Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
Ramo
L-am scos si eu....batzul mad.gif
aki
CITAT(Cherie @ 09-04-2008, 11:12 AM) *

Da, dar pana mori de bucurie ca ai ajuns la 59, o sa innebunesti de nervi cu cantaritul zilnic. Mai scot si eu o data batul, poate te potolesti bataita.gif

pupic.gif

Promit solemn.Nu mai fac.. sorry.gif )).gif

CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 11:15 AM) *

L-am scos si eu....batzul mad.gif

pupic.gif
bubbles
Ziua.Si eu ma canatresc zilnic wacko.gif si vad ca retin apa .Nu ma mai bucur degeaba ca aveam 59 ca acu arata 61 si batista.gif
Ramo
daca tot am scos batzul pot veni si pe la tine. pokey.gif Daca nu te cantareai azi si o faceai doar luni, arata mai bine cantarul si nu erai sad.gif
pupic.gif
buretel
Aki, Bubu, nu ma faceti, ca vin la voi cu bata!!! devil.gif devil.gif
De ce nu va cantariti din ora in ora, macar asa sa creasca stresul! Eee, deci eu va bat pe amandoua, si va arunc si cantarele la gunoi. Ce atata obsesie zilnica, se merita? sorry.gif
Andreea-Rodica
CITAT(buretel @ 09-04-2008, 05:05 PM) *

Aki, Bubu, nu ma faceti, ca vin la voi cu bata!!! devil.gif devil.gif
De ce nu va cantariti din ora in ora, macar asa sa creasca stresul! Eee, deci eu va bat pe amandoua, si va arunc si cantarele la gunoi. Ce atata obsesie zilnica, se merita? sorry.gif

Vin si eu cu nuielusa mea! naughty.gif Cand va aud cu cantaritul asta..... mai bine nu va cantariti o luna si tineti-va de treaba (dieta, sport) sa vedeti surpriza! hug.gif
aki
Ce ati tabarit pe noi? w00t.gif
Gata ma spus ca nu ma mai cintaresc din ora in ora,numai din zi in zi tease.gif
bubbles
Ne ataca Buretele lol.gif .Sa fugim valea.gif ca daca ne prinde ne tabaceste posterioarele lol.gif give_rose.gif Buretel
Aki daca voi ajunge vreodata pe la tine .. o sa imi iau si cantarul naughty.gif
aki
CITAT(bubbles @ 10-04-2008, 10:00 AM) *

Aki daca voi ajunge vreodata pe la tine .. o sa imi iau si cantarul naughty.gif

Ce nebuna esti doh.gif
Daca vei ajunge? blink.gif
Doar ai promis.Eu ce degeaba astept concediul babuinului? sorry.gif
bubbles
Lasa poate scot astia viza si o sa putem veni mai usor pupic.gif
buretel
pupic.gif Nu va tabacesc dosurile, ca vad cumintenie de azi )).gif Nu? Ati promis blum.gif

Aki, si eu as veni in vizita la tine. Dar e musai sa ma duci aici laugh.gif
aki
Vino pupic.gif .Ca te duc unde vreai tu pupic.gif
Cherie
pupic.gif Akisor!
aki
CITAT(Cherie @ 10-04-2008, 10:43 AM) *

pupic.gif Akisor!

pupic.gif hug.gif
aki
Deci asa:Azi am luat prima data masa in birou doh.gif
Am mincat doua bucati de pine de tarita unse su tofu si doua bucatele de salam.Apoi ca sa dispara mirosul am desfacut un greifruct si tot l-am mincat w00t.gif

Fetelor unde pot sa gasesc kcal pentru 100 gr pine de tarite? rolleyes.gif
butterfly
Painea cu tarate (230 calorii la 100 grame)

asta am gasit eu pe net wink1.gif)
aki
CITAT(butterfly @ 10-04-2008, 01:47 PM) *

Painea cu tarate (230 calorii la 100 grame)

asta am gasit eu pe net wink1.gif)

Eu stiu ca secara are mai multe calorii ca taritea.Si daca pâine neagră de secară are (100 g / 206kcal) atunci taritea trebuie sa aiba mai putine kcal rolleyes.gif
butterfly
eu stiam ca secara are mai mult de 230
ganesha
CITAT(buretel @ 10-04-2008, 09:34 AM) *

pupic.gif Nu va tabacesc dosurile, ca vad cumintenie de azi )).gif Nu? Ati promis blum.gif

Am fo' acolo, fuuuaaarte fromosss. Sa te duca neaparat )).gif Hai ca vin si eu cu tine ca am niste locuri de care mi-e dor. Stam pe capu' lu' Aki si-o punem sa alerge )).gif
buretel
CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 01:21 PM) *

Am fo' acolo, fuuuaaarte fromosss. Sa te duca neaparat )).gif Hai ca vin si eu cu tine ca am niste locuri de care mi-e dor. Stam pe capu' lu' Aki si-o punem sa alerge )).gif

Hai, hai! cheer.gif cheer.gif Da' cheia pivniceriului sa ramana la mine grin.gif Am eu niste povesti de impartit cu sticlele alea prafuite lol.gif lol.gif
stefania
[b]Buna ziua tuturor!
sunt noua pe acest forum..abia m-am ''inregistrat''.Bineinteles ca am si eu vesnica problema:kg in plus
Am 28 de ani,inaltime de 1.64 cm si 68kg sad.gif Cam mult nu?...Nu prea am mult timp liber dar incerc sa citesc ce ati scris voi pe aici..poate reusesc sa slabesc cumva ..mai ales ca in septembrie vom avea nunta.
Va pup.
O zi placuta
ganesha
CITAT(buretel @ 10-04-2008, 01:24 PM) *

Hai, hai! cheer.gif cheer.gif Da' cheia pivniceriului sa ramana la mine grin.gif Am eu niste povesti de impartit cu sticlele alea prafuite lol.gif lol.gif

Cum sa nu, promit, e toata a ta, eu n-am secrete cu ele. Doar le admir vizual )).gif Deci ne-am pus de acord, da? )).gif
buretel
Deci da )).gif )).gif Aki tre' sa-si schimbe numele si locuinta, dupa ce dau eu iama lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
CITAT(stefania @ 10-04-2008, 02:27 PM) *

[b]Buna ziua tuturor!
sunt noua pe acest forum..abia m-am ''inregistrat''.Bineinteles ca am si eu vesnica problema:kg in plus
Am 28 de ani,inaltime de 1.64 cm si 68kg sad.gif Cam mult nu?...Nu prea am mult timp liber dar incerc sa citesc ce ati scris voi pe aici..poate reusesc sa slabesc cumva ..mai ales ca in septembrie vom avea nunta.
Va pup.
O zi placuta

Bine ai venit printre noi! floare.gif Spor la treaba si nunta frumoasa. Si eu m-am mobilizat inainte de nunta si am slabit de la 70 la 63-64 de kg. Din pacate m-am lasat pe tanjala si trebuie sa-mi revin.
Nessie
CITAT(stefania @ 10-04-2008, 02:27 PM) *

[b]Buna ziua tuturor!
Va pup.
O zi placuta

Bine ai venit, Stefania si felicitari pentru nunta! floare.gif Nu ai multe kilograme, nu-ti face griji. wink1.gif Or sa fuga ele daca te apuci serios de dieta si sport.

Nu vrei sa-ti faci un jurnal separat sa iti urmaresti mai usor evolutia?
buretel
Bine ai venit Stefania floare.gif
Bafta la dieta, te asteptam cu jurnal wink1.gif
Ramo
Stefania, bine ai ai venti printre noi.
Te asteptam sa ne spui la ce dieta te-ai oprit si apoi te asteptam cu meniurile. Bafta si lasa ca nu ai de dat jos multe kg.
aki
CITAT(buretel @ 10-04-2008, 02:24 PM) *

lol.gif lol.gif Merg povestile atunci )).gif

CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 02:27 PM) *

Cum sa nu, promit, e toata a ta, eu n-am secrete cu ele. Doar le admir vizual )).gif Deci ne-am pus de acord, da? )).gif

Hai veniti ca va primesc pe toate.Numai ca nu stiu unde va culc wacko.gif Eu ma culc la podele voi pe pat daca incapeti toate pupic.gif
stefania
[[b]Neatza.
Va multumesc fetelor pentru intampinare. pupic.gif si pentru urarile de nunta.Am tras lista cu puncte WW si incerc sa nu depasesc 16-17 pe zi.Incerc...Cand va stiu alaturi,parca am mai multa ambitie.Va pup..si va doresc o zi maxim de placuta

[b]Ce credeti e bine sa incep cu dieta asta WW..sa adun puncte
?

[[b]Neatza.
Va multumesc fetelor pentru intampinare. pupic.gif si pentru urarile de nunta.Am tras lista cu puncte WW si incerc sa nu depasesc 16-17 pe zi.Incerc...Cand va stiu alaturi,parca am mai multa ambitie.Va pup..si va doresc o zi maxim de placuta
aki
CITAT(buretel @ 10-04-2008, 02:29 PM) *

Deci da )).gif )).gif Aki tre' sa-si schimbe numele si locuinta, dupa ce dau eu iama lol.gif lol.gif

Oricum stau acum in chirie.La casa noua nu va duc hug.gif

Buna dimineata la toata lumea.Eri am primit salariul.Nu m-a impresionat.Mi-au oprit pe impozite si am ramas cu un r a h a t devil.gif .Am mers la Directorul General cu cei mai ai n a i b i i nervi mad.gif Mi-a promis rectificari.Sa speram ca va fi cu mana blink.gif .
Aseara am pus aldamas pentru primul salariu.Am cumparat multe-multe dulciuri.Eu am mincat o bucatica de rahat locum si o sticla de bere de 100g/36 kcal wacko.gif .Nu m-am putut abtine sa nu inguritez chiar nimic wacko.gif

Fetelor am mincat eri niste tofu de la voi din Rominia.Mi-a placut.Imi puteti spune si mie din ce este facut.?Si cite kcal are? wink1.gif
Cherie
Neata Akisor si felicitari pt primul salariu! Ai facut f. bine ca te-ai dus sa intrebi, nu e normal sa negociati un salariu si in ziua cu pricina sa primesti cativa banuti!

Tofu eu stiu ca e branza vegetala, cred ca din soia e facuta wacko.gif

Te pupic.gif si-ti doresc o zi minunata!
Ramo
Asa stiu si eu despre tofu, mie nu imi place sad.gif
mathilde
Aki, in Romania, din cate stiu eu, cele mai multe produse sunt de la firma asta:

http://www.ineditfood.ro/

Seamana cu ce ai mancat tu?

floare.gif Scuze ca am dat buzna asa.
aki
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 09:49 AM) *

Asa stiu si eu despre tofu, mie nu imi place sad.gif

Kcal nu stiti cite are?

CITAT(mathilde @ 11-04-2008, 09:55 AM) *

Aki, in Romania, din cate stiu eu, cele mai multe produse sunt de la firma asta:

http://www.ineditfood.ro/

Seamana cu ce ai mancat tu?

floare.gif Scuze ca am dat buzna asa.

Nu se deschide sorry.gif
mathilde
Am gasit info nutritionale AICI

Cam asa arata ce ai mancat tu? Branza
Ramo
Nu mananc, dar uite ce am gasit pe google:

TOFU: are multe proteine, putine calorii
(in jur de 70 calorii/100 g) si nici un pic de colesterol. Calciul din tofu ne asigura o buna functionare a inimii.
aki
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 10:04 AM) *

Nu mananc, dar uite ce am gasit pe google:

TOFU: are multe proteine, putine calorii
(in jur de 70 calorii/100 g) si nici un pic de colesterol. Calciul din tofu ne asigura o buna functionare a inimii.

Serios?Inseamna ca e bun. w00t.gif Tofu e numai vegetal?

CITAT(mathilde @ 11-04-2008, 10:03 AM) *

Am gasit info nutritionale AICI

Cam asa arata ce ai mancat tu? Branza

Al meu e in forma de salam w00t.gif
Ramo
Da, eu asa stiu ca tofu e numai vegetal. E f bun dpdv caloric. Am incercat chiar cand a aparut pe piata, acum cativa ani si nu mi-a placut.De atunci nu am mai incercat. Poate ma incumet totusi daca are asa putine calorii.
Duminica o s merg la cumparaturi, dupa ce ma intorc de la Cluj.
aki
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 10:15 AM) *

Da, eu asa stiu ca tofu e numai vegetal. E f bun dpdv caloric. Am incercat chiar cand a aparut pe piata, acum cativa ani si nu mi-a placut.De atunci nu am mai incercat. Poate ma incumet totusi daca are asa putine calorii.
Duminica o s merg la cumparaturi, dupa ce ma intorc de la Cluj.

Ai mei nu mininca,dar mie imi place la maximum,are un gust de unt w00t.gif ci chiperi rosu prin el blum.gif
mathilde
CITAT(aki @ 11-04-2008, 10:22 AM) *

Ai mei nu mininca,dar mie imi place la maximum,are un gust de unt w00t.gif ci chiperi rosu prin el blum.gif

Aki, cred ca am gasit. E ASTA cumva? Era deschisa la culoare? unsure.gif
Ramo
chiperi=piper? Atunci , fara sa gust ma declar incantata. )).gif
aki
CITAT(mathilde @ 11-04-2008, 10:27 AM) *

CITAT(aki @ 11-04-2008, 10:22 AM) *

Aki, cred ca am gasit. E ASTA cumva? Era deschisa la culoare? unsure.gif

E fix asa w00t.gif Si tot cu pine de asta mininc yahoo.gif

CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 10:32 AM) *

chiperi=piper? Atunci , fara sa gust ma declar incantata. )).gif

Are ardei rosu prin el.La noi chperi se zice.Piperul e cel negru w00t.gif
Ramo
No gata, abia astept sa o gust. Da asta e tartinabila? Ca mie mi-ar trebui sa o tai cubulete pt salata.
aki
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 10:38 AM) *

No gata, abia astept sa o gust. Da asta e tartinabila? Ca mie mi-ar trebui sa o tai cubulete pt salata.

Nu e ca pateul,putin mai solida,dar totusi pentru salata nu merge sad.gif
Cherie
Pe mine, numai ideea de soia ma inspaimanta!
Da-le d r a c u l u i de calorii, mananca branza normala, nu soia modificata genetik!!! bataita.gif
aki
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 12:25 PM) *

Pe mine, numai ideea de soia ma inspaimanta!
Da-le d r a c u l u i de calorii, mananca branza normala, nu soia modificata genetik!!! bataita.gif

Taman ca scrie pe ea Nu este modificata genetic blum.gif
Cherie
Si crezi ca poti baga mana in foc?

La noi, aratau in postul Craciunului cum schimbau etichetele cu datele de expirare ale produselor de post sau puneau etikete de produse de post unor alimente "de dulce", e cererea prea mare in aceasta perioada, pot sa scrie orice, numai sa se vanda... Comerciantii prefera o amenda, pentru ca nu face nimeni analizele de laborator asa cum trebuie, ca la carte (de multe ori, asa se intampla si cu informatiile nutritionale, sunt trantite acolo, neverificate de nimeni), decat scaderea vanzarilor, mai ales intr-o perioada de varf pentru ei, asa cum e Pastele! wink1.gif
Firmele mari nu se joaca cu astfel de lucruri, dar agentii economici mai mici, pana la proba contrarie, merg pe principiul "Hotul neprins, negustor cinstit" ca deh, asa e la noi dry.gif
aki
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 12:33 PM) *

Si crezi ca poti baga mana in foc?

La noi, aratau in postul Craciunului cum schimbau etichetele cu datele de expirare ale produselor de post sau puneau etikete de produse de post unor alimente "de dulce", e cererea prea mare in aceasta perioada, pot sa scrie orice, numai sa se vanda... Comerciantii prefera o amenda, pentru ca nu face nimeni analizele de laborator asa cum trebuie, ca la carte (de multe ori, asa se intampla si cu informatiile nutritionale, sunt trantite acolo, neverificate de nimeni), decat scaderea vanzarilor, mai ales intr-o perioada de varf pentru ei, asa cum e Pastele! wink1.gif
Firmele mari nu se joaca cu astfel de lucruri, dar agentii economici mai mici, pana la proba contrarie, merg pe principiul "Hotul neprins, negustor cinstit" ca deh, asa e la noi dry.gif

sad.gif Gata il termin si nu-mi mai iau unsure.gif
Cherie
Cel mai bine Akisor! pupic.gif
Din start, orice e din soia, nu e bun, orice ar scrie pe el!!!! hug.gif pupic.gif floare.gif

Uite si niste articole interesante:
Soia
Postul/soia

Sper sa-ti placa!
aki
Gata am luat cadou mamei w00t.gif .O pereche de cercei de aur foarte frumosi cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.