine a crede.
aki
CITAT(ramonavlas @ 08-04-2008, 04:33 PM) *

205 calorii/400 grame??? Atnci e mai mult decat super, dar nu prea imi vine a crede.

Pinea se numeste FITNES blum.gif
ramonavlas
CITAT(aki @ 08-04-2008, 04:49 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 08-04-2008, 04:33 PM) *

Pinea se numeste FITNES blum.gif

Neaparat trebuie sa caut. E buna la gust? Da mai conteaza la cate calorii are? )).gif
ganesha
CITAT(aki @ 08-04-2008, 07:29 AM) *

Hai tu ca de-ar fi asa simplu, bine ar fi. Mai dam si de platou din cind in cind, nu te impacienta si tine-te pe pozitii! Te pupic.gif si tin pumnii sa treaca repede!
aki
Nu-mi vine sa cred blink.gif Am 60.400 kg.200 de grame in plus.Cred ca e vre-o retentie de apa wacko.gif
Nessie
bataita.gif Tu te cantaresti in fiecare zi sau mi se pare mie? dry.gif

Stii si tu ca numai o data pe saptamana ar trebui. pupic.gif
aki
CITAT(Nessie @ 09-04-2008, 08:20 AM) *

bataita.gif Tu te cantaresti in fiecare zi sau mi se pare mie? dry.gif

Stii si tu ca numai o data pe saptamana ar trebui. pupic.gif

Asa fac,draga,ca nu mai am rabdarea da trec pe alt prefix.Cred ca o sa mor de bucurie cind fac 59 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Da, dar pana mori de bucurie ca ai ajuns la 59, o sa innebunesti de nervi cu cantaritul zilnic. Mai scot si eu o data batul, poate te potolesti bataita.gif

pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.